WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 30. elokuuta 2012

MAADOITUS JA SUOJAUS


On hyvä tehdä maadoitus ensiksi ja sen jälkeen suojaus. Voit tehdä myös chakrojen ja auran puhdistuksen samassa yhteydessä.

Tiedät, että maapallo on elävä olento niin, kuin ihminen, eläimet, kasvit ja kivet. Kutsumme maapalloamme Äiti Maaksi tai Maaäidiksi. Me kaikki olemme osa Äiti Maata. Äiti Maalla on keskus, ydin, sydän.. kuinka vain haluat asian ajatella.


Istu jossakin rauhallisessa paikassa, voit sulkea silmäsi, jos keskittyminen on siten helpompaa. Voit pitää käsiä rennosti polviesi päällä kämmenet avoimina ylöspäin. Näin tunnet energiat paremmin. Peukalon ja etusormen kärki voivat koskettaa kevyesti toisiaan. Kuvittele, että jaloistasi tai häntäluustasi tai välilihastasi lähtee esim. juuret Maaäidin keskustaan ja juuret kietoutuvat ja työntyvät tiukasti kiinni ytimeen. Juurien tilalle voit kuvitella myös kettingin, jonka sitten kiinnität mielessäsi Äiti Maan keskustaan. Tai voit kuvitella tukevan narun, jonka päässä on ankkuri, joka sitten ankkuroituu tiukasti ytimeen. Juurien, kettingin, narun jne. tilalle voit keksiä itsellesi sopivan välineen, kunhan se vaan menee sinusta Maaäidin ytimeen ja kiinnittyy sinne tiukasti.

Hyvä keino maadoittautua on myös kuvitella valopilari, joka lähtee välilihasta Maaäidin sydämeen. Valitse siis itsellesi sopivin tapa.

Maadoittautumisen jälkeen voit pyytää Maaäidin energiaa nousemaan ylös jalkojasi pitkin ja virkistämään ja antamaan voimia sinulle.


Laitan tähän myös puhdistamisesta, joka on myös tärkeää tehdä aika ajoin:

Maadoittamisen jälkeen voit vaikka puhdistaa aurasi ja chakrasi: Kuvittele istuvasi esim. kristallinkirkasta vettä syöksevän putouksen alla. Kuvittele kristalliveden puhdistavan koko kehosi, aurasi, kaikki chakrasi yksitellen. Voit kuvitella peseväsi nämä nopeasti tai jos siltä tuntuu, niin hitaasti ja tarkasti joka alueeseen keskittyen. Voit käyttää myös mielikuvasaippuaa ja harjaa, jolla jynssäät sitkeimmät liat pois. Muista huuhdella hyvin. :)Voit kuvitella olevasi myös sateenkaariputouksen alla, josta syöksee vettä, joka on kuin sateenkaaren värjäämä. Voit kuvitella olevasi myös ihan tavallisessa suihkussa tai lempeässä vesisateessa. Mikä vaan sinusta itsestäsi tuntuu mukavammalta. Myös ollessasi ihan oikeasti suihkussa voit pyytää, että vesi puhdistaa sinut myös ""syvemmin"". ""Vesi vanhin voitehista."" :)
Kuvittele, että kaikki likavesi menee esim. maadoituksen yhteydessä kuvittelemaasi juurta pitkin Maaäidille, joka sitten taas käyttää sen hyväkseen omaksi energiakseen.

Puhdistamisen jälkeen kuvittele esim. pääsi yläpuolelle valo-/kultaenergiapallo. Pyydä tästä pallosta energiaa virtaamaan itseesi, täytä itsesi (jalat, kädet, muu keho, pää) ja aurasi esim. kullanvärisellä energialla alhaalta ylös. Voit kuvitella myös valon täyttävän itsesi. Pyydä tätä kulta-/valoenergiaa tulemaan ja täyttämään myös chakrasi, jotka voit täyttää myös jokaisen sen omalla värillä. Alhaalta ylös.


Tämä itsesi/aurasi/chakrasi täyttäminen on tärkeää, koska jos et tee esim. ""kullalla"" täyttämistä, niin poistamasi ""lian"" tilalle tulee muuten uutta ""likaa"", koska tavallaan puhdistettuun paikkaan on jäänyt tyhjä tila ja se pyrkii nopeasti täyttämään itsensä millä aineella tahansa, mitä on saatavilla.


Edellisessä oli jo suojaustakin, sillä valoenergia suojaa. Valitse esim. seuraavista suojaustavoista itsellesi sopiva/sopivat. Kun pyydät suojausta, kuvittele tapahtuma myös mielessäsi.


– Helppo ja nopea tapa suojata itsensä on pyytää ympärilleen valopallo tai kultainen valopallo suojaksi. Lisäksi voi pyytää enkeleitä tämän valopallon ympärille.


– Suojaksi voi pyytää myös sähkönsiniset suojaristit eteen, taakse, oikealle, vasemmalle, ylös ja alas. Visualisoi myös ristit ympärillesi.


– Arkkienkeli Mikaelia ja sinienkeleitä voi pyytää myös suojelemaan itseä. Näe/visualisoi arkkienkeli Mikaelin läsnäolo edessäsi, takanasi, oikealla ja vasemmalla puolellasi, ylä- ja alapuolellasi. Näe itsesi siniteräksiseen kypärään ja haarniskaan pukeutuneena, jotka estävät minkään fyysisen tai henkisen vaaran saavuttamasta kehoasi tai mieltäsi. Pyydä lisäksi sinienkeleitä suodattamaan sinivaloa yllesi. Pidä tätä mielikuvaa yllä koko päivän ajan. Liitä mukaan vielä seuraava dekree. aloita se hitaasti ja painokkaasti. Opittuasi sen ulkoa, voit nopeuttaa dekreetä. Lausu dekree mielellään ääneen, jos voit. Toisto: kolme tai yhdeksän kertaa.


”Pyhä Mikael edessä! Pyhä Mikael takana! Pyhä Mikael oikealla! Pyhä Mikael vasemmalla!Pyhä Mikael ylhäällä! Pyhä Mikael alhaalla! Pyhä Mikael, Pyhä Mikael minne menenkin! MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä! MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä! MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä!”


Toinen tapa pyytää suojausta arkkienkeli Mikaelilta: Pyydä arkkienkeli Mikaelin sininen suojaviitta ympärillesi ja vielä voit pyytää sinienkeleitä suodattamaan sinivaloa suojaksi yllesi.


- Pyydä lisäksi myös omaa suojelusenkeliäsi tulemaan ja kietomaan suojelevat siipensä ympärillesi suojaksi.


- Tehokkain tapa on pyytää Kristusenergiaa laskeutumaan alas sinuun ja ympäröimään sinut.


- Voit pyytää suojausta myös näin: ""Pyydän, että Jeesuksen Kristuksen energia antaa suojan muinaisuudesta peräisin olevia mustia voimia vastaan, nykyisyyden mustia voimia vastaan ja tulevaisuudesta tulevia mustia voimia vastaan. Ottaen huomioon myös pahan silmän.""


Suojauksen voit aina pyytää myös asuntosi/kotisi ympärille.


Tee maadoitus ja suojaus aamuin illoin koko päiväksi/yöksi, ja jos tuntuu tarpeelliselta niin muulloinkin päivän mittaan. Tee maadoitus ja suojaus aluksi keskittyen tapahtumiin, opi luottamaan, että asiat todella tapahtuvat. Voit myös ""tunnustella"" tapahtumia. Aikaa kuluu n. 5-15 min. Riippuu siitä kuinka pitkän puhdistuksen esim. teet. Kun olet tottunut tekemään nämä asiat, niin maadoitus tapahtuu muutamassa sekunnissa. Samoin suojaus. Tärkeintä on tahto ja luottamus.Opittuasi tekemään maadoituksen, puhdistuksen ja suojauksen voit tehdä ne myös liikkuessasi esim. luonnossa tai ihan missä vaan. Vaikka työ-/koulumatkalla, jos et esim. kotona aamulla ehdi.Lisäksi, jos kohtaat jonkun henkilön tai asian, joka aiheuttaa sinussa negatiivisia tunteita, niin voit pyytää ""väliinne"" esim. enkelin, sähkönsinisen suojaristin, ruusun/ruusuja, sydämen/sydämiä jne. mikä tapa sinulle vain sopii. Näin tehdessäsi ihminen/asia on helpompi kohdata.


Myös aura on hyvä opetella kokoamaan sopivan tiiviiksi pakkaukseksi ympärilleen. Tämä sen vuoksi, että lähempänä itseä oleva aura on helpompi pitää suojattuna ja kontrollissa, niin ettei se ""lakaise kuin luuta"" ja kerää itseensä vierasta ja epätoivottua energiaa. Tähän riittää, että käsket auraasi tulemaan ympärillesi tiiviiksi sinulle sopivaksi ""pakkaukseksi"". Tarvittaessa voit pyytää sitä isommaksi ja pienemmäksi. Harjoittele.


Maadoituksen ja suojauksen voi tehdä myös seuraavasti: Pyydä maadoitus Maaäidin sydämeen, niin kuin aikaisemmin kuvasin. Pyydä tämän jälkeen maadoitus myös ylös Taivaan Isään samoin periaattein kuin Maaäitiin, mutta esim. valopilari lähtee päälaestasi ylöspäin. Voit pyytää myös, että Maaäidin energia nousee ylöspäin sydämeesi ja esim. universaali energia tulee alas sydämeesi, missä se kohtaa Maaäidin energian. Tutkiskele energioita vähän aikaa sydämessäsi. Kuvittele siis olevasi kahden valopilarin ""jatkona""/välissä. Kuvittele sitten ympärillesi kultainen valopallo suojaksi. Tämä on hyvä tapa, koska silloin maadoitus on tasapainoisesti sekä Äitiin että Isään. Olemmehan me myös osa Isää, niin kuin Äitiäkin. Olemme Yksi.


Esim. luonnossa liikkuminen, puille puhuminen ja puiden halailu sekä maassa makaaminen lähentävät ihmistä ja Äiti Maata ja näin olet kiinteämmin osa Äiti Maata, fyysistä olomuotoasi, sitä miksi olet täällä maapallon piirissä. Maadoittaminen helpottaa elämistä tässä ja nyt.


Maadoitus on tärkeää tehdä myös yöksi, koska silloin liikumme paljon irti ruumiistamme esim. astraalitasoilla. Kun on maadoittanut itsensä, pääsee helpommin ja nopeammin takaisin omaan kehoonsa.

Myös suojaus yöksi on tämän takia todella tärkeä, koska yöllä nukkuessa esim. astraalitasoilla voi kohdata vaikka minkälaista ""heppua"".

Muista kuitenkin heittää pelko pois, sillä pelko houkuttelee ns. ""pahaa"". Ja muista, luota itseesi ja suojaukseesi, niin kukaan ei voi sinulle mitään. Tiukan paikan tullen pyydä/huuda Kristusta apuun.


Hyvä tai paha eivät kuitenkaan tule luoksesi ja sinuun, jos et anna siihen lupaa, tietoisesti tai alitajuisesti.


Käytin nimiä Maaäiti/Äiti Maa ja Taivaan Isä/Isä, mutta käytä itse näistä asioista oman tietosi mukaista nimitystä, sitä mikä sinulle on luontevaa.


Erilaisia tapoja maadoittaa, puhdistaa ja suojata löytyy erilaisista henkisen alan kirjoista, mutta mielestäni nämä mainitsemani tavat ovat aika kattavia. Tutustu eri tapoihin ja löydä niistä itsellesi sopivat.

keskiviikko 29. elokuuta 2012

PAINAJAISEN MUUTTAMINEN MIELLYTTÄVÄKSI JA HARMONISEKSI UNEKSI


 
Jeesusta kanavoinut John Smallman (johnsmallman2.wordpress.com)
26.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sitten kun heräätte, kuten vääjäämättä tapahtuu, kaikki se paljastuu, mikä on koskaan askarruttanut teitä - ei se, kuka teki rikoksia, petti ja huijasi toisia tai mikä korvaa öljyn tai rahan, koska herätessänne tuollaiset arvoitukset eivät enää kiinnosta teitä, ne ovat epäoleellisia. Ja tunnistatte taas kerran todellisen luontonne valtavan kauniina, voimakkaana ja rakastavana olentona - joka ei ole minkään tarpeessa.
 
Todellinen luontonne ei ole koskaan muuttunut, se ei ole koskaan epäillyt. Olette vain olleet niin harhakuvien loiston harhauttama, että olette unohtaneet, kuka olette. Unohduksessanne vaivuitte pelkoon - aivan kuin pieni lapsi joka herää painajaisesta vakuuttuneena, että sängyn alla hirviöt odottavat hänen raatelemistaan - ja sen seurauksena johditte elämäänne, ikään kuin pelko olisi todellista, ja yrititte jatkuvasti suojautua kaikilta sairauksilta ja katastrofeilta, joita uskoitte voivan tapahtua hetkellä millä hyvänsä.
 
Kyllä, sairautta, kärsimystä ja katastrofeja tapahtuu usein harhassa, mikä aiheuttaa teille tuskaa. Ja tämä johtuu siitä, että olette kollektiivisesti päättäneet rakentaa harhan, ylläpitää sitä ja uskoa siihen. Tuo uskomus tulee teille vaikeammaksi ja vaikeammaksi ylläpitää ja monet ovat käsittäneet, että kokemanne ympäristö voi muuttua - jos päätätte paneutua siihen, kuten monet teistä nyt tekevät. Näette tuloksia maailmanlaajuisesti, kun kansalaiset kaikkialla käyttävät voimaansa ja vaativat rehellisyyttä, läpinäkyvyyttä ja yhteistyötä hallituksiltaan ja ottavat tarvittavia laillisia askelia niiden poistamiseksi, jos ne kieltäytyvät toimimasta tarkoituksenmukaisesti.
 
Ihmiskunta on jumaluuden rakastava ilmaisumuoto, mikä hetkellisesti näytti jakautuneen ja on nyt käsittänyt tämän ja työskentelee kiivaasti ja päättäväisesti sillan rakentamiseksi tuohon järjettömään jakautumiseen - koska siinä ei ole mitään tolkkua! Ja se on epätodellista. Ja näin se palaa yhteen, todelliseen tilaansa, mikä tuo jumalaista harmoniaa kaikkiin suhteisiin.
 
"Hajota ja hallitse" on ollut aioneita niiden käytäntönä, jotka kontrolloisivat teitä, vaikka "hajota ja tuhoa" on täsmällisempi toteamus tuosta filosofiasta toiminnassa. Tämä on tietysti äärimmäisen järjetöntä, koska olette yhtä! Itsensä tuhoaminen on ollut polku, mitä hyvin monet ovat seuranneet niin pitkään, että se näyttää normaalilta, järkevältä ja ilman mitään mahdollista vaihtoehtoa: vihollinen on tuhottava! - kuitenkin tuo vihollinen on oma itse!
 
Muutaman viime vuosikymmenen aikana useammat ja useammat ihmiset ovat oivaltaneet tämän, kun tekniset kykynne ovat jatkuvasti kehittyneet paljon nopeammin kuin viisautenne ja tulokset näistä vanhoista tavoista ovat johtaneet eksponentiaaliseen lisääntymiseen tuskassa, kärsimyksessä ja siinä sivussa sen ympäristön tuhoamisessa, mikä tukee fyysistä olemassaoloanne. Tämän seuraamuksena tulee valtavia muutoksia tapaanne reagoida toisiinne ja kohdella toisianne ja ne korvaavat nopeasti nuo vanhat hävittävät ja syövyttävät tavat.
 
Valtavirtamedian raportoinnin seuraaminen antaa ehkä hyvinkin sen vaikutelman, ettei tilanne ole näin, mutta teidän täytyy muistaa, että median omistaa ja sitä kontrolloivat ne, jotka kontrolloisivat teitä, eikä tietenkään ole niiden intresseissä informoida teille, mitä todellisuudessa tapahtuu. Niillä ei kuitenkaan enää ole kuristusotetta informaation levittämisessä ja totuus tulee ulos huolimatta heidän parhaista pyrkimyksistään hillitä sitä.
 
Kun enemmän ja enemmän informaatiota tulee yleiseen tietoon siitä, miten teille ovat valehdelleet ja teitä pettäneet ne, jotka ovat väittäneet toimivansa teidän puolestanne, useammat teistä tuntevat tönäisyn herätä, muuttaa sitä järjetöntä todellisuutta, missä teidän ilmeisesti tarvitsee elää, ja liittyä kollektiivisesti yhteen muuttamaan kuvitteellisen todellisuutenne painajainen miellyttäväksi ja harmoniseksi uneksi, mistä herääminen on helppoa, houkuttelevaa ja lumoavaa.
 
Kaikki on paikoillaan, minkä tarvitsee olla paikoillaan heräämisenne merkittävää tapahtumista varten. Edistymisenne kohti tuota hetkeä on kurssissa ja aikataulussa. Jatkakaa keskittymistä totuuteen Jumalan äärettömästä rakkaudesta teitä, koko luomakuntaansa ja kaikkia aistivia olentoja kohtaan ja sallikaa hänen rakkautensa levitä ja tunkeutua teihin kokonaan ja täydellisesti. Hänen jumalainen energiakenttänsä ympäröi teitä joka hetki. Teidän täytyy vain rentoutua siihen kokeaksenne ja jakaaksenne hänen rakkautensa ihmeen, joka syleilee ikuisesti kaikkea, mitä hän on luonut.
 
Rakastava veljenne, Jeesus
PAINAJAISEN MUUTTAMINEN MIELLYTTÄVÄKSI JA HARMONISEKSI UNEKSI
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

tiistai 28. elokuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTEN- Miksi kuljen edestakaisin polullani?



Kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 23.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymyksiä ja vastauksia
Miksi kuljen edestakaisin polullani?

Kysymys: Olen työskennellyt henkisellä polullani monta vuotta tietoisesti ja tarkoituksellisesti. Se ei ole ollut helppoa, mutta tunnen, että olen edistynyt paljon, ja tunnen olevani paljon enemmän keskuksessani, rauhallinen ja harmoniassa sen kanssa, mitä haluan elämääni. Viime aikoina olen huomannut, että kun tulen luottavaisemmaksi ja rennommaksi henkisen polkuni osalta, jonkinlainen draama puhkeaa elämässäni ja tunnen, että minut vedetään takaisin olemistapaan, missä en halua olla, tai ihmisten pariin, joista haluan vapautua. Mitä tapahtuu?

Vastaus: Ensinnäkin onnittele itseäsi siitä, että pystyt huomaamaan tämän kiintymättömästä perspektiivistä ja näkemään, mitä tapahtuu ympärilläsi, sen sijaan että tunnet jääneesi kiinni johonkin, mihin sinulla ei ole kontrollia. Olet hämmentynyt, koska näet eri paloja, et ole vain varma, miksi ne ovat olemassa tai miten ne sopivat yhteen. Kuitenkin tärkein puoli tässä on, että alat olla tietoinen eri energiavärähtelyistä ympärilläsi ja pysähdyt miettimään vastaustasi sen sijaan, että reagoit tunteiden kautta.

Energiaa on monilla eri värähtelytasoilla sisällämme ja ympärillämme. Voimme olla millä tahansa energiavärähtelytasolla, millä haluamme olla. Silloin kun tuo valinta on tietoinen, tiedämme, miten "valitsemme" värähtelymme. Silloin kun emme ole tietoinen, värähtelymme on alimmalla tasolla, mikä on tavallisesti jokin pelkopiirre. Tämä on valinta, mikä tapahtuu joka hetki ja jokaisessa tilanteessa sen sijaan, että teemme yhden valinnan ja olemme sitten valmis. Kyse on jatkuvasta liikekierrosta, mikä vie meidät joko ylöspäin korkeammille värähtelytasoille tai alaspäin matalammille tasoille. Ja tiedämme sijaintipaikkamme, mitä ympärillämme tapahtuu - draamaa ja kaaosta vai rauhaa ja iloa.

Yksi puoli tästä on se, miten muutoksesi vaikuttavat ihmisiin ympärilläsi. He tuntevat muutoksen energiassasi ja tietävät, että jos siirryt liian kauas heidän yläpuolelleen, he eivät kykene enää yhdistymään kanssasi. Niinpä he luovat draamaa ja pelkoa vetääkseen sinut takaisin omalle tasolleen, koska muuten ainoa vaihtoehto heille on nostaa omaa värähtelyään sopimaan yhteen sinun värähtelysi kanssa. Jos he pelkäävät tätä, he tekevät kaikkensa alentaakseen värähtelyäsi omaan tasoonsa sopivaksi. Draama on nyt epämiellyttävää sinulle, vaikka olet ennen voinut sietää sitä, koska et ole draamaenergiassa. Et siis voi yhdistyä siihen ja se tuntuu vain pahalta.

Älä pelkää kysyä, resonoiko kunkin kokemuksen energia siihen, mitä haluat elämääsi. Onko se yhteensopiva aikomukseesi rauhasta, ilosta ja rakkaudesta? Jos ei ole, sinun ei tarvitse yhdistyä siihen. Tietoisuutesi tästä valinnasta sallii sinun ylläpitää sen värähtelytason, millä haluat olla. Nämä vaihtoehdot esitellään sinulle aina ja voit valita, mitä hyväksyt ja integroit energiakenttääsi. Voimakkain työkalusi on kyky sanoa "ei kiitos, tämä ei palvele aikomustani" ja antaa sen mennä ohi. Ja pysymällä keskittyneenä aikomuksesi energiaan, säilytät energiatasosi ja kehität itseluottamusta tietääksesi, että draamaa ja kaaosta on, muttei sinun tarvitse yhdistyä niihin.
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Karma, tunteiden lähtökohta

Karma, tunteiden lähtökohta

Kun siirrymme mestaruuteen, mikä on elämänpolkumme tarkoitus, kohtaamme karmamme selvittämisen, energiajäljen, joka on jäänyt taakse aiemmissa kolmannen ulottuvuuden kokemuksissamme. Riippumatta siitä, miksi kutsumme sitä tai mitä tunnemme siitä, karma ei ole muuta kuin energiajälki, jonka olemme luoneet maan energiamatriisiin. Koska loimme sen, meidän on selvitettävä se. Tämä on elämän tarkoitus ja se muodostaa energiapuumerkkimme pohjan. Näin karmaa voidaan kuvata vain yhdeksi energiamuodoksi liikkeessä tai tunteessa.


Jokaisella karmakokemuksella on ainutlaatuinen energiapuumerkki, minkä kanssa me resonoimme ja jokainen, joka on osa tuota kokemusta. Tästä syystä vedämme puoleemme karmakumppaneita tai sielunkumppaneita, jotka jakavat tämän haavan, mikä on murtuma eheydessämme tai katkos kykyvirrassamme kokea ehdotonta rakkautta, tuomitsemattomuutta ja rauhaa. Hyväksymme auliisti karmaparannusvelvoitteemme, koska tiedämme, että karmamme vaikuttaa maailmaan ja kun parannamme karmamme, ulotamme tuon parannuksen myös maailmaan, mikä poistaa karmajälkemme maan matriisista ja saattaa tuon pienen osan siitä takasin eheyteen.


Mutta jäämme kiinni karmaenergiaamme ja havaitsemme, että sen ratkaisemisen sijasta luomme sitä lisää, koska jäämme jumiin sen värähtelyyn emmekä osaa löytää tietämme ulos. Ego kiintyy karmaan ja ilmaisee matalimpia värähtelyjään sen kautta. Meistä tulee sitten karmamme ja elämämme peilaa sen energioita ja luo tunnekierteen, mitä arvostelemme sen mukaan, miltä meistä tuntuu, ja tämä vahvistaa tuota kierrettä. Sen sijaan että siirtyisimme olemisen korkeampiin ulottuvuuksiin, kiinnymme tuohon energiaan liikkeessä (tai tunteessa) ja kierre jatkuu.


Karma ratkaistaan, silloin kun voimme laittaa korkeamman energian liikkeeseen. Tämä vaatii aikaa, ponnistelua ja harjoitusta. Karma on voimakkaasti läsnä alemmassa sydämessämme, mikä myös resonoi uhriasemaamme, joten meidät haastetaan astumaan pois elämän kokemisesta tunneuhrina tai energioiden uhrina ja luomaan korkeampi olemistapa. Tämä on mahdollista jokaiselle meille, kun siirrymme mestaruuteen, jotta voimme elää korkeimpien kanssaluomiskykyjemme kautta, mikä merkitsee, että kanssaluomme jatkuvasti ja tietoisesti lopputuloksen ja sallimme energian tulla siksi. Karma on elämän tarkoitus, ei elinkautistuomio ja se sanelee energioitamme, niin kauan kuin tunnemme sen sitovan meitä. Mutta heti kun muutamme energiamme ja päästämme irti karmaan liittyvästä energiasta, se on loppu. Silloin voimme ilmaista aikomuksen uudesta tunteesta laittaaksemme uusia energioita liikkeeseen elämässämme.

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 186



Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
26.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Haluaisimme käyttää tämän tilaisuuden tutkiaksemme aihetta, mitä olemme koskettaneet monta kertaa aiemmin, kun tällä on merkitystä teille kaikille - nimittäin muuttuvia energioita ja sitä, miten ne voivat vaikuttaa teihin. Kuten olette jo kenties huomanneet, asiat ovat taatusti kuumentuneet useammilla tavoilla ja joillekin teistä se on hyvin kirjaimellisesti totta. Toisin sanoen, voitte tuntea vaikutukset kehoonne voimakkaana kuumuutena. Selitetäänpä lisää.

Kehossanne on tavallisesti hyvin tasapainoinen lämpötila, mitä hallitsee monien hormonien pienenpienen erityksen hyvin monimutkainen järjestelmä ja se on järjestelmä, mikä on huolellisesti mukautettu varmistamaan suotuisin ydinlämpötila elimillenne. Liian kylmää ja aineenvaihduntanne voi sulkeutua, liian kuumaa ja kaikki käy ylikierroksilla. Jotkut teistä ovat ehkä tietoisia siitä tosiasiasta, että siinä on vain pieni marginaali, mitä kehonne pitää suotuisana tai haitallisena, ja näin ollen se pyrkii jatkuvasti pitämään teidät tasolla, mikä on siedettävä tällä monimutkaiselle organismille, jossa asutte.

Mutta nyt kun energiavaihtelut hyppivät ylösalaisin näennäisen sattumanvaraisesti, kehonne tulkitsee monissa tapaukissa nämä tulevat energiat joksikin muuksi ja se käynnistää lämpökontrollijärjestelmänne sattumanvaraisin välein. Sen tulos on helppo vahvistaa, kun se merkitsee, että yhtenä hetkenä teidän on liian kuuma ja seuraavana melkein jäädytte. Tai jotkut keho-osanne ovat kylmiä ja muu keho melkein palaa kuumuudesta. Se on todella hämmentävää - ei ainoastaan kehollenne, vaan myös teille - kun monissa tapauksissa lisäätte tai vähennätte jatkuvasti vaatekerroksia ja yöaika on tämän vuoksi vieläkin levottomampaa kuin tavallisesti.

Se on ärsyttävää ja epäkäytännöllistä, mutta taas kerran, se ei ole haitallista, joten älkää huolestuko kiehumisesta omassa kehossanne lähiaikoina. Tätä ei tapahdu, se on vain tulosta kehonne altistumisesta jollekin hyvin vieraalle ja näin se laukaisee tavanomaisia reaktioitaan yrittäen tasoittaa havaitsemiaan eroavuuksia. Näin ollen on kaikkia näitä kummallisia reaktioita, melkein kuin allergioita tai reaktioita pilaantuneeseen ruokaan, ja niin ovat myös nämä äärimmäiset vaihtelut keholämmössä. Monissa tapauksissa sitä voidaan melkein verrata olemiseen mikroaaltouunissa - ilman haittavaikutuksia tietysti - koska koko syy tähän on, että altistutte jatkuvasti vaihteleville energisoitujen hiukkasten virralle, jota säteillään kehoonne.

Syy tälle jatkuvalle ristitulelle on tietysti kehonne täydellinen uudelleenkalibrointi - sekä fyysisen että eteerisemmän kehon - mutta fyysinen kehonne reagoi tähän monin tavoin, koska se on ohjelmoitu pysymään mahdollisimman vakaana. Toisin sanoen, se yrittää kovasti torjua näitä muuntavien energioiden hyökyjä. Siksi tunnette kaikkia näitä oireita, joita olemme kuvanneet aiemmin. Kun nämä ristituli vain voimistuu, näin tapahtuu monille oireillennekin, ja myös jotkut uudet voivat lisätä äänensä tähän hyvin epäsuosittuun kuoroon.

Tiedämme, että tämä tekee tästä koko prosessista vähemmän miellyttävän teille kaikille, mutta sitä ei itse asiassa voi välttää, kun kaiken sen tarkoitus on tehdä teistä kykeneviä käyttämään nykykehonanne sen sopimuksen täyttämiseen, mihin suostuitte ennen saapumistanne näille rannoille. Toisin sanoen, saavuttaa täydellinen ylösnousemus fyysisessä kehossa ollen - uroteko jota monet, jos kukaan, on hallinnut aiemmin. Siis kyllä, ymmärrämme haluttomuuden altistua kaikille näille fyysisille oireille, mutta taas kerran, niitä ei voi välttää ja ne ovat oleellinen osa prosessia. Mutta älkää unohtako, että niitä voidaan lievittää joillain tavoilla ja tärkein niistä on pyytää apua niiden vähentämiseen. Meillä on tapoja helpottaa vähän stressiä, mutta vaaditaan ilmaisemaanne toivomusta kyetäksemme tulemaan avuksenne. Niinpä taaskin muistutamme teille olemaan kärsimättä hiljaisuudessa ja kutsumaan meitä auttamaan näissä ns. transformaatiokrampeissa.
 
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 186
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

HENKILÖKOHTAINEN JA PLANETAARINEN YLÖSNOUSEMUS


Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie (suzanneliephd.blogspot.com)
24.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat Arcturuslaiset, olen tuntenut tämän viestin alun sisälläni. Voitteko nyt jatkaa viestinne loppuun?
 
Hyvää huomenta, Suzille. Kyllä, puhuimme kanssasi nukkuessasi viime yönä, mutta olit liian väsynyt tuomaan esiin yhtään viestistämme. Et pystynyt muistamaan muutamia ensisanoja, joka ovat olleet mielessäsi jonkin aikaa. Lisäksi meidän oli esiteltävä korkeamman ajattelun dynamiikka, ennen kuin sinä ja lukijasi pystyisitte syvästi ymmärtämään, mitä kohta sanomme.
 
Rakkaat ystävämme, olemme puhuneet teille monta vuotta, mutta haluamme kertoa teille, että kohta teemme kvanttihypyn informaatiossa, mitä lähetämme teille. Aiemmin ei ollut turvallista lähettää tiettyä informaatiota ja/tai mielenne ei ollut valmis vastaanottamaan sitä. Maailma on kuitenkin paljon valoisampi/kevyempi nyt ja vaara totuuden antamisessa on kovasti vähentynyt.
 
Siksi olemme päättäneet jakaa ainutlaatuista informaatiota sinun ja monien muiden maan edustajien kautta. Olemme mieluummin käyttämättä sanaa "kanava", koska se on virheellinen ajatus jostain, mikä ei ole omaa olemustamme. Tietysti ne joiden kautta puhumme - itse asiassa kaikki - ovat yhtä olemuksemme kanssa, sillä resonoimme kaiken elämän muodottoman ykseyden 8-10. ulottuvuuteen. Kuitenkin olemme siirtymässä korkeampaan taajuuteen, aivan kuten tekin.
 
Itse asiassa kaikki elämä tässä universumissa on kokemassa oktaavihypyn värähtelyssä. On joitain, jotka eivät kykene osallistumaan tuohon värähtelyhyppyyn, joten heidät sijoitetaan uudelleen toiseen universumiin. He eivät ole tietoisia uudelleensijoituksestaan ja kokevat luultavasti Gaian ylösnousevan todellisuuden "mielenkiintoisena unena". Heillä ei ole surua, kun he eivät tiedä lähteneensä.
 
He eivät tiedä, että heidän todellisuutensa on muuttunut, koska he eivät olleet hereillä myöskään ylösnousevassa maatodellisuudessa. Siksi he jatkavat untaan todellisuudessa, mikä on uusi heille, mutta he eivät tiedä sen olevan uusi. Nyt kuulemme teidän kysyvän: "Entä ne, jotka välittävät heistä? Kaipaavatko tähän todellisuuteen jäävät näitä ihmisiä?"
 
Vastauksemme on, että jokainen joka on riittävän hereillä lukeakseen tämän viestin, on jo oman todellisuutensa luoja. Jos tuo luoja haluaa luoda todellisuuden, missä hän on tuon ihmisen tai noiden ihmisten kanssa, hän voi tarjota rakkauttaan täynnä olevan ajatusmuodon, missä tuo ihminen voi jättää osan olemuksestaan. Silloin tuolla ihmisellä on tilaisuus jäädä tähän maailmaan, vaikka hän on silti "kaksoispaikantunut" toiseen todellisuuteensa.
 
Teidän täytyy muistaa nyt, että te kaikki - myös ollessanne syvässä unessa - osallistutte myriadeihin todellisuuksiin, koska olette moniulotteisia. Siksi se rakkausvoima mikä tarjoaa ajatusmuodon, missä nukkuva voi jatkaa kokemistaan ylösnousevassa todellisuudessanne, lisätään hänen todellisuuteensa toisessa universumissa.
 
Muistakaa, ettei ylösnousemus merkitse, että menetätte mitään. Ylösnousemus merkitsee, että voitte kokea myriadeja todellisuusvaihtoehtoja nyt-hetken ykseydessä. Vaikka yksilön maadoittunut muoto on unessa, hänen sielunsa on äärettömän hereillä. Siksi jos tämän rakkaan ihmisen sielu päättää ottaa vastaan ajatusmuodon, minkä olette antaneet ja mikä vaikuttaa täysin fyysiseltä, rakkautenne voi antaa hänelle laajennetun pysymisen ylösnousevassa todellisuudessanne.
 
Jos tuo rakas päättää pitää osan olemustaan ylösnousevassa todellisuudessaan, hänellä on korkeampi todellisuus palvelemassa vahvana perustana, mistä hän voi olla johtaja todellisuudessaan toisessa universumissa. Hän voi päättää vetäytyä toisesta todellisuudesta ja keskittyä ylösnousemusprosessiin. Tai hän voi päättää vetäytyä siitä ajatusmuotokehosta, minkä suuri rakkautenne on luonut heille.
 
Tiedämme, että esittämämme käsitys vaikuttaa mahdottomalta kolmannen ulottuvuuden ajattelullenne. Kuitenkin mahdottoman syleileminen on yksi tärkeimmistä muutoksista, joita teette ylösnousemuksenne aikana. Toinen haastava kysymys on, jatkatteko te ylösnousemustanne, jos tämä rakas vetäytyy ajatusmuodosta, minkä olette luoneet rakkaudellanne.
 
Voitte joko reagoida ylösnousevana sieluna ja tietää, ettei ole kuolemaa. Tästä perspektiivistä muistatte, että tämä ihminen oli valinnut eri todellisuuden kuin te, ja hyväksytte rakastavasti hänen valintansa. Toisaalta voitte olla niin kiintynyt tuohon ihmiseen, että päätätte viivyttää omaa ylösnousemustanne pysyäksenne rakkaanne kanssa. Ajatusmuoto minkä loitte hänelle, on hyvin todellinen. Itse asiassa ette ehkä edes ole tietoinen siitä, että te olette luoneet sen hänelle.
 
Kaikki muodot joita teillä on nykyvärähtelyssänne, ovat eräänlaisia ajatusmuotoja. Ajatusmuotoja jotka on luonut jatkuvasti kasvava luova voimanne, mikä laajenee eksponentiaalisesti, kun astutte kynnyksestä viidenteen ulottuvuuteen. Ajatusmuoto luodaan moniulotteisen ajattelunne voimalla ja täytetään ehdottomalla rakkaudellanne. Tämä ajatusmuoto pidetään "elossa" ajattelunne voimalla.
 
Jos otatte kaikki ajatuksenne pois jostain ajatusmuodosta, mukaan luettuna oma maa-astianne, sen rakenne alkaa heikentyä ja lopulta se "lähtee tästä taajuudesta". Käsitämme, että "lähteminen" on koettu kuolemana teidän todellisuustaajuudessanne. Kuitenkin kun jatkatte ylösnousemustanne, koette monien eri olentojen tulemisen ja lähtemisen myriadeissa todellisuusversioissa.
 
Kun teillä on ollut näitä kokemuksia, muistatte, että jos joku päättää lähteä henkilökohtaisesta todellisuusvalinnastanne, se ei merkitse, että tuo ihminen kuolee. Se merkitsee vain, että tuon ihmisen sielu on valinnut todellisuusversion, mitä te ette valitse kokevanne. Jos kuitenkin jäätte liian pitkään, teidän on valittava, haluatteko niin syvästi pysyä tuon ihmisen kanssa, että alennatte värähtelyänne tehdäksenne sen.
 
Onneksi viidennen ulottuvuuden perspektiivistä tuo valinta merkitsee vain, että äärettömän moniulotteisen itsenne tuo versio on tehnyt valinnan luopua juuri tuosta ylösnousemuskokemuksesta. Koette kuitenkin ainutlaatuisen ylösnousemusmuotonne, missä ylösnousette ykseydessä planeettanne Gaian kanssa. On jo riittävän vaikeaa muuntaa yhden ihmismuodon massa valokehoksi. Voitteko kuvitella, miten paljon vaikeampaa on muuntaa koko planeetan massa?
 
Jokainen ihminen joka sovittautuu yhteen planeettaylösnousemuksen kanssa, on elintärkeä Gaian onnistumiselle. Lopultahan ihmiskunta nykymuodossaan sekä monissa galaktisissa muodoissaan on ensisijaisesti vastuussa Gaian suuresta putoamisesta kolmannen ulottuvuuden syvyyksiin. Näin ollen monet ylösnousevat ihmiset ovat täysin tietoisia, että he ovat valinneet henkilökohtaisen vastuun auttaa planeettaa, mikä on antanut heille myriadeja inkarnaatioita.
 
Siksi aivan samalla tavalla kun jonkun täytyy muuttaa pois rakkaidensa luota tekemiensä tärkeiden sitoumusten vuoksi, joidenkin teistä on ehkä lähdettävä pois rakkaidenne luota, koska olette tehneet sitoumuksen Gaialle. Kuitenkin tässä tapauksessa te ette muuta pois, vaan rakkaanne. He eivät päättäneet tehdä sitä syvää itsetutkiskelua ja tietoista sitoutumista itseen, mihin te olette osallistuneet. Näin ollen he eivät kykene sopimaan yhteen ylösnousevan maan värähtelyn kanssa.
 
Tämän itsetutkiskelun ei ollut tarkoitus tehdä teistä parempaa tai opettaa teitä ylösnousemaan. Eikä sen ollut tarkoitus opastaa teitä sen tietämiseen, että olette jo korkeamman ulottuvuuden olento myriadeissa todellisuuksissa. Siksi sisäisen etsintänne tarkoitus ei ollut oppia tulemaan paremmaksi, vaan muistamaan yhdistyäksenne sen kanssa, minkä olette aina tienneet.
 
Muistakaa, että rakas ihminen joka ei ole päättänyt ylösnousta, kohtaa teidät viidennen ulottuvuuden ilmaisumuodossaan, kun olette ylösnousseet. Näin ollen yhdistyessänne, ylösnoustessanne viidennen ulottuvuuden ilmaisumuotoonne ja sen yli, kykenette yhdistymään sen rakkaanne viidennen ulottuvuuden ilmaisumuotoon ja yli, jonka luulitte menettäneenne.
 
Ylösnousemuksessa ei tapahdu mitään menettämistä. Sen ihmisen kolmannen ulottuvuuden ilmaismuoto joka päätti olla osallistumatta planeettaylösnousemuskokemukse
en, päätti lähteä Gaialta. Gaia tarvitsee jokaisen ihmisensä työskentelemään kanssaan. Jokaisen teidän on otettava airo ja soudettava tämä maa-alus kotiin. On monia syitä, miksi jotkut maadoittuneet sielut eivät voi tukea Gaian ylösnousemusta.
 
Jotkut heistä ovat pimeyden ansassa eivätkä voi katsoa sisäänpäin löytääkseen oman sisäisen valonsa. Toiset eivät toivota tervetulleeksi viidennen ulottuvuuden todellisuutta, koska heistä tuntuu, etteivät he ole saaneet valmiiksi kolmannen ulottuvuuden olemisprosessia. Toiset eivät voi uskoa mahdottomaan ja he pitävät mieluummin kiinni vanhoista uskomuksista kuin astuvat tuntemattomaan. Sitten jotkut ovat vain liian väsyneitä ja lyötyjä maaelämästään saadakseen energiaa ylösnousemuksen tuntemattomuuden syleilemiseen.
 
Tuntemattomuuden syleileminen on yksi avain ylösnousemukseen. Me, Arcturuslaiset, emme voi kertoa, mitä koette, vahingoittamatta kaunista yksilöllisyyttänne, minkä olette kehittäneet myriadien inkarnaatioidenne aikana maan päällä. Keräätte kaikki yksilölliset kokemuksenne ihmisenä olemisesta maan päällä ja annatte ne ykseyteen ylösnousemuksessanne.
 
Kauneus on siinä, että aivan kuten olette kaikki valinneet lukuisia versioita elämänne luomisesta maan päällä, valitsette lukemattomia versioita henkilökohtaisesta ja planetaarisesta ylösnousemuksesta. Muutoksista todellisuuteenne tulee nyt äkillisiä ja nopeita. Älkää siksi harmitelko niitä, jotka eivät pysty sietämään koko maailmansa muuttumista silmien edessä.
 
Käyttäkää ehdottoman rakkautenne suurta voimaa kunnioittaaksenne jokaisen valintaa siitä, miten hän käsittelee kaiken sen transformoitumisen, mistä hän on tiennyt. Tapaatte hänen viidennen ulottuvuuden ilmaisumuotonsa ylösnousemuksessanne. Siksi pyydämme, että kunnioitatte jokaisen päätöstä. Toisaalta, jos joku tekee päätöksiä, jotka ovat tuhoisia tai hankalia planeettaylösnousemukselle, hän ei kykene sopimaan yhteen Gaian jatkuvasti nousevan taajuuden kanssa.
 
Ne jotka eivät voi sopia yhteen ylösnousevan maan värähtelyn kanssa, eivät kykene ylläpitämään avointa portaalia korkeasta sydämestään Gaian ylösnousevaan todellisuuteen. Näin ollen he eivät kykene keskittämään huomiotaan ja aikomustaan riittävästi korkeampiin taajuuksiin havaitakseen ylösnousevan todellisuuden. Tässä tapauksessa he kokevat kaaosta ilman lupausta muutoksesta. Tämä tilanne on hyvin pelottava.
 
Emme halua kenenkään pelkäävän. Siksi heidät siirretään todellisuuteen, missä he voivat säilyttää korkeimman ilmaisutaajuuden, mikä on mahdollinen heidän nykytietoisuustilassaan. Aivan kuten teidän on sovitettava värähtelynne yhteen tietyn todellisuuden kanssa ulottuvuuksien välisillä matkoillanne, jotta voitte olla vuorovaikutuksessa tuon todellisuuden kanssa, ylösnousevien sielujen täytyy sovittaa henkilökohtainen taajuutensa yhteen maan kohoavan taajuuden kanssa.
 
Onneksi maan päälle on inkarnoituneena monia ihmisiä, jotka voivat helposti laajentaa tietoisuuttaan Gaian jatkuvasti nousevien taajuuksien yli. Nämä ylösnousevat sielut "puhdistavat polkua" Gaialle luomalla ja ylläpitämällä korkeamman taajuuden energiakenttiä, mihin maa voi muuntaa muotonsa. Me korkeammissa taajuuksissa tarkkailemme niitä henkilökohtaisia muutoksia ja uhrauksia, joita nämä sielut tekevät auttaakseen rakasta planeettaansa ja täyttääkseen tehtävänsä.
 
Muistakaa, että myös ne jotka päättävät lähteä Gaialta sen pidättelemisen sijasta, täyttävät tehtäväänsä. Toisin sanoen, "Älä koskaan tuomitse toista, ennen kuin olet kulkenut virstan hänen jälkiään." Ja mikä tärkeintä, älkää antako yhtään pelon tulla tietoisuuteenne alentamaan värähtelyänne.
 
Teitä kutsutaan töihin nyt! Muistakaa kaikki, mitä olette oppineet lukemattomissa elämissänne maan päällä. Muistakaa kaikki ylösnousemuskokemuksenne missä tahansa todellisuudessa, missä olette ylösnousseet. Mikä tärkeintä, muistakaa, että te ette ole yksin - koskaan! Me, galaktinen, taivaallinen ja ylösnoussut perheenne, olemme aina kanssanne.
 
Kulkekaa rohkeana, rakkaat ystävämme. Olemme aivan vierellänne.
 
Perheenne
HENKILÖKOHTAINEN JA PLANETAARINEN YLÖSNOUSEMUS
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

VAPAAN VALINNAN UUDELLEENKALIBROINTI


Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
3.3.2012 Dallas, Texas
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Vapaan valinnan pitäisi olla yksinkertaista. Voit valita mitä tahansa. Eikö niin? Se vähän riippuu. Mutta mitä jos näkemyksesi valinnoista on rajoitettu? Se on lähtökohta tässä pitkähkössä keskustelussa: jos ihminen näkee mustavalkoisena, miten hän valitsee punaisen? Tässä kanavoinnissa on paljon muutakin kuin vapaa valinta. Koko tiedostamispalettimme on ehkä muuttumassa.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Dallasissa, Texasissa.
 

*********

Tervehdys, Rakkaat Ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tapaamiset ihmisten kanssa jotka tulevat paikalle odottaen vierailuani, sisältävät enimmäkseen vanhoja sieluja. Tämä nähtiin ennalta. Yli kaksi vuosikymmentä sitten, kun kumppanini aloitti, tapaamisissa oli uteliaita sieluja. Tilanne on siis kehittynyt. Vanhan sielun vakavuus tuo hänet tällaiseen huoneeseen tai tällaiseen paikkaan, missä he voivat kuunnella tai lukea. Henki reagoi mahdollisuuksiin minun puolellani verhoa ja taaskin sanon, ettei meillä ole kelloa. Näemme lukijan samalla tavalla kuin sen, joka istuu tuolissa tänään. Näemme mahdollisuudet todellisuutena. Se todellisuus minkä näemme nyt, toi sinut lukemaan tätä paperi tai elektronista laitetta. Kaikki tämä näyttää meille samalta aikakehykseltä kuin ne muutamat, jotka kokevat tässä tilaisuudessa ja kuuntelevat. Siis teidän tulevaisuutenne on meidän nyt.

Emme näe kokemusperäisiä sääntöjä todellisuudessamme, vaan sen sijaan olemassaolon mahdollisuuksia. Tämä tarkoittaa, että tiedämme, keitä on kuuntelemassa, lukemassa tai täällä tuoleissa. Luulette tietävänne, miten monta täällä on, mutta ette oikeasti tiedä, mitä "täällä" merkitsee, sillä on paljon useampia, kuin ajattelette. Sisältääkö teidän "täällä" tulevaisuuden? Sisältääkö teidän "täällä" tulevat sukupolvet? Nimittäin jokainen joka koskaan kuuntelee tai lukee näitä sanoja, ajankohdasta riippumatta, on mahdollisuus, mikä on meidän nyt-hetkessämme.

Haluamme jatkaa sitä, mitä kerroimme teille tänä aamuna, kuten sanoimme [seminaarissa] - jatkoa viestille uudesta energiasta tällä planeetalla. Olette puolivälissä 36 vuoden asetelmaikkunaa, mitä kutsuisimme galaktiseksi harmonisoitumiseksi. Vuosi 2012 on siksi tämän asetelman keskellä ja se on vuosi, jolloin energia alkaa muuttua ja aletaan kylvää energiasiemeniä, jotka muuttavat tätä planeettaa tästä eteenpäin.

Näin se on, että se on hitaampaa kuin haluaisitte. Muutoksen hitaus johtuu ihmissukupolvista, jotka perivät ns. uuden tietoisuuden. Se sallii myös niiden, jotka ovat syntyneet vanhaan energiaan, kuluttaa loppuun tuon vanhan energian, mitä kutsuttaisiin inkarnaatioksi tai ilmaisumuodoksi [yksi elämä maan päällä]. Siksi kuolema on meille pelkästään uudistumista elämään. Jos tässä ei ole tolkkua teistä, niin kerron teille, mitä kumppanimme mielestä olisi pitänyt sanoa koko ajan: vanha energia on sitkeää!

On paljon ihmisiä, joiden on mentävä kuoleman kautta uudestisyntyäkseen uuteen energiaan, suorittaakseen ne asiat, joita varten he tulivat. No niin, vanha sielu on valmistautunut ja valmis tietoisuusmuutokseen kehossa kuoleman kautta - paljon enemmän kuin kukaan toinen ihminen maan päällä. Tämä merkitsee pelkästään, että aikaa on kuluttava, jotta näkisitte asioita, joista puhumme, ja vanhat sielut ovat käyneet tämän läpi useammin kuin kukaan toinen ihminen. Mutta kun näitä sukupolvivaihdoksia tapahtuu, alatte nähdä, että jo ennen niiden tapahtumista muutossiemenet alkavat kasvaa nopeammin kuin yhdessä elämässä. Tästä siis puhumme tänään ja kutsumme tätä "vapaan valinnan uudelleenkalibroinniksi".

Pidämme hetken tauon. Tällä hetkellä on "erityisjärjestely" riippumatta siitä, mitä opetus on, mitä sanat ovat. Kuuntele, lukija: tiedän, kuka olet. Tässä on sinulle erityisjärjestely. Ennen kuin nouset tuolista, missä olet, voit olla erilainen. Se johtuu siitä, että saat lähettämäämme energiaa DNA:si kvantti-informaatioon, sielusi rakenteeseen - riippumatta siitä, minkä ajan ajattelet olevan tai missä olet. Korkeamman itsesi ja sieluenergiasi akaasia on mukana. Se on herääminen, mikä kestää loppuelämiesi ajan, koska teet päätöksen tänään. Näin merkittävä vapaa valinta on ihmiselle.

Ihminen voi tehdä tiukan käännöksen. Voi, katsokaa historiaanne! Katsokaa, mitä olette tehneet viime vuosina. Kaatuu hallituksia, jotka ovat epätarkoituksenmukaisia, kaatuu rahoituslaitoksia, jotka ovat epätarkoituksenmukaisia. Kuitenkin kysytte: "Missä on muutos?" Sitä on kaikkialla ympärilläsi, rakas ystävä, mutta se on hidasta eikä se ole tapahtunut viime viikkoina. Ole siis kärsivällinen ja salli muutospyörien kääntyä omassa tahdissaan.

Vapaa valinta ei ole niin yksinkertaista

Vapaa valinta näyttäisi olevan yksinkertainen asia. Vapaa valinta merkitsee ihmiselle, että voitte valita vapaasti mitä tahansa haluatte. Muttei asia ole lainkaan niin. Voitte valita vain asioita, joita voitte kuvitella tai joita ajattelette voivanne muuttaa. Ette voi valita asioita, jotka eivät näytä teistä valittavissa olevilta. Esimerkiksi, rotilla on labyrintissä vapaa valinta. Ne voivat mennä minne tahansa haluavat. Mutta valinta mikä ei koskaan juolahda rotan päähän, on matriisin poistaminen. Se ei ole niiden tietoisuudessa tai todellisuudessa, koska niillä on edessään tukevat seinät, jotka ovat labyrintti. Ne siis yrittävät vain valita suunnan seinien sisällä ja edessään olevan palapelin.

Ihmiset elävät havaiten ulottuvuuksia, mutta esimerkkinä elämisestä mustavalkoisesti värien sijasta. Voidaan sanoa, että ihmisillä on aina ollut vapaa valinta mustavalkoisuudessa, he eivät kuitenkaan ole tietoisia väreistä. Jos siis teillä ei ole värejä, ette valitse punaista tai sinistä tai vihreää. Ymmärrättekö? No niin, kuvitelkaa hetki, että nuo värit ovat moniulotteinen todellisuus. Siksi ihminen (vaikka hänellä on vapaa valinta) ei voi kuvitella asioita, mitä hän ei voi kuvitella. Hän ei siis valitse värejä, koska hän ei tiedä niiden olemassaolosta. Rakkaat ystävät, tämä on siis muuttumassa. Alatte nähdä käsitteitä, jotka eivät koskaan ole olleet käsitteitä! Valmistautukaa väreihin!

Aion antaa teille pikkuluettelon siitä, mitä odottaa, ja jotkut teistä näkevät nämä asiat nopeasti ja jotkut eivät vähään aikaan. Annan teille yleiskatsauksen ilman kelloa. Kun siis sanotte: "No, rakas Kryon, milloin nämä asiat tapahtuvat?", vastaan "Kyllä". Voi rakas ystävä, ne tapahtuvat, sillä näemme niiden kaikkien tapahtumismahdollisuuden, mikä merkitsee, että näemme jo ilmentämisenne.

Henkisyys

Numero yksi: henkisyys. Henkiset järjestelmät alkavat muuttua planeetallanne. Tämä ei kerro teille, että tietyt järjestelmät menevät pois. Ne pelkästään muuttuvat. Jotkut suurimmista henkisistä järjestelmistä joita kutsuttaisiin planeetan järjestäytyneiksi uskonnoiksi, muuttuvat. Ne muuttuvat ulkoisesta auktoriteetista sisäiseen auktoriteettiin. Lopulta tulee erilainen tapa palvoa, mikä muuttaa hitaasti sääntöjä pitäen perusopit samoina.

Kristuksen oppi on ollut aina Jumalan löytäminen sisältä. Opetukset olivat selkeitä. Ihmeitä annettiin esimerkkinä siitä, mitä ihmiset voisivat tehdä, ei pohjustamaan jonkun miehen palvomista Jumalana. Siis kun tämä omaksutaan, Kristuksen opetukset voivat jäädä Kristuksen opetuksiksi. Se muuttaa pelkästään tulkintaa.

Lähi-idän suurten profeettojen opetukset (kaikki liittyvät tosiinsa) koskevat ykseyttä ja rakkautta. Niinpä sitten kun pyhät sanat määritellään uudella viisaudella, ihmiset muuttuvat, eivät profeettojen sanat. Itse asiassa, profeetoista tulee vielä enemmän jumalaisesti inspiroituja ja heidän viisaudestaan tulee vielä syvällisempää.

Menetätte pian paavin. Minulla ei ole kelloa. "Pian" meille voi merkitä mitä tahansa teille. Se kuka hänet korvaa, voi yllättää teidät, sillä hänen järjestönsä on eloonjäämistaistelussa tuona ajankohtana. Tämä merkitsee, että harvemmat ja harvemmat ovat kiinnostuneita pappeuden aloittamisesta. Harvemmat ja harvemmat nuoret ihmiset ovat kiinnostuneita järjestöstä ja uuden paavin on tehtävä muutoksia pitääkseen kirkon hengissä. Tämä merkitsee, että hänen järjestönsä pysyy, mutta kera modernimman näkemyksen siitä, mitä todella on teidän kaikkien edessä uudessa energiassa.

Kyse ei ole kirkon kaatumisesta. Kyse on sen sijaan sisäisen jumaluuden uudelleenkalibroinnista, mikä sopisi palvonnan jatkumiseen. Se on "kaikki voittavat" -tilanne. Uudella paavilla on rankkaa, koska vanha kaarti on edelleen paikalla. Voisi olla jopa salamurhayritys - niin käy, kun vanha energia on sitkeässä. Tämä on numero yksi. Tarkkailkaa sitä. Se on muutos tavassa, millä henkiset järjestelmät toimivat. Se on henkisten järjestelmien uudelleen linjaamista niin, että se resonoi vahvempaan totuuteen, mikä ihmisvetoista eikä profeettavetoista.

Draama

Numero kaksi: vastoin kaikkea sitä, mitä pidätte ihmisluontona, ihmiset alkavat reagoida eri tavalla draamaan. Tällä hetkellä draama on viehättävää. Näette medianne antavan teille viimeisimpänä "todellisuushenkäyksenään" tosi-tv-ohjelmia, jotta voitte katsella draamaa - ikään kuin teillä ei olisi tarpeeksi sitä kotona. Haluan teidän tarkkailevan tätä muutosta, koska se kertoo teille, että ihmisen perusluonteessa on tapahtumassa muutos. Lopulta nämä nykyasiat eivät ole enää lainkaan viehättäviä. Eivät lainkaan. Tulee aika, jolloin katsotte ajassa taaksepäin ja näette, milloin katselitte tuollaista viihdettä, ja sanotte: "Miten barbaarista tämä oli!" Se muuttuu.

Tämä merkitsee, että muutos siinä on käsillä, mitä ihmiset haluavat nähdä viihteenään. Kyse on muutoksesta siinä, mitä he haluavat kokea elämässään ja vapaa-aikanaan. On enemmän motivaatiota asioihin, jotka rauhoittavat heidän sieluaan, eikä draamaan mikä sekoittaa heitä. Heille ei syötetä enää sitä, mitä heille ennen syötettiin vanhassa energiassa. Jos näette televisiossa ohjelman, mikä tehtiin 50-luvulla, mitä pidätte siitä? Näyttääkö se kuluneelta ja naurettavalta viattomuudessaan? Se näyttää ja se johtuu todellisuutenne muuttumisesta tänä päivänä. Siis tulossa on todellinen muutos siinä, miten ihmiset reagoivat draamaan.

Ette ole enää yhtä kiinnostuneita asioista, jotka ovat dramaattisia, vaan olette kiinnostuneempia asioista, jotka ovat informatiivisia ja sydäntä lämmittäviä. Se on tulossa. Tiedän joidenkin teistä sanovan: "Epäilen sitä, koska ihmiset ovat ihmisiä." Jotkut jopa väittävät vastaan ja sanovat: "No, Kryon, olet sanonut, ettei suurin osa ihmiskunnasta ole vanhoja sieluja. Siksi he eivät muutu meidän rinnallamme. Miten siis voi suurin osa ihmisistä muuttua?" Kerron teille tämän: on joitain asioita, jotka ovat maailmanlaajuisia, ja on joitain asioita, jotka ovat vain vanhoja sieluja koskevia. Te näette. Mutta siemenet kylvetän ensin teidän parissanne. Niinpä sitä mitä te tunnette ja teette, nähdään lopulta yleisesti väestössä. Mitä tunnet tällä hetkellä siitä, mitä televisiossa on, vanha sielu? Vastustat jo! Näet jo barbarismia. Näet jo niitä, joilla ei ole rehellisyyttä journalismissaan ja jotka haluavat pelotella teitä informoimisen sijasta. Se muuttuu. Vaaditte sitä.

Ajatelkaa sitä näin. Vanhat sielut ovat siemeniä, jotka kylvävät energiaa, mikä kasvaa ja sallii uusien siementen syntymisen. Lopulta myös nuorilla sieluilla on mahdollisuus tähän siemenperintöön, minkä maan uusi energia antaa. Tämä oli numero kaksi.

Pidempi elämä toteutuu, mutta …

Tämä kohta on uudelleentarkastelua. Tuomme sen jatkuvasti esiin, koska ihmiset eivät usko sitä. Jos alatte elää pidempään, on niitä, jotka pelkäävät ylikansoitusta. Olette nähneet, miten tilanne on ollut tähän mennessä, ja matemaattinen kehityskulku on ehdotonta ettekä voi muuttaa sitä. Jos siis tarkastelette maapallon väestöä ja sitä, miten paljon se on muuttunut kahdessa vuosikymmenessä, se pelottaa teitä. Mikä muuttaisi tuon kehityskulun?

Vastaus on yksinkertainen, mutta se vaatii ajattelumuutosta. Vastaus on planeetan sivilisaatio, mikä ymmärtää uuden selviytymisskenaarion. Perusväestö jota on kehotettu hankkimaan paljon lapsia rodun parantamiseksi [vanha selviytyminen], alkaa ymmärtää uuden skenaarion logiikkaa. Aikakausin akaasinen viisaus alkaa hiipiä sisään perusselviytymisskenaariomuuto
ksen kera. Ei jokainen nainen katso itseään ja sano: "Kello tikittää", vaan hän voi sen sijaan sanoa: "Olen ollut äiti 14 kertaa peräkkäin. Jätän tämän elämän väliin." Tämä on nainen, joka ymmärtää, ettei tähän sisälly mitään menetystä tai syyllisyyttä, ja hän tuntee, että uusi selviytymispiirre on pitää perhe pienenä tai ei hankkia sitä lainkaan! Ja kuten sanoimme aiemmin, myös ne jotka ovat tällä hetkellä tietämättömiä väestökasvun ehkäisystä, tajuavat, mistä syntyy vauvoja [Kryonin vitsi].

Osa uutta Afrikkaa on koulutus ja parantuminen ja lopulta nollaväestönkasvu, aivan kuten joissain ensimmäisen maailman maissa tällä hetkellä. Ne jotka ovat tällä hetkellä sidottuja johonkin henkiseen oppijärjestelmään, saavat tuon opin muuttumaan ihmisen syntymää koskien (tarkkailkaa tätä). Sitten he pystyvät tekemään vapaan valinnan, mikä on sopiva myös järjestäytyneessä uskonnossa. Nimittäin asiat muuttuvat ja terve järki sanoo: "Kenties auttaisi planeettaa, jos en hankkisi lapsia tai kenties vain yhden lapsen." Sitten ilmiselvä asia: "Kenties voin elää taloudellisesti paremmin ja olla viisaampi vain yhden lapsen kanssa. Se auttaa tuota yhtä!"

Tarkkailkaa näitä muutoksia. Teille jotka olette syvällä oppijärjestelmien perinteessä ja sanoisitte, että tämä kuulostaa pöyristyttävän mahdottomalta, annan uuden paavin [Kryon hymyilee]. Teitä jotka tunnette, että kontrolloimaton lisääntyminen on vääjäämätöntä, kannustan katsomaan tilastoja - jos ette ole jo katsoneet tai välittäneet katsoa vielä - siitä, mitä ensimmäisen maailman maat ovat jo saaneet aikaan omin päin, ilman mitään valtuutuksia. Sitä tapahtuu jo. Tämä oli numero kolme.

Energia (taas)

Planeetan luonnonvarat ovat rajalliset eivätkä tue sen jatkumista, mitä olette tehneet. Olemme sanoneet tätä vuosikymmenen ajan. Tarkkailkaa lisääntynyttä tiedettä ja lisääntynyttä rahoitusta vaihtoehtoisten sähköntuotantotapojen luomiseen (lopultakin). Tarkkailkaa niiden samojen yritysten olevan rahoittajia, joilla on eniten menetettävää. Se on alkua sen täydelle oivallukselle, että ajattelumuutos on käynnissä. Voitte ottaa Gaiasta fyysisten resurssien sijasta asioita, jotka ovat energiaa. Puhumme taas kerran maalämmöstä, vuorovesistä ja tuulesta. Taaskin vetoamme siihen, että te ette ylirakentaisi tätä, sillä yksi asia mitä ihmiset tehtävät teknologisella aikakaudella, on yksinkertaisten asioiden ylirakentaminen. Katsokaa ydinvoimaa - ylirakennetuin ja kallein höyrykone, mitä on!

Nykyisten ideoidenne energian saamisesta vuorovesi- ja aaltoliikkeestä ei tarvitse olla teknisiä ihmeitä. Ajatelkaa laiturin aalloissa siipiratasta, joka tekee energiaa kumpaankin suuntaan [tulevat ja menevät aallot], sidottuna generaattoriin, mikä voi antaa sähköä kymmenille naapurustossa - ei koko kaupungille. Ajatelkaa yksinkertaisesti ja hajauttakaa käyttöideat. Sama pätee tuuleen ja maalämpöön. Ajatelkaa ryhmässä olevien kotien käyttötarvetta. Teillä ei tapahdu verkon kaatumista, jos ei ole verkkoa. Tämä on tulevaisuuden tapa ja olette taipuvaisempia saamaan sen ennemmin kuin myöhemmin, jos teette näin - eikä se maksa yhtä paljon.

Vesi

Olemme kertoneet teille, että yksi planeetan suurimmista luonnonvaroista, mikä muuttuu ja on mysteeri teille, on puhdas vesi. Siitä tulee seuraava kulta, rakkaat ystävät. Olemme antaneet teille myös joitain vihjeitä ja esimerkkejä ja vetoamme taas: oppikaa jo ennen mahdollisuutta sen loppumisesta poistamaan suolaa reaaliaikaisesti ilman lämpöä. Se on olemassa, se on tehtävissä ja joillakin on se jo laboratoriossa. Tämä saa aikaan halpaa puhdasta vettä planeetalle.

Alkaa tapahtua asenteen muutos. Hitaasti alatte nähdä sitä ja ainoa asia mikä menee sen tielle, ovat ne suuren rahan yritykset, joilla on tällä hetkellä vanha järjestelmä. Tämä alkaa muuttua myös. Sillä iso raha haluaa aina investoida siihen, minkä se tietää tulevan seuraavaksi, mutta se haluaa luoda sen, mitä seuraavaksi tulee, niissä puitteissa, mitä sillä on jo "hyllyssä". Hyllyssä on öljyä, hiiltä, patoja ja uusiutumattomien resurssien käyttöä. Se ei ole muuttunut paljon viimeiseen sataan vuoteen, eihän? Nyt näette vapaan valinnan muutoksen. Näette tehtävän johtajistoissa päätöksiä, jotka olisivat saaneet ne kavahtamaan kaksi sukupolvea sitten. Nyt "huonoimmasta vaihtoehdosta mitä voitaisiin tehdä" saattaa tulla "paras vaihtoehto mitä voitaisiin tehdä". Rakkaat ystävät, tämä on muutos vapaan valinnan käsitteessä. Silloin kun huomisen ajattelijat näkevät vaihtoehtoja, jotka eivät olleet vaihtoehtona aiemmin, on kyse muutoksesta. Tämä oli numero neljä.

Rehellisyys mikä saattaa yllättää …

Numero viisi: on niitä, jotka ajattelevat olevan mahdotonta saada rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden etsintää kaikissa asioissa. Toisin sanoen, ihmiset eivät vain mene sen mukana, minkä heille kerrotaan olevan vallitseva tilanne. He katsovat sitä ja sanovat: "No, minusta se voisi olla parempi. Aion etsiskellä jotain, missä on enemmän rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta." Kyllä, on niitä, jotka sanovat teille: "Katso, instituutioilla on kaikki kortit ja on tehtävä heidän tavallaan. Jos haluat sairausvakuutuksen tai lainaa pankilta kotiasi varten, on parempi tehdä heidän tavallaan." Minulla on teille uutisia. Tämäkin muuttuu.

"Mitä aiot tehdä?", ihmiset kysyvät. "Heillä on kaikki valta!" Ennen ei voinut tehdä mitään. Nyt kerron teille, mitä mahdollisuudet ovat. Aiotte vetäytyä palapelistä ja katsoa sokkelon seinien ohi. Sanotte: "No, sitten aloitan oman instituutioni." Ja jotkut tekevät niin. Uudet rehellisyyteen perustuvat instituutiot pyyhkäisevät suoraan vanhan energian ohi. Toisin sanoen, on niitä, jotka ovat tänä päivänä nuoria ja jotka aloittavat uuden pankkitavan, uuden terveydenhoitotavan ja uuden vakuutustavan. Ja sitten kun näette nämä suunnitelmat, sanotte: "Miksi emme tulleet ajatelleeksi tätä?"

Oletteko nähneet kuluneella vuosikymmenellä innovaatioita ja keksintöjä, jotka vaativat ajattelua vanhan todellisuuden laatikon ulkopuolella? Todellakin olette. En voi kertoa teille, mitä on tulossa, koska ette ole ajatelleet sitä vielä! Mutta niiden mahdollisuudet ovat hyvin todennäköisiä. Minäpä annan teille esimerkin. Sanotaanpa, että 20 vuotta sitten ennustitte, että olisi jotain internetiksi kutsuttua laitteella, mitä ei oikeastaan ole, käyttäen teknologiaa, mitä ette pysty kuvittelemaan. Kädessänne on täysinäisiä kirjastoja, rakennuksia täynnä kirjoja - maailmanlaajuinen tietosanakirja kaikesta tunnetusta ja sen voi saada esiin välittömästi! Eikä vain tämä, vaan tuo palvelu ei maksa penniäkään! Voitte soittaa ystäville ja nähdä heidät videonäytöllä eikä se maksa penniäkään! Riippumatta siitä, miten pitkään ja "syvälle" käytätte tätä palvelua, itse palvelu on ilmainen.

No niin, kuka tahnasta joka kuunteli teitä silloin, olisi kenties sanonut: "Vaikka uskoisimmekin teknologiaosuuteen, mitä pidämme mahdottomana, kaikki maksaa jotain. Siitä on velotettava! Miten he muuten pysyisivät liiketoiminnassa?" Vastaus on tämä: uuden keksinnön myötä tulee uusia liiketoimintamalleja. Te ette tiedä, mitä ette tiedä, joten älkää päättäkö etukäteen, mitä luulette olevan tulossa vanhan energian maailmaan perustuen.

Mahdotonta … politiikan uudelleentarkastelua

Ihmiset alkavat etsiä rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta ja sitä tapahtuu paikoissa, mitä ette koskaan odota. Sanoin tämän viime viikolla, joten tämä on uudelleentarkastelua. Tulee aika, jolloin vaaditte tätä politiikaltanne - oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä. Niinpä ehdokkaiden alkaessa nimitellä toisiaan, käännätte selkänne heille eivätkä he saa yhtään ääniä. He tajuavat pointin hyvin nopeasti, vai miten luulette? Mitä tästä ajattelette?

Minäpä annan teille yhden mahdollisuuden. Maa missä olen tällä hetkellä [USA], antaa mallin tuolle ominaisuudelle. Minulla ei ole kelloa. Tarkkailkaa, kun nuoret laittavat tämän liikkeelle ja he tekevät sen, sillä he ovat huomisen äänestäjiä eivätkä he halua tämän päivän energiaa. Joillekin heistä se on niin vastenmielistä, etteivät he edes rekisteröidy äänestämään tässä energiassa. Näette tätä pian. Tämä oli numero viisi.

Uutiset

Numero kuusi. Olen lyhytsanainen. Tarkkailkaa uutistenne muuttumista. Niiden on muututtava. Silloin kun media oivaltaa ihmisten muuttavan katselutottumuksiaan, se alkaa muuttaa tuotantoaan teidän katsottavaksenne. Lopulta on jotain nimeltään "hyvien uutisten kanava" ja se on todella houkutteleva. Sillä se on totta ja vastapaino draamalla, mikä on tämän päivän viehätystä. Tätä perheet haluavat katsella illalla istuen pöydän ääressä. He saavat jotain, missä näytetään koko kuva jostain tilanteesta eikä vain dramaattisia osia. Kuulette, mitä planeetalla tapahtuu, mitä kukaan ei kerro teille nyt, ja sitten kun se tapahtuu - meillä ei ole kelloa, rakas ystävä - se kilpailee vahvasti draaman kanssa. Jatkan tämän kertomista teille. Ihmisluonto alkaa olla väreissä mustavalkoisuuden sijasta. Tarkkailkaa sitä. Ja tämä oli numero kuusi.

Ennusteet

On vielä kaksi. Hyvin äskettäin annoimme teille ennusteprofetian. Toistamme sen nyt. Tällä hetkellä planeetalla on menossa jotain sellaista, mikä tuo suuren lääketeollisuuden polvilleen. Paljolti samanlaista mitä tapahtui tupakkateollisuudelle - kun oivallettiin rehellisyyden puute, oli huolestuneisuutta ja tyrmistystä. Näitte teollisuuden, mikä tieten tahtoen teki nuorista riippuvaisia ja aiheutti kuolemaa, ja tämä paljastettiin. Eikä se vienyt kovin kauan, eihän?  Siitä ei ole kovin kauan, kun sanoimme tämän, ja toistan sen: kun nähdään kokonainen teollisuusala mikä rahasyistä ja voittoa tavoitellen haluaa pitää ihmiset sairaana, se kaatuu. Ennemmin kuin myöhemmin. Näette enteitä siitä hyvin pian.

Alatte nähdä ihmisten katsovan terveyttään eri tavalla. Tiedättekö, mikä on vastaus pitkäaikaiseen terveydenhuoltoon? Ei vain tässä maassa, vaan koko maapallolla? Annan teille vihjeen. Älkää sairastuko! Ja rakas ihminen, aion kertoa teille, että tämä on käsillä. On tulossa ymmärrystä kehosta tavalla, millä ette ole aiemmin ymmärtäneet sitä. DNA:nne on rakennettu uudistumaan ja kestämään satoja vuosia. Nyt olette täällä hetken ja kuolette. Tutkimusta on olemassa. Pidennetyn elämän alku on olemassa. Ihmiset etsivät asioita, jotka ovat luonnollisia, ja prosesseja jotka ovat aina olleet, ja tällä on avautumistie suuren lääketeollisuuden kuolemisen vuoksi. Ja ihmettelette, miksi ette tienneet sitä aiemmin, ja katsotte taaksepäin ja kavahdatte - kuten teette tänä päivänä 50-luvun mainoksille, jossa lääkäri hymyilee ja suosittelee tietynlaista tupakkaa.

Minulla ei ole kelloa, rakas ystävä. En voi kertoa teille "milloin". Voin vain taata, että se tapahtuu. Sen on pakko. Uudessa energiassa ei voi olla järjestelmiä, mitkä ovat niin suuria ja millä ei ole rehellisyyttä. Ymmärrättekö? Sitten on niitä, jotka sanovat: "Toivon sen tapahtuvan ollessani vielä täällä." Voi, se tapahtuu. Et kenties ole se, kuka olet tänään, mutta olet täällä näkemässä sen, vanha sielu. [Kryon hymyilee] Ja tämä oli numero seitsemän.

Sodan loppu

Viimeinen kohta on paras. Tuhansia vuosia ihmiset ovat käyneet sotaa toisiaan vastaan tällä planeetalla. Jos tarkastelette syitä sotimiseen, näette nopeasti, ettei ole mitään hyviä syitä - maa-alue, resurssit, ahneus. Ne eivät ole syitä. Ne ovat kuvaus vanhasta energiasta. Ne eivät ole syitä. Syitä olisi kenties puolustautuminen hyökkääjää vastaan. Mutta mitä jos ei ole enää hyökkääjätietoisuutta?

Kun ilmestyin kumppanini elämään yli 20 vuotta sitten, sanoin hänelle yksityisesti, että ensimmäiset antamamme viestit ovat uskomattomia. Olisi naurua. Kerroimme hänelle, että ihmisluonne ja tietoisuus muuttuisivat, rauhan siemeniä kylvettäisiin ja tulisi aika, jolloin ei ole enää sotaa. Nauru oli tosiaankin suurta, koska ihmiset katsovat historiaa ja näkevät malleja, jotka perustuvat absoluuttiseen energiaan nimeltään ihmisluonto. "Mahdotonta! Sotaa on oltava aina. On aina ollut. Siksi tulee aina olemaan." Tämä olette te laatikossa, mustavalkoisessa mahdollisuudessa, missä voitte nähdä vain mustan ja valkoisen siitä, mitä on ja mitä on ollut. Teillä ei ole aavistustakaan värisävyistä, mitkä ovat tietoisuudessanne ja Jumalan rakkauden kauneus.

Pohjois-Korea on muutoksen partaalla - kuten kerromme, että se saattaisi olla. Mitä tämä vaati? Vanhan energian kuoleman, ja haluan teidän katsovan tämän tapahtumista. Nuoren johtajan neuvonantajat tekevät parhaansa vetääkseen tämän takaisin vanhaan energiaan. Hänen tahtonsa vapaa valinta on hyvin erilainen kuin isänsä, sillä hän näkee vähän värejä. Tarkkailkaa näitä asioita. Ne vievät kauemmin, kuin haluatte, mutta se on alun alkua.

Näette Etelä-Amerikan uuden yhdistymisen ennemmin kuin myöhemmin sen vuoksi, mitä tapahtuu mahdollisesti tänä vuonna Venezuelassa. Näette Iranin muuttuvan. Meillä ei ole kelloa. Nämä ovat mahdollisuuksia. Nämä voivat muuttua vapaan valinnan myötä. Nämä eivät ole profetioita. Tämä on todellisuusmuutosta, rakkaat ystävät, joten numero kahdeksasta tulee alttius siihen, ettei ole enää sotaa. Tätä ihmiset haluavat. Tätä hallitukset haluavat. Tämä on viisaustekijä, mikä alkaa tapahtua planeetalla ja mikä on suurempi, mitä pidätte mahdollisena. Sillä katsoessanne hallitusta, mitä ajattelette? Näette toimimattomuutta ja perusoletus sanoo, että mitä enemmän on ihmisiä, jotka yrittävät tehdä jotain yhdessä, sitä huonommaksi tilanne tulee. Kaikki asettuu alimpaan yhteiseen nimittäjään. Kerromme teille, että noistakin asioista tulee vanhan energian käsityksiä. Sen sijaan katselette viisaudesta tulevan päämahdollisuus.

Minulla ei ole kelloa. En voi kertoa teille "milloin". Voin kertoa vain, että se on tekeillä ja sen siemeniä on havaittavananne pian - tällä hetkellä jokaisesta kahdeksasta kategoriasta, mitä näytin teille.

On niitä, jotka sanovat: "No, Kryon, teet paljon enemmän ennusteita kuin ennen." Haluan kertoa teille, mitä tapahtuu, rakas ystävä. En ennusta mitään. Kerron teille vain sen, mitä on jo todellisuutenne mahdollisuuskeitoksessa. Tätä ihmiset tekevät tällä planeetalla ja teidän jotka uskotte tähän kommunikointiin, pitäisi huokaista helpotuksesta ja sanoa: "Jo on aikakin."

Lähden kohta taas kerran, mutta en ennen tätä kehotusta. Siemenenkylväjät, teillä on 18 vuotta aikaa kylvää näitä uusia siemeniä. Ne kasvavat nopeammin, jos teette sen nyt ettekä myöhemmin. Esitettävä osanne on saada korkeampi tietoisuus näillä alueilla kotona ja töissä ja osoittaa ympärillä oleville, mitä tiedätte viisautenne kautta. Näyttäkää heille Jumalan rakkaus elämässänne kohtelemalla heitä kuin itseänne - ollen hidas suuttumaan ja nopea antamaan anteeksi. Luokaa lohtua ympärillenne, rauhan kupla ympärillenne mikä on niin haluttu, että ihmiset haluavat olla kanssanne. Olkaa ei-tuomitseva.

Nämä ovat siemeniä, jotka muuttavat tämän planeetan kristalliverkkoa, ja lapsenne ja heidän lapsensa perivät sen, mitä teette tänä päivänä. Tässä siirtymässä on kyse tietoisuusmuutoksesta - siksi olette täällä.

Tämä on tämän päivän totuus ja taas kerran sanon sen: kaikki asiat voivat vetäytyä vähän taaksepäin, ennen kuin ne siirtyvät eteenpäin, mutta näin asiat ovat aina olleet. Jos katsotte viimeistä 50 vuotta, näette valtavan muutoksen ihmisluonteessa. Se ei kuitenkaan ole mitään verrattuna siihen, mitä tulette näkemään.

Olen Kryon. Kaksikymmentäkaksi vuotta sitten kumppanini päästi minut elämäänsä. Tiesin, että häneltä menisi vielä neljä vuotta päästä vauhtiin ja näin kävi. Kahdeksantoista vuotta sitten em. asetelma alkoi ja silloin alkoi tämä työ. Olen täällä sen vuoksi, mitä ihmiskunta teki. Kryon on aina ollut tällä planeetalla, mutta vasta viimeiset 18 vuotta ovat olleet syvällisiä viestejä muutoksesta. Verkkosäätöryhmä saapui 1989 ja lähti 2002 ja magnetismi oli asetettu. Silloin ihmistietoisuus alkoi muuttua, kuten sanoimme sen muuttuvan.

Tämä on viestimme tänään. Lähtekää erilaisena kuin tulitte.

Ja niin se on.

Kryon
VAPAAN VALINNAN UUDELLEENKALIBROINTI
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

sunnuntai 26. elokuuta 2012

RAKKAUS KEHITTYY DRAAMASTA KOMEDIAAN


Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
21.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat Ystävät,

Keskustelimme viime "Luomisenergiat"-ohjelmassa siitä, että olette opettelemassa, miten avata henkilökohtainen uuden ajan ohjelmistonne sydämen avulla. Joillekin tämä on suhteellisen helppoa. Uskotte, hyväksytte ja odotatte tekevänne sen, sitten kun on sen aika.

Toiset teistä eivät ole yhtä kärsivällisiä. Toivotte, että teitä hätkäytetään jollain tavalla. Kenties haluatte nähdä uusia värejä tai olentoja, kuulla epätavallisia ääniä tai jotain yhtä dramaattista. Tällaista hätkäyttämistä ei tapahdu useimmille. Uuden prosessin testaaminen ei välttämättä saa sitä ilmentymään välittömästi.

Jotkut teistä eivät ole valmiita ottamaan käyttöön uusia taitojaan useista syistä, kuten 3D-vaatimukset, ei ole aika esitellä palapelin siirtymäpalaanne tai entiset kokemukset ovat saaneet teidät pelkäämään jonkin sellaisen testaamista, mikä ehkä tekee teistä normaalista poikkeavan.

Mutta sitten kun aika on oikea, kukaan ei saa teitä luopumaan sen tekemisestä. Se on samanlaista kuin niillä naisilla, jotka heräävät yhtenä aamuna kera äärimmäisen voimakkaan tarpeen hankkia lapsi. Ei ole muuta loogista syytä, paitsi että on aika. Lakatkaa siis hermoilemasta, jos ette vielä aisti tai toimi uusilla tavoilla.

Mutta niille jotka toimivat - hallelujaa! Teillä on paljon hauskaa uuden ohjelmistonne kanssa. Voitte soittaa tuota kelloa, siirtää tuota esinettä, leikkiä auringonpaisteen kanssa ja tuhansia muita toimintoja, joita ette uskoneet mahdolliseksi vielä muutama päivä sitten. Ajatelkaa uusia taitojenne hauskan videopelin osana.

Koko elämä kaikissa ympäristöissä on peliä itsenne testaamiseksi rakastamisesta - erityisesti itsenne rakastamisesta. Monet teistä ovat väsyneet lukemaan rakkaudesta ja uudesta ajasta. Ymmärrätte viestin täysin - niin luulette.

Mutta rakkaudella mitä olette kokeneet, on vain vähän tekemistä universaalin rakkauden kanssa. Vanhan ajan rakkaus on ehdollista. Kenties lähimmäksi ehdotonta rakkautta vanhan ajan rakkaus tulee siinä, mitä onnellinen äiti tuntee vastasyntynyttä kohtaan. Mutta tuotakin rakkautta varjostaa pelko, ettei hänen vauvallaan ole ehkä kaikkia sormia ja varpaita jne.

Nykyinen ymmärryksenne romanttisesta rakkaudesta ei täytä vaatimuksia edes universaalin rakkauden alkupisteenä. Monet teistä ovat vihaisia tästä ajatuksesta, sillä rakastatte tärkeää ihmistänne täysin. Saanemme olla eri mieltä. Rakastatte tärkeää ihmistänne, koska hän esiintyy niin kuin haluatte. Hän on täydellinen näyttelijä draamassanne.

Mutta nyt henkilökohtainen näytelmänne muuttuu draamasta iloiseksi komediaksi. Tämä toteamus järkyttää jotain teistä. Miten uskallamme väheksyä elämäänne ja rakkauttanne?

Miksi uskotte, ettei rakkaustarinanne voi olla iloista komediaa? Mikä uskomusjärjestelmässänne vaatii kaikkia suhteitanne olemaan draamaa?

On joitain ihania romanttisia draamoja, missä kaikki kääntyy parhain päin - ainakin kuvattuna kirjassa tai elokuvassa. Mutta uskotteko sitten, että suhteet jatkuvat samanlaisina kuin loppukohtauksessa? Vai uskotteko, että noissa suhteissa olisi todennäköisesti vaikeita ja epämiellyttäviä muutoksia todellisessa maailmassa? Eikö draamassa ole kyse ylä- ja alamäistä?

Vanhan ajan ajatteluprosessissanne huonot ajat ovat odotettavia. Ja ettekö ole aika ynseitä niiden suhteiden osalta, joissa ei kerrota väittelyistä, draamasta ja joissa on vain rento (ja teidän mielestänne tylsä) suhde? Missä on kipinä? Missä on draama? Missä on ilo sovinnon tekemisestä rakastavaisten riidan jälkeen?

Monilla teistä on ihanne taivaasta tai kuoleman jälkeisestä elämästä, mikä on paljon samanlainen kuin se tylsä suhde, mitä juuri kuvasimme. Olennot leijuvat valkoisissa koltuissa julistaen rakkauttaan kaikkia kohtaan ja soittaen kaunista musiikkia. TYLSÄÄ! Ja niin olisi.

Ette ole vielä luoneet välimuotoa maallisissa uskomusmalleissanne.

Mitä jos elämä olisi komediaa draaman sijasta? Miten se muuttaisi uskomuksianne, tekojanne ja rakkauskuvioitanne?

Kenties luulette meidän tekevän pilkkaa teistä. Olemme hyvin vakavissamme. Rakkautenne ja elämänne on muuttumassa draamasta komediaksi.

Ei mustaksi komediaksi, josta on viime aikoina tullut suosittua, vaan vanhanaikaiseksi kevyeksi ja hilpeäksi "kermakakkutyyppiseksi" komediaksi - missä kaikki kääntyy parhain päin, kukaan ei oikeasti inhoa ketään ja kaikilla on hauskaa. Ja niin tulee olemaan. Uusi aika on komediaa.

Miten tämä komediaformaatti muuttaa elämäänne ja maapalloa?

Tietysti koette paljon enemmän naurua, hauskuutta ja iloa. Ja mikä tärkeintä, mukaan ottamista eikä poissulkemista. Sillä todellakin, oletteko koskaan sulkeneet ketään pois, joka on antanut teille iloa?

Emme puhu sen tyyppisestä komediasta, mikä saa ihmisen, ryhmän tai olennon tuntemaan huonommuutta. Puhumme niistä komedioista, joissa huonot asiat kääntyvät parhain päin ja nauretaan, sitten kun ongelmat ratkeavat. Näin tulee olemaan teillä ja maapallolla.

Yksi ensimmäisistä indikaattoreista, että testaatte uutta ohjelmistoanne sydämen kautta, on, että teillä on tarve nauraa enemmän. Ymmärrätte omien ongelmienne ja niiden typeryyden, jotka jatkuvasti näkevät ongelmat elämän ja kuoleman kysymyksinä.

Ohjelmistonne testausprojektit ovat hauskoja. Miten upeaa se onkaan! Kenties yritätte siirtyä ulottuvuuksien läpi ja onnistutte tuossa testissä vain osittain - miten hassua. Mutta ei pelottavaa. Sillä voitte helposti kokeilla uudestaan, sitten kun ja jos teistä tuntuu siltä.

Liikkukaa ilossa ja naurussa ja testaatte uuden ajan ohjelmistoanne sydämen avulla. Liikkukaa pelossa ja vihassa ja teillä on vielä yhdistymättä sydämeen. Niin olkoon. Aamen.

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

lauantai 25. elokuuta 2012

KAIKKI TASOT KEHITTYVÄT - Niin ylhäällä kuin alhaalla



Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Steveltä:

Tässä kanavoinnissa Ryhmä puhui siitä, miten energia-aalto vaikuttaa toisiin harmonisiin tasoihin. Yksi suurista huolenaiheista niille, jotka ovat poistuneet ihmiskehosta ja kuolleet, mutta eivät ole vielä menneet Kotiin. Maasidonnaiset, haamut ja monia muita nimiä on käytetty kuvaamaan tätä välitilan olemista. Ryhmä sanoo, että näiden tasojen olennot tuntevat nyt suuria vaikeuksia, kun tämä energeettinen muutosaalto jatkuu.

Ryhmä halusi meidän tulevan tietoiseksi tunnetusta stressistä, kun se luo myös mahdollisia tilaisuuksia monille palata Kotiin. Pienellä ponnistuksella me kaikki voimme vaikuttaa tähän kovasti. Jos olemme valonkantajia, meidän pitäisi toivottaa tervetulleeksi pimeät paikat. Tärkeä osa minkä Ryhmä halusi meidän muistavan, on, että sieluina meillä on nyt tilaisuus yhdistyä jälleen kaikilla tasoilla.

Upeaa kuukautta ja olkaa myötätuntoisia!

Steve

Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.

TERVEISIÄ KOTOA

Vasta-aalto on alkanut

Yhteydestä Kodin ja maan välillä on tullut paljon nopeampi, erityisesti useiden viime kuukausien aikana. Maaplaneetta muuttuu nyt valmisteluna sille, mitä on tulossa. Kuvitelkaa, millaista olisi saada jättimäinen, tsunamin kaltainen vesiaalto, joka muuttaa kaiken reitillään. Ennen kuin aalto tulee, vesi menee merta kohti ja näyttää muodostavan vastakkaisen aallon valmisteluna tuohon valtavaan aaltoon, mitä odotetaan. Negatiivisen energian täytyy ikään kuin vetää kaikki ulos, ennen kuin positiivinen energia voi virrata sisään tekemään muutoksen. Tämä on tyypillistä aaltomalleille.

Olemme puhuneet aaltomalleista jonkin aikaa. Nyt aiomme kertoa teille aallosta, mitä luotte, ja sen valtavasta vaikutuksesta. Olette innostuneita ja valmiita ylösnousemaan. Hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna, tuo innostus säväyttää sisällänne ja saa sydämenne sykkimään niin, että olette luoneet värähtelyliikettä ympärillenne. Kun yhdistätte tuon värähtelyn toisten samanmielisten kansa, se muodostaa aaltorykelmän. Kaikki aallot alkavat voimakkaana, mutta kohdatessaan vastustusta ne vaimenevat ja niistä tulee suora viiva. Tämä on merkitsevää kaikille aaltomalleille, kunnes kaksi aaltoa tapahtuu yhdessä.

Kun kaksi aaltoa yhdistyy, ne ympäröivät keskuksen tasapuolisesti kaikilta puolilta ja luonteensa vuoksi se ei heikkene. Nämä tunnetaan skalaariaaltona ja kerromme teille, että teette tätä sydämellänne. Tätä tapahtuu maailmanlaajuisesti, ei vain yhdessä ihmiskunnan osassa, yhdellä alueella tai yhdessä maassa. Sitä tapahtuu monilla eri tasoilla samanaikaisesti. Vakiintuneiden rakenteidenne ja kulttuurienne vuoksi tämä energia yhdistyy vähän eri tavalla maailman eri osissa. Tällä hetkellä koko ihmiskunta ottaa monumentaalisia askelia värähtelyn nostamisessa ja näin tapahtuu kaksi asiaa.

Ensinnäkin olette sulkemassa kuilua siltä väliltä, mitä pidätte taivaana ja maana. Henkisyytenne - tuo osanne mitä olette aina yrittäneet ajatella erillisenä - kommunikoi nyt eri tavalla mielenne ja sydämenne kanssa. Alatte ulottua uusiin totuuksiin ja uusille alueille, jotka paljastavat voimianne. Muistatte enemmän Kodista ja uskallatte katsoa sitä, mikä merkittävää tällä hetkellä planeetalla. Siis rakkaat ystävät, oma yhteytenne teidän ja sen osanne välillä, joka on henkenne, vahvistuu. Kuten olemme sanoneet aiemmin, sitten kun koko ihmiskunta kehittyy, tulee aika, jolloin jokainen teistä alkaa kanavoida. Tuolloin sana "kanavointi" häviää, sillä ette tarvitse sanoja kuvaamaan asioita, joita te kaikki teette.

1970-luvulla oli aika, jolloin keksitte sanan kuvaamaan ilmiötä, mitä kutsutaan "yliaistilliseksi havainnoksi". Sana on hävinnyt täysin kielestänne, koska ette enää tarvitse sitä. Ymmärrätte, että kaikilla on tämä kyky eikä se ole tavatonta enää. Monet teistä eivät kutsu itseään kanaviksi ja se on ok, sillä meillä ei ole taakkana egoa, mikä teillä on. Emme välitä, mistä kanavointi tulee, kunhan voitte tuntea ja sallia tuon energian tulla läpi, mikä on rakkautta Kotoa. Jokaisella teistä tällä planeetalla on tilaisuus kanavoida omaa osaanne Kotoa, mikä on ainutlaatuinen vain teille, ja tätä tapahtuu tällä hetkellä. Me emme tee sitä, te teette. Ihmiskunta on nyt savuttanut tason, missä voitte pitää tätä sisäistä voimaa, samalla kun jatkatte kasvamista ja teeskentelette olevanne ihminen fyysisen biologiakuplanne sisällä. Bravo, rakkaat ystävät! Hyvin tehty. Hyvin tehty.

Puhutaanpa nyt toisesta asiasta, mikä tapahtuu, kun koko ihmiskunta kohottaa värähtelyään. On toinen aalto, mikä luodaan ensimmäisen toiminnasta, ja se on harmoniamuoto, mikä tapahtuu luonnostaan. Pian kaikki nämä aallot yhdistyvät. Kuvitelkaa hetki kaikkia aaltoja, jotka ovat tulleet sisään jokaisen "opitun/hallitun" vuoden myötä. Yhdeksän opittiin, sitten kymmenen, yhdestoista ja nyt pian kahdestoista. Olette luoneet ihmisenergia-aallon, mikä muuttaa tätä planeettaa radikaalisti.

Kaikki tasot kehittyvät - maa hyppää
On myös vaikutus, mistä ette ole tietoinen ja minkä haluamme tuoda tietoonne. Aallon luominen aiheuttaa laskusuhdanteen vetämällä ulos vanhaa energiaa auttamaan uuden aallon rakentamisessa ja sisääntuomisessa. Vaikka yhdellä tasolla tuo syy- ja seurausreaktio luo tietyn ongelman, teillä on kuitenkin vastaus siihen.

Muistakaa, rakkaat ystävät, olette äärettömiä henkiä, jotka pelaavat teeskentelypeliä, missä olette rajallisia. Teeskentelette, että teillä on alku ja loppu, teeskentelette olevanne ihminen. Mutta jossain syvällä sisällä jokainen teistä tietää, että tämä on vain pelaamaanne peliä. Biologiakuplanne on vain väliaikainen suoja. Todellinen sinä on ääretön ja osa jokaista muuta universumin osaa. No, tässä on haaste. Liian usein astuessaan ulos kehosta ja lähtiessään maan päältä mennäkseen kotiin, ihmiset ovat edelleen vapaan valinnan planeetalla ja joskus he vain päättävät olla menemättä Kotiin. Ihmiset rakastavat pelkoa ja usein yrittävät päästä pelkotilaan. Keksitte jopa kummitustarinoita ja pelottavia elokuvia selittämään tätä välitilaa ja sitten teitä pelottaa. Syleilkää tunteitanne, pelkoakin, koska ihminen voi olla maan päällä vain, jos hän pitää kiinni kaikista ihmistunteista - se on ainoa tapa pysyä maahan sidottuna.

Ihmistunteet ja tragedian lahja
Monet teistä tuntevat empatiaa niitä olentoja kohtaa, joiden uskotte olevan maan päällä jumissa ja joita kutsutaan haamuiksi. Ymmärtäkää kuitenkin, että hekin ovat vapaan valinnan planeetalla, joten he voivat päättää mennä Kotiin, koska tahansa haluavat. Jotkut heistä eivät yksinkertaisesti osaa. Toiset ovat jumissa tarinassaan ja heillä on vaikeuksia päästää siitä irti riittävän pitkäksi aikaa päästäkseen Kotiin. Nimittäin ihmistunteet eivät toimi Kotona, rakkaat ystävät.

Mitä ihmistunteet ovat? Pelko on numero yksi. Kaikki negatiiviset tunteet perustuvat pelkoon. Nämä ovat ihmisen tulkintoja, koska elätte kaksinaisuuskentässä. Tunnette, että teillä on oltava jotain hyvää, ja sitten teillä on oltava jotain huonoa tasapainottamaan sen. Tämä on ollut tapanne hyvin pitkään. Lisäksi se on kohta, missä ongelma itse asiassa syntyy, vaikka se on nyt muuttumassa. Aionien ajan on ollut olentoja, jotka eivät ole vielä palanneet Kotiin. Kenties he ovat roikkuneet kiinni vihassaan, pelossaan, mustasukkaisuudessaan tai kenties myös heidän rakkautensa on pitänyt heidät jumissa. Miksi rakkaus on ihmistunne, mikä voisi pitää jotkut henget maassa sen sijaan, että tuo heidät Kotiin? Se ei voi olla, jos se on todellista rakkautta. Rakkausilmaisuihinne maan päällä sisältyy sekä ehdollinen että ehdoton rakkaus. Jos kuitenkin olette sidottu ehdolliseen rakkauteen ettekä voi muuta, kuin etsiä olosuhteita sille, niin ette kykene menemään Kotiin. Se on teidän valintanne.

Tämä saa aikaan kokonaisen ihmisulottuvuuden heräämisen, mutta älkää luulko sekuntiakaan, että he ovat yhtään erilaisia kuin te. Nämä ovat vanhempianne ja isovanhempianne, sisarianne ja veljiänne, tyttäriänne ja poikianne ja myös lapsenlapsianne. Jokainen ihminen on teidän osanne jollain tavalla riippumatta siitä, missä ulottuvuudessa he ovat. Vapaa valinta on ollut erittäin haastavaa, koska ette voi vain avata ovea näiden kahden ulottuvuuden välillä. Tuloksena on ollut monia aikoja, jolloin tehtiin kollektiivisia sopimuksia tragedioiden kokemiseksi. Yksi tapa avata ovi niille olennoille, jotka ovat kietoutuneet jumissa olemisen kiertoon, on laittaa toisia olentoja verhon yli seisomaan heidän eteensä. Usein tämä on tragedian syvempi merkitys ja syy. Tämän päivän teknologian vuoksi se leviää nopeasti jokaiseen sydämeen ja tunnette tuskan häivähdyksen, kun jotain tapahtuu jollekin toiselle. Se on todella kaunista, koska tuo empatia parantaa planeettaa!

Älkää yrittäkö etsiä vastauksia joka tragediaan. Monta kertaa tragedian kokevat sielut sopivat menevänsä Kotiin ilman varoitusta. He muuttavat planeettaa, koska he avaavat ovia verhon toiselle puolelle, mikä sallii joidenkin mennä Kotiin. Tunnette surua, kun kuulette tai näette tragedian, koska yritätte ymmärtää, miten ja miksi se tapahtui. Tietäkää, että jollain tasolla se on kaunista eikä siinä ole mitään väärää. Siis omistakaa se ja tietäkää, että autatte luomaan valopilarin heidän kulkemiseksi Kotiin.

Magneettikenttänne taivuttaminen
Tässä on yksi osa, jonka haluamme jakaa kanssanne. Olette magneettisia olentoja ja se mitä maaplaneetalla tapahtuu, on magneettimuutos, joka ylittää ymmärryksenne. Vaikka olette oppineet mittaamaan magneettikenttiä tiettyinä värähtelyinä, tiedätte edelleen hyvin vähän oman magnetisminne kauas ulottuvista kentistä. Monta kertaa kommunikoitte niin - telepaattisesti. Jotkut teistä alkavat tuntea masennusta, mikä on erittäin yleistä planeetalla tällä hetkellä. Se on tunnekiskaisu kaikesta vedestä, joka on matkallaan. Teistä ehkä tuntuu vakavalta ilman selvää syytä, ikään kuin syvällä sisällänne tietäisitte, että jotain on tapahtumassa, mutta ette pysty oikein paikallistamaan sitä. Jos ette kykene käsittelemään tuota tunnetta, luultavasti masennutte ja teistä tulee osa tuota vettä, joka liikkuu ulos, ennen kuin uusi aalto voi tulla sisään.

Kerromme teille, rakkaat ystävät, että helpoin tapa kivuta ulos omista ongelmistanne on kurkottaa auttamaan jotakuta toista. Joskus huolestutte niin omista tunteistanne, pienestä biologiakuplastanne ja kentässänne tapahtuvista ongelmista, että unohdatte taikanne olevan aina jonkun toisen auttamisessa. Jotkut ovat tunteneet laman tällä tavalla ja heillä on nyt vaikeuksia toimia päivittäin. Pyydämme teitä uskaltamaan laittaa itsenne sivuun muutamaksi hetkeksi joka päivä ja keskittymään veljiinne ja sisariinne, jotka saattavat olla noissa ulottuvuuksissa ja tarvita vähän apua.

Kurkottakaa ulottuvuuksien läpi, nostakaa verhoa, taputtakaa heitä olalle ja kertokaa heille, miten paljon heitä rakastetaan. Kertokaa heille, että kun he päästävät irti, he voivat mennä Kotiin välittömästi. Monta kertaa teidän tarvitsee vain näyttää tietä omalla valollanne. Jos sen sijaan lankeatte pelkoon, niin olette vahvistaneet heidän harhaansa, verhon sivuun vetämisen sijasta. "Mene valoon, mene valoon, mene valoon!". Kerromme teille, rakkaat ystävät, että joskus tämä heidän vain täytyy kuulla. Kertokaa, että heillä on vaihtoehtona tuon kierron katkaiseminen ja he voivat mennä Kotiin, jos he sitä haluavat. Uskaltamalla lähestyä autatte toisia henkiä, jotka vuorostaan nostavat teidät ulos masennuksesta. Avun tarjoaminen auttaa henkenne palauttamisessa energiaan, mitä oikeasti sisällätte, ja antaa teille suunnan energianne keskittämiseen.

Voiman pitäminen
Jokainen teistä on mestari tällä planeetalla. Odotatte olevanne mestari joka alueella, mutta kerromme teille, ettei se ole toiminut hyvin menneisyydessä. Tällä henkilöllä täällä on erityislahja, tuolla henkilöllä tuolla on täysin erilainen lahja. Tuskin maltamme odottaa, kunnes kohtaatte toisenne, kun lopulta tulette yhteen ja sanotte: "Olemme yrittäneet kohdata toisemme 20 vuotta, mikä meiltä vei niin kauan?"

Ykseys on täydellinen. Jokainen teistä kantaa kristallia, mikä säteilee kirkkaimmin vain teidän sydämessänne. Sen ei ole tarkoitus pelastaa koko ihmiskuntaa, sillä se on pelkästään teidän osanne palapelistä, mitä vain te voitte kantaa. Vain te voitte nousta seisomaan ja sanoa: "Minulla on tämä ainutlaatuinen pala Kotoa." Monta kertaa itsenne tuomitseminen estää teitä sanomasta sitä. Sen sijaan ajattelette itseksenne: "Kuka minä olen tekemään sitä? On kaikki nuo kuuluisat ihmiset ja varmasti he osaavat tehdä sen, mutta minä olen vain pieni ihminen enkä tee mitään. Mitä sellaista voin mitenkään kirjoittaa kirjaani, mitä ei ole kirjoitettu aiemmin?" Mutta tämä ei ole tapa tarkastella asiaa, rakkaat ystävät.

Jokaisella teistä on ainutkertainen taito ja silloin kun alatte koota paloja, luotte Kodin. Sitten kun uskallatte kurkottaa ja antaa äänenne kuulua verhon toiselle puolelle, niin se luo myös maan päällä kuullun energian. Se johtaa teidät seuraavaan vuosituhanteen, tuhannen vuoden rauhaan mikä ennustettiin kauan sitten. Olette taianomainen, kuitenkin vaikein osa on uskoa omaan taikaanne. Joskus todiste taiastanne ilmenee eri tavalla kuin luulitte. Kenties kurkottamisenne universumiin ei tuonut odottamaanne tulosta, koska kenties tuo henki ohjasi teitä sen sijaan johonkin korkeampaan.

Nyt tulee aika, jolloin voitte oppia kokemaan virtaavan elämäntyylin sallimalla hengen olla osa energiaanne joka hetki eikä ainoastaan, silloin kun pysähdytte kanavoimaan tai kirjoittamaan tai soittamaan musiikkia. Kun katsotte ihmistä huoneen toisella puolella ja lähetätte hänelle hetken rakkausaaltoa, ymmärtäkää, että ehkä ette muuta ainoastaan hänen päiväänsä vaan myös koko elämän.

Teillä on tuo voima, mutta kysymys kuuluu: mitä aiotte tehdä sillä? Sisään tulevat aallot alkavat. Elokuun keskivaiheilla tämä lama osuu todella huippuunsa ja siitä eteenpäin alatte nähdä jotain aaltoja rakentuvan ja tulevan sisään. Ajatuksena on sijoittaa itsenne vapaasti aallon eteen. Ratsastakaa aallolla ja antakaa sen kantaa teitä. Pidättäkää hengitystä, jos on pakko, sillä monta kertaa yritätte juosta pakoon aaltoa ja suojautua. Hellittäminen saa teidät pakahtumaan, kun se lopulta tulee. Tätä ei tehnyt minkäänlainen asetelma, sillä te olette luoneet tuon aallon. Tätä ei tehty ennustuksilla. Te teitte sen, koska halusitte muuttaa elämänne, suuntanne ja maailmanne. Meillä on vain yksi vastaus: "Ja niin se on."

Olette suurimpia enkeleitä, mitä koskaan on elänyt. Tunnette uutta energiaa tulevan sisään, kuitenkin tunnette myös tuskaa ja rajoituksia. Tunnette rakkauden puutetta toisinaan ja luultavasti tunnette myös pelkoa. Sitä teette energialla, mikä vaikuttaa asioihin. Mitä voitte muuttaa tuosta pimeydestä valoksi? Millä osalla siitä on teidän nimenne?

Olemme uskomattoman ylpeitä nähdessämme tuon kirkkaasti säteilevän hengen jokaisessa teissä. Tiedämme, keitä olette, rakkaat ystävät. Näemme teidät selvästi ja rakastamme teitä yli ymmärryksenne. Tämä maailma muuttuu yksi sydän kerrallaan ja teette upeaa työtä. Kurkottakaa ja tehkää, mitä voitte. Silloin kuin teistä tuntuu, että te ette ikään kuin tiedä, mitä tehdä seuraavaksi, kurkottakaa auttamaan jotain toista löytämään oma tiensä. Se on teidän lahjanne. Yrittäkää siis selvittää tapa jonkun voimaannuttamiseen lähellänne ja sitten katselkaa oman maailmanne ja elämänne muuttuvan hyvin nopeasti.

Suuresti kunnioittaen jaamme kanssanne tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Pelaatte täysin uutta peliä. Pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä

KAIKKI TASOT KEHITTYVÄT
- Niin ylhäällä kuin alhaalla

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.