WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 30. huhtikuuta 2009

Violettiliekki, henkistä energiaa


Ylösnoussut Mestari Saint Germanin antama Violettiliekin lahja;
Kehon, Mielen ja Sielun parantamiseksi.







"Violettiliekki on enemmän kuin violetinvärinen valo. Se on näkymätöntä henkissä energiaa, joka näyttäytyy violettina niiden silmissä, jotka ovat kehittäneet henkistä näkökykyään."
Violettiliekki etsiytyy hoitamaan eripuraa aiheuttavia ongelmia, jotka juontuvat varhaislapsuudesta ja aikaisemmista inkarnaatioista ja ovat iskostuneet tietoisuuteemme niin syvään juurtuneita tapoja, että niitä on ollut vaikea horjuttaa elämä toisensa jälkeen. - Saint Germain


Kun kutsumme Violettiliekkiä, se muodostaa polariteetin atomin ytimen ja liekin valkohehkuisen sydämen välille. Koska ydin on materiaa, se omaksuu negatiivisen navan; Violettiliekin valkohehkuinen sydän omaksuu positiivisen navan, koska se on hengestä.
Atomin ytimen ja Violettiliekin välisestä vuorovaikutuksesta syntyy värähttelyä. Tämä värähtely poistaa tiivistyneet aineet, jotka ovat loukussa ydintä kiertävien elekronien välillä. Kun tämä atomia alaspäin painava kovettunut aine irrotetaan, se heitetään Violettiliekkiin ja viedään pois. Violettiliekki ei vain ympäröi ja poista likaa vaan lisäksi muuntaa sen puhtaaksi valoenergiaksi. Vapauduttuaan tästä liasta elekronit alkavat liikkua entistä vapaammin ja siten nostavat värähtelyämme ja henkistä mielentilaamme.


Dekree suojeluun
Pyhä Mikael edessä, pyhä Mikael takana
Pyhä Mikael oikealla, pyhä Mikael vasemmalla
Pyhä Mikael ylhäällä, pyhä Mikael alhaalla
Pyhä Mikael, pyhä Mikael minne menenkin!


MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä! = Toista kolme kertaa.


Violettiliekki parantaa menneitten elämien haavat


MINÄ OLEN violettiliekki
Näin minussa nyt toimiva
MINÄ OLEN violettiliekki
Kumarran yksin valoa
MINÄ OLEN violettiliekki
Voimassa mahdin kosmisen
MINÄ OLEN Jumalan valo
Loistaen hetken jokaisen
MINÄ OLEN violetiliekki
Säteillen lailla auringon
MINÄ OLEN pyhä voima Jumalan
Joka vapauttava kaikki on.


Toista mahdollisimman monta kerta perätysten...


Yhdeksän askelta joilla saat Violettiliekin toimimaan elämässäsi
1. Varaa joka päivä aikaa Violettiliekille
2. Aloita Violettiliekki-istunto rukouksella
3. Pyydä suojelusta ennen kuin alat käyttää Violettiliekkiä. Yksi parhaimmista tavoista on pyytää Arkkienkeli Mikaelin suojelua.
4. Aloita Violettiliekkidekree johdannolla. Siinä pyydät Rakkaudella Violettiliekin olennoilta - ylösnousseilta mestareilta ja enkeleiltä - apua ja ohjausta.
5. Lausu dekree ensin hitaasti ja nopeuta tempoa, kun toistat sitä usean kerran
6. Visualisoi henkisen työsi avuksi
7. Käytä Violettiliekkiä joka päivä
8. Muunna Violettiliekillä menneitten elämiesi tallenteita
9. Liitä rukouksiisi myös pyyntöjä kotisi, naapureittesi ja tämän planeetan karmallisen lian puhdistamiseksi.

Lähde: Elizabeth Clare Prophet: Violettiliekki - kirja


http://www.ultra-lehti.com/kirjat/arv-violettiliekki.html 

Violettiliekki
on Jumalallisen Rakkauden aktiviteetti. Se kuluttaa ja muuntaa kaiken, mikä on väjemmän kuin täydellistä. Se työskentelee kaikissaneljässä kehossani, joita ovat 


Fyysinen kehoni
Astraalikehoni, joka sisältää tunteeni
Mielenkehoni, joka on tietoinen mieleni.
Eteerinen eli muistikehoni, joka sisältää muistot kaikista aikaisemmista elämistäni.


Violetti Liekki kulkeutuu kehoni soluihin ja atomeihin sekä mieleeni, tunteisiini, alitajuntaani ja muistiini. Se muuntaa negatiivista karmaani positiiviseksi, parantaa tunneperäisiä ongelmiani sekä yleisesti nuorentaa ja virkistää minua.


Turkoosi Liekki


Turkoosi energia merkitsee Rakastavaa Itseäni. Turkoosi laajentaa kauhkojani, jotta voisin sisäistää ja tehostaa mahdollsimman paljon arvokasta Elämän Energiaa (prana) ratsastaakseni Elämän Aalloilla. Vastarintani näitä aaltoja vastaan, jotka joka tapauksessa tulevat ja menevät, aiheuttaa energiakenttääni tukoksia. Niinpä TURKOOSI palauttaa virtauksen ELÄMÄÄNI ja pääasiassa tunteisiini. 


Turkoosi - säde on kanavoitu menetelmä, jonka meille antoi Enkeli AMAI.


Kiitos, kiitos, kiitos....

Onko Violetti liekki sulautunut Hopealiekkiin ja miksi?

Enkelit ovat tarkkailleet ihastuneesti ihmetellen, miten valotyöntekijät ovat omistautuneet puhdistamaan omia energioitaan ja parantamaan muita. Sen johdosta tehtiin toinen hyväntahtoinen jumalallinen ele, ja Armon ja sopusoinnun hopeasäde sulautui Violettiin muutoksen liekkiin. 


Violetti liekki poistaa kielteisyyttä. 

Hopeasäde tuo mukanaan jotakin suurempaa ja kauniimpaa vanhan tilalle. 


Mikä on viisiulotteinen Kullanhopeinen violetti liekki?

Kultainen säde on nyt sulautunut Hopeanviolettiin liekkiin. Se lisää viisautta, enkelimäistä rakkautta ja suojelusta muutoksen ja sopusoinnun hyveisiin -¬ todella väkevä yhdistelmä, joka avartaa tietoisuuttasi viidenteen ulottuvuuteen. 



Miten Kullanhopeista violettia liekkiä käytetään:
  1. Missä ikinä oletkaan, voit aina pyytää apua Kullanhopeiselta violetilta liekiltä. Ajattele mielessäsi liekkiä, jossa on kaikki vivahteet violetista purppuraan, hopeaan ja kullankimallukseen. Näe se mielessäsi.
  2. Näe miten se ympäröi riitaisat ihmiset.
  3. Lähetä se ihmisille, jotka ovat sairaita, heikkoja ja poissa tolaltaan. Jos fyysisessä kehossasi on jotakin vikaa, anna Kullanhopeisen violetin liekin liennyttää kyseinen kehosi osa.
  4. os olet vihainen, peloissasi tai muutoin kielteisen tunteen valtaama, kuvittele liekki ympärillesi. Tunne miten se liottaa vanhaa pois ja korvaa sen onnellisuudella. Voit tehdä saman muillekin.
  5. Lähetä liekki sellaisiin paikkoihin, joissa on ollut sotaa tai mullistuksia.
  6. Kuvittele miten liekki liikkuu sähkölinjoja, puhelinlinjoja ja internetiä pitkin verkostoja puhdistaen
Lähde: Diana Cooper 2012 ja sen jälkeen kirja 
Violetti liekki koostuu Isä Jumalamme jumalaisten ominaisuuksien - tahto, voima ja tarkoitus - sateenkaarensinisestä liekistä ja Äiti Jumalamme jumalaisten ominaisuuksien - rakkaus, myötätunto, valaiseminen ja viisaus - sateenkaarenpinkistä liekistä. Yhdessä nämä kaksi säteilevää väriä luovat sateenkaarenvioletin liekin, mikä on yksi niistä "minä olen" -voimista, jotka annettiin lahjaksi ihmiskunnalle. Kuitenkin sitä on kutsuttava transformoivien voimien aktivoimiseksi. Pyhä violetti liekki on puhdasta jumalaista energiaa, oleellinen tekijä Luojavalon/elämän timantinkovissa hiukkasissa.

Ei kommentteja: