WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 8. elokuuta 2013

Pelastuksen Sydänliekki

Tässä tekstissä Lordi Kuthumi antaa vihkimykset ja jos ne sydämessäsi haluat vastaanottaa
Teillä on siis puhtauden valkoinen liekki, luovuuden kultainen liekki, muodonmuutoksen violetti liekki,
voimaantuneen itsen rubiinin-kultainen liekki, ehdottoman rakkauden vaaleanpunainen liekki ja
ikuisen rakkauden kultainen liekki korkeassa sydämessänne <3 span="">
 

PELASTUKSEN SYDÄNLIEKKI
 
Kuthumia kanavoinut Chanel Lingenfelder (lightoworker.org)
11.10.2008 Etelä-Afrikka
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tämän kanavoinnin aikana lordi Kuthumi antoi informaatiota rakkauskristalleista sekä fyysisistä "osoittimista", jotka auttavat energiamuutostamme.
 
Huomaa - Tämä puhtaaksikirjoitettu informaatio on ilmaista ja se pitäisi laittaa kaikkien niiden saataville, jotka tuntevat siihen vetoa. Älkää kuitenkaan lisätkö tai muuttako sen sisältöä.
 
Jos haluat kokea tämän tai jonkin muun vihkimyksen, vain hiljennä mielesi, etsi mukava paikka, missä sinua ei häiritä, yhdisty hengen energiaan ja ilmaise tahtosi "johdottua uudelleen". Korkeampi itsesi helpottaa tätä automaattisesti suuremmaksi hyväksesi.
 
***********
 
Olen Kuthumi ja tulen rakkauden ja viisauden säteillä tervehtimään teitä tällä kertaa ja lahjoittamaan teille heränneen mielen siunauksen - kallisarvoisimman heräämisen siunauksen heränneessä mielessä - sillä pysytte käsittämään, rakkaat ystävät, että teille jokaiselle ja kaltaisillenne on tullut aika astua ulos uhrina olemisesta ja hyväksyä toisenne heränneen mielen avulla täysin uudessa valossa. Valossa joka antaa teille planeetan ja sielun parantumisen sekä syvän henkilökohtaisen ja henkilöiden välisen ymmärryksen lahjan.
 
Tervehdys, rakkaat ystävät.
 
(Tervehdys)
 
Suuri ilo ja mielihyvä sydämessämme kokoonnumme kanssanne tänään, kun pidämme jokaista teitä tiukasti Kristuksen sydämessä ja turvallisesti Jumalan kämmenillä.
 
Rakkaat veljet ja sisaret, sydämen aktivointi, mikä on se lähetys, johon olemme suostuneet tänä iltapäivänä, 11.10.2008, antaa ihanan uuden näkemyksen sydämeenne. Haluaisimme kiittää upeaa sisartamme, joka antoi teille pääsyn tähän sydämeen. (Eräs sisar piirissä piti avausmeditaation.) Tämän ja eilisen päivän numerologia liittyy kovasti numeron yksi energiaan. Kuten tiedätte, numero yksi tarkoittaa numerologiassa uusia alkuja ja kykyä luoda uutta.
 
Eilen juhlitte 10:10:10-porttia. Teille jotka tiedätte tai käsitätte ja niille jotka ette, niin se energia-aktivointi johon teitä valmisteltiin pari päivää ennen eilistä - kaikki se tehtiin tarkoituksella ärsyttämään teitä jokaista ja oikein kunnolla. Syynä tähän oli se, että olette astumassa täysin uuteen tietoisuuteen sen toisen tietoisuusaallon myötä, joka on täysin aktiivinen 21.12.2008. Ja tämän vuoksi seuraavien kahden kuukauden aikana niitä ärsytetään, jotka ovat antaneet luvan ja jotka ovat tahtoneet osallistua tähän aaltoon.
 
Valitettavasti vai pitäisikö ennemminkin sanoa onneksi, tästä ei ole mitään tietä ulos, sillä sitä varten, mitä edessänne on, teidän on pystyttävä olemaan omatunto puhtaana. Teillä täytyy olla tasapaino tai mahdollisimman tasapainoinen tunnerakenne, jotta se voi tukea teitä niissä massiivisissa muutoksissa - itse asiassa ällistyttävissä muutoksissa - joita on edessänne; joitain juuri edessänne.
 
Rakkaat ystävät, eilisen 10:10-aktivoinnin myötä olette tulleet nyt uudelle portaalille. Tämän portaalin avautuminen vie teidät "konstruktiiviseen/korjaavaan mieleen", mieleen jonka täytyy nyt kyetä kommunikoimaan itsestään kaikki piirteet ja tasot perheenne, ystävienne, työtovereidenne ja niiden kanssa, joiden kanssa kommunikoitte yleensä jäsennetyllä tavalla - sosiaalisesti tai työssä. Nimittäin edessänne olevan vuoden 2009 energialisäys - vuoden teeman ollessa itsemestaruus - on niin äärimmäisen korkeaa ja herkkää värähtelyä, että teillä on tuskin aikaa ajatella itse, mistä haluatte puhua, puhumattakaan siitä keitä haluatte ajatella tai mitä haluatte ajatella heistä. Pystyttekö seuraamaan ajatuskulkuani?
 
(Naurua. Kyllä)
 
Kyllä, erittäin hyvä. Rakkaat ystävät, viime vihkimyksen aikana, minkä annoin tälle ryhmälle, solar plexus -vihkimyksen, annoimme teille pikkuvaroituksen lopussa. Se kuului niin, että nyt tämän ryhmän - ryhmänä, yksilöinä ja kollektiivisesti - ja niiden jotka lukevat tätä materiaalia tai jotka kuulevat tai lukevat jotain muuta maatasolle välitettyä tietoa eri astioiden, kanavien kautta - sillä ei ole merkitystä, miksi kutsutte näitä olentoja - on ymmärrettävä, että energiataajuus nopeutuu siinä määrin, että jos ette ole varmoja itsestänne, teidän olisi erittäin helppoa kaatua tai joutua liukuun, jolloin alatte hukata tilanteita, koska teillä ei ns. ole taivaallista sormea omalla sykkeellänne.
 
Tämän energialisäyksen ja toisen ylösnousemusaallon sekä mestarienergian myötä (numero 11 on kaiverrettu tiukasti jokaiseen sekuntiin vuonna 2009), teidän on oltava erittäin varmoja siitä, kuka olette, mitä olette, mihin uskotte ja mitä kohti olette valmiita työskentelemään.
 
Kun sanon, mitä kohti olette valmiita työskentelemään, tarkoitan sitä, että elämässä on tiettyjä lähestymistapoja, minkä osalta usein tunnetaan tarvetta vähän tutkia tai keskustella, tai kenties kyse on tietystä aiheesta, jonkin opetusten tietystä osasta, josta olette henkilönä vähän epävarma tai se häiritsee tai epäilyttää teitä. Ehdotamme siis tänään antaessamme tämän viestin mestarivärähtelyssä, 11. lokakuuta, että teidän on aika tunnistaa se, että jos on tiettyjä osia, joita teidän täytyy työstää, kohdata tai joista kenties kerääntyä keskustelemaan pöydän ääreen, niin nyt teidän on aika avoimesti kommunikoida siitä. Miten ironista, että olemme pyytäneet sydämen aktivointia tehtäväksi juuri tänä päivänä. Syynä on se, että yksi energia joka sulkee sydämen täysin, on tuomitsemisen energia.
 
(Chanel: Tunnen, että Kuthumi mainitsee tuomitsemisen sen vuoksi, mitä tulemme kohtaamaan tällä viikolla seuratessamme UFO-havaintoon 14.10. liittyviä kysymyksiä.)
 
Tuomitseminen on energia, joka aina ponnahtaa esiin, erityisesti kahden, kolmen tai neljän kokoontuessa yhteen. Istutte yhdessä keskustelemassa tai jakamassa tietoa, ja ryhmässä useimmiten on ainakin yksi tai kaksi - ilmaisevat he sitä sanallisesti tai eivät - jotka vastaavat samalla mitalla kerrottuun tietoon tai tuntevat, että heidän osansa keskustelussa on sanoa totuus - ja niin olkoon, kiitos kovasti.
 
Silloin tietenkin tuomitseminen koputtaa alemman egon oveen solar plexuksessa. Solar plexus tulee silloin täysin turvattomaksi tai epävarmaksi informaatiosta, joka esitetään rajoittuneen sydämen alemmasta osasta, ja näin tuomitseminen tulee sisään. Solar plexus joutuu sitten paniikkiin, se siirtää matalammalla värähtelevän energian ja "leimaa" sen sakraalichakraan ja tästä tulee sitten vieläkin horjuvampi (liike on sakraalichakran luontaista energiaa) epävarman solar plexuksen vuoksi, mikä heijastuu mielessä "onko tämä varma vai eikö tämä ole varma, olenko oikeassa vai enkö ole oikeassa". Tämä saa aikaan hämmästyttävää levottomuusvärähtelyä kaikissa alemmissa ja joissain korkeammissa chakroissa, mikä sitten "pyörii" toiminnaksi herättäen täysin ne sotakysymykset, jotka sijaitsevat sakraalichakrassa.
 
Kun tämä tapahtuu, viha juurikeskuksessa varmistaa, että ilmaisette asianne täysin, ja sitten julistatte kurkun avulla sodan toisia pöydän ympärillä olevia vastaan, koska tuomitsette. Miksi yksilö tuomitsee? (Tauko)
 
Kuka haluaa vastata? Miksi tuomitsette?
 
(Yleisön jäsen: Minulla on kaksi teoriaa. Joko tunnetaan ylemmyyttä tuomittavaa henkilöä kohtaan tai meidän on selviydyttävä ja tehtävä nopea päätös siitä, kuka tulee tilaamme vihollisena tai ystävänä.)
 
Sisar, ehdottomasti oikein. Aivan. Kaksi energiaa: ensinnäkin itsen epävarmuus ja sitten tietenkin itsen egoistinen puoli, joka väittää tietävänsä kaiken. Kaikki tämä palaa yhteen energiaan, mistä olemme keskustelleet lukuisia kertoja, ja taas kerran se tulee esiin tässä ja se on arvo/arvokkuus.
 
Solar plexuksen arvo/arvokkuus tukee riittävällä rakkaudella eikä pystytä tuomitsemaan - itseä tai toista. Mutta ihmisen rakenteen vuoksi - sen turvattomuuden vuoksi, jossa olette eläneet ja jota olette kokeneet elämä toisensa jälkeen - tunnette pakolliseksi puolustaa itseä. Ja usein sisällä on tuo pienenpieni ääni, joka nykii sydänsäikeitä sanoen, että teidän on parempi varmistaa, että sanomanne on oikein, mutta kuitenkin jatkatte sen sanomista, mitä teidän täytyy sanoa, koska teihin on juurtunut tarve väittää toisen ilmaisua vastaan. Toisin sanoen, luotte ristiriitatilanteen sen vuoksi, minkä ette usko olevan totta, ja sen myötä tulee itseltä tuomio, mikä puolustaa itseä tilanteessa - on asia totta tai ei.
 
Jokainen joka tuomitsee jollain tavalla, sanoo psykologisella tasolla "huomaa minut". Se on huuto tulla huomatuksi "Olen yksinäinen, olen surullinen, olen turvaton, olen epävarma ja siksi huomaa minut, ole kiltti". Mutta ihmisen ollessa riippuvainen vihasta, ihmiset tuntevat, että jos he eivät vastaa vihaan vihalla, he eivät ole arvokkaita. Toisin sanoen, ette tunne olevanne arvokas, ellette tee itseänne kuulluksi, ja tuossa prosessissa usein toiset loukkaantuvat. Teidän ei tarvitse hävetä tätä - se on varmasti ihmisen olotila. Ihmiset tuntevat, että heitä täytyy kuulla, heidän täytyy lisätä rikkansa rokkaan, heidän täytyy jakaa kymmensenttinen arvonsa - kuten olen kertonut teille hiljattain - ja siksi he eivät kykene keskustelemaan keskenään informaatiosta ja tilanteista leimahtamatta tai tuomitsematta toista tai annettua tilannetta.
 
Nyt teidän on erittäin tärkeä ymmärtää - erityisesti näiden hyvin intensiivisten energioiden kera, 10:10 - että teillä on oikeus mielipiteeseenne, mutta jääräpäisyys on täysin toinen juttu. Sama koskee tuomitsemista. Sanomme aina, että käyttäkää erottelukykyä tuomitsemisen sijasta. Silloin kun käytätte erottelukykyä, istutte tiukasti omien rakkausrajojenne sisällä. Ilmaiskaa tuolta alueelta se, mitä tunnette tarpeelliseksi ilmaista, sillä tämä on tärkeä osa. On erittäin tärkeää jakaa se, mitä mielessänne tai sydämessänne on, ilman tarvetta loukkaantua tai puolustautua tai reagoida - olla reagoimisen sijasta luova.
 
Miten ollaan luova, kun tuomitsemiskysymykset odottavat sydämen vaa'assa?
 
Pyydätte henkilöä, joka kanssa keskustelette ja josta tunnette epävarmuutta, kertomaan ja valaisemaan lisää yksityiskohtia ja annatte hänen kertoa oman näkemyksensä tilanteesta. Sitten ymmärtäkää, että jos kaikki muu epäonnistuu, kuten olen sanonut lukuisissa tilanteissa, niin lopultahan mitään ei ole kirjoitettu kiveen, sillä energiasta valtaosa eli niistä kysymyksistä jotka esittäytyvät tämän planeetan draamoissa, on harhaa. Tämän mielessä pitäen, miksi on jatkuvasti tarve tuomita ja puolustautua?
 
Ymmärrämme, että niistä jotka kulkevat ylösnousemuspolkua ja jotka ovat sitoutuneet kulkemaan valaistumismatkaa, tämä saattaa olla toisinaan karvas pala nieltäväksi tai vaikea toteuttaa, sillä ihmiselle luontaiseen ehdollistumiseen liittyy tarve saada itsensä kuulluksi tavalla tai toisella. On myös otettava huomioon, että paljon energiasta on muodostunut lapsuusvuosina, sillä suurimmalla osalla ihmisistä on jokin trauma tai draama lapsuusvuosiin liittyen. Ei ollenkaan kaikilla, mutta varmasti enemmistöllä. Näiden tunnehaavojen vuoksi on aina puolustettava itseä - vaikka kuinka nuorena, 5-7-vuotiaana tai niinkin herkässä iässä kuin 4-vuotiaana - ja oltava valppaana siltä varalta, että joku toinen reagoi. Tämän vuoksi tekojenne on oltava puolustavia, sen sijaan että "sekoitutte" keskenänne. Kyse on "luonnostaan" syntyneestä tilanteesta.
 
Niinpä tähän sydänenergian aktivointiin liittyen ymmärtäkää, että jokainen kysymys, joka on tullut elämäänne viimeisten 11 päivän aikana ja jonka kohtaatte seuraavien 11 päivän aikana, liittyy siihen, että teidän on käsitettävä sen työn laajuus, mitä vielä on tehtävä henkilökohtaisella tasolla. Työ ei sinällään koskaan lopu, edes meiltä korkeammissa ulottuvuuksissa, koska ylitämme tasoja tai ulottuvuuksia - miten haluattekin niitä tarkastella. Myös meidän on ylitettävä tietoisuutemme, meidän on ylitettävä tietämyksemme ja viisautemme ja meidän on ylitettävä ne rajoitukset, joita kohtaamme, kun nousemme ylöspäin. Tietäkää, että tällä hetkellä maailmanlaajuisesti käynnissä olevan planeetan tietoisuuden ja heräämisen taso vaikuttaa myös teihin henkilökohtaisella tasolla.
 
Energia minkä kohtaatte tällä hetkellä, auttaa teitä työstämään läpi jokaisen piirteenne ja sen myötä kykenette luomaan tasapainoisia suhteita elämässänne. Rakkaat ystävät, sanaa "suhde" on alleviivattava tässä. Tänä aikana jokaisen joka seuraa heräämisen polkua ja sielun matkaa, on ymmärrettävä, että tärkein velvollisuutenne on tunnistaa suhde, mikä teillä on itsenne kanssa. Tämä on ensimmäinen ja tärkein osa tätä energiaa. Suhde joka teillä on itsenne kanssa, auttaa teitä viimeistelemään kaikki keskeneräiset asiat ja kaikki itsen osat, jotka edelleen tarvitsevat puhdistamista. Näin tämän energian perimmäinen toiminta auttaa teitä pakkaamaan, siivoamaan kaapit, pyyhkimään pölyt ja sitten järjestelemään uudestaan elämässänne kaikki energiat. Tämä kaikki yhdistyy rauhallisesti luoden upean kuvan, jota kutsutaan elämäksenne. (Tauko)
 
Hyvin usein monet - valotyöntekijät erityisesti - valittavat monia tapahtumia ja ovat epätoivoisia niiden vuoksi. Kysymyksiä nousee usein mieleen ihmisellä tai olennolla niissä elämän tilanteissa, joiden osana hän parhaillaan on. Teidän on ymmärrettävä, että se heräävän sielun matka, rakkaat ystävät, matka johon olette valinneet osallistuvanne ylösnousemusehdokkaana, ei ole ehdottomasti arkajalkoja varten. Siksi ymmärtäkää, että silloin kun asioita paiskataan teille nopeammin, kuin mitä pystytte palauttamaan tuon energian tai reagoimaan tai arvioimaan, puhumattakaan selvittämisestä, niin se tapahtuu kasvunne avuksi. Ymmärtäkää siis näinä koettelevina aikoina, että kasvua tapahtuu, koska vaaditte näitä toimia - sillä ei ole merkitystä, tapahtuuko vaatiminen tietoisella vai tiedostamattomalla tasolla.
 
Jokainen teistä, erityisesti ne jotka ovat täällä tänään henkilökohtaisesti ja jotka lukevat näitä sanoja, ne jotka seuraavat mestarien ja valo-olentojen opetuksia, ne jotka lainaavat itsensä planeetan heräämiselle ja täysin uudelle tietoisuusaallolle, te kaikki - ja voisin lisätä, että teitä on miljoonia - olette nyt astumassa hyvin, hyvin, hyvin intensiiviseen uudelleenjärjestelyjaksoon. Monet toiminnat joita tapahtuu planeetallanne ja sen ympärillä tulevina aikoina, muuttavat elämäntapaanne. Tämä muuttaa monia todellisuuksia teidän elämässänne ja rakkaidenne elämässä.
 
Rakkaat ystävät, kun sydänchakran energia avautuu, sallikaa sen avautua näitä olentoja kohti. Älkää salliko heidän tuomitsemisensa ja kritiikkinsä majoittua sydämeenne luomaan tilannetta reagoimiselle - tyynnyttämisen, rakastamisen ja välittämisen sijasta - sillä silloin ego tulee peliin mukaan ja juoksee pois tuon henkilön kanssa, ja kun ego juoksee pois, on erittäin vaikeaa saattaa energia takaisin järjestyksen tai normiin. Ottakaa siksi vaari näistä sanoista. Olkaa hyvin tietoisia tuomitsemisesta ja syytelystä. Olkaa hyvin tietoisia erityisesti niiden vihasta ja pelosta, joita rakastatte, ja niiden jotka tunnette ja jotka ehkä luulette tuntevanne ja jotka tulette tuntemaan.
 
Olkaa hyvin tietoisia näistä energioista, ja kun tilanne syntyy ja voitte tuntea verenne sykkivän nopeammalla tahdilla, minkä saa aikaan sydämen toiminnan lisääntyminen ja verenpaineen kohoaminen reaktiona siihen, minkä tekemistä rakastatte (suuttumista), niin hengittäkää hetken pelastuksen vaaleanpunaista liekkiä sydämeenne. Liekki aktivoidaan teillä pienen hetken kuluttua. Visualisoikaa tämän vaaleanpunaisen energian vain palavan sydämessänne. Visualisoikaa saman vaaleanpunaisen energian palavan kruunuchakrassanne, ja sitten kutsukaa oppaitanne, suojelijoitanne. Rakkaat, kutsukaa minua, Kuthumia, kutsukaa valonmestareita ja pyytäkää opastusta. Pyytäkää parannusta ja pyytäkää tapaa päästää irti omasta epävarmuudestanne, mikä johtaa teidät reagoimaan toisten reaktioihin.
 
Edessä on rankat ajat, ja kun sanon rankat ajat, en välttämättä tarkoita fyysisesti rankkoja aikoja, vaan tulee ajatuksellisesti haastavia aikoja, tunteellisesti haastavia aikoja, koska uskomusjärjestelmä järjestellään uudelleen koko planeetalla. Rakkaat ystävät, jos teidät olisi kasvatettu koko elämänne tiukasti uskomaan johonkin ja silmänräpäyksessä kohtaatte sellaisen mahdollisuuden, että se on valhetta, voitteko kuvitella sen sisäisen trauman, minkä nämä olennot varmasti kokevat? Kyllä? (Kyllä)
 
Siksi on erittäin tärkeää ojentaa tukeva ja rakastava käsi näille olennoille. On erittäin tärkeää harjoittaa sydämen ehdotonta rakkautta, avata sydämenne, päästää irti matalammista värähtelyistä ja tehdä kaikki vallassanne oleva tunteaksenne sydämestänne myötätuntoa ja välittämistä ja tukeaksenne toisia riippumatta heidän havaintotavastaan tai siitä, että he tuomitsevat teidät.
 
Valotyöntekijän matkalle lähteminen on lupa vaatia viisautta, älykkyyttä, järkeä, ymmärrystä, tietämystä, rakkaat ystävät, ja siksi energioiden ja planeetan värähtelyjen lisääntyessä, erityisesti kahden kuukauden aikana ennen tämän vuoden viime vaihetta, joulukuuta, teidän on alettava todella ja täysin ymmärtää valotyöläisyyttänne. Rakkaat ystävät, tehtävänne on tultava sydämestä ja teidän on tehtävä kaikki voitavanne yhdistääksenne koko maapalloon ajatuksissa, sydämessä ja visiossa sekä ymmärtääksenne, että valotyöntekijänä teillä ei ole vaihtoehtoa siinä, pidättekö kiinni näistä energioista vai ette.
 
Sitä ei voi valita. Ainoa vaihtoehtonne on mennä eteenpäin, elää ja työskennellä valon puolesta, sallia valon työskennellä kanssanne ja puolestanne. Ette voi palata. Ette voi olla tietämättä asioista. Ette voi mitätöidä tehtyä. Voitte pysähtyä paikallenne tietenkin, mutta ette voi olla kokematta kokemuksia. Siksi osassa uuden energian virtausta on kyse jumaluuden toteuttamisen vaatimisesta suhteessa, mikä teillä on itsenne kanssa, suhteessa mikä teillä on kumppaninne kanssa, suhteessa mikä teillä on perheenne kanssa, ystävienne kanssa, eläimienne kanssa ja kasvienne kanssa - suhteessa mikä teillä on jokaisen asian, kaiken kanssa riippumatta siitä, pidättekö sitä elävänä tai onko sillä tietoisuutta, sillä AINA on jokin suhde.
 
On suhde, joka teillä on tilaan atomien välillä, jota ette ajattele olevan olemassakaan vain siksi, koska ette pysty tarkkailemaan tätä tiheyttä. Mutta tulette tarkkailemaan, sillä teidän valotyöntekijöinä on saavutettava tämän vuoden viimeisten kolmen kuukauden aikana taso, että ymmärrätte sen, että jokaisessa tilanteessa - on kyse sitten omasta tai toisten reaktiosta - on vääjäämättä uskomaton, upea ja kaunis siunaus sekä itselle että kaikille osallisille.
 
Niinpä sen sijaan että ruokitte vihariippuvuuttanne, turvattomuuttanne tuomitsemalla, että teidän on todistettava olevanne oikeassa tunteaksenne itsenne arvostetuksi, niin ymmärtäkää, että suurimmassakin negatiivisuudessa on uskomattoman positiivista. Ymmärtäkää myös, että kun poljette jalkaa ja heittelette leluja pinnasängystänne, silloin kun asiat eivät ilmenny välittömästi, niin kenties ajoitus ei ole oikea siinä kohtaa. Mutta sen sijaan että hakkaatte päätä seinään, ymmärtäkää, että kenties hetken, päivän tai kuukauden kuluttua alatte tuntea sen lahjan, mikä teidän on tarkoitus saada, sen sijaan että reagoitte vihaan, tuomitsemiseen, pelkoon jne.
 
Rakkaat ystävät, sydänchakranne liittyy perimmiltään korkeampiin tunteisiinne. Kyse on tunteistanne. Kun tunteet heräävät sisällä, teidän on saatava selkeä kuva mieleenne siitä, että olette kaikkien aikojen upeimmalla matkalla - riippumatta siitä miten negatiiviselta se ehkä näyttää - sillä tuhoava negatiivisuus ei ole enää suhteellisuuslain osa. Maailmassa jota varten harjoittelette, johon olette astumassa edessä olevina aikoina, ei ole ehdottomasti pienintäkään sijaa - puhumattakaan massiivisesta alueesta - minkäänlaiselle tuhoavalle negatiivisuudelle, ja avaimena tässä on nimenomaan tuhoava negatiivisuus. Ymmärrätte toki, että sen sijaan että tuomitaan negatiiviseksi tai positiiviseksi, niin polariteettimaailmassa on oltava tasapaino, mutta kun tullaan tuhoavaan negatiivisuuteen, rakkaat ystävät, silloin negatiivisuus tosiaankin luo syöpiä, jotka syövät teitä.
 
Sydänchakra on siirtymäkohta matalampien ja korkeampien energioiden välillä. Kolmessa alemmassa chakrassa - tai viittamme niihin paremminkin kolmena, koska niitä on enemmän - erityisesti alemmissa maachakroissa ja siinä tavassa, jolla olette tottuneet tähän järjestelmään ja mitä olette oppineet valtavan vuosimäärän aikana, on ymmärrettävä, että saavuttamalla sydänenergian kohdan - toisin sanoen humanitaarisen siirtymäkeskuksen tai anaharta-keskuksen - tai kulkemalla sydänmatkanne olette nyt ehdottomasti saavuttaneet elämässänne tason, missä teidän on aikuistuttava.
 
Ei ole enää aikaa leikkiä kehittymättömässä muodossa kolmessa alemmassa charkassa. Rakkaat ystävät, ei ole enää aikaa olla alempien keskusten vanhoissa, tasapainottomissa energioissa - eikä sen puoleen ylempienkään, mutta ylemmät keskukset ovat täysin toisenlaista pallopeliä. Tämä johtuu siitä, että turvattomuutenne alemmissa keskuksissa painaa teitä alas. Sillä kolme alinta keskusta vaativat vakuuttamista ja kolme ylintä keskusta tarvitsevat teiltä sen tunnustamista, että ne jo tietävät mahdollisen lopputuloksen - aivan kuin korkeampi itsenne. Te, oman monadinne 12 polun yksi osa, tarvitsette vakuuttamista - toisin sanoen ne jotka istuvat tuoleissa kanssamme tänään, toivottavasti olette täällä kanssamme tänään (hymyä).
 
Rakkaat ystävät, silloin kun saavutamme sydämen energian, kaikki on ikään kuin kulkemista hämmästyttävän metsän läpi. Sen sijaan että nähdään käärmeit, ollaan tietoisia siitä, mikä voi vahingoittaa teitä ja ryömii kaikkien lehvien alla, ja tullaan pimeydestä loukkaantuneena tai myrkytettynä tai kenties teiltä jopa menee henki, niin siirretään polttopistettä ja avaatte sydämenne paljon suuremmalle tietoisuudelle, Jumaltietoisuudelle sisällänne. Sydänkeskus on ainoa keskus, joka on aina täysin aktiivisena rakkaustietoisuudessa. Muistakaa tämä, kun lähdette täältä joskus tulevina päivinä. Muistatte myös tämän valmistautuessanne siirtymä- tai parannuskammioissa, kun tämä elämä on ohi, vaikka olette kokenut tällä planeetalla haavoittavia tilanteita, sillä rakkaus, sydämen rakkaus ylittää kaiken.
 
Kruunuchakra pyörii perimmäisen tietoisuutenne mukaisesti. Juurichakra pyörii turvallisuutenne mukaisesti, mutta sydänchakra keskellä päättää, kumpi niistä voittaa tai ovatko ne tasapainossa vai eivät. Siksi ilmaistessanne jollain tavalla vihasta, kostonhimosta, pahansuopuudesta tai kateellisuudesta, koko chakrajärjestelmä sulkeutuu välittömästi. Kaikkiin chakroihin tulee paniikkikohtaus. Ne tuijottavat toisiaan eikä kukaan ei pysty tekemään mitään, kukaan ei halua tehdä mitään, koska jokainen on kerta kaikkiaan kauhistunut tästä negatiivisesta tai alemmasta sydämestä, kun sydän "peruuttaa" ja reagoi.
 
Tällöin tuon keskuksen uhri epäilemättä sulkee kaikki yhteydet, mitä sillä ehkä on mihinkään sellaiseen, mikä vähääkään muistuttaa häntä omasta jumaluudestaan, mikä vähääkään kannustaa häntä olemaan valaistunut olento. Tämän tuloksena kohtaatte murha-, puukotus-, tappo-, raiskaus- tms. energiaa. Kaikki nämä energiat heräävät alun perin tuomitsemisen vuoksi. Sydämessä oleva tuomitseminen lietsoo tätä tuhoisinta vihaa, mikä ei anna kenenkään tuon ihmisen tielle tulevan henkilön selviytyä sekuntiakaan hänen seurassaan, sillä tuo olento yksinkertaisesti katkaisee elämän tukijärjestelmänsä sen tuomitsemisen vuoksi, mikä hänellä on siitä, että tuo ihminen on parempi, hyvätuloisempi, älykkäämpi, terveempi, varakkaampi ja perimmiltään se on - minkä tappaja tai negatiivinen henkilö kieltäytyy myöntämästä - syvää vihaa ja loukkaantuneisuutta itseä kohtaan siitä, ettei ole viisaampi.
 
Rakkaat ystävät, viisaus ja tietämys ovat kaksi energiaa, jotka ovat korkeammissa keskuksissa, mutta sydämen tasapaino kauneutensa tai tuomitsemisensa kautta saattaa kaiken täysin toiselle tolalle - on se sitten tuhoavaa negatiivisuuta tai ihmeenomaista positiivisuutta. Sillä teillä voisi olla kaikki maailma tieto, ettekä olisi yhtään viisaampi. Sydänenergia päättää perimmiltään itsen puolesta siitä, mihin tästä. Rakkaat ystävät, tämän planeetan sydänkeskus itkee. Planeettanne sydänkeskus lähettää rytmisiä sykkeitä, mikä kontrolloi veren virtaamista kuten teidän fyysisessä kehossanne. Siis samalla tavalla kuin sydän pumppaa verta ympäri kehoanne, niin pumppaa myös planeetan sydänkeskus verta ympäri planeettaa.
 
Vaikka tähän mennessä on ollut pääasiassa kaksi aluetta, joita on pidetty planeettanne sydänkeskuksina - Mauin alue ja Yhdistyt kuningaskunta - minun täytyy kertoa teille, että mitä chakrajärjestelmään tai chakroihin tulee, niin ajan kuluessa tulee hyvin selväksi, että jokainen chakra on planeettanne jokaisessa maassa. Toisin sanoen suuri määrä energiaa alkaa hyvin nopeasti muuttua ja käsitätte, että kun maanne käy läpi sydänkokemusta tai juurikokemusta tai eri kaupungit luovat näitä kokemuksia, niin syynä on se, rakkaat ystävät, että kollektiivienergia muuttuu tuolla suunnalla.
 
Tulevina aikoina ette siis jaa energioita maiden tai mantereiden kesken, sillä kaikkialla on kaunista ja tasapainoista, mikä poikkeaa kaikesta koskaan ennen kokemastanne - itse asiassa olemme kertoneet tämän teille monta kertaa. On ehdottomasti mahdotonta todella jakaa kanssanne sitä suurenmoisuutta, mikä teitä, tätä planeettaa odottaa. Itse asiassa tämä herääminen tapahtuu jo. Sitä tapahtuu pienimuotoisesti, koska ympäri planeettaanne on heräämissaarekkeita. Siksi näette, että paljon massamuutoksista tapahtuu melkein välittömästi.
 
Kuten tiedätte, Roomaa ei rakennettu yhdessä päivässä. Siksi kuten olemme kertoneet aiemmin, muutos saattaa viedä jonkin aikaa - jotkut muutokset tapahtuvat ehkä yhdessä yössä, toiset kahdessa yössä ja jotkut eivät ehkä voi tapahtua yhtäkkiä ollenkaan. Mutta planeettanne on kulkemassa heräämisvuosinaan suurenmoiseksi tähdeksi ja sen myötä te heräämässä sisäiselle tähdellenne, kristallitietoisuudellenne, kohti sitä paratiisienergiaa, mitä ette voi tällä hetkellä samaistaa mihinkään. Siksi teidän on melkein mahdotonta kyetä tajuamaan tästä paljoakaan.
 
Epäilevän Tuomaan vuoksi monet ihmiset sanovat, etteivät he voi uskoa, että tämä voi olla todellisuutta, mutta itse asiassa osa siitä on jo todellisuutta. Muutamien vuosien aikana, erityisesti vuodesta 1987 alkaen, monet meistä valaistuneissa, enkeli- ja tähtiulottuvuuksissa olemme tehneet kuumeisesti työtä, rakkaat ystävät, luodessamme holograafisia leimoja planeettanne ympärille. Syynä oli teidän kutsunne. Sopimuksena oli, että silloin kun ihmiset voivat alkaa muistaa itsensä luomakunnaksi kutsutun jumaluuden osaksi, monet meistä voisivat astua kuvaan mukaan ja tulla tämän heräävän energian tukijoiksi. Tätä parhaillaan tapahtuu.
 
Teillä on ollut paljon opetuksia, paljon kokemuksia ja äskettäin on päätetty jakaa tietoa energiakenttäjärjestelmästänne teille ja muille olennoille, joiden täytyy kuulla ja löytää tämä informaatio. On paljon informaatiokeskuksia - on paljon informaatiokeskuksia sisällänne ja tällä hetkellä alatte tuntea sähköä kehossanne. Tuo sähkö on suoraa tulosta moniulotteisten aistienne heräämisestä. Toisin sanoen, sen sijaan että teidät on rajoitettu viiteen aistiin, tulette tietoiseksi laajemmin 12 keskuksesta. Moniulotteinen persoonallisuutenne sallii sitten sisäisten informaatiokeskusten avautua ja yhdistyy siellä olevaan informaatioon. Informaatio on kenen tahansa käytettävissä koska tahansa. Teidän tehtävänne on todellakin vain avautua siihen laajuuteen, että sallitte itsenne yhdistyä siihen. Se on hyvin paljolti heräävän sydämen kokemus.
 
Tavoitteena on luoda "yksi sydän" -tietoisuus. Rakkaat ystävät, "yksi sydän" -tietoisuus kantaa viidennen ulottuvuuden energioitanne - toisin sanoen kaiken tekemistä kaiken olevaisen suurimmaksi hyväksi. Mitä tämä merkitsee? Yksinkertaisella kielellä se merkitsee sitä, ettei ketään vahingoiteta. Siinä kaikki. Kaiken tekemistä kaiken olevaisen suurimmaksi hyväksi. Sen sijaan että hämmennytte siitä, miten teidän pitäisi palvella, niin ymmärtäkää, että teette, mitä teette, mutta älkää vahingoittako ketään.
 
Vanhassa kolmannessa ulottuvuudessa sanottiin, että tehkää niin, kun haluatte itsellenne, mutta vahingoittamatta toista. Viidennen ulottuvuuden tavassa ymmärretään, että jos vahingoitatte itseänne, niin automaattisesti vahingoitatte toista, eikö niin? Tähän tietoisuuden muutos on johtamassa teitä. Se vie teidät uskomattoman siirtymän läpi, uskomattoman itsen, sieluitsen heräämisen läpi, sillä kun alatte hallita matkanne polkuja, alatte ymmärtää tuota siunatuinta, pyhintä - kuitenkin se on osanne. Tulette saavuttamaan tuon vaiheen, jolloin teidän on oltava täysin tyyniä, järkyttymättä mistään energioista energiakentässänne ja sen ympärillä, ja tämä ankkuroituneisuus, tämä hiljaisuus antaa teille vakuuden, että teitä rakastetaan täysin ehdoitta.
 
Rakkaat ystävät, rakkaus joka ulottuu teihin taivaallisista ulottuvuuksista, Luojalta, kaikilta mestareilta, henkihierarkialta, rakkaus joka ulottuu teihin Luojan jokaisesta molekyylistä, oppailtanne, suojelijoiltanne, elämiltänne, kasveilta, planeetalta ja kaikkeudesta, on täysin ehdotonta. Ehdoton rakkaus on kykyä jakaa rakkautenne kaikkien kanssa ja vastaanottaa heidän rakkautensa tarvitsematta muuttaa mitään tästä todellisuudesta.
 
Ehdoton rakkaus on valtavan voimakasta ja intensiivistä energiaa. Itse asiassa on erittäin harvoja ihmisiä nykyihmistietoisuudessa, jotka värähtelevät 24/7, 365 vuorokautta vuodessa ehdottoman rakkauden tasoilla, sillä itsen epävarmuus ja muut turvattomuudet haluaavat aina kyseenalaistaa ja varmistaa, ettei ole mitään perimmäisiä motiiveja, ettei ole lisätty mitään ylimääräistä, mutta avaimena on tehdä tämä kaikki kaatamatta ylimääräistä polttoainetta kostonhaluisuuden, pahansuopuuden, kateellisuuden, ahneuden, häpeän, loukkaantuneisuuden ja tuskan tuleen ehdollistumisen vuoksi.
 
Viime vuosien aikana tapahtunut kasvu on uskomatonta. Se on häkellyttävää. Rakkaat ystävät, korkeampana kehotuksena tässä teille on tiedostaa, että olette kaikki osa tämän planeetan siirtymää. Toisin sanoen, teette kaikki parhaillaan työtä kulissien takana ja järjestelette uudestaan kaikkia elementtejä maapallon sydänchakrassa. Eikö niin? (Kyllä)
 
Kyllä. Teette kaikki hyvin kiireisinä töitä tiedostamattomalla tasolla helpottaaksenne tuskaa tietyissä maailman sydämen osissa. Ja jos voitte visualisoida sen, jos voitte visualisoida itsenne valotyöntekijäksi, joka työskentelee planeetan sydäntietoisuudessa, jotta hankkiudutaan eroon planeetan kostonhaluisuudesta, kateudesta, vihasta, pahansuopuudesta, raiskauksesta, syyttelystä ja tuomitsemisesta, niin, minä, Kuthumi, haluan pyytää jokaista teitä tänään käyttämään tätä mestarienergiaa, tämän päivän numerologian 11-energiaa, tämän kuukauden 10-energiaa (11.10.10) ja sen kera tekemään kaiken vallassanne olevan, käyttämään kaiken vallassanne olevan tehdäksenne työtä omassa sydämessänne samaan aikaan kuin maapallon sydämessä.
 
Sen sijaan että tuomitsette ja ilmaisette tai reagoitte, pyytäkää rauhallista aktivoivaa energiaa tuomaan rauhaa ja harmoniaa itselle, sillä se on tämän energian vastakohta. Sillä samalla tavalla kuin teette työtä luodaksenne kokonaan uuden energiarakenteen planeetan sisään ja ympärille, niin teidän on myös käsitettävä, rakkaat ystävät, että teidän on aika työskennellä hyvin syvällä itsenne kanssa anteeksiantoon liittyen. Ja anteeksianto alkaa itsestä, kuten olemme aina sanoneet. Teillä on sanonta "hyväntekeväisyys alkaa kotoa", niin alkaa myös anteeksianto, rakkaus ja itse asiassa kaikki, sillä jos ette pysty huolehtimaan itsestänne, niin miten pystytte huolehtimaan toisesta. Jos ette pysty elämään ensin itsenne hyväksi, niin miten pystytte hengittämään elämää teitä ympäröivään fyysisyyteen, ylläpitämään toisia, rakastamaan toisia, välittämään toisista, jakamaan toisten kanssa?
 
Rakkaat ystävät, rakkaus ja ehdoton rakkaus sekä arvostaminen, kiitollisuus, välittäminen ja myötätunto ovat energioita, jotka työskentelevät itsen herättämiseksi kehittyneelle sydämelle tai korkeammalle sydänkeskukselle. Korkeampi sydänkeskus, mikä on pyhä energia hieman sydämen yläpuolella, on itsen osa, mikä ei todellakaan tunne tuomitsemista. Kaikki tämä mistä olen puhunut, mitä janoatte, teillä on jo - se on jo ohjelmoituna tuohon keskukseen. Miten se on ohjelmoitu tuohon keskukseen? Hyvin yksinkertaista: sen energian kautta, mikä sisältyy keskukseen, jota kutsutaan Jumalydinsoluksenne. Olemme kertoneet tästä lukuisissa tilanteissa. Tähän soluun syvälle juurtuneena on kaikki Luojan laadut ja ominaisuudet sekä myös se oivallus, että jos Luojan laadut ja ominaisuudet ovat tuossa itsen pyhimmässä osassa, niin niiden on heijastettava itsen kuvaa, jos itse luotiin luomakunnan peliksi. (Tauko) (Intensiivinen energialisäys)
 
Tuo pyhin, arvokkain ja vilpittömin itsen osa, tuo puhtain, viattomin, rakastavin, ehdottomin energia, myötätuntoisin ymmärrys - kaikki tämä on jo siellä. Hetkellä jolloin tuotte huomionne tuohon pyhään tilaan, polttopisteenne muuttuu. Hetkellä jolloin muutimme polttopisteenne alemmasta sydänkeskuksestanne ylempään sydänkeskukseen viimeisten 1.5 minuutin aikana, energia tässä huoneessa lisääntyi. Intensiivisyys lisääntyi, eikö vain? (Kyllä)
 
Tiedättekö miksi? Sen syvään juurtuneen, luonnollisesti selittämättömän kunnioituksen vuoksi, mitä teillä on korkeamman tai pyhän sydämen sisältämää energiaa kohtaan. Tämä johtuu siitä, että teissä on totuudellinen osa, joka tuntee teidät ilman mitään epäilystä. Syvällä sydämessänne, hieman fyysisen sydämenne ja sydänchakranne yläpuolella, on sydämenne kultainen puoli, joka värähtelee vain kunnioituksen ja arvostuksen puhtaimmilla ja korkeammilla tasoilla. Rakkaat ystävät, tämä pyhä energia laukaisee sykkeitä alempaa sydänkeskusta kohti. Alempi sydänkeskus lähettää ytimestään tuon laukaisimen kohottamaan sydämenne värähtelyä, ja siksi sen sijaan että tulette vihreäksi kateudesta, tulette vaaleanpunaiseksi mielihyvästä, sillä vaaleanpunainen on sydämen sisäinen liekki ja vihreä on sydämen ulkoinen kaipaus.
 
Korkea sydänkeskus on kristallienergiaa, mikä ottaa itseensä, jos mikään, äärimmäistä kulta- ja timanttivärähtelyä. Tämä on itsen osa, missä te - ja vain te - yksilöllisenä olentona asutte. Se on osa, missä pidätte kädestä sitä Yhtä, mikä loi teidät. Ja jos nykyelämässänne on jotain, mikä voi lisätä arvoa johonkin, mitä olette kokeneet tässä inkarnaatiossa ja tulevissa, niin lähtiessänne täältä se tallennetaan tuohon sydämen korkeampaan osaan, sillä vain sen voitte ottaa mukaanne. Fyysinen keho jää taakse, yhteydet fyysisyyteen heikkenevät, kunnes se lopulta tallennetaan pienenpieneen soluun, mitä voidaan verrata mustaan laatikkoon lentokoneissanne.
 
Teillä on tuo solu sisällänne, tuo Jumalkipinä, tuo Jumalolemus, korkeammassa osassanne ja se ottaa energian siitä, mitä koette, mistä hyödytte lähteissänne täältä. Siellä ei ole ehdottomasti mitään muistikuvaa vihasta, negatiivisuudesta, puutteesta tai katkeruudesta. Sillä kun teille tulee taas valintatilanne tehdä päätös tai tuomio täällä jakamastanne elämästä, ei odoteta tuomitsemista. Toisin sanoen, kaikki tuomio minkä saatte "tuomiopäivänä" - kuten siihen viittaatte - on itse asiassa pelkää tunnustusta, rakkaat ystävät. (Tauko)
 
Katkeruus ja torjunta ovat kaksi muuta energiaa, jotka sotkevat tämän energiakeskuksen, sillä katkeruus on tuomitsemisen vihainen teko, jonka kohdistatte toiseen, ja torjunta on kyvyttömyyttänne vaatia omaa arvoanne. Sillä totta puhuakseni, miten joku toi torjua teidät, jos ette hyväksy itsenne torjuntaa? Miten voitte tuntea torjutuksi tulemista, kun toinen - kenties rakastaja tai kumppani, olkoon sitten henkilökohtaisella tai binsestasolla - "päättää" torjua energianne? Miten voitte tuntea torjutuksi tulemisen energiaa, jos todella arvostatte itseänne ja elätte oman arvonne mukaisesti? Tämä on erittäin vaikea kohta, ymmärrämme sen, siinä on paljon mihin kietoutua.
 
Mutta uuden energian myötä ja energiaintensiteetin nopeutuessa tällä planeetalla ja erityisesti sen ajattelutapojen puhdistumisen myötä, mitä tapahtuu seuraavien kahden, kolmen kuukauden aikana, niin teidän on aika alkaa tällä ymmärrystasolla - alkaen tästä päivästä, rakkaat ystävät - tajuta totuus torjunnan takana. Silloin kun joku torjuu teidät, hän ei enää vaadi teitä olemaan omassa tilassaan tai hänestä ehkä tuntuu siltä, ettei hän enää halua teitä olemaan tilassaan. Silloin kun joku torjuu teidät, teidän valintanne on nähdä itsen arvo ja painottaa sitä siinä määrin, että myös te valitsette, että oma arvonne on paljon parempi kuin ilman torjuntaa. Torjunnan hetkellä se on uskomattoman vaikeaa ja ymmärrämme sen, koska alemmat tunteet tulevat peliin mukaan. Alemmat tunteet jotka tietenkin raivoavat pyhässä keskuksessa ja muiden keskusten alemmat piirteet tekevät yhteistyötä sillä tuloksella, että yksilö tuntee olevansa raajarikko.
 
Mutta totuutena on nähdä itsensä tuona arvokkaana Jumalkipinänä. Jos pystytte keskittymään sydämenne korkeampiin piirteisiin - toisin sanoen ristiriidan, katkeruuden, torjunnan ja tuomitsemisen aikana ja silloin kun tunnette, että teidän on ryömittävä painopisteen muuttamiseksi - niin keskitytte sydämen alueelle sen sijaan, että keskitytte alempaan mentaalikeskukseen, mikä on solar plexus. Sillä korkeampi sydän, rakkaat ystävät, on itsen puoli, joka tietää oman arvonsa epäilyksettä eikä se tämän vuoksi kykene samaistumaan raajarikkona olemiseen, ei kykene samaistumaan minkäänlaiseen torjuntaan ja katkeruuteen. Ei ole tarvetta miellyttää henkilöä passiivisilla fraaseilla, missä yksinkertaisesti ei ole mitään järkeä, vain niiden turvattomuuksien vuoksi, joita on tallennettuna niihin keskuksiin, jotka sijaitsevat sydämen silta- tai siirtymätason alla.
 
 
 
Itsen arvostaminen epäilyksettä, rakkaat ystävät, ylittää kaikki muunlaiset energiat ja laadut, sillä tämä heijastaa sen itsen puhtaita piirteitä, joka tietää, että olette sisältä Jumala. Tämä itsen osa ei tarvitse minkäänlaista vakuuttelua tunteakseen varmuutta, mukavuutta, lohtua, turvaa ja välittämistä, koska tämä on alemman itsen piirre yhdessä sen korkeamman itsen kanssa, mikä tulee pelastamaan, silloin kun alempi itse pyörähtää hallinnasta. Tämän tapahtuessa mieli ottaa vallan, ja kun mieli ottaa vallan, teillä on ongelmia, sillä kuten tiedätte, mieli on mitä upein lahja, joka voi olla joko paras ystävänne tai pahin vihollisenne. Siksi jokainen henkilö, joka inkarnaationsa aikana perustaa elämän kokemukset mielen tekemiin päätöksiin, on vaikeuksissa.
 
Mieli on epärationaalinen päätöksentekijä, siinä missä sydän tuntee sen ainoa tien, mitä on vääjäämättä seurattava, ja se on kultainen käytävä pyhään sydämeen. Vaikka sydän toki tuntee vihan, kostonhalun, kateuden, pahansuopuuden, häpeän ja syyllisyyden ja vaikka sydän ehkä tuntee ja kokee nämä energiat sisäisesti hyvin syvällä tiedostamattomalla tasolla, se tuntee jumaluutensa, sillä se luottaa täysin siihen itsen puoleen, mikä tuntee vain puhtauden ja valon. Siellä olette ankkuroituneena Luojaolemuksen sydämeen. Jumalainen tietämys herättää tämän osan. Rakkaat ystävät, tämän jumalaisen tietämisen kanssa monet teistä käyvät sisäistä sotaa.
 
Monet teistä - jotkut tässä ryhmässä ja toiset muualla - kohtaavat tällä hetkellä tämän jumalaisen tietämyksen kriisin, jatkuvan tarpeen hyväksynnän saamiseen, sen osoittamiseen, että olette tien, totuuden ja elämän (valon) polulla, kuten Kristus ilmaisi: "Olen tie, totuus ja elämä (valo)". Ja tämä on sielunne tarkoitus, jokaisen teistä, niidenkin joita pidetään himmeämpänä valona, joita pidetään "pimeänä", sillä myös he tulevat samasta Luojaolemuksesta. Heidän valintansa on kuitenkin olla tunnistamatta tätä, sillä he eivät pysty luottamaan siihen tiehen, totuuteen ja elämään (valoon), mikä näyttää heille käytävän pyhään sydämeen, sillä heidän alemmat chakransa ovat täysin hallinnassa. Nämä ovat itsen osia, jotka tarvitsevat jatkuvasti vakuuttamista - "mitä jos" ja "näyttäkää minulle".
 
Uuden maapallon energia, viidennen ulottuvuuden ajattelutavassa ei edes tunnista näitä. Siksi sisäinen jumalainen tietämys haastetaan. Miten voitte tuomita toisen, jos kaikkea sitä mitä olette koskaan luoneet, minkä osana olette tai mihin teitä yllytetään, ei koskaan lasketa teille miinukseksi? Mikä sitten tekee teistä niin suuren, että jatkatte toisten kadehtimista tai tuomitsemista, jos teille ei siirretä mitään?
 
Sitä iIhmismielen kehitystä, mikä tuo vastaukset näihin kysymyksiin, kutsutaan viisaudeksi. Viisaus on sovellettua tietämystä ja tietämystänne soveltamalla alatte johtaa esimerkillä ja näin luotte upean kuvan toisten nähtäväksi, kuultavaksi, haistettavaksi, maistettavaksi, kosketettavaksi - ja sitten kun he ovat valmiita - väylän avaamiseksi heidän korkeampaan sydämeensä, sillä vain nämä avautumiset pyhään sydämeen johtavalle väylälle lopulta paljastavat totuuden sisäisestä jumaluudestanne.
 
Tähän saakka todellinen sisäinen jumaluus on jatkuvassa taistelussa egon tai alemman persoonallisuusitsen kanssa. Kun voitte astua pois tästä, voitte yhdistyä näiden pyhien porttien avaamiseen. Kun tämä tapahtuu, tuomitsemisen sanoja ei koskaan enää nouse huulillenne tai mieleenne, sillä se ei ole mahdollista. Nyt voin kuulla mielenne sanovan "onko tämä todella mahdollista?" Ja vastaus on "erittäin mahdollista". Miten siihen päästään? Valveutuneisuudella. Miten tullaan valveutuneeksi? Olemalla tietoinen. Miten tullaan tietoiseksi? Pysymällä valppaana. Miten pysytään valppaana? Katselemalla ympärille - sisä- ja ulkopuolelle samanaikaisesti.
 
Tämän koko todellisen olemuksen on toimittava - samalla kun sisäinen tutka, joka yhdistää teidät henkeenne syvällä Jumalsolun timanttitietoisuudessa, yhdistää automaattisesti kaikkeen, samalla kun laukaisimet lähettävät tallennukset autonomiseen hermojärjestelmään kehossa, samalla kun kaikki ikuiset tallennukset kommunikoivat kaiken olevaisen kanssa.
 
Älkää siksi puhuko toisista, vaan katsokaa sen sijaan itseä. Älkää tuomitko toisten toimintaa ja reaktioita, vaan sen sijaan olkaa rohkeita kohdataksenne itsenne omien tekemisienne peilissä ja nähden oman loistonne. Näin tehdessänne tunnistakaa se, mitä tarvitsee työstää, mitä tarvitsee muuttaa, mutta rakkaat ystävät, tunnistakaa myös se, mitä työstätte ja mitä olette työstäneet valmiiksi.
 
Toisin sanoen omistakaa sulat mestarillisessa hatussanne, sillä se on yksi energia tasapainottomassa sydämessä: kyvyttömyys ilmaista kiitollisuutta itselle, ottaa ylpeänä vastaan saavutuksenne, sen alemmissa chakroissa olevan turvattomuuden vuoksi, mikä on aina asemissa valmiina ampumaan ylpeyden myrkkynuolia. Tämä tavallisesti saa teidät polttamaan ylpeyden sillat itsessänne, mikä lopulta antaa sisäisen myrkyn vaikuttaa sydänlihakseen ja saattaa sen pidäteltyyn tilaan, ja näin se lakkaa toimimasta.
 
Rakkaat ystävät, pettäminen on teko, joka on syvälle juurtuneena tähän keskukseen. Mutta koska elämä on suurta paradoksia, niin miksi ette ala nähdä elämässä kohtaamianne pettämisiä itsen epäsuorana epävarmuutena. Miksi ette anna anteeksi niille, jotka ovat vahingoittaneet teitä, ja sen myötä rakasta itseä enemmän?
 
Pettämisen energia ei ole enää tämän planeetan osana edessänne olevana rauhan, Kristus-vuosien aikana. Ja ne teistä jotka kärsivät pettämisen tunnearvista, niin miksi että ymmärtäisi, että kenties teidän täytyy lopettaa itsen pettäminen ollessanne uskomatta siihen, että olette enemmän arvoinen. Sen sijaan että roikutte kiinni vanhoissa muistoissa, päästäkää irti, sillä se on yksi energia, joka tulee sananlaskun henkisen moukarin alle muutaman kuukauden aikana.
 
Itse asiassa seuraavien kuukausien aikana minä, Kuthumi, lordi Maitreya, lady Kwan Yin ja lordi Saint Germain muodostamme osan ryhmästä, joka tekee hyvin läheisesti työtä vanhojen ajattelumalli- ja muistoimplanttien poistamiseksi nykytietoisuudesta. Onko tässä järkeä? (Kyllä)
 
Siksi huomaatte, että teillä on toistuvia unia tai painajaisia tai epämiellyttäviä kokemuksia ollessanne unessa tai puoliunessa, mitkä ovat teille selittämättömiä tai kummallisia, koska unitilanne aikana meidän on helpompaa poistaa antureita, joita on laitettu solukudokseenne ja eteeriseen kudokseenne ja jotka tihkuvat myrkkyä tasaisella tahdilla solumuistiin, jotta muistatte jatkuvasti menneisyyden vihan, loukkaukset ja tuskan. Tämä ns. purkaminen tehdään toiveidenne mukaisesti.
 
Jos on yksi asia, joka teidän täytyy ymmärtää - ja sanon tämän vilpittömällä rakkaudella, rakkaat veljet ja sisaret - on se, että ette voi mennä tulevaisuuteen roikkuen kiinni menneisyytenne rajoituksissa. Menneisyys on ohi - siksi sitä kutsutaan menneisyydeksi, se on poissa. Nykyisyys on nyt - siksi sitä kutsutaan lahjaksi (suom. huom. englannin kielessä sama sana tarkoittaa sekä nykyisyyttä että lahjaa), koska se on Luojan teille antama lahja, koska tällä hetkellä hengitätte, eikö niin, ja tällä hetkellä olette tietoisia ja hereillä, eikö niin, ja vain sillä on merkitystä. Tulevaisuus on vain projisoitu mahdollisuus, siitä ei ole mitään varmuutta. Siksi ainoa varmuus, johon teidän olisi keskitettävä tunteenne, on nyt, tämän hetken kokemus.
 
Jos kiinnitätte huomiota mihin tahansa, mikä tapahtui menneisyydessä, "leikkaatte" elämää tukevan järjestelmänne irti siitä energiavirrasta, joka tarvitaan luodaksenne kokonaan uuden nyt-hetken ja laajentuaksenne tästä täysin uuteen ulottuvuuteen, mitä kutsutaan unelmiksenne. Ja jos näin on, tämä valovirta pitää sen sijaan menneiden kokemustenne pelot ja kauhut elossa. Mitä järkeä siinä on? Ei mitään, se on hölynpölyä. Antakaa menneen mennä, keskittykää nyt-hetkeen, projisoikaa nyt-hetkeen se, missä haluaisitte nyt olla.
 
Tämä on tärkein asia, sillä tulette käsittämään tämän, vaikka teissä on kenties monia, jotka edelleen ajattelevat, että ette pysty ilmentämään niin nopeasti, kuin teidän pitäisi tai haluaisitte ilmentää. Rakkaat ystävät, se aika ei ole kaukana tästä, jolloin teillä on todisteet siitä, että epävarmojen kolmen alimman keskuksenne täytyy ilmentää käyttäen NYKYISTÄ ajatustanne. Mitkään muut ajatukset eivät voi ilmentää, sillä millään muulla ajatuksella ei ole voimaa. Siksi viidennen ulottuvuuden energian, sen uuden ylösnousemusaallon energian, mikä on täysin aktiivinen 21.12.08 jälkeen ja sen mestaruusenergian myötä, mikä on vuoden 2009 päällimmäisenä energiana, ymmärtäkää, että teidän on aika kasvaa aikuiseksi. Teidän on tullut aika nousta ylös - olette ryömineet riittävän pitkään. Olemme näyttäneet teille, missä on huonekaluja, missä on väliseiniä, missä ovat ikkunat, missä uuni on keittiössä.
 
Näin teidän, kauniiden olentojen, on aika herätä uudelle, sisäiselle suurenmoisuudellenne. Ottakaa päällenne vilpittömyyden, rehellisyyden, urheuden ja kunnioituksen haarniskanne, nostakaa leukanne omaksuen sisäisen Kristuksen ja eläkää elämäänne iloiten, pitäen hauskaa, harmoniassa, innostuen ja nauraen, kun leikitte sisäisen lapsen kanssa.
 
Olkaa hauskoja, tehkää jotain tavallisesta poikkeavaa, kun astutte ulos omasta laatikostanne nauraen. Tehkää huumorista elämänne osa, kun omaksutte humanitaarisen palveluroolin, koska sinne tämä energia vie teitä. Rakkaat ystävät, seuraavien vuoden, parin aikana henkilökohtaisessa elämässänne tapahtuu paljon sellaista, mikä poistaa jokaisen epäilyksen rippeenkin, mitä olette miettineet liittyen omaan kykyynne. Mutta tämä prosessi ei voi alkaa, ellette salli sydämen viedä teitä tuolle myötätunnon matkalle, toisin sanoen ellette hankkiudu eroon tarvitsevuudesta - tämän tai tuon tai jonkun tarpeesta, näiden tahtomisen sijasta. Hetkellä jolloin tarvitaan jotain, vahvistetaan puutetta, sillä tarve mikä teillä on toisen x:stä, y:stä ja z:stä, vahvistaa omaa kyvyttömyyttänne omaksua oma arvonne kanssaluovana energiana. Siksi halutkaa vastustaa tarvitsemista. Olkaa siinä suhteessa, missä olette, koska haluatte sitä - ette tarvitse. Olkaa suhteessa itsen kanssa, koska haluatte sitä. Olkaa ylösnousemuskumppaninne rinnalla, mikä on korkeampi itsenne, ja vakuuttukaa siitä.
 
Ei ole enää aika olla tarvitseva, ei ole enää aika pyytää oppaitanne näyttämään teille, missä kuuma lautanen on, koska tiedätte uunin olevan keittiössä, ellette tietenkin kokkaa olohuoneessa tai kylpyhuoneessa (naurua) - mikään ei nimittäin ole mahdotonta.
 
Niin, uusi ylösnousemusaalto tuo siis täysin uuden sydäntietoisuuden. Siihen viittaan usein YHDEN sydämen tietoisuutena. Se on sydänten yhdistymistä moniulotteisella tasolla, ei vain ihmistasolla tai humanitaarisella tasolla. Rakkaat ystävät, tällöin alatte käsittää läheisen suhteen oman sydäntietoisuutenne ja meidän, ylösnousseiden ulottuvuuksien sydäntietoisuuden välillä, läheisyyden sydäntietoisuutenne ja galaksien ja kosmisen sydäntietoisuuden välillä.
 
Silloin alatte ymmärtää, että kaikella tällä - on kyse sitten biologiastanne, psykologiastanne, teistä ihmisinä, eläimistä, kasveista, mineraaleista, elementaaleista, enkeleistä, arkkienkeleistä, galaktisesta, galaksien välisestä, universaalista, kosmisesta - ei ole merkitystä, kun tullaan sydäntietoisuuteen: KAIKKI ON YHTÄ. Tämä on linkki, korkea sydän koko luomakunnassa, mikä yhdistää kaiken yhdeksi. Sisäisen jumaluuden tunnistaminen avaa havainnon rajallisimmassakin tietoisuudessa kyvystä vaatia itsensä osaksi yhtä, ja monikaikkeuden sydänenergian ykseys tuo esiin sen oivalluksen, että sen mitä teette ihmistasolla yhdelle, teette kaikelle muulle.
 
Rakkaat ystävät, yksi energia, joka monen teidän on hyvin tarpeellista oivaltaa, on ajan tekeminen sydäntilassanne olemiselle. Monet teistä tekevät kaikkea mahdollista auringon alla, jotteivät vaan olisi omassa sydänkeskuksessaan. Monet teistä luulevat olevansa sydäntilassaan vai pitäisikö sanoa paremminkin, että yritätte vakuuttaa itsenne tästä. Kuitenkin piilottelette ettekä todella kykene hyväksymään itseänne suurenmoiseksi olennoksi, mikä olette. Ja nyt on aika herätä tälle todellisuudelle, sillä nämä energiat, jotka parhaillaan kohtaatte, siivoavat ja valmistelevat teitä tulevaan, sillä ette voi jatkaa eteenpäin menneisyyden muistojen aiheuttamien ja ylläpitämien kaunojen kanssa.
 
Eläkää tulevaisuutenne läsnä olevassa hetkessä, sillä tällä tavalla ilmennätte välittömästi. Jos pidätte asiat tulevassa muodossa, ne pysyvät tulevaisuutenanne. Tuokaa siis ne nyky-ympäristöönne ja hyväksykää ne teille annettuina lahjoina, mitkä muodostavat osan heräävästä, tietoisesta todellisuudestanne.
 
Rakkaat ystävät, seuraavien noin kahden kuukauden aikana olkaa hyvin tietoisia siitä, mihin sellaiseen osallistutte, mikä aiheuttaa teille pettymystä, mitä sellaisia odotuksia asetatte itselle ja toisille, mitkä ajavat teidät siihen järjettömyyteen, että ette ole koskaan onnellinen, tyytyväinen, olette aina pettynyt, petetty jne., mikä itsen osa on niin järjetön, ettei se resonoi kehittyneen sydämen tuomitsemattomuuteen, mikä itsen osa edelleen roikkuu ahneudessa, ei edelleenkään hellitä ja siunaa toista tämän halujen vuoksi? Katsokaa näitä kysymyksiä ja piirteitä alemmassa sydämessänne, olkaa rohkeita kohtaamaan oma peilinne, olkaa rohkeita päästämään irti siitä syyttelystä ja tuomitsemisesta, mitä olette kohdistaneet toiseen, ja sen myötä keskittäkää energianne luovuuteen, myötätuntoisuuteen ja intohimon löytämiseen sydämestänne, mielestänne ja sielustanne.
 
Intohimo herättää kykynne luoda. Luovuus on intohimoa toiminnassa. Näin ollen luovana elätte intohimonne. Elämällä intohimonne vahvistatte unelmianne. Näin tekemällä vakuutatte itsen siitä, että onnellisuus on oleellinen, jatkuva osa elämäänne. Siksi vaatikaa, että näin on, ilon, innostuksen ja naurun kera, sillä nämä ovat sydämen lahjoja - kaikki upeita lahjoja, joita teidän ihmisenä on elettävä, harjoiteltava, toteutettava ja vaadittava. Ainoa ja helpoin tapa tämän tekemiseen on tulla intohimoiseksi siitä, mikä ilmaisee itseään sydäntilanne kautta.
 
Sydänchakran elementti on ilma. Siksi tarvitsette paljon aikaa luonnossa. Tulette huomaamaan, että ne jotka eivät tee tätä, alkavat vääjäämättä tuntea klaustrofobiaa ja näin tarvetta mennä ulos, kaipausta tai alitajuista halua olla luonnossa puiden keskellä, kulkea paljain jaloin nurmikolla, olla eläinten lähellä. Tämä johtuu siitä, että keholta viedään typpeä ja lopulta tämä kaikki estää DNA:nne täyden kehittymisen proteiinin puutteen vuoksi. Proteiinia mikä on lihasten pääasiallinen rakentaja, tarvitaan ollaksenne vahvoja ja terveitä. Olemalla luonnossa lataatte automaattisesi eteerisiä soluja DNA-kerroksissa sekä edistätte luonnollisen proteiinitason (proteiinisynteesin) muodostumista, sillä se on maapallon luonne, mikä sallii teidän herätä sydämenne pyhälle luonteelle.
 
Siksi toistan yhden suosikki-ilmaisuistani: kun sanan "earth" (maapallo, maa) loppu-h siirretään ensimmäiseksi, saadaan "heart" (sydän).
 
Kun tunnette elämän lannistavan teitä, menkää luontoon, koska elementaalit ovat siellä välittömästi auttamassa teitä. Luonto on teidän puolellanne. Voitte vapaasti yhdistyä luonnon fotonienergiaan, koska se lataa ja elävöittää teitä. Tämä on hyvin tarpeellista sydämelle, koska kaikki nämä lataamis- ja elävöittämisenergiat ovat hyvin suurelta osin sitä, mistä 10:10-tähtiportissa on kyse: itsen todellista ja lähempää tarkastelua korkeamman sydämen näkökulmasta. Tällöin alatte vaatia yksilöllisyytenne osana yhtenäistietoisuutta. Tietäkää siksi parin seuraavan kuukauden aikana, että jos kohtaatte energioita, jotka sotkevat suunnitelmanne, niin niitä tarvitsee edelleen puhdistaa ja tasapainottaa. Onko kysymyksiä tähän mennessä? (Ei)
 
Sydän siis vaatii aikaa luonnossa, luonnollista aikaa. Lisätkää hedelmien osuutta. Opetelkaa syömään kevyemmin. Ei ole mitään väärää syödä lihaa, mutta muistakaa, että mitä punaisempaa liha on, sitä tiheämpää sen värähtely on, vaikka eläintä olisi kohdeltu oikein. Mitä kevyempää ruoka on, sitä kevyemmäksi siis tulette. Tarvitsette vähintään kaksi vihannesta ja hedelmää päivässä, jos mahdollista, sillä tämä kantaa ilmaelementtiä tiedostamattomalla tavalla kehon biologiaan. Näin kehon fysiologian sallitaan luoda oman suurenmoisuutensa käyttäen autonomista hermojärjestelmää.
 
Tarvitsette paljon lepoa, aikaa ulkona, omaa aikaa, rentoutumista. On erittäin tärkeää olla hyvin tietoinen siitä, mitä syötte ja miksi. On erittäin tärkeää olla aktiivinen, sillä tämä lisää happivirtausta kehossanne, mikä tukee terveempää sydäntä. Kala on HYVIN suositeltavaa, mieluummin grillattuna. Välttäkää liikayrttejä ja -mausteita. Terveen sydämen vuoksi LAKATKAA tappamasta ruokanne kypsentämällä. Tämän sanoessa ymmärrämme toki, että tietyt ruoka-aineet on parempi keittää, mutta miksi tappaa ne ylikypsentämällä.
 
Tässä tarvitaan tieostamista ymmärtääksenne, että samalla tavalla kuin sydänchakran takana oleva psykologia tarvitsee muuttaa tekemään tietä korkeamman sydämen avautumiselle, myös keskuksen kulinaarisia piirteitä täytyy muuttaa, jotta tulette TÄYSIN tietoiseksi siitä, mitä laitatte suuhunne, sillä se mitä laitatte epäsuorasti sydämenne läpi, jarruttaa sitä. Enkä nyt puhu suhteen sydänsärystä, sillä se on täysin eri sydänkokemus.
 
Rakkaat ystävät, suhteiden pitäisi perustua kommunikointiin kahden kehittyneen sydämen välillä, ei alemman sydäntilan ja alempien keskusten tarvitsevuuteen.
 
Rakkaat ystävät, massiivisia, massiivisia muutoksia on tämän planeetan, ihmiskunnan edessä ja jossain määrin saattaa tulla myrskyisiä aikoja. Mutta riippumatta siitä mitä edessä on, ymmärtäkää, että teillä valotyöntekijöinä on kyky vastata toisillenne, pitää toisianne kädestä ja kulkea YHDEN yhtenäisen sydämen tietoisuudessa ja näin tehden tulla todella tietoiseksi siitä, että jos teette kaiken kaikkeuden suurimmaksi parhaaksi, niin antakaa sen alkaa itsestänne.
 
Valmistautukaa tämän iltapäivän energia-aktivointiin. Juokaa vähän vettä. (Tauko)
 
Rakkaat ystävät, tuntekaa olonne mukavaksi hengittäessänne, kun olette yhteydessä elämisen luontaiseen kaasujenvaihtoprosessiin. Hengittäkää sisään ja ennen uloshengitystä pitäkää hetken tauko. Vetäkää keuhkoihinne kaikkea, mikä on hyvää ja ihanaa. Päästäkää irti kaikesta, mikä on aiheuttanut teille vihaa, tuskaa, surua ja murhetta. (Tauko) Tuokaa hetkeksi sielunne silmiin se, mitä haluatte itsellenne, ja hengittäkää tätä todellisuutta keuhkoihinne. Samanaikaisesti kun hengitätte ulos, antakaa anteeksi toisille ja itselle se, mitä olette tehneet. (Tauko) Jatkakaa tätä muutaman hengityksen ajan, jotta voimme tulla lähemmäs ja kohottaa energiatasoanne, antaen teidän kuitenkin täysin rentoutua. (Tauko)
 
Rakkaat ystävät, ymmärtäkää, että rakkaus on ainoa ase, mitä koskaan voisitte tarvita. Se on ainoa ase, mitä teidän täytyy ymmärtää. Uudella maapallolla viidennen ulottuvuuden tietoisuudessa vain rakkaus tuo teille täyden ymmärryksen siitä todellisuudesta, mistä löydätte itsenne ja miten olette kanssaluoneet sen. Vain rakkaus luo teille tasapainoisia mahdollisuuksia muuttaa kaikki, mitä tarvitsee muuttaa. Vain rakkaus luo teille kaiken sen, mitä vielä haluatte tulevina aikoina. Siksi vain rakkaus voi luoda teille hämmästyttävän siteen, mikä paljastaa polun rakkauden korkeampiin energiapuoliin korkeammassa tai pyhässä sydämessä. Ymmärtäkää siksi, että teidän on nyt oltava tilassa, missä jokaisella teolla on sellaisen seuraus, joka jollain tavalla vahvistaa rakkautta. (Hyvin pitkä tauko)
 
Haluan teidän kuvittelevan, että edessänne on kaunein koskaan näkemänne puutarha. Tiedosta valtavat puut, pensaat. Maalaa yksityiskohtasi ja ole pyhässä puutarhassasi. Tunne pehmeä nurmi jalkojesi alla. Pyörähdä ympäri tiedostaen kaiken kauneuden ympärilläsi. (Tauko) Ala nyt kulkea syvemmälle puutarhaan, kun tulet tietoiseksi sinua ympäröivästä hiljaisuudesta, kun otat vastaan värit ja kaikki tuoksut. Ole tietoinen elementaalien läsnäolosta pyhässä puutarhassasi. (Tauko)
 
Etäällä puutarhassasi huomaat nurmikon, joka on tähtitetraedrin muotoinen - ruoho on leikattu Daavidin tähden muotoon. Kulje sitä kohti ja mene seisomaan sen keskelle. Käänny nyt taas täysi kierros ja tiedosta puutarhasi kauneus, tunne harmonia ja sisäisen hiljaisen pisteen autuus. Kun olet valmis, istuudu tähän keskipisteeseen tai kenties mieluummin panet makuulle - se on oma asiasi. (Pitkä tauko)
 
Haluan sinun nyt kuvittelevan, että sydänalueellasi palaa kaunis, vaaleanpunainen energialiekki noin 2.5 sentin korkeudella. Ota vain yhteys tähän vaaleanpunaiseen liekkiin sydäntilassasi. (Tauko)
 
Visualisoi nyt tämän vaaleanpunaisen liekin ulottuvan maapallon sydämeen, toisin sanoen sinun sydänchakrastasi yhdistyvän sykkivään maan sydämeen, jonka ytimessä on keskusaurinko. (Tauko)
 
Haluan sinun kommunikoivan maapallolle rakkauden, mitä tunnet sitä kohtaan, miten tunnet hyötyväsi sen läsnäolosta, miten tunnet tässä elämässä saavasi aikaan muutoksen sen elämänkaaressa, miten tunnet yhteyttä muihin ihmisiin. Kommunikoi kaikki hänelle käyttäen vaaleanpunaisen liekin yhteyttä sydämesi ja äiti maan sydämen välillä. (Tauko)
 
Tämän jatkuessa tule tietoiseksi neljästä olennosta, jotka ilmestyvät Daavidin tähtesi ulkopuolelle tasaisin välein muodostaen ympyrän, mikä sulkee sisäänsä laajentuneen tähtitetraedriverkkosi. (Tauko) Nämä neljä olentoa nostavat nyt kätensä ja säteilevät sydäntäsi kohti upeaa lahjaa. (Tauko)
 
Rakkaat ystävät, lordi Metatron, geometrian arkkienkeli, säteilee sydäntänne kohti siunauksen, jotta kykenette täysin ymmärtämään, että vaikka toisinaan elämänne näyttää hyvin monimutkaiselta, sitä ohjataan aina yksinkertaisuuden lakien mukaisesti. (Tauko) Lordi Metatron lähettää sydämeesi lahjan, joka sallii sinun tulla tietoiseksi voimasta tai geometriasta kaikissa elämän asioissa. Hän antaa sinulle lahjan ymmärtää itseä hyvin syvällä tasolla ja kuitenkin olla yhteydessä itseen sillä tavalla, mitä luonto opettaa luonnollisen prosessin osana. (Tauko)
 
Ota seuraavaksi sydämeesi vastaan lahjat voimakkaalta Mikaelilta. Mikael antaa sinulle lahjan olla täysin omassa voimassasi suurenmoisena ihmisystävänä ja palvella upeasta sieluosastasi. Rakkaat ystävät, arkkienkeli Mikael heijastaa sydänkeskuksenne sen ymmärryksen, että mistä tahansa sellaisesta tilanteesta löydättekin itsenne elämässä, mikä osoittautuu vaikeaksi tai rankaksi, niin kutsumalla hänen nimeään hän tulee aina vapauttamaan teidät siteistä, jotka sitovat teidät tuomitsemisen ja kyseenalaistamisen rajoihin alemmassa sydämessä ja mielessä.
 
Hän lahjoittaa teille upean energian, mikä leimataan sydämeenne. Se auttaa teitä tästä päivästä eteenpäin kulkemaan omassa jumalaisessa totuudessanne, löytämään pehmeyttä ja lempeyttä jokaisesta ristiriitatilanteesta kaikesta huolimatta ja muistuttaa teitä siitä, että ainoa asia mikä estää teitä kehittymästä, ovat ne siteet, jotka pitävät teidät sidottuna niihin ruumisarkkuihin, mitkä sisältyvät epätyydyttävän menneisyytenne toistuviin muistoihin. (Tauko)
 
Rakkaat ystävät, kolmantena olentona astuu esiin rakas, mestarillinen Hilarion, joka säteilee sydäntänne kohti ymmärrystä siitä, että minkään ristiriidan EI tarvitse koskaan joutua pois hallinnasta ja muuttua mahdottomaksi ratkaista harmonisin tavoin. Rakas Hilarion antaa teille siunauksen, joka herättää tästä päivästä alkaen sydämessänne uuden rauhan piirteen, uuden ymmärryksen tyyneyden, rauhan ja seesteisyyden todellisesta voimasta. Hän säteilee sydämeenne keveyden siunauksen, jotta hyväksytte itsenne kevyesti huumorilla ja naurulla ja näin olette olemukseltanne keveämpiä.
 
Seuraavana meillä on rakas Äiti Maria. Hän säteilee sydämeenne energiaa, joka tästä päivästä lähtien auttaa teitä kaikin tavoin omaksumaan aitoutenne. Tämä tukee ymmärrystänne siitä, että olemalla se, kuka olette, olette itsen ja toisten palveluksessa, mutta olematta se, kuka olette, ette itse asiassa hyödytä mitenkään ihmiskunnan, planeetan ja kaikkeuden kehitystä. Siksi rakas äiti Maria antaa sydämeenne lahjan omaksua todellinen aito itse, minä olen -tietoisuus. Hän koodaa sydämeenne energian, joka herättää sisällänne jokainen uusi päivä sädehtivän, kirkkaamman tulevaisuuden todellisuuden tai mahdollisuuden, kun vaaditte sitä läsnä olevassa hetkessä. (Tauko)
 
Olkoon sydämessänne rauha tämän energian ytimessä. (Tauko) Vain tuntekaa tätä rakkautta säteiltävän niistä neljästä olennosta, jotka muodostavat ulkopuolisen piirin, mikä sulkee sisäänsä luonnossa olevan tähtitetraedrinne energian. (Tauko)
 
Nyt aiomme lisätä energiavirtausta tässä tilassa. Sen sijaan että nämä neljä olentoa säteilevät tätä energiaa sydäntänne kohti, he alkavat säteillä rakkauttaan toisiaan kohti. Näin he säteilevät toisiinsa energioita, mitkä risteävät yläpuolellanne, linjassa "keskusydinkanavanne" kanssa. Jos siis makaatte, energiat risteävät korkeammalla kuin istuessanne, koska he seisovat.
 
Visualisoi nyt, että tähän yläpuolellasi olevaan risteyskohtaan muodostuu energiasilmukka, mikä luo täysin uuden verkkomatriisin, mikä kietoutuu sinun ja koko planeetan ympärille. Näe tämä risteys korkeamman sydämesi eteerisenä edustajana, kun energiasilmukka jatkaa kietoutumistaan sinun ja planeetan ympärille. (Tauko) Tuo nyt taas mieleesi vaaleanpunainen liekkiyhteys sydämesi ja äiti maan sydämen välillä, mitä vahvistetaan näillä energiasilmukoilla, jotka alun perin säteiltiin neljän olennon hiljaisesta pisteestä. (Tauko)
 
Rakkaat ystävät, välitätte näiden neljän olennon säteilemiä siunauksia koko olemassaololle automaattisesti, luonnostaan, yksinkertaisesti vaatimalla tämän ankkuroitumista energiakenttäänne - niin sisällä kuin ulkona. (Tauko) Ymmärtämällä näiden energioiden risteytymisen - vaikka fyysisestä kehostanne erossa, kuitenkin energia- ja fyysisen kenttänne ympärillä osana maapalloa - tunnistatte oman osanne tästä olemuksesta - niin ylhäällä, kuin alhaalla. (Tauko) Sallikaa tämän energian nyt rauhoittua ja tyyntyä täysin. Nämä neljä olentoa rentouttavat nyt energiakenttänsä ja vain kommunikoivat sydämestään teidän sydämeenne sitä rakkautta, mitä he tuntevat teitä kohtaan. (Erittäin pitkä tauko)
 
Tule nyt tietoiseksi siitä, että neljä muuta olentoa ilmestyy näiden olentojen välille ja sitten toiset neljä niin, että luonnon tetraedrianne ympäröi yhteensä 12 olentoa muodostaen täydellisen ympyräenergian. Neljä alkuperäistä mestaria edustavat pohjoista, etelää, itää ja länttä ja toiset kahdeksan tukevia energioita. Yhdessä he muodostavat 12-sakaraisen tähden, mikä maadoittaa sinut oman energiaverkkosi virtaavuuteen. (Tauko)
 
Rakkaat ystävät, lisäämme nyt taas energiavirtausta pyytämällä teitä kuvittelemaan, että 12 olentoa säteilee energiaansa kohti toisiaan kolmannesta silmästään. Tämä energia risteää taas samassa kohtaa päänne yläpuolella ja luo 12-kärkisen verkon geometrisen leiman yläpuolellenne, holograafisen leiman heidän näkökeskuksistaan yläpuolellanne. Olette suoraan sen ydinmatriisin alla, missä energia risteää, ja yhdistää sykkeensä pyhän eteerisen sydänenergianne sykkeeseen. (Tauko)
 
Nyt he siirtävät polttopisteen kolmannesta silmästä ja säteilevät sydänkeskuksestaan toisiinsa ja tämän myötä neljä pääolentoa - arkkienkeli Mikael, Äiti Maria, lordi Hilarion ja lordi Metatron - vahvistavat neljäsakaraisen ristin energiaa sydämestään, mikä ankkuroituu fyysiseen ja chakrasydämeenne. Tämä edustaa t-risteystä, mikä yhdistyy samaan energiaan, mikä aktivoitiin solar plexuksessanne - jos muistatte - kun nämä kaksi energiaa luovat tulevina aikoina yhdistävän chakran niiden välille, mikä edistää solaarisydänkeskusta. (Tauko) (Lordi Kuthumi toistaa aktivoinnin tähän kohtaan saakka.)
 
Haluan sinun nyt vapauttavan energian sydämesi ja äiti maan sydämen välillä, teidät yhdistäneen vaaleanpunaisen liekkienergian. Ja jos olet maannut tässä visualisoinnissa, niin nouse istumaan sielusi silmissä jooga-asentoon, kun 12 olentoa jatkavat energiansa säteilemistä toisiinsa luoden 12-kärkisen sydänverkkomatriisin sinua varten. (Tauko) Anna vaaleanpunaisen liekin jatkaa palamistaan sydämessäsi. (Tauko)
 
Nyt haluan teidän nousevan mielikuvituksessanne seisomaan. Kun teette tämän, tunnette ylempien keskustenne muuntuvan tai latautuvan kruunuchakrastanne alaspäin, kun jokainen ylemmän energianne osa ylittää tämän verkkomatriisin, kunnes lopulta seisotte täysin sen energian ytimessä, mikä risteää täsmälleen sydänkeskuksenne läpi. Näin kaikki ylemmät keskukset ladataan ja valmistellaan edessä olevaa uutta energiaa varten. Tämän vuoden charka-aktivoinnit loppuvat 22.11. kruunuchakravihkimykseen, kuten olemme pyytäneet.
 
Nyt seisoen… sallikaa tämän voimakkaan energian lempeästi poistaa kaikki epäusko kruunusta. Nähkää näiden olentojen suurenmoisten sydänsäteiden poistavan kaiken epäilyksen kolmannesta silmästänne. Nouskaa ylös ja kun seisotte suorana, sallikaa tämän energian poistaa kaikki ristiriita, syyttely, tuomitseminen ja uhrina oleminen kurkkukeskuksesta. Lopulta huomaatte korkean sydämen tasolla näiden säteiden risteävän luoden matriisisykkeen pyhän sydämen hiljaisessa kohdassa. Tämä yhdistää sisäisen totuutenne ja oman suurenmoisuutenne tiedostamisen Jumaltietoisuussoluun ja sytyttää noin 2.5-senttisen upean kultaliekin.
 
Tämä on korkean sydämen liekki, vaaleanpunaisen liekin palaessa juuri sen alapuolella alemmassa sydänkeskuksessa. Tämän alla teillä on rubiini-kultaliekki solar plexuksessa ja kolme kultaista pallomaista energiaa on leimattuna solar plexuksen päälle, mikä luo alaspäin osoittavan kolmion ja missä "pohjamunaa" ympäröi hopeapallo. Sen alla teillä on violetti liekki sakraalissa. Sen alla toinen kultaliekki aurinkokeskuksessa ja sen alla puhtaan valkoinen liekki juurikeskuksessa, mitä tukee kultapallo juurichakran vasemmalla puolella ja hopeaenergia oikealla puolella. Jätän teidät muutamaksi hetkeksi yhdistymään täysin tähänastiseen energia-aktivointiin. (Erittäin pitkä tauko)
 
Nyt kahdeksan olentoa, jotka tulivat tukemaan tätä energia-aktivointia, lähtevät energiakentästänne vapauttamalla voimavirtauksensa teistä ja jättäen teidät taas seisomaan neljän alkuperäisen olennon nelisakaraiseen ristiin. Nämä kauniit liekit palavat sisällänne ja paljastavat teille todelliset värinne - rakkauden, myötätunnon ja kiitollisuuden värit, puhtauden, rauhan ja valon värit, kunnian, vilpittömyyden ja urheuden värit, onnellisuuden, ilon ja suuren innostuksen värit.
 
Arkkienkeli Mikael astuu eteenpäin ojentaen sinulle upean, punaisen ruusun. Hän antaa sinulle tämän punaisen ruusun merkiksi siitä, että kannat sydämessäsi sen rakkauden todellista ankkuria, mitä olet. Kiitä häntä, kun hän astuu taaksepäin. (Tauko)
 
Rakas Äiti Maria astuu eteenpäin, kun hän ojentaa sinulle kallisarvoisen vaaleanpunainen ruusun muistuttamaan sinua siitä, rakas ystävä, että sisälläsi on kyky tunnistaa joka hetki, ettei rakkautesi tarvitse ehtoja. Anna rakkauttasi hänelle, kun hän astuu taaksepäin energiakentästäsi. (Tauko)
 
Lordi Hilarion asuu eteenpäin antaen sinulle loistavan, epätavallisen smaragdinvärisen ruusun. (Tauko) Tämä ruusu annetaan sinulle ymmärtääksesi, että sinussa syvälle juurtuneena on kaikki mahdollisuudet ilmentää runsaasti sitä, mitä haluat, tietääksesi olentona, että tulit tälle planeetalle tällä kertaa tarkoituksenasi elää elämääsi yltäkylläisesti. Kiitä häntä ja käänny nyt vasten lordi Metatronia, joka seisoo takanasi.
 
Lordi Metatron astuu eteenpäin ja ojentaa sinulle käärön. Avaa se ja lue, mitä siihen on kirjoitettu puhtaan kultaisella musteella. Rakkaat, tämä käärö on suoraa sielunne tulkkausta, mikä selittää teille ilman mitään epävarmuusehtoja, että on tullut aika kulkea tämä matka uuden tietoisuuden kera, nähdä asiat eri valossa, päästää irti matalammista energioista, joista olemme kertoneet teille aiemmin, ja sen myötä valmistautua yhteen jännittävimmistä ajoista, mikä on edessänne. Itse asiassa tällaista aikaa ette ole koskaan ennen ihmisenä kokeneet. Siksi olette tässä vaiheessa edelleen kyvyttömiä samaistumaan edessä olevaan innostukseen.
 
Lordi Metatron katsoo sinua silmiin epätavallisen voimakas hymy kasvoillaan, kun hän astuu halaamaan sinua, vetäen sinut voimakkaasti lähelleen ja asettaen pääsi lempeästi sydäntään vasten, sillä hän on erittäin pitkä olento. Hän pyytää sinua virittymään selväkuuloisuuteesi, kuulemaan pyhän mielesi korkeimmalta puolelta sen todellisen, ehdottoman rakkauden viestin, minkä hän nyt henkilökohtaisesti leimaa omasta sydämestään pyhään mieleesi. Tunne tuo rakkaus, tunne tuo voima ja tiedä, ettet koskaan voi olla yksin, kun Metatron ehdottaa sinua kutsumaan häntä ja pyytää sinua muistamaan tämän läheisen siteen, jonka hän nyt suurena kosmisena olentona muodostaa kanssasi. (Tauko) Hän päästää sinusta irti, ojentaa sinulle käärön ja astuu taaksepäin virne edelleen kasvoillaan. (Tauko)
 
Rakkaat ystävät, teillä on nyt nämä ruusut ja tämä käärö lahjana näiltä kauniilta olennoilta tukemaan kehityksessänne. Kiittäkää nyt mielessänne jokaista olentoa, kun he lähtevät energiakentästänne. Ottakaa nyt hetki ja kiittäkää sydämestänne Yhtä, joka loi teidät, siitä etuoikeudesta ja kunniasta, että saatte olla taas täällä inkarnoituneena, elää yhden elämänne laajentuman miehenä tai naisena. (Tauko)
 
Yhdistykää 12-kärkiseen sydänleimaan pyhässä tai korkeassa sydämessänne. Tuokaa taas kerran huomionne siihen, että seisotte pyhän puutarhanne ytimessä Daavidin tähti ympärillänne. Tunnustakaa, että teette kaiken elämässänne antaen ja hengittäen voimaa tämän maailman tekemiseksi paremmaksi paikaksi. Teette sen varmistamalla, että olette jokainen uusi päivä paremmin sydäntilassa.
 
Tämän myötä maadoitakaa itsenne, lempeästi maadoittakaa itsenne. Venytelkää käsivarsianne ja raajojanne, ottakaa vähän vettä ja olkaa taas täysin maadoittuneena tähän fyysiseen todellisuuteen.
 
Teillä on siis puhtauden valkoinen liekki, luovuuden kultainen liekki, muodonmuutoksen violetti liekki, voimaantuneen itsen rubiinin-kultainen liekki, ehdottoman rakkauden vaaleanpunainen liekki ja ikuisen rakkauden kultainen liekki korkeassa sydämessänne. (Tauko)
 
Rakkaat ystävät, onko tänään kysymyksiä, joissa voimme auttaa?
 
KYSYJÄ:
Saimme tietoa siitä, että Galaktinen liitto tulee maan päälle kylvämään rakkauskristalleja planeettaan.
 
KUTHUMI:
Aivan oikein.
 
KYSYJÄ:
Haluaisimme tietää, mikä kristallien varsinainen tehtävä on, miten ne auttavat ihmiskuntaa ja maapalloa ja mistä niissä tarkkaan ottaen on kyse?
 
KUTHUMI:
Rakas veli, näiden kristallien tehtävänä on hyvin paljolti saattaa harmoniaan se, mistä olen puhunut kanssanne viimeisten parin tunnin aikana ja sen myötä saattaa ihmiskunta sellaisen ymmärryksen aikaan ja paikkaan, että sen tavan jolla he ovat eläneet elämäänsä tähän saakka, on muututtava - on siirryttävä eteenpäin. Nämä rakkauskristallit kylvettiin auttamaan näiden rakkausvärähtelyjen muuttamisessa, jotka sisältyvät korkeampiin ja alempiin keskuksiin, mikä saavutetaan saattamalla tasapainoon ihmisen fyysinen, tunne-, mentaalinen ja henkinen puoli.
 
Kuten tiedätte, koko elämä värähtelee maskuliinisen ja feminiinisen tasapainossa. Siksi olemme leimanneet nämä kaksi energiaa ja niiden ilmentymisen näiden kristallien energiarakenteeseen, mikä tekee näiden kristallien toisesta puolesta konkreettisen ja toisesta eteerisen. Tällä tavalla ne palvelevat tasapainon saattamisessa kaikkeen tällä planeetalla.
 
Nämä kristallit ovat ERITTÄIN, ERITTÄIN voimakkaita rakkauden välittäjiä. Ne on ohjelmoitu kaikkien niiden 144000 ylösnousseen mestarin energialla, jotka ovat aktiivisesti osallisena maapallon ylösnousemisprosessissa ja näin planeetan kehittymisessä. Heidän rakkausenergiansa generoituu aikanaan jokaiseen kristalliin tällä planeetalla - riippumatta sen tyypistä. Se myös palvelee sitten muuntajana, joka luo energeettisiä linkkejä lähettämään rakkausimpulsseja eetterin, maapallon sähkön sekä maapallon sisätasojen energeettisen energian läpi ja tämän myötä yhdistyy myös jokaiseen verkkomatriisiin, mitä on tämän planeetan pinnalla ja sisällä. Toisin sanoen, vaikka niitä siis on vain muutamia, niillä on voima muuttaa käsitys rakkaudesta tällä planeetalla, sillä rakkaus on AINOA energia, jolla ei ole vastakohtaa eikä näin mitään, mikä voi poistaa tai hävittää sen.
 
Ehdoton rakkaus muodostaa kristallien energiamatriisin perusmuodon. Siksi millään vähemmän värähtelevällä ei ole voimaa niihin. Nämä kristallit sijoitetaan strategisesti hyvin ympäri planeettaa, mikä luo lisää verkkoenergiaa ja mikä muodostelma luo impulsseja, jotka eivät kulje ainoastaan maapallon sisään ja ympäri, vaan myös poispäin maapallosta. Sen on kuin heijastus, joka vähentää ulkoista negatiivisuutta, sillä suuri osa tätä planeettaa uhkaavasta negatiivisuudesta leijuu sen ympärillä. Tiesitkö tästä? (En) Sitä kutsutaan satelliiteiksi. Miten luulette pimeyden veljienne tai Illuminati-veljienne, kuten niitä kutsutte, tietävän jokaisesta liikkeestänne?
 
Näitä kristallienergioita on siis myös aloittamassa niiden, sanokaamme "kauhutaajuuksien" muuttamista, joita lähettävät nämä ihmisen tekemät "kamerat", jotka kiertävät planeettaanne, tarkkailevat teitä ja totta puhuaksemme, videoivat jokaisen liikkeenne. Nämä kristallit palvelevat myös maan negatiivisten energioiden sekä negatiivisen ydinenergian neutralisoijana.
 
Nämä kristallit yhdistyvät jokaiseen sydämeen planeettanne joka tasolla ja koska jokaisella sydämellä maailmassanne on sama jumalainen yhteys, jota kannetaan Jumalkipinässä sisällä, nämä kristallit toimittavat jokaiselle heräävälle sielulle totuuden hänen jumaluudestaan - sillä ei ole merkitystä, onko kyse siitä, joka jää taakse tai lähtee. Ne palvelevat ihmisten sydämen heräämisessä totuuteen ja esiin tulevien tapahtumien todellisuuteen, koska ne palvelevat rakkauskatalyytteinä, jotka kuorivat pois sitä, mikä estää monia näkemästä totuutta elämästä.
 
Kristallien tehtävät ovat siis moninaisia ja intensiivisiä, kun ne liittyvät hyvin laajaan palvelualueeseen, mutta sen lisäksi ja ennen kaikkea niiden tehtävänä on aktivoida jokaisen henkilön sisällä herääminen siihen todellisuuteen, että ette ole yksin. Ne tuovat ihmisten keskuudessa lisäoivallusta ihmistietoisuusverkkojen kautta, jotta tajuatte sen totuuden, että esitätte pienenpientä osaa vielä pienemmässä maailmankaikkeudessa, kun puhutaan kokonaisluomakunnasta monikaikkeudessa, jotta oivallatte, että teillä on monia avaruus-, tähti- tai ulkopuolisia veljiä ja sisaria tämän ja toisten maailmankaikkeuksien eri osista. Tämä myötä tunnette mukavammaksi sen tiedon, että he tulevat lähemmäs tulevina aikoina.
 
Yksi näiden rakkauskristallien tehtävä on poistaa sitä pelkoa, mitä saattaa syntyä tämän kontaktin tuloksena. Ne palvelevat nyt viha- ja sota-arkkityyppien neutralisoijina ja näin tuovat ihmisten keskuuteen tietoisuutta, että päivän lopussa ainoa asia, joka on todellisuudessa tärkeä, on, että vaaditte oman aidon itsenne ja olette sitä. Tässä kaikki, mitä voin kertoa tässä kohtaa, vaikka on muutakin. Vastaako tämä kysymykseesi? (Kiitos)
 
(Tauko) (Ei muita kysymyksiä)
 
Rakkaat ystävät, ymmärtäkää, että niillä kerroilla jolloin tulemme jakamaan kanssanne kuten nyt, on vain YKSI tarkoitus, ja se on herättää rakkaus sisällänne. Se on kertoa teille itsensä rakastamisen ja sen myötä kaikkien muiden rakastamisen merkityksestä. Se on kertoa teille itsensä hoivaamisen merkityksestä. Se on kertoa teille menneisyydestä irtipäästämisen merkityksestä, ja että teidän on nyt vihdoinkin aika kasvaa yli alemmista tunteista ja luottaa sen sijaan sisäisiin tuntemuksiin.
 
Tuleva maailma on täynnä sellaista harmoniaa, tasapainoa ja iloa, mitä ette voi kuvitella. Ymmärtäkää siis, että kun annetaan näitä viestejä - ei vain minulta tämän tai toisten kanavien kautta, vaan myös maailmaanne suodattuvia viestejä monilta muilta - ja kun jokaisen teidän luona vieraillaan unitilassanne, niin teidät viedään oppimisen ja koulutuksen korkeammille tasoille. Tiedostakaa siis, että jokaisen uuden päivän koittaessa tulee uutta kasvua ja toisinaan tämä kasvu saattaa olla vähän tuskallista tai saada aikaan epämukavuutta. Siihen voi myös sisältyä pettymystä tai surua. Mutta tietäkää sisällänne, pyhässä sydämessä olevan itsen korkeimman puolen voiman kautta, että teitä opastetaan ja suojellaan aina, jotta teette sitä ja olette siellä, missä teidän pitää olla.
 
Siksi yllytämme teitä lopultakin päästämään irti syyttelystä, tuomitsemisesta ja kaikista matalammista energioista ja sen myötä ottamaan vastaan vain sitä, mikä on hyvää, ystävällistä, rakastavaa, myötätuntoista ja täynnä välittämistä. Näin tehden pitäkää käsiä sydämellänne ja olkaa niitä ihmisystäviä, joita olette tulleet olemaan. Yhdistykää siirtymään tässä sydänkeskuksessa tai anahartassa. Vaatikaa aito puumerkkinne sieltä, korkeasta sydämestänne.
 
Kun suljette nyrkkinne ja asetatte sen sydämellenne, se sopii vain alempaan sydämeen. Kuitenkin kun avaatte sen kaikkien nähtäväksi, se voi sopia vain tasolle luvatun maanne yläpuolelle, mikä on pyhä tai korkea sydämenne.
 
Olen Kuthumi. Olen rakkauden ja viisauden kultaisen säteen chohan. Siunaan ja tervehdin teitä rakkaudessa. Adonai.
 
(Kiitos, adonai)
 
-----------
 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: