WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 18. lokakuuta 2010

Vihasta luopuminen

Oletko koskaan ollut vihainen? Onko sisälläsi padottua vihaa? Entä osaatko esimerkiksi sanoa "ei" kylliksi voimallisesti tarvittaessa? Vihan monet kasvot näyttäytyvät meille ihmisille. Tarvitsemme vihaa ja se on hyvin Rakkaudellinen tunne silloin, kun käytämme sen voimaa oikein. Vihaa voi siis käyttää hajottamaan elämää tai ylläpitämään elämää. Sen voi ottaa luomisvoimaksi ja vetää oikeudenmukaisesti rajat vihan avulla, jolloin se ei vahingoita ketään tai sitten voit käyttää sen tuhovoimana ja koston välineenä. Meistä jokainen valitsee itse, miten vihansa käyttää.

Viha on sitoutunut mieleen. Mitä enemmän olemme oman mielemme maailmoissa, sitä enemmän ilmennämme myös vihaa. Täysin MIELEN maailman veitävänä oleva ihminen on yleensä myös hyvin vihainen.

Rakkaus sitoutuu totuuteen. Mitä enemmän elämme totuudessa, sitä vähemmän meidän tarvitse vihata. Vihasta luopuminen onkin yksi tärkeä prosessi henkisessä kasvussa. Samalla kun annamme mielen päästää meidät otteestamme ja sallimme tietoisuuden tulla mielen jäykkien mallien tilalle, samalla vihan tilalle voi astua totuudellisuus ja rakkaus.

Mikä ihana, vapauttava, uskomattoman kaunis prosessi. Lakata ilmentämästä edes rakentavaa vihaa, seisoa ja voimaantua totuudesta ja sitten vain värähdellä rakkautta.

Voitko kuvitella, että kantaisit niin voimallista totuutta itsessäsi ja tietoisuudessasi, että se olisi ainoa suoja, mitä ikinä enää tarvitset? 


Jos esimerkiksi joku pieni osa Pyhän Geometrian kaavassa on tukkeutunut vaikkapa kaukaisen entisen elämän kohtalokkaan kuoleman vuoksi, saatamme yhä toimia viallisesti, vaillinaisesti ja tavalla, jota emme edes itse kykene käsittämään, miksi tunnemme, kuten tunnemme. 

Meditointi

Nyt tulevana keskiviikkona saamme uskomattoman hoidon. Meistä jokainen voi antaa energian tulla ja aktivoida uudelleen ennen alkuräjähdystä alulle pantuja lainalaisuuksia, meissä toimivaa Pyhää Geometriaa. Ennenkuin edes olemme olleet täällä sieluina, ennenkuin tämä maailma edes oli olemassa.

Tämä aktivointi suoristaa lainalaisuudet uudelleen ja vapauttaa meitä värähtelemään tietoisuuden pyhällä tasolla. Sen kultainen energia tulee tasoilta, joilla kaikki Pyhä Geometria tunnetaan. Se kirjoittaa Pyhän Geometrian meihin uudelleen, paikkaa puuttuvia kohtia ja jopa uudelleenasentaa meihin tärkeitä tietoja. Uskon vakaasti, että joillakin tämä voi tarkoittaa jopa sairauden helpottamista. Älä kuitenkaan lopeta lääkityksiä ennenkuin olet keskustellut lääkärisi kanssa! 


Otan vastaan aktivoinnin, joka uudelleen aktivoi Minussa olevan Pyhän Geometriani. Pyydän, että minua lähestytään vain Kristus Rakkaudessa. Tapahtukoon Rakkaudellinen Korkein Parhaani. Olkoot enkelit kanssani ja suojana koko hoidon ajan. Tapahtukoon korkein kosminen tahto x 3. 
Lähde: Rakkaudentähti / Anu Markoff
Lähde:http://www.rakkaudentahti.net 

Ei kommentteja: