WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 30. kesäkuuta 2011

Rakkaat ihmisEnkelit, Rakkaus on Vapaata



Kirjoittanut/kanavoinut Mirri Rocks (spiritlibrary.com)

22.11.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tiedättekö, miten paljon Teitä Rakastetaan? Voitteko tuntea, miten paljon välitämme? 
 
Jos Rakkaus olisi peitto, käärisimme Teidät sen sisään. Jos Rakkaus olisi perhonen, niitä lentelisi ympärillänne tuhansittain. 
 
Mestarit ovat hereillä ja kun katsotte peiliin, voitte nähdä yhden. Jos voisitte nähdä itsenne meidän näkökulmastanne, ette epäilisi hetkeäkään sitä, oletteko tarpeeksi hyviä. 
 
Tapa jolla heräätte aamulla, on hyvin taianomainen. 
 
Tapa jolla siunaatte maata kulkemalla sen pinnalla, on hyvin, hyvin erityinen. Olette mahtavia Enkeleitä, jotka uskalsivat pelata vapaan valinnan peliä. Osoitamme suosiotamme Teille siitä. Kiitollisuuttamme ei voi kuvailla sanoin. 
 
Se mitä teette, vaikuttaa kaikkiin ulottuvuuksiin. Se muuttaa kodin iäksi. Tiedättekö, miten paljon Teitä rakastetaan? 
 
Jos yhdistätte kaiken maailman Rakkauden ja kertoisitte sen loputtomuudella, saisitte kipinän siitä, mitä tunnemme Teitä kohtaan, koska olette osa meitä.

Ja nyt alatte tuntea samoja tunteita toisia ihmisenkeleitä kohtaan. Otatte rakkauden ja voitte nähdä sen toisten ihmisten silmissä. Tunnette sen, kun kuljette kadulla tai kun olette läheisissä ihmissuhteissanne. 
 
Rakkaus ei rajoitu enää kumppaniinne ja lapsiinne. Rakkaus on vapaata. Ja koette kaikki tämän päivittäin. Voitte tuntea suoraan toisen IhmisEnkelin Ytimeen ja Sieluolemukseen saakka - toiseen osaanne. 
 
Tämän myötä luotte kodin. Tiedättekö, miten paljon rakastamme teitä tämän vuoksi, miten katselemme hämmästyneen kunnioittavasti tämän tapahtuman suuruutta? Se nostaa verhoa ja joskus tuntuu siltä, että halaatte meitä, kun halaatte toisianne. 
 
Emme voi koskettaa kehoanne, joten koskettakaa toistenne siipiä. Emme malta odottaa sitä hetkeä, että voimme toivottaa Teidät kaikki tervetulleeksi kotiin ja tanssia kanssanne loputtoman Rakkauden suuren jälleentapaamisen ikuista tanssia. 
 
Se voi tuntua hyvästien jättämiseltä. Jätätte hyvästit vanhalle "sinulle" - sille "sinulle", mikä olitte ennen. 
 
Te muututte. Kehonne käy läpi jättimäistä uudelleenjohdotusta ja kenties tuntuu siltä, ettei kehonne kykene käsittelemään tätä korkeaa energiaa. Jotkut teistä jättävät kehonsa reinkarnoituakseen "tasaisempaan" kehoon.

On mahdollista reinkarniotua kehossa ollessaan. Teidän ei tarvitse jättää kehoanne syntyäksenne uudestaan. Joskus on vain helpompaa ottaa uusi keho. 
 
Henkenne ja kehonne ovat Parhaat Ystävät. Ihmiskokemus on ihana ja todella mahtava. Ihmisosa saa joskus aikaan ongelmia. Mutta se mikä näyttää ongelmalta ihmisnäkökulmasta, on Lahja Sielullenne. On aika sanoa hyvästi, on aika lopettaa ja syntyä. Kun päästämme irti vanhasta, teemme tilaa uudelle.

Nyt yksi asia on vakio ja se on muutos. Lineaarinen ajattelutapa lähtee elämästänne iäksi. Näemme teidät joskus kyynelissä, kun tunnette vanhan lähtevän ja näette lehtien putoavan puista. 
 
Uusi on tuntematon polku, vaikka hyvin tuttu monille. 
 
Se mitä tiedätte uudesta polusta, uudesta elämästä edessänne, on, ettei se ole sitä mitä ennen. Se tulee olemaan yllätys Teille. Ja me taputamme käsiämme. Nauramme teille. Hypimme ilosta. 
 
Näemme seikkailuja, mahdollisia reittejä, jotka olette luoneet itsellenne. Nauramme ja tunnemme Rakkautemme Teitä kohtaan laajentuvan sen vuoksi, että pääsitte perille. Kaikki pääsitte perille tähän hetkeen! Olette mestareita.

Vetämällä henkeä olette kotona.

Yksi hengenveto ja olette maailmankaikkeus.
Yksi hengenveto ja voitte tuntea ykseyttä kanssamme ja me teidän kanssanne.
Yksi hengenveto ja tunnette Rakkauden Sydämessänne.
Yksi hengenveto ja tunnette Ykseyden, mikä on kaikki.

Olemme hyvin lähellä teitä, yhden sydämenlyönnin päässä. Ei ole mitään erillisyyttä. Rakastutte kaikkiin osiinne. Rakastutte toisiin ihmisiin. Ja se muuttaa suhteitanne. Se muuttaa uskomusjärjestelmiänne ja saa aikaan hassuja tilanteita. 
 
Uskaltakaa tuntea Rakkaus kehonne ja henkenne jokaisessa suonessa ja molekyylissä. 
 
Säteilette sitä Kaikkialle Ympärillenne. Se vaikuttaa ilmaan, jota hengitätte, maahan jolla kuljette, oveen johon kosketatte. 
 
Aurinko paistaa kirkkaammin, koska hymyilette uuden maapallon kansalaisena. Rakennatte sillan uimalla aalloilla ja virtaamalla läpi elämän. Uusi maapallo on täällä. Koti on täällä.

Tunnette kenties pelkoa ihmisten piirissä. Voitte haistaa vanhat rakenteet, jotka ovat hajoamassa. Aistitte vanhan vallan lähtevän maailmasta. Ja se pelottaa ihmisiä. Se saa heidät pitämään kiinni vanhasta aina vain enemmän. 
 
He tulevat luoksenne ihmetellen, mistä tuo Valo Silmissänne Tulee. Jakakaa kokemuksenne heidän kanssaan - voimaantuneena IhmisEnkelinä. 
 
Kulkekaa rinta rinnan heidän kanssaan ja kertokaa seikkailustanne hengitykseen, mitä tuo nyt-hetken luoksenne. Pitäkää kädestä ja koskettakaa heitä. 
 
Nopeammin kuin silmänräpäyksessä ihmiskunta herää. Kyse ei ole pelin voittamisesta, pääsemisestä aina korkeammalle ja korkeammalle, vaan tämän tekemisestä yhdessä. 
 
Kyse on kokemisesta, kädestä kiinni pitämisestä, kulkemisesta rinta rinnan. 
 
Vanhat voimat lähtevät maapallolta ja te olette paikalla valmiina jakamaan kokemuksenne toisten kanssa - säteilemään uutta tietoisuutta.

Nauttikaa pelistä nyt, koska myöhemmin muistatte tämän taianomaisena aikana. Kunnioittakaa sen totuutta, joka elää pelossa. Ketään ei tarvitse vakuuttaa. Kyse ei ole kaksinaisuuspelistä. 
 
Kunnioittamalla mestarien totuutta siunaatte heitä taianomaisesti. Myös uuden energian liikkeessä näytetään joskus uskottavan, että tuomitseminen on väärin tai uhrina oleminen on jotain pahaa. 
 
Muistakaa, että todellisuudessa ei ole mitään hyvää tai pahaa. 
 
Tämä tekee jokaisesta, todella jokaisesta teosta ja valinnasta kunnioitetun. Teidän ei tarvitse julistaa. Jos voisitte nähdä sen mitä me, tietäisitte, että jokainen IhmisEnkeli on hyvin rohkea. 
 
Verhon kohoaminen tapahtuu silmänräpäyksessä. Itse verhon kohottaminen on helppoa eikä sitä tarvitse suorittaa kovalla työllä. Yksi hengenveto.

Peli haluaa tulla pelatuksi ja koetuksi. Tämä on vapaan valinnan pelilaudan koko tarkoitus. Sielunne haluaa olla maan päällä tänä upeana aikana. Teillä on työtä tehtävänä tässä ja nyt.


Joskus te näette maailman pelossa ja me näemme Rakkauden. Te tunnette tuskan ja me tunnemme sen tuoman Rakkauden. Sota on tilaisuus Rakkaudelle, heräämiselle. 
 
On helppo tie kotiin, mutta ymmärtäkää, että verhoa tarvittiin antamaan Teidän kokea elämän lahjat. Olisitte tulleet oikopäätä kotiin, jos verhoa ei olisi ollut. Sitä tarvittiin. 
 
Ja nyt heräätte unesta ja näette lahjat. 
 
Mitkä juhlat! Taputamme Teille siitä. Rakastamme Teitä siitä.

Verhonne ohentuessa tulee aina vain vaikeammaksi pysyä maan päällä, pysyä ankkuroituneena ihmiskehoon. Tapahtuu suuri muutos. Taas kerran. Sieluja lähtee ja uusia sieluja tulee. Uudet lapset eivät sovi raameihin. He eivät todellakaan sovi. He yllättävät Teidät. Antakaa itsenne yllättyä. 
 
Voimaannuttakaa itseänne ja toisia. Tämä luo heille tilan tehdä sitä, mitä he tulivat tekemään. Älkää yrittäkö antaa voimaanne heille, koska se ei toimi. Muistakaa, että te olette he ja he ovat te.  
 
Ottakaa vastuu itsestänne ja omasta todellisuudestanne. 
 
Tanssikaa elämän läpi. 
 
Uudet lapset ja aikuiset, jotka ovat jo maan päällä, auttavat turvallisen tilan luomisessa. Varokaa sitä, että nimilapun antaminen heille voi toimia heitä vastaan. Ihmiset pelkäävät joskus heidän Rakkauttaan ja Myötätuntoaan ja toiset voivat langeta henkiseen kilpailuun. 
 
Sama tilanne sai Atlantiksen vajoamaan. Valitsemme eri tavalla tällä kertaa.

Mainitsimmeko jo, että vanhat uskomukset lähtevät? 
 
Kiinnipitäminen vanhoista uskomusjärjestelmistä, kilpailusta, oikeasta ja väärästä eivät enää toimi voimaantuneella ihmisellä. Näette sitä valtionhallinnoissanne, yrityksissä, suhteissanne ja perheessänne. Kaikkialla. 
 
Seuratkaa intohimoanne. Se luo Taianomaisia Kipinöitä Ympärillenne. Ottakaa paikkanne maailmassa ja Loistakaa Valoanne Pimeisiin Paikkoihin. 
 
Näette, että pimeys ja valo ovat samaa, että kaikki on jumalaista energiaa, mikä odottaa tulevansa nähdyksi mestarin silmien läpi - Teidän silmienne läpi, jotka näkevät Kauneutta Pimeimmästä Pimeimmässä. 
 
Näkökulma luo tilaisuuksia Rakkaudelle ja Muutokselle.

Koette kaikki vanhat uskomusjärjestelmänne tänä aikana. Ne tulevat Teille kuin bumerangi toisten heijastamina. 
 
Uskaltakaa astua uuteen, elää uudessa, elää ehdottomasta Rakkaudesta. Uskaltakaa kunnioittaa itseänne, valintojanne ja tekojanne. Toimia ykseystietoisuudesta ja Rakastaa uudella tavalla kiinnittymättä, tuomitsematta. 
 
Vapauttakaa Rakkaus. Rakkaus on vapaa, se haluaa täyttää kehonne jokaisen osan, DNA:nne ja molekyylit. Siunatkaa itseänne, toisia ja kaikkea kokemalla Vapaa Rakkaus. 
 
Mitä tämä merkitsee? 
 
Että rakastatte jokaista osaanne, kuin olisitte itse Jumala. Olette Jumala, kuningas ja kuningatar, suuri mestari, joka uskalsi laittaa verhon "silmilleen" ja pelata peliä unohtaen, kuka on. Katsokaa peiliin ja nähkää olemuksenne suuruus.

Antakaa Anteeksi Itsellenne, jos siihen on tarvetta. Rakastakaa itseänne, kun tunnette syyllisyyttä ja se estää teitä näkemästä Valoanne. 
 
Rakastakaa pimeyttänne ja Valoanne, koska ne tanssivat rinta rinnan. Kaikki on vapaata Rakkautta. Olette upea kaikessa, mitä teette ja mitä jätätte tekemättä. 
 
Uskallatteko Rakastaa itseänne ehdottomasti? 
 
Me uskallamme, ja jos voisitte tuntea pienenkin kipinän siitä, mitä me tunnemme, ette koskaan epäilisi enää sekuntiakaan omaa suuruuttanne.

Halatkaa toisia ihmisenkeleitä, koska emme voi tehdä sitä fyysisessä kehossa. Halatkaa heitä ja kertokaa heille, miten paljon heitä Rakastetaan. Jakakaa Rakkautenne heidän kanssaan, koska he ovat osa Teitä ja meitä.


Luottakaa, koska muutos on täällä. Rakastukaa itseenne ja pitäkää hauskaa niin tehdessänne.


Halaamme Teitä ehdottomasti vapaassa Rakkaudessa.


Mirri ja joukko Enkeliystäviä



Ravun Täysikuu


RAVUN TÄYSIKUU 15.07.2011.
Tarkka aika klo 8:41

Hierarkinen hallitsija/ Tarkoitus: Neptunus, S6
Esoteerinen hallitsija/ Laatu: " S6
Eksoteerinen hallitsija/ Muoto: Kuu, S4 + (S7)

Sielunmantra: 

"Rakennan valaistun talon ja siellä asustan."

Ravun täysikuu muistuttaa meitä visioiden merkittävyydestä. Vision ylläpito on yksi tärkeimmistä henkisistä tehtävistä. Tämä visio syntyy Ravussa ja elää sitten leijonassa. 

Mikä on visiomme ja päämäärämme? On sanottu, että visiomme voima ja kuvamme kauneudesta määrittää sen, mitä meistä tulee. Energia seuraa ajatusta, joten olemme sitä, mitä ajattelemme. 

Mikä muu - kuin visio - johdattaa meidät syntymään tänne maan päälle ja osallistumaan Jumalan ”talkoisiin”. 

Näissä energioissa on hyvä kysyä itseltään: 

Miksi minä tulin tänne tällä kertaa? Mitä olemme tulleet toteuttamaan yhdessä? Mikä on se lupaus, jonka annoin ennen syntymää?

Ravun merkki opettaa meitä vapautumaan tunteista ja murtautumaan ulos kovasta kuorestamme. Rapu on vapauden symboli. Se opettaa väärän orientoitumisen mukanaan tuomista kivuista ja kärsimyksistä. 

Kyseessä on sielun suunnitelmallinen ristiriita ympäristön kanssa, jota joko tietoisina tai tiedostamatta kannamme rangaistuksena inkarnaatiossamme. Avoimin silmin ja selkeällä visiolla sielu on vapaasti valinnut maaelämän, kaikkine kipuineen ja uhrauksineen, pelastaakseen myös kanssakulkijoiden elämän.

- Oinas vastaa menttaalia. (kurkkutsakra)
- Härkä vastaa astraalia. (solar plexus)
- Kaksonen vastaa eetteriä ja (perustsakra)
- Rapu fyysistä- ja buddhista tasoa. (sydäntsakra)

Rapu tavoittelee buddhista tasoa fyysisen kautta.
Ihminen löytää sielunsa ja sydämensä äänen avulla (joka edustaa henkistä tasoa). Korkeimmat eli monadiset "äänet" eivät ole ääniä, vaan tunnelmia/ energioita.

Rapu elää maalla ja vedessä, siten tämän merkin läksyt liittyvät sekä fyysiseen tasoon, materiaan että tunnekehoon.

Ravun työ on olla kiintymättä aineeseen ja tajuta oikea intuitio - kaiken hälinän keskellä.

Rapu kantaa kotiaan selässään. Se tarttuu lujasti kiinni saksillaan, suojautuu panssarinsa alle ja käpertyy kasaan. 

Tämä merkki on myös massatietoisuuden merkki, joten reaktiivisuus, yliherkkyys ja tietynlainen itsekeskeisyys ovat voitettavia luonteen ominaisuuksia. 

Tämä symboliikka korostaa meille päästämään irti kaikesta tästä: Vapautumaan omistamisen halusta, toisiin takertumisesta - ylipäätään kaikenlaisen fyysisen haalimisen haluista - ”elämään pelot läpi” ja kokemaan oma sisäinen valo uskoa ja luottamusta vahvistavana tekijänä

Se pitää meidät vakaana sisäisessä rauhassamme, jolloin emme ole joka virran vietävänä. Se myös opettaa, että kovuus ja lujuus ovat eri asioita.  

Kun usko on vahva tai rakkaus luja, ei kuoria tällöin tarvita. Olemme aina riittävän vahvoja antamaan muille, kun vain uskallamme rakastaa.

On hyvä muistaa, ettei fyysisessä itsessämme ole mitään pahaa. Se on ihmisen omissa luomissaan ehdollistumissa. 

Kauris-rapu (kauris on ravun vastamerkki) akselin mysteeri on, että materia on alimmassa pisteessä olevaa henkeä ja henki on materiaa korkeimmassa olomuodossaan (H.P.B.).

Koko ihmiskunnan inkarnaatio maan päällä on aikoinaan alkanut Ravun merkin kautta ja vieläkin tämän merkin energia hallitsee jokaisen ihmisen polkua, luoden magneettisuuden sielun ja materian välille, jotta yksilöllinen elämä persoonana ylipäätään voisi alkaa. 

Ensin meitä vetää takaisin elämien aikana kertyneiden itsekkäiden halujen magnetismi, mutta kun sielun ote kasvaa, inkarnoidumme yhä tietoisemmin todella vapaasti - tahtoen auttaa Jumalan suunnitelman toteutumista maan päällä.

Ravun henkinen mantra on: 

"Rakennan valaistun talon ja siellä asustan." Se kantaa syvää merkitystä meille kaikille. Olemme inkarnaatioprosessissa ja seuraamme valitsemaamme polkua. 

Onko rakentamamme talo vielä märkä? Onko talomme valaistu vai onko se pimeä vankila? Olemmeko valaissut materialismin kylmällä keinovalolla vai sielumme hehkulla?  

Jos talomme on sydämen valolla valaistu - valo ja lämpö houkuttelevat kaikkia ympärillämme. Tämän on aikaansaanut magneettinen yhteys, vetovoima sielussamme, sillä sen luonne on rakkaus ja valo. Tuo yhteys pelastaa monet. Jos olemme vielä eristäytynyt sielu, joudumme kulkemaan läpi yhä suurempien kauhujen ja yksinäisyyden, kulkemaan läpi sielujen mustan yön. 

Kuitenkin tämä eristäytyminen ja yksinäisyys pimeässä ovat "vain" osa suurta illuusiota. Juuri tätä illuusiota ihmiskunta on poistamassa valmistautuessaan ykseyteen, vapauteen ja irrottautumiseen Luopumisen kautta. Osa meistä on kadoksissa, harhassa, illuusion vallassa - eivätkä he tiedä, mikä on totta ja todellista.

Ihmisellä on kolme temppeliä:
- Tabernaakkeli temppeli vastaten persoonaa,
- Salomonin t. " vastaten kausaalikehoa ja
- Hesekielin t. " vastaten monadista munaa

Ihmisen sielun säteet nyt ja tulevaisuudessa:
- sielu                         4             2
- persoona                  5             4

Aslak Larjo 
Aslak Larjo:n blogi Teosofinen verkosto 


Helmaan hellään, siimeeseen,

vetää loiste maaginen.

Sen tenhoon vastaan nyt, oon valmis!

Virtaan soljun , valun, vajoon.....

annan veden viedä,

muunnun....

Veren karvaan maistan,

mainen hetki katoaa.

Voimaeläin herää, elää minussa!

- Anneli Leivo -

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

UNET


KYSYMYS: 
Rakas Kryon: 
Muut kanavoijat ovat sanoneet, että meidän pitäisi kiinnittää huomiota uniimme ja että meidän ei enää pitäisi käyttää unikirjoja, koska vanhat symbolit eivät enää pidä paikkaansa. He ovat myös maininneet, että meidän unemme edustavat vanhojen energioiden vapauttamista. Miten me siis analysoimme nyt unia? Voitko selittää, miten meidän tulisi ymmärtää uniemme merkitys? 
KYSYMYS: 
Rakas Kryon: 
Olen jo monia vuosia muistanut useita uniani, ja olen myös yrittänyt tulkita niiden merkityksiä ja sitä, mitä ne voivat kertoa minulle itsestäni. Minulla oli tänään joitain ajatuksia asiasta, ja mietin sitä, voisitko kommentoida niitä, ja samalla myös selväunista [ns. lucid-unista]. Tässä ovat minun ajatukseni: 
Ovatko unet omaa mielikuvitustani, ja samalla myös todellisuuttani? Luulenpa, että tavallaan unimaiseman jatkuvaa muuttumista voisi verrata siihen tosiasiaan, että meidän aidot todellisuutemme ovat monikerroksisia, ja moniulotteisia, ja ne voivat muuttua silmänräpäyksessä. Edelleen, kukapa voisi sanoa, etteivät meidän unijaksomme ole rinnakkaistodellisuuksia, eri tasoilla/ulottuvuuksissa, jotka ilmenevät niiden valintojen kautta, joita teimme tai jätimme tekemättä omassa "menneisyydessämme"? Ehkä ne esittävät omaa alitajuntaamme, tuuppivat tai työntävät meitä eteenpäin oppimaan tässä todellisuudessa sitä, mitä me olemme saattaneet oppia, tai yritämme oppia, toisissa ulottuvuuksissamme? 
VASTAUS: 
Ensinnäkin, annamme Teille, parhaamme mukaan, tietoa unien syistä, ja siihen liittyvästä prosessista. Se ei ole välttämättä sitä, mitä te esititte. Tämä Ihmisten unitoiminto on äärimmäisen monimutkainen. Edes meidän selityksemme jälkeen ette ehkä täysin ymmärrä sitä. 
Biologinen: 
Biologiselta kannalta unet ovat itse asiassa muistin vapauttamista ja uudelleenkirjoitusta. Ne ovat mielenpuhdistuksen muoto, jota kehon täytyy suorittaa voidakseen todellisuudessa järjestellä aivoja uudelleen unitilan aikana. Se siirtää asioita paikasta toiseen ja asettaa muistikuvien talletuspaikkoja tärkeysjärjestykseen. Tämän prosessin aikana sinä saat usein välähdyksiä siitä, mitä se tekee. Tämä on siis koruton totuus, jota tiede ei ole vielä nähnyt tai hyväksynyt. Mutta pian, kun te pystytte kartoittamaan aivoenergioita reaaliajassa, tämä tullaan osoittamaan. Muistakaa, mistä te luitte siitä ensiksi! 
Psykologinen: 

Muistikuvat, joita siirrellään paikasta toiseen, tehdään usein tärkeysjärjestyksessä, jota ohjaavat sinun pelkosi, rakkautesi, intohimosi, ja jopa riippuvuutesi. Tämä on hierarkia, jonka analysoiminen paljastaa yhä hyvin monia asioita, ja se ei ole paljonkaan muuttunut Ihmisten olemassaolon aikana. Epälineaariset piirteet… näet ihmisiä paikoissa, joissa he eivät ole koskaan olleet, tai eivät voisi olla todellisella 4D-aikajanalla, ovat yleisiä, koska aivot siirtävät näitä asioita epälineaarisesti. 

Voit mieltää sen näin: 

Olet kantamassa laatikkoa, jossa olevat valokuvat esittävät kaikkia elämänkokemuksiasi. Yhtäkkiä pudotat laatikon, ja valokuvat leviävät ympäriinsä. Kun poimit niitä lattialta, ne eivät ole missään järjestyksessä. Menneisyys ja nykyisyys ovat täysin sekaisin. Kun pidät kuvia kädessäsi, tätisi Sally seisoo sellaisen kodin vieressä, jota hän ei koskaan nähnyt, ja vierailee lastesi luona, joita hän ei koskaan tavannut. Lisäksi poimit käteesi tiettyjä kuvia, joiden energia merkitsee sinulle enemmän kuin muiden, koska ne tullaan tallettamaan tiettyyn paikkaan, jonka täytyy olla helpommin aivojen saatavilla muistamista varten. Joten aivot itse asiassa laittavat muistikuvia tärkeysjärjestykseen, joka on varsin kuvaava. Tästä syystä psykologinen analyysi on aiemmin ollut niin arvokas väline. 
Henkinen: 

Uuden energian saapumisen myötä valotyöläinen ja ylösnousemusasema ovat muuttaneet kaikki mahdollisuudet, ja unien palapeliin tulee aivan uusi palanen. Teidän uudenlainen tietoisuutenne on yhtäkkiä osa tätä muistin uudelleenjärjestämistä. Jos lisäksi työstät sitä (koska olet valotyöläinen), niin uniprosessi on muuttanut tarkoitustaan. Se on nyt itse asiassa kirjoittamassa uudelleen menneisyyttäsi omassa DNA:ssasi (yllä kuvatun neuronimuistin biologisen järjestelyn lisäksi)! Tätä on hyvin vaikeaa kuvailla. Ajattele sitä näin: Palaa takaisin lattialla olevien kuvien ääreen. Nyt, kun poimit lattialta jokaisen kuvan, voit kirjoittaa uudelleen niihin liittyvät tunteet ja energiat uudella, valaistuneella mielellä. Sinua pahoinpidellyt isä on nyt "karmallinen kumppani", ja olento, joka teki hyvää työtä sekoittaaksesi elämääsi. Itsemurhan tehnyt ja sukusi häpäissyt veljesi on nyt se, joka antoi sinulle lahjan… potkun takapuoleen, jotta etsisit lisätietoa henkisistä asioista. Sinua rakastavasta kumppanista, joka saattaa maata vieressäsi, tulee yhä kallisarvoisempi uusissa, jumalaisissa silmissäsi. Joten sinä et ainoastaan järjestele muistoja uudelleen. 

Aivot kirjoittavat niitä uudelleen. Tämä on mahtava uusi ominaisuus, joka kuvastaa Ihmisten uusia kykyjä, ja on tärkein osa Kryonin ja muiden Uuden Aikakauden kanavien opetuksia. Ensiksi poimimasi kuvat ovat niitä, joita sinä olet kirjoittamassa uudelleen ja siten muuttamassa omaa aikajanaasi tässä paikassa, jota Maaksi kutsutaan. 
Biologiset ja psykologiset puolet toimivat täydessä yhteistyössä valaistuneen tilasi kanssa. Ne ovat kehossasi olevan jumalaisen suunnitelman apulaisia, ja ne ovat järjestelleet tärkeysjärjestykset uudelleen auttaakseen sinua täyttämään muutoksen omassa DNA:ssasi. 
Miten unia sitten tulkitaan? 

No, ne toiset kanavoijat olivat oikeassa - jos teet työtä oman valaistumisesi eteen. Sillä vanhat tulkinnat unohtavat tämän prosessin uudet henkiset piirteet. Nyt voit katsoa tulkintoja täysin henkisessä valossa. Näitkö unta Sally-tädistä? Miksi? Ehkä olet kirjoittamassa uudelleen sitä, mitä häntä kohtaan tunsit ja tuot hänet aivan uuteen valoon? 

Ehkä hän on vierailemassa luonasi toisesta ulottuvuudesta auttaakseen sinua käsittelemään ja kirjoittamaan uudelleen hänen historiaansa oman elämäsi puitteissa? 

Tämä on erittäin yleistä. Vanhemmat palaavat; ne, jotka sinä menetit omassa 4D-ajassasi, ilmaantuvat paikalle. Näethän, tämä on hyvin monimutkaista, ja se on tosiaankin muuttunut. Voit odottaa paljon enemmän epälineaarisia asioita unitilassa. 
Lopuksi yksi vihje: 

Jos joillakin teistä on unia, jotka toistavat yhä uudelleen jotain prosessia tai laulua tai toimintaa näennäisesti koko yön (vaikka unet itse asiassa tapahtuvat vain muutaman sekunnin aikana), niin sillä ei ole mitään merkitystä. Älä yritä tehdä sille jotain merkitystä. 

Kyseessä on sen sijaan vain savuverho, jotta aivot ja jumaluus voisivat yhdistyä. Aivot luovat eräänlaisen syöttösilmukan, joka on päällä sillä aikaa, kun aivot tekevät asioita, jotka ovat kauniita, näkymättömissä ja täynnä uusia kykyjä sinun tietoisuuttasi varten.
KRYON VASTAA

Seksuaalisuus ja Henkisyys


Raamatusta löytyy raiskauksia
PUHDISTUS 

Seksuaalisuus ja Henkisyys 
KRYON 
Pelastuksen Sydänliekki 

Raiskaus 

Raiskattu tarvitsee tukea 

Seksuaalisuus ja mielenterveys 
Jälkiä menneistä elämistä 

Kysymys: Millaista seksuaalienergian vaihto on Muutoksen jälkeen?

Kirael: Seksi on tärkeä osa elämäänne kolmannessa ulottuvuudessa, mutta se ei ole aivan yhtä tärkeää neljännessä ulottuvuudessa. Naiset tietävät, mistä puhun. Teillä on neljännen valon seksuaalisia kontakteja. Seksuaalinen matka keskittyy siihen, mitä tunnette. Jos rakastelisitte neljännessä ulottuvuudessa, tekisitte sen kaikissa neljässä kehossa samanaikaisesti ja tuntisitte ja tietäisitte sen samanaikaisesti. Kyse on elämän orgasmista. Kama Sutrassa voidaan pitää kättä ylhäällä ja olla koskettamatta toista henkilöä ja kuitenkin tunnettaan seksuaalista energiaa. Sellaista tulee olemaan Muutoksen jälkeen.
Mestari Kiraelia kanavoinut Kahu Fred Sterling (www.kirael.com)
Julkaistu syksyllä 2009

maanantai 27. kesäkuuta 2011

On Syntymäoikeutesi Herätä




Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black
( www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Meillä on Avoin Taajuus Sinulle. Se on aina, on aina ollut ja tulee aina olemaan. 
Sinä päätät volyymin, yhteyden ja tietoisuuden. Olemme olleet kuin pehmeää musiikkia taustallasi. 
On aikoja, kun se saa huomioisi, ja aikoja kun se vain on siellä. Silloin kun Värähtelet Iloa, Kiitollisuutta, Rakkautta ja Myötätuntoa, yhteytemme, Olemuksemme, voi Virrata kanssasi kaikkiin projekteihisi, toimintoihisi, näkemyksiisi. Pelko, huoli ja tuomitseminen sulkee virtauksen.

Kutsumme Sinua sallimaan toimintasi pysähtyminen ja olemaan hiljaa muutaman minuutin useita kertoja päivässä. 
Kun käytät tätä yksinkertaista työkalua, tulee helpommaksi ja nopeammaksi saavuttaa tasapainotilasi. Tämä sallii kehosi, mielesi, tunteidesi ja henkesi harmonisoitua.

Kannustamme Sinua ja toisia Kuuntelemaan Sisäistä Opastusta … tekemään aikaa olla hiljaa ja vastaanottava sille, mitä tarjotaan. 
On Syntymäoikeutesi Herätä. 
Tämä on Elämä koko suurenmoisen moniulotteisen itsesi kunnioittamiseen. 
VIESTI 1: ON SYNTYMÄOIKEUTESI HERÄTÄ 
lue vielä
Peggy Black Olemme Täällä - tiimin viesti

Mitään ei tapahdu ellette pyydä sitä


Kryonia kanavoinut Lee Carroll.
Teidän DNA:nne on muuttumassa. Se on muuttumassa johtuen magneettisista vaikutuksista, jotka alkavat muuttua sen ympärillä. Tästä me puhuimme, kun ensimmäistä kertaa tulimme tänne. Kutsun itseäni magneettimestariksi. 
Se on kolmiulotteinen, lineaarinen termi saadakseni Teidän huomionne siihen, mitä on tapahtumassa. Ryhmäni siirsi magneettiverkkoa, koska se annoitte siihen luvan. Te ette todellakaan vielä ymmärrä, mitä ihmistietoisuus tekee tälle planeetalle. 
Ihmistietoisuus on eräänlainen vaatimus, eräänlainen ohjeisto niille voimille, jotka ovat esoteerisia ja jotka ympäröivät tätä planeettaa.

Tämä on aivan päinvastoin kuin luulette: Maan päällä on niitä, jotka ihmettelevät, mitä Jumala on tekemässä, ja jotka eivät milloinkaan ymmärrä, että se on juuri sitä, mitä he ovat tekemässä. 
Jokaisen ihmisen henkilökohtaisena potentiaalina on hyvin merkittävä nousu. Potentiaali on yhtä kuin lupaus energian ilmenemisestä tulevaisuudessa. 
Mitään ei kuitenkaan tapahdu, ellette pyydä sitä. 
Jos istutte lattialla, ja toisessa huoneessa on runsautta, teillä on potentiaali saada runsautta. Mutta jos ette koskaan nouse ylös, te kuolette nälkäisenä ja köyhänä. Ymmärrättekö? Mitään ei tapahdu, ellette tee jotakin. Silti kun kyseinen henkilö tapaa Jumalan, hän usein kiljuu, "Sinä sanoit, että minulla olisi runsautta!" Ymmärrättekö, mitä on tapahtumassa?

Kyky DNA:n uusimiseen, kyky niiden ominaisuuksien muuttamiseen, joiden kanssa tulitte, kyky solutason "ylittävään ajatteluun", kyky akaasisen tietovaraston osasten itselleen vaatimiseen ovat kaikki mukana.

Tämä tarkoittaa seuraavaa: Kaikki mitä olet ollut, kaikki mikä on osa omaa kristallista kidettäsi luomisen luolassa, sitä voidaan "louhia" [saada käyttöön]. 
Se merkitsee, että voit mennä takaisin ja poimia parhaat osat itsestäsi akaasisesta järjestelmästä, ja siihen alkaa ollakin jo aika. Sillä niin me sen näemme. Me näemme Sinut kokonaisena ihmisjonona – Korkeamman Minän ytimenä kaikkien niiden elämien ajoilta, jolloin olet koskaan elänyt.
Sen me näemme katsoessamme sinua. Me emme näe elämääsi juuri nyt. Me näemme vanhat sielut – keitä olet ollut ja mitä olet oppinut. Me tiedämme kuinka täynnä henkinen ruukkusi on, ja se perustuu kaikkiin niihin asioihin, joita olet milloinkaan tutkinut kaikkien niiden elämien aikoina, jolloin olet milloinkaan elänyt. Se on Sinun DNA:ssasi. Se on hyödynnettävissä – hyvin hyödynnettävissä.

Kun alat työntää oman henkisyytesi ovea, älä ylläty, kun ovi puskee hieman takaisin. Joistakin se on pelottavaa. Se on osa uutta tapaa – yhteistyötä Jumalan kanssa, joka jopa huutaa, että olet osa järjestelmää. 
Voi, ihmisolento, et ole vain ihminen, joka luottaa Jumalaan saadakseen jotakin. Sinä olet osa Jumalaa! Sinä olet kumppanini tässä, ja olet aina ollut. 
Se on ollut Kryonin viesti. Se on Kryonin viesti tänään. Se tulee syvällisemmäksi, ja niin paljon syvällisempi se on.

Nyt me olemme kohta valmiita poistumaan.

[Tauko]

Tätä viestiä kuuntelemassa ja katselemassa on niitä, jotka eivät olet Teidän aikakehyksessänne. Jos sallitte, puhun heille hetken.

Rakkaat kuulijat ja lukijat, te istutte siellä ja kuuntelette tai luette, jotkut teistä, useimmat teistä, yksin tätä viestiä. Te luette yksin, ja ajattelette itseksenne "No, tämä kanavointi tapahtui menneisyydessä. Se on suloista, se on niin kaunista. 
Luulenpa, että kirjoitan joitakin näistä asioista ylös." No, haluan kertoa sinulle jotakin: Olet mukana juuri nyt. Koska jo pelkällä aikomuksellasi kuunnella tätä tai lukea tätä olet luonut energian, joka sallii niiden, joita olet Rakastanut ja jotka olet menettänyt tai jotka edellisistä elämistä tuttuina edelleen ympäröivät Sinua, saapua ympärillesi Energiana, jota kutsut Oppaiksesi. 
Ympärilläsi on paljon meneillään juuri nyt samalla kun ajattelet, että olet virittäytymässä johonkin, joka tapahtui menneisyydessä. Mutta et ole pelkästään virittäytymässä johonkin, joka tapahtui menneisyydessä, sillä olen puhumassa sinulle henkilökohtaisesti juuri nyt, koska minä voin nähdä potentiaalit. Tiedän sen potentiaalin, että olet kuuntelemassa ja lukemassa, ja huomaatko, niinhän sinä olet!

Näin kvanttisuus toimii. Hengellä on kyky nähdä asioita ajan ulkopuolelta, mutta sinulle oli olemassa potentiaali, että olisit siellä, ja sinä olet. Vaikkakin tässä huoneessa olijoilla ei ole mitään käsitystä siitä, kenelle puhun, minulla on. Haluan kertoa sinulle, että ei ole yhtään enemmän sattumaa siinä, että olet täällä korvinesi ja silminesi kuin siinä, että täällä on tässä aikakehyksessä ihmisiä kehoineen istumassa tuoleissa edessäni. Ihmiseltä vaatii melko lailla tulla ulottuvuuksien väliseksi, eikö totta?

Teitä ympäröi Jumalan Rakkaus juuri nyt. Sen te kaikki tunnette – ne, jotka ovat tässä aikakehyksessä, ja ne, jotka ovat toisessa. 
Sillä Luoja haluaa tulla löydetyksi, ja sitä Te olette oppimassa tällä aikakaudella. Se on yhteistyötä, kumppanuutta, ei palvontaa. Koska me olemme perhettä, Rakas ihminen.

Ja niin se on, että me sanomme, että nytkin on jaettu annos uskoa, että tällaiset asiat voisivat olla todellisia, ja ne ovat. 

Ne ovat todellisia, varsinkin se, joka sanoo "Aion pestä jalkanne," [Kryon puhuu tässä itsestään], sillä jotkut teistä ovat aistineet minut. Nämä sanat ovat pyhiä siinä samassa energiassa, jota kaikki muut kirjoitukset ovat. 

Näitä ei ehkä ole kirjoitettu samalla tavalla, ne eivät ehkä saavuta samoja massoja, mutta Teidän DNA:nne kuuli ne. Ja nämä viestit menivät Teihin siten, että tänään Te voisitte tuntea Jumalan Rakkauden ja tunnistaa kodin.


Niin olkoon ja niin se on. 
KRYON
Suomennos: Tapio Närhi
***********
lue myös
 Avautuminen Kanavoinnille

***********

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. 
 
SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan Sydämeesi ja Sisäiseen Ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät Oman Voimasi ja löydät Oman Totuutesi.

Kanavoinnista 
Lee Carroll


Haluan käyttää tämän tilaisuuden puhuakseni kanavoinnista noin yleisesti. Sitä luullaan usein virheellisesti joksikin kaameaksi ja omituiseksi ja voin lyödä vaikka vetoa, että sinulla on tiettyjä ystäviä, joille et koskaan kertoisi… että kävit katsomassa tätä sivua! Joidenkin mielestä se on pahaa, ja monet eivät halua olla sen kanssa missään tekemisissä. He haluavat mieluummin pysyttäytyä toisessa tiedossa, joka ei ole kanavoitua (niinhän he luulevat).


Kanavoinnin määritelmä: Jumalaisia, innoittavia Jumalan sanoja (tai energiaa), jota Ihmiset välittävät Ihmisille.


Yllä oleva määritelmä on se, mitä kanavointi todellisuudessa ON. Se ei tarkoita pelkästään sitä, että suurin osa pyhistä kirjoituksista tällä planeetalla (kaikissa uskonnoissa) kanavoitiin alun perin, vaan sama koskee myös suurta osaa taiteesta ja musiikista! Se on tavattoman yleistä, mutta kuten niin monien muiden Uudella Aikakaudelle uudelleen esiin nousevien prosessien kohdalla, siinäkin on leima, joka on omituinen. Jumala ei kirjoittanut Raamattua… Ihmiset kirjoittivat, jumalaisen innoituksen vallassa.


Me olemme tottuneet siihen, että "hyväksytyt ja valtuutetut" Jumalan miehet ja naiset jakavat meille tietoa… eivät tavalliset ihmiset. Niinpä tällä Uudella Aikakaudella, jolloin Uuden Ajan Rakkauden Mestarin todellinen perustavoite alkaa nousta esiin (oman voiman haltuunotto muiden kuin maan pappien kohdalla), me näemme yhä enemmän sitä, kuinka "tavalliset ihmiset" jakavat Jumalan tietoa.


Jopa meidän omassa kulttuurissamme (USA), me hyväksymme tavallisen miehen ystävilleen useissa Pyhän Maan kaupungeissa lähettämät kirjeet… Jumalan pyhiksi sanoiksi. (Juuri näin suuri osa Pyhän Raamatun Uutta Testamenttia kirjoitettiin). Mietipä sitä. Se on kanavointia!


Me uskomme, että Jumala ei lakannut puhumasta ihmisille 2.000 vuotta sitten. Ajatus siitä, että Jumala lakkasi pitämästä yhteyttä, on kuin kieltäisitte oman jumaluutenne, tai että antaisitte menneisyydelle jonkinlaista erityistä pyhyyttä, ettekä tuntisi itseänne riittävän arvokkaiksi, jotta voisitte olla osa Jumalan yhä jatkuvaa suunnitelmaa valaistuneen Maan hyväksi. Te olette yhä jatkuvan Jumalan kanssa käytävän keskustelun arvoisia… ja minä itse asiassa opetan, että tuo Jumala on osa SINUA!


Mutta on jotain, mikä kuuluu kanavointiin...


Vastuu!


Kuka tahansa voi kanavoida, ja Henkeen ei ole siinä mielessä yksinoikeutta. Se on tarkoitettu kaikille Ihmisille, ei vain muutamille. Siksi kyky ja mahdollisuus tähän ominaisuuteen piilee meissä kaikissa. Kuten monissa muissakin asioissa, Ihmisen TAHTO on kaikki kaikessa. Kaikkea kanavointia ei anneta PUHTAASTA TAHDOSTA. Niinpä jotkut ovat aitoja, ja jotkut eivät… ja SINUN pitäisi pystyä erottamaan ne toisistaan, kun KUULET tai LUET sitä. Onko tämä tosiaankin Hengeltä?


Monet miehet ja naiset lausuvat mahtipontisesti monenlaista näinä päivinä, kutsuen sitä innoitetuksi… jotkut juuri tämän kaltaisilla weppisivuilla. Mistä voit tietää, ovatko ne totta vai eivät, koska ei ole mitään järjestöä, joka sanoisi, kuka on "ok" ja kuka ei? (Etkö olekin iloinen siitä?)


AIDON kanavan vastuu on VALTAVA. Pyhä tieto voi muuttaa elämiä! Itseään palveleva, egokeskeinen ja pelontäyteinen tieto voi olla hämmentävää ja se voi itse asiassa pysäyttää henkilön henkisen kasvun. Miten voit erottaa ne toisistaan? Kryon sanoo meille, että meillä on erottelukyvyn voima, jonka avulla tiedämme sen, ja että me pystymme jatkossa jopa "tuntemaan" eron.


Niille teistä, jotka vielä opettelevat tunnistamaan tuon tunteen, minulla on tässä tietoa, joka saattaa auttaa. Se julkaistiin alun perin New Realities -lehdessä heinäkuussa 1987… kaksi vuotta ennen kuin aloin kanavoida (kuinka sopivasti). Tämän artikkelin nimi oli "Ohjeita henkiseen erotteluun". Artikkelissa annetaan lukijalle kaksitoista (12) ohjetta, joita on syytä tarkkailla, sekä negatiivisia että positiivisia. Luulen, että tämä tieto on paikkansapitävää, ja että sen kehittivät valaistuneet Ihmiset opettaakseen muita ihmisiä.


Alla esitän seitsemän (7) kohtaa niistä kahdestatoista (samaan tapaan kuin kuudennessa Kryon-kirjassa, "Kumppanuus Jumalan kanssa").


Kun seuraavan kerran istut kanavan edessä tai luet puhtaaksikirjoitusta, mieti näitä alla esitettyjä seitsemää kohtaa. Samalla kun kuuntelet tai luet kanavoijan sanoja, yritä myös kysyä "mikä tämän puhuvan ihmisen tavoite on?" Onko mukana egoa tai inhimillisiä taka-ajatuksia? Jos havaitset niitä… niin lopeta. Ihmisego ei voi olla mukana, kun tieto on paikkansapitävää ja totta. Henki vaatii tätä kanavoijalta… minä tiedän sen. Minä tiedän yli kahdentoista vuoden yleisökanavointikokemuksen perusteella sen, että sanoma on AINA täynnä Rakkautta, ei pelkoa. Tarkkaile tätä!


"Tunnistatko" energian tutuksi ja "kotoisaksi"? Tässä on toinen avain. Jos et, etkä voi tunnistaa olentoa tai olentoja, jotka kanavoivat tuon Ihmisen kautta, niin ehkä sinun pitäisi jättää tuo sanoma väliin toistaiseksi. Kaikki kanavoinnit eivät tule joltain olennolta. Suuri osa siitä tulee meidän omalta henkiseltä keskukseltamme. Älä yritä aina päätellä sitä, "kuka" se on, kysymällä nimeä tai yrittämällä pukea sitä ihoon ja luihin. Ajattele sitä, että sinun sisimpäsi on Jumalan Rakkaus… ja sekin voi antaa SINULLE viestejä SINULTA.


TÄRKEÄÄ: Käytä hetki aikaa lukeaksesi "neljä rakkauden ominaisuutta", jotka on esitetty kuudennen Kryon-kirjan - Kumppanuus Jumalan kanssa, ensimmäisessä luvussa. Se auttaa sinua ymmärtämään egotonta tilaa… ja joitain tuon puhtaan, pyhän energian ominaisuuksista.


Erottele itse. Mitä on tapahtumassa? Viestejä ihmiseltä? … vai viestejä rakastavalta ja viisaalta Jumalalta? Minä odotan ja tervehdin ilolla tätä testiä kaiken kirjoittamani ja puhumani osalta, kun toimin Kryonin kanavana. Sen täytyy pitää kutinsa joka kerralla.


OHJEITA EROTTELUUN

1. Hyödyllistä tietoa on aina kaikille. Varo kanavaa, joka antaa sinulle tietoa, joka hyödyttää vain harvoja, tai kertoo sinulle, että se on tarkoitettu tietylle ryhmälle tai rajoitetulle määrälle ihmisiä. Tiedon täytyy olla hyödyllistä KOKO ihmiskunnalle, joka ainoalle Ihmiselle. Tämän erottelutekijän avulla tiedät, että kuulet totuuden.

2. Viestin pitäisi olla innostava. Odota mahdollistavaa viestiä - EI PELKOON PERUSTUVAA, ei sellaista, joka saa sinut alamaihin - ei sellaista, joka saa sinut tekemään jotain pelosta tai piiloutumaan - vaan viestiä, joka antaa sinulle uusia mahdollisuuksia! Tämä on Jumalan energian pääaines. Sen täytyy sisältyä siihen. Sen pitäisi innoittaa kuulijaa ja lukijaa. Jokainen muistiin kirjattu enkelin ilmestyminen Ihmisen eteen on alkanut "Älä pelkää!"


3. Henki (Jumala) ei koskaan, milloinkaan kanavoi viestiä, joka pyytää sinua luopumaan omasta vapaasta tahdostasi. Ei koskaan! Sillä tässä maallisessa kokemuksessa on kyse juuri sinun vapaasta tahdostasi, kun istut omassa "kultaisessa tuolissasi" (vertauskuva, joka luotiin kuudennessa Kryon-kirjassa). Vapaa tahto! VAPAA VALINTA ohjaa sinun tulevaisuuttasi.


4. Henki ei koskaan anna sinulle viestiä - milloinkaan - joka pyytää sinua rikkomaan sitä moraalia, johon sinä uskot. Teidän ajatusprosessianne kunnioitetaan. Henki ei koskaan huijaa sinua tai "puhu sinua ympäri" tekemään mitään. Sanoman ei pidä koskaan olla oman moraalisi vastainen. Sen täytyy tuntua sinusta hyväksyttävältä., ja sen täytyy tuntua todelta omassa sydämessäsi.


5. Henki ei koskaan esittele kanavoijaa ainoana lähteenä. Vahdi tätä, sillä on olemassa monia Hengen kanavia ja he kaikki koordinoivat tietoaan niin, että se luo laajemman kuvan, erityisesti tällä Uudella Aikakaudella. He eivät KOSKAAN esittäydy tiedon AINOINA lähteinä.


6. Vahdi sitä tosiasiaa, että tieto on tavallisesti uutta tietoa. Varo kanavaa, joka vain lämmittää vanhaa uudelleen, sillä hän ei kanavoi muuta kuin Ihmisegoa. Uusi tieto on välttämätöntä. Se on kanavoinnin ainoa tarkoitus. Mietipä sitä.


7. Vahdi sitä tosiasiaa, että kanavoidun tiedon pitäisi esittää henkisiä ratkaisuja. Vastauksien antaminen elämän haasteisiin Maassa, uuden tiedon kautta, on kanavoinnin tarkoitus.


Annettu Rakkaudella,
LEE CARROLL

 

Tähtisilmä: Aurinkoisia Uuden Energian Valon päiviä Uusille, entisille ja satunnaisille lukijoilleni :)

Kiitos, kiitos, kiitos 

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

KIVI


Kivi
Hengen ja kehon välisen tanssin hyväksyminen

Pamela kanavoi Joshuaa
Suomennos: Tapio Närhi 


ELÄMÄ PYYTÄÄ TEITÄ TANSSIIN

Rakkaat Ystävät!

Minä olen Joshua. Tervehdin Teitä kaikkia. Olette kaikki Valon Olentoja. Olette tulleet Maahan Levittämään Valoanne. Sitä tehdessänne koette vastustusta. Kohtaatte pimeyttä. Mistä tässä Valon ja pimeyden välisessä pelissä on oikein kyse? Mikä on kohtaamanne vastustuksen ja pimeyden tarkoitus?

Valossa oleminen tarkoittaa sellaisessa tietoisuuden tilassa olemista, jolloin tajuatte olevanne yhtä kaiken olevaisen kanssa.  

Jos olette Valossa, jos olette se Valo, tunnette olevanne täysin rajattomia ja vapaita. Tiedätte olevanne osa suurempaa kokonaisuutta ja tunnette, että Teitä vaalitaan tässä äärettömässä elävän tietoisuuden verkossa. 
Valo on yhteytenne ykseyteen.

Valo on luonnostaan muodotonta. Se ei ole riippuvainen mistään aineellisesta muodosta. 

Se on vapaa ajan ja tilan kahleista.  
Te ette ole se aineellinen muoto, jossa tietoisuutenne tällä hetkellä asustaa. 
Te ette ole pelkkä oma kehonne, ette ole lihaa ja verta, josta kehonne muodostuu, ettekä ole se sukupuoli tai ne ominaisuudet, jotka kuuluvat tämänhetkiseen persoonaanne. 
Ne ovat osa Teitä, mutta olette niin paljon enemmän. Olette niiden alkuperä, niiden jumalallinen luoja.

Ääretön Sielunne on asustanut monissa erilaisissa elämänmuodoissa ja kokenut suuren määrän elämiä kaikkialla maailmankaikkeudessa. 

Nämä kokemukset ovat rikastuttaneet Teitä tavoilla, joita ette vielä tunnista. Teidän joskus työläs inkarnaatiomatkanne on käytännöllisesti katsoen Jumalan tapa kokea itseään. Matkallanne muodon kautta on merkitystä, sillä siten koko luomakunta voi laajentua ja lisääntyä uusin ja rikastuttavin tavoin.

Tiedän, ettei se teistä useinkaan tunnu siltä. Valon ja yhteydessä olemisen puute maapallolla voi lannistaa Teidät. Tiedän sen. Olen täällä sytyttääkseni muistikuvan kipunan Sieluunne. 

Jos muistatte keitä todella olette, tajuatte, että jumalallinen ytimenne on yhä kokonainen ja vahingoittumaton huolimatta kaikesta siitä, mitä olette käyneet läpi. 
Kun tunnette itsenne kokonaisiksi, se saattaa helpottaa Teitä tai saada Teidät jopa ekstaasiin. Silloin tiedätte, että Olette Löytämässä Totuuden. 
Muistatte totuuden siitä, keitä olette: 
jumalallisia Sieluja, joilla on äärettömiä mahdollisuuksia. Olen täällä muistuttamassa Teitä itsestänne ja inspiroimassa Teitä tuomaan tämän tiedostamisen jokapäiväiseen Elämäänne.

Inhimillisen ja jumalallisen itsenne välillä ei ole mitään todellista kuilua. Teidän jumalallinen itsenne ei ole jossain muualla. Ensinnäkään se ei sijaitse ajassa ja tilassa. Jos haluatte juuri nyt ottaa siihen yhteyttä, voitte tehdä sen jättämällä hetkeksi mieltänne ja tunteitanne painavat ongelmat taka-alalle. 
Kuvitelkaa tietoisuutenne laajenevan, vetäytyvän noista ongelmista ja saapuvan avoimen tiedostamisen tilaan. Siinä tilassa ei ole tarvitsemista tai haluamista, on vain oleminen. 
Saattaa näyttää siltä, ettei tämä auta Teitä ratkaisemaan elämänne ongelmia, mutta pyydän Teitä vain yrittämään. 
Voitteko muuttaa tietoisuuttanne ja pelkästään tarkkailla itseänne hiljaa ja objektiivisesti? Voitteko olla itseksenne arvostelematta tai puuttumatta asioihin? 
Huomaatte, että sillä tavoin tyynnytte ja rentoudutte. Jos tunnetilanne, ajatuksenne tai fyysiset tuntemuksenne vetävät teitä pois tästä tyynestä tilasta, älkää hätäilkö. Antakaa niiden olla. Tarkkailkaa mitä tapahtuu. Ajan oloon havaitsette, että saapumalla tähän hiljaisen tiedostamisen tilaan muistatte vahvasti keitä olette.

Tämä keino on aina käytettävissänne. Voitte pysyä kosketuksissa omaan kokonaisuuteenne, sisäiseen vapauden tilaan pitämällä aina hieman loitolla sellaiset asiat, jotka vaivaavat Teitä tai jopa kiihdyttävät Teitä myönteisellä tavalla. Pysymällä loitolla niistä pidätte hengissä oivallusta, että nämä asiat eivät koskaan määrittele Teitä täysin, vaikka ne ovatkin tärkeitä elämässänne. 
Olette enemmän kuin ne tunnetilat ja tapahtumat, joita elämässänne sattuu. Sisimmässänne on olemus, joka hiljaisesti mutta tarkkaavaisesti havainnoi kaikkia näitä tapahtumia ja kokemuksia, jotka tulevat ja menevät. Tämä olemus on tuhoutumaton. Se on itse Elämän Alkulähde.

Te valitsitte tietoisuutenne väliaikaisen liittämisen kehoon, muotoon, elääksenne maapallolla. Tähän valintaan on syynsä. Keho on hyvin arvokas. 
On ihmeellinen saavutus, että voitte keskittää tietoisuutenne sillä tavoin, että se osittain samaistuu kehoon, siihen henkilöön, joka te nyt olette, mieheen tai naiseen, ja kaikkiin niihin kykyihin ja ominaisuuksiin, jotka teille kuuluvat. 
Älkää kuitenkaan erehtykö luulemaan, että Te olette tämä ominaisuuksien paketti. 
Te olette Tietoisuus, joka niitä kokee. Tämän tiedostaminen voi vapauttaa Teitä.

Jumalallinen itsenne, ytimeen saakka riisuttu olemus, on kuin laaja ja avoin tila, tyhjä mutta silti täynnä vitaalisuutta ja potentiaalia. 
Se on se osa Teistä, joka on Jumala
Se on Koti. Jos saatte yhteyden tähän osaan itseänne, tunnette helpotusta, iloa ja vapautta. Tunnette olevanne turvassa. Pimeydessä oleminen tarkoittaa, että tunnette olevanne erillään omasta ytimestänne, omasta yhteydestänne kokonaisuuteen. 
Tunnette olevanne karkotettuja laajasta sisäisestä tilasta, joka yksin voi tuoda Teille sitä Rauhaa ja Iloa, jota olette etsineet. 
Kaikki kärsimys on peräisin tästä katkenneen yhteyden tunteesta. Se on ankarin tuska, jonka Sielunne voi kokea.
 
Pimeyden tarkoituksen ymmärtäminen

Miksi sielut ylipäätään valitsevat erillisyyden kokemuksen? Sillä hetkellä, jolloin valitsette inkarnoitumisen ja aineellisessa muodossa elämisen, valonne rajoittuu ja kahliutuu. Tietoisuutenne kaventuu ja menetätte äärettömyyden tunteenne. 
Teillä on taipumus menettää yhteys todelliseen itseenne, joka on muodoton, vapaa ja rajoittamaton. Varsinkin inkarnaatiomatkansa alkuvaiheessa oleville nuorille sieluille unohtaminen ja itsensä tunnistaminen oman muotonsa avulla käy helposti. 
On kypsyyden merkki, kun Sielu pystyy täysin asustamaan ihmiskehossa ja samaan aikaan tajuamaan, ettei ole keho, vaan sellainen, joka kokee kehon ja antaa sille elämän. 
Sielun kehittyessä syntyy Tietoisuus, että jotakin on kehon eli ajassa ja tilassa olevan aineellisen muodon ulottumattomissa. 
Kypsä Sielu Avautuu muodottomuuden ulottuvuuteen ja alkaa huomata, että sen todellinen ydinolemus asustaa siellä. Tällöin kehittynyt Sielu pystyy tuomaan tietoisuuden ykseydestä aineellisen muodon maailmaan.

Miksi Sielu sitten valitsee inkarnaatiomatkalle lähtemisen? 
Miksi halusitte tulla aineelliseen muotoon, syntymän ja kuoleman kiertokulkuun ja kaikkeen, mitä siihen liittyy? Eikö olisi ollut autuaampaa pysyä rajattoman ykseyden tilassa koko ajan? 
Kysykää sitä itseltänne. Jotkut Teistä sanoisivat heti, että ette enää koskaan haluaisi inkarnoitua uudelleen, mikäli mahdollista. 
Kertoisitte minulle, että elämä maan päällä on liian ankaraa, liian pimeää, ja että kaipaatte hirveästi takaisin Kotiin ja pysytte siellä ikuisesti. 
Kaikesta huolimatta Sielunne valitsi tämän elämänkokemuksen, jota elätte maan päällä, kuten se on valinnut kaikki ne elämät, jotka se on maan päällä elänyt. Osa Sielustanne Rakastaa Tanssia aineen kanssa, ja minä sanon Teille, että se on jumalallisin, Pyhin ja Luovin Osa Teistä.

Jumala haluaa tuoda Valoa aineelliseen muotoon. Henki (jota käytän Jumalan synonyyminä) loi ainetta, jotta Valo saisi muodon ja voisi kokea itseään. 
Aineen luominen sai aikaan tietoisuuden ja aineen tanssin: hengen ja kehon tanssin. Hengen ja kehon välinen vuorovaikutus on Jumalan tapa luoda. 
Te – kehossa asustavana henkenä – olette Jumalan esiin tulevaa luomista. 
Kun Sielunne kehittyy ja kypsyy, se pystyy pitämään enemmän Hengen Valoa ja ilmaisemaan sitä kehon kautta. Kehossa eläminen on Hengen Vapauden ilmentämistä aineellisessa ulottuvuudessa. 
Kaikki aineellisessa ulottuvuudessa oleva, minkä Hengen tietoisuus valaisee sisältä päin, säteilee kauneutta ja elinvoimaa ja lisää elämään jotakin tärkeää. 
Ruumiillistunut Valo on Arvokkain Valo, mitä on olemassa. 
Ruumiillistamalla Sielunne Valon maan päälle aineelliseen muotoon Te Laajennatte Jumalan Luomakuntaa. 
Enkeli ja kivet (oma kuva)
Te olette luomassa jotakin uutta ja vaikuttamassa panoksellanne Kokonaisuuteen, jota ei olisi olemassa ilman Teidän Ainutlaatuista Mukanaoloanne.

Maapallon elämänmuotojen runsaus eläin-, kasvi- ja kivikunnassa heijastaa Hengen ilmentymishalua monenlaisiin muotoihin. Maan elämän kauneus ja moninaisuus on kehittynyt Hengen ja aineen, tietoisuuden ja muodon välisestä tanssista. 
Jumala haluaa ilmaista itseään eri muodoin, koska se Rikastaa Luomakuntaa ja koska se sallii kaikkien olentojen kokea kauneutta, iloa ja seikkailua elämän kiertokulussa. 
Kaikki olennot ovat Hengen kipunoita. 
Matkaaminen eri muotojen kautta ja tutustuminen elämään monelta eri kantilta tuo syvyyttä ja viisautta Sieluunne. Jopa erillisyyden ja pimeyden kokemus voi rikastuttaa luomakuntaa.

Te olette Jumala. Teitte kerran valinnan laskeutuaksenne aineeseen ja loistaaksenne omaa valoanne samalla kun asustatte rajallisessa muodossa. Se ei ole mikään rangaistus, joka teidän on kestettävä. 
Se on tekemänne Pyhän Valinnan tulos, Jumalan osana. Olette todellakin luojia. Saatatte tuntea vastustusta Maan elämää kohtaan juuri nyt, mutta sen alla Sielussanne on Syvällinen ja kestävä halu tuoda Valoa Maan tiheään Todellisuuteen. 
Sielunne aitona kutsumuksena on Valon Loistaminen Maan todellisuuden pimeisiin osiin niin sisä- kuin ulkopuolellakin. 
Jos teette niin, koette eräänlaisen täyttymyksen, joka koskettaa Sydäntänne Syvemmältä kuin mikään muu. Jopa visio Taivaan ikuisessa autuudessa ja Rauhassa olemisesta kalpenee sen rinnalla. 
Se johtuu siitä, että teidän luontoonne jumalallisena olentona kuuluu hengen ja kehon välinen tanssi. Juuri tämä tanssi muodostaa luovuuden ydinolemuksen. 
Te, joita eläminen ihmiskehossa Maan päällä joskus lannistaa, tulette jälleen riemuitsemaan siitä, että tämän tanssin hylkäämisen sijasta Te tiedätte, miten Tuotte Valoanne Pimeyteen.

Pimeys ja tiheys kuuluvat elämään Maan päällä. Kun koette pimeyttä tai tiheyttä elämässänne, teistä tuntuu, että kyseinen energia on raskasta, hidasta ja juuttunutta. Aistitte liikkeen, vapauden ja virtauksen puutetta. 
Aina kun tällaista tiheyttä esiintyy, kyseessä ovat negatiiviset ajatukset tai tunnetilat, jotka paljastavat yhteyden puutteen ja erillisyyden. Sanoin aikaisemmin, että yhteyden katkeaminen Henkeen, mikä merkitsee erilleen joutumista omasta ydinolemuksesta, on ankarinta tuskaa, mitä Sielu voi kokea. 
Kuinka te korjaatte tämän erillisyyden tuntemuksen, joka saa teidät tuntemaan itsenne emotionaalisesti haavoitetuiksi ja epäilemään elämän tarkoitusta?
Oman valonne tuominen pimeyteen

Tänään pyydän Teitä kohtaamaan tiheimmän Osan Sisällänne ja toivottamaan sen Avoimin Sydämin Tervetulleeksi. 

Enkeli minussa (oma kuva)
Jokapäiväisessä elämässä Te koette tiheimmän osan itsestänne sellaisilla elämänalueilla, joilla energianne virtaus lähes pysähtyy. 
Sellaista saattaa olla työssä, ihmissuhteissa, terveydessä tai millä tahansa muulla elämänalueella. Tällöin Teidän on hyvin vaikeaa hyväksyä itseänne tai mitä elämä Teille tarjoaa. 
Koette sen elämänalueen taakaksi, jollaista ei pitäisi olla olemassa. Tunnette olevanne tukossa ja paikalleen juuttuneita, ja minä pyydän teitä kuvittelemaan tämän tiheyden kiveksi, jota kannatte. Aivan kuten sananlaskussa sanotaan "myllynkivi kaulassa".

Saatatte tuntea, että kokemanne tiheys johtuu ulkoisista olosuhteista. Saatatte tuntea, että sen on aiheuttanut hylkääminen, petos tai väkivalta toisten ihmisten taholta. Tai saatatte sanoa: "En sovi elämään paikassa, joka on niin pimeä ja tiheä kuin maapallo on." On ymmärrettävää, että osa teistä reagoi tällä tavoin. 
Hämmentynyt ja järkyttynyt osa Teistä on unohtanut Sisällänne olevan todellisen Voiman. Traumaattinen sisäinen lapsi puhuu Teille näiden negatiivisten ajatusten kautta. Tämä lapsi tuntee olevansa uhri, se tuntee olevansa hylätty ja yhteytensä menettänyt. 
Pyydän Teitä tunnistamaan viisaimman ja valoisimman osan itsestänne, jonka ainoana tarkoituksena on tuoda tuo lapsi kotiin. 
Teidän on tehtävä yksi valinta. Tunnistatteko traumaattisen lapsen sisällänne vai kirkkaan ja ehyen osan itsestänne, joka pystyy parantamaan tuon lapsen?

Kärsimystenne alkuperä ei ole ulkoisen todellisuuden raskaudessa tai pimeydessä. Se on tuntemassanne kyvyttömyydessä nousta sisällänne olevan tiheimmän osan yläpuolelle ja hyväksyä se Valollanne ja Aidolla Säteilyllänne. 
Kun tunnette olevanne tämän tiheän osan uhri, te kannatte sille kaunaa ja haluatte päästä siitä eroon. Mikäli heitätte osan itsestänne pois, tunnette repeytyvänne sisäisesti. Sielunne ei pääse rauhaan ennen kuin eksynyt lapsi on tullut kotiin.

Kuvitelkaa, että kantamanne kivi on todellakin kaulanne ympärillä. Katsokaa miten raskas ja suuri se kivi on. Päästäkää mielikuvituksenne vapaaksi. 
Kivi sisältää kaikki tunnetilat, joiden kanssa Teillä on hankaluuksia, ja kaikki negatiiviset uskomukset Maan päällä elämisestä, kuten "en ole tervetullut", "ihmiset eivät ymmärrä minua", ja niin edelleen. 
Kivessä ovat pelkonne ja vastustuksenne elämää kohtaan. Se symbolisoi sitä, mikä on juuttunut ja jämähtänyt sisällenne. 
Siksi kivi osoittaa myös missionne elämässä. Sielunne missio on tuoda Valoa itsenne tiheimpiin osiin.

Elämänne tarkoituksena on Loistaa Valoa itsenne kovettuneisiin ja kivettyneisiin osiin. 
Valon levittämisessä maapallolle on ennen kaikkea kyse käden ojetamisesta sisimmässä olevalle pimeydelle. 
Heti kun hyväksytte tämän sisäisen matkan, valonne loistaa automaattisesti toisille ja inspiroi heitä tekemään samoin. 
Teidän ei tarvitse keskittyä siihen, mitä maailmassa pitää parantaa. Keskittykää omaan kiveenne. Näettekö kuvan siitä? Minkä värinen se on? Miltä se tuntuu, kun tartutte siihen? 
Tervehtikää kiveä ja pidelkää sitä hellävaroen. 
Sallikaa tietoisuutenne virrata kiveen ja aistikaa sen sisällä oleva energia. Tunnetteko kiukkua tai surua tai pelkoa? 
Sallikaa kiven kertoa tarinansa Teille.

Muistuttakaa itseänne, että Te kiveä pitelevänä olette elävän Valon olentoja. Olette kokonaisia ja ehyitä, turvallisesti Jumalan käsivarsilla. 
Katsokaa mitä kivelle tapahtuu, kun vain pitelette sitä ja käännätte huomionne siihen avoimesti ja vastaanottavaisesti. Se muuntuu. 
Kun otatte siihen yhteyden jumalallisesta ytimestänne, ympäröitte sen hyväksyen ja hiljaisesti ymmärtäen, pirskotatte siihen Valon Kipinöitä. 
Kivi valaistuu sisältä päin. 
Tietoisuutenne tuo kiveen elämää ja liikettä. Se ei ole enää kylmä ja kova. 
Vähitellen se muuntuu jalokiveksi. 
Kiven rakenne on muuttunut Rakastavan huomionne johdosta. Katsokaa sitä kunnolla ja nähkää minkä värin ja muodon se ottaa.

Kysykää nyt kiveltä: "Minkä lahjan annat minulle?" Millaisen ominaisuuden tunnette jalokiven sisältävän? 
Tuntekaa se sisältä päin. Onko se Myötätuntoa, sinnikkyyttä, antautumis- ja luottamiskykyä? Onko se tyyneyttä, rohkeutta tai iloa? Ota lahja vastaan. 
Tämä kivi sisälsi ensin juuttunutta ja pimeää energiaa. Sen jälkeen kun hyväksyitte sen aidon luontonne hiljaisella voimalla, se muuntui aarteeksi. 
Se ei pelkästään neutraloitunut, vaan muuntui jalokiveksi, joka heijastaa Sisäistä Kauneuttanne ja Viisauttanne. 
Kaulan ympärillä alkujaan olevasta myllynkivestä on tullut arvokas jalokivi. 
Tartu kiviin (oma kuva ethän kopioi )
Tarttukaa kiveen ja nähkää kuinka se Sädehtii ja Loistaa ainutlaatuista energiaanne heijastavin värein ja muodoin. 
Sallikaa jalokiven tulla kehoonne ja nähkää minne se luonnostaan menee. Mihin osaan kehoanne kivi menee spontaanisti? Mikä vaikutus sillä on Teihin? Sillä on parantava vaikutus kehoonne ja henkeenne.

Elämä pyytää jatkuvasti Teitä kääntymään itsenne tiheiden, pimeiden ja paikalleen juuttuneiden osien puoleen. 
Hengen ja kehon välinen Tanssi on kuin Valon ja pimeyden välistä tanssia. 
Heti kun tunnistatte oman aidon luontonne, tanssista tulee vähemmän kamppailua. Siitä tulee iloa. 
Kun tiedostatte jumalallisen itsenne muuntautumisvoiman ja pyydätte pimeyttä tulemaan esiin. Valon ja pimeyden tanssi synnyttää arvokkaita jalokiviä, jotka näyttävät miten Valo voi matkata todellisuuden tiheimpiin osiin. 
Jalokivi on tietoisuuden ja aineen välisen integraation tulos, hengen ja kehon välisen tanssin hedelmä. 
Elämä pyytää Teitä tähän Tanssiin yhä uudelleen. Aina kun tunnette elämässänne negatiivisuutta tai pimeyttä, älkää tuomitko. 
Tuokaa kivi mielikuvitukseenne. Toivottakaa se tervetulleeksi ja ottakaa yhteys siihen osaan itseänne, jossa ei vielä ole jumalallisen tiedostamisen Valoa. Pitäkää kivestä huolta. 
Rakastava huomionne on se keino, jolla kirkastatte kiven sisältä päin. Loistamalla omaa Valoanne Sisällänne oleviin tiheisiin ja pimeisiin osiin te hyväksytte Luomisen Tanssin ja Jumala syntyy maan päälle kauttanne. 
ethän kopioi kuviani
lue myös ****
Tanssitaan
Jalokiven löytäminen

Jalokiven kimallusta 
Parantavat Enkelikristalli kivet 
PHI- kristallien Alkemiaa 
© Pamela Kribbe 2011

http://www.jeshua.net


Ohjeita
miten toteuttaa ja muistaa oma Jumaluutensa arkipäivässä. Shalom!

JALOKIVEN LÖYTÄMINEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com) 11.4.2010 Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Elätte nyt ennenkuulumatonta mahdollisuutta kehittyä henkisesti. Voi näyttää olevan pahinta aikaa, kera kaaoksen ja katastrofin joka käänteessä. Kysytte ehkä, miten voitte edistyä, kun maailmanne on täynnä vihaa. Voitte ihmetellä, miten 2012-ikkunassa - monine kysymysmerkkeineen - voitte saavuttaa sen kaltaisen oivalluksen, mistä Buddha oli esimerkkinä.

Voitte epäillä sitä, että valaistumisen jalokivi voi olla teidän tässä elämässä. Siirtäkää sivuun nämä epäilykset vain hetkeksi nyt.

Päästäkää irti ehdoista, kärsimättömyydestä ja sen tuomitsemisesta, mikä on mahdollista.

Luottakaa jumalaiseen älykkyyteen

Luottakaa, että sisällänne on jumalainen älykkyys, joka voi opastaa Teitä valaistumispolkua pitkin. Tämä viisas osanne voi yhdistää Teidät oivalluksiin siitä kuormasta, mistä haluatte päästää irti tässä ajankohtaisessa jaksossa. Se voi auttaa Teitä laittamaan tärkeysjärjestykseen energianne, painopisteenne ja tekonne maailmassa. Se voi johtaa Teidät ihmisten, opettajien ja avun luo, mitä tarvitsette tarkastellaksenne itseänne ja elämäänne eri tavalla.

Voitte löytää uusia resursseja, uusia sovelluksia transformaatiotyökaluille ja yksinkertaisia menetelmiä nopeuttamaan kovasti liikettänne eteenpäin. Voitte oppia yhdistymään enemmän elämän sykronismiin ja ikuiseen aikaan, lineaarisen ajan sijasta.

Tässä on viisi asiaa, joita voitte tehdä päivittäin edistyäksenne nopeasti:

1. Tarkkaile tunteistasi, ajatuksiasi ja kehoasi. Kaikki antavat sinulle hyvin hyödyllisiä vihjeitä siitä, mikä on poissa tasapainosta ja miksi.

2. Ilmaise aikomuksia siitä, mitä haluat saada, olla ja tehdä. Ilmaise nämä aikomukset positiivisesti. Esimerkiksi: tunnen enemmän ja enemmän itseluottamusta joka päivä.

3. Ryhdy toimiin asioissa, joita sanot haluavasi luoda. Toimi yhdessä asiassa kerrallaan ja salli intuitiivisesti ohjatun viisautesi auttaa tärkeysjärjestyksen laadinnassa. Vaikka yhtenä päivänä vain kävelisit aikomasi kilometrin, anna tunnustusta itsellesi sen tekemisestä.

4. Etsi yksi tai useampi harjoitus auttamaan tietoisuutesi avaamisessa. Nämä voivat olla suoraviivaisia henkisiä harjoituksia, kuten syvään hengittäminen, hiljaiset mietiskelyhetket tai vain oleminen mahdollisimman rakastava joka hetki sanoissaan ja teoissaan. Tärkeä asia on johdonmukaisuus ja jonkin sellaisen löytäminen, mitä teet päivittäin. Sinun kannattaa pitää "harjoitus" mielessäsi ja tietoisuudessasi päivän aikana, mikä sallii sen tulla osaksi rutiinejasi.

5. Aloita ja lopeta jokainen päivä positiivisilla ja rakastavilla ajatuksilla. Rakastaviin ajatuksiin kuuluu kiitollisuus. Muista, että sisäinen tilasi määrää, miten koet päiväsi sekä unitilasi aikana. Ole siksi mahdollisimman rakastava itseäsi kohtaan. Salli itsesi rakastamisen kasvaa ajan kuluessa, mikä luo energiakentän sisällesi ja ympärillesi ja lähettää sitä vaivattomasti kaikkiin suuntiin. Tämä rakkaus alkaa vetää puoleensa onnekkaita olosuhteita, tilaisuuksia ja rakkautta, mitä etsit toisilta ja maailmastasi.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.
_________________
Tänään annan Kristuksen näkökyvyn
katsoa kaikkia asioita puolestani
enkä tuomitse niitä
vaan annan tuomitsemisen sijasta
rakkauden ihmeen
niistä jokaiselle
(Ihmeiden oppikurssi / Työkirja)