WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 10. joulukuuta 2009

Paulo Coelho - kirjailija

Valon soturi tunnistaa Tien sillä hetkellä kun oppii kävelemään. Jokainen kivi, jokainen tienmutka toivottaa hänet tervetulleeksi. Hän samaistuu vuoriin ja puroihin, näkee palasen sieluaan kasveissa, eläimissä ja niittyjen linnuissa. Soturi opettaa, että maailma on kotimme, kaikkeus on kotimme, olemme osa kaikkea ja kaikki on meissä.

Soturin tehtävä ei ole arvostella toisen ihmisen unelmia, eikä hän tuhlaa aikaansa arvostelemalla toisten päätöksiä. Uskoakseen omaan tiehensä hänen ei tarvitse todistaa, että toisen tie on väärä.

Valon Soturi tietää, että hänen sydämensä hiljaisuudessa on järjestys joka ohjaa häntä.

Paulo Coelho - Valon Soturin käsikirja

Alkemisti opettaa, että kulta löytyy sydämen kammioista ja että rakkaus on se voima joka muuttaa ja jalostaa Maailman Sielua. Kun pyrimme paremmiksi, myös kaikki ympärillämme muuttuu paremmaksi. Kuuntele sydäntäsi, opi tulkitsemaan elämän tiellä olevia merkkejä - ennen kaikkea - kurkota kohti unelmia.

Paulo Coelho - Alkemisti - kirja


Ei kommentteja: