WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 28. marraskuuta 2009

Kaksinaisuus

Pimeyden ja valon kaksinaisuus luotiin tämän planeetan järjestelmäksi. Jumala DNA:ssani ajaa minua etsimään luojaa. Tässä on totuus.

Sisälläni on osa Jumalaa, joka tuli mukanani tänne. Se asuu sisälläni ja odottaa herättämistä, ja se on kvattienergiaa (moniulotteista, ei 3D:tä) Se on kaunista. Se on valoa. Siihen vaaditaan uskon venyttämistä, että minulla on Jumala sisälläni.

Kaksinaisuus paljastuu monin tavoin. Draama on yksi. Jos elämässä ei olisi draamaa, ihmisen pitäisi katsoa sitä shamaania, joka hän on! Siunattu on se ihminen, joka on jättänyt draaman ja näkee henkisen puolen, sillä usein draama kätkee jotain niin syvällistä kuin valon, jota virtaa ihmiseen elämään.

Huolestuminen on seuraava. Kaikesta huolestuminen! Draama ja huolestuminen johtavat itsearvostuksen puutteeseen ja pelkoon!

Minun pimeä puoleni on helppo tuoda esiin. Jumalpuoleni ei ole. Todellisuus on, että on olemassa kaksinaisuuden tasapaino. En halua antaa itseäni näille oman kaksinaisuuteni pimeämmille energioille, sillä lankan vielä pidemmälle, pimeyden tasolle - raivoon, vihaan, väkivaltaan, kuolemaan, murhiin ilman katumusta.

Pahuus on ihmisessä oleva pimeä puoli valmiina kehittymään ja kypsymään. Totuus on ettei kukaan vedä minua minnekään! Se on vapaa valintani. Minulla on sekä enkelin että paholaisen energioita ytimessäni. Minulla on hallinta tähän kaikkeen.

Pimeä osa tietää, jos katson pidemmälle, kaikki on ohi. Tulin tänne planeetalle osa Jumalaa sisälläni. Pimeä osa minussa on asetettu varjostamaan aloitusenergiaa, joka on karmaa. Voin tasapainottaa tämän tai sitten en. Sisälläni on Jumalainen järjestelmä tämän kaksinaisuuden tasapainottamiseen tavalla, missä pimeys ei pysty saamaan jalansijaa.

Ilmaisemalla puhtaan tahtoni ja sanomalla: " Rakas Jumala, olen väsynyt tähän. Näytä minulle se, mitä minun tarvitsee tietää saadakseni tähän perspektiiviä". Tämä on alku. Alkaa tasapainottuminen.

Pimeyden ja valon kaksinaisuus luotiin tämän planeetan järjestelmäksi. Nämä kaksi energiaa ovat hyvin erilaisia. Sisäisellä pimeydelläni ei ole aavistustakaan siitä, mitä minä teen henkisesti. Kun teen päätöksiä henkisesti ja seuraan intuition ja erottelukyvyn karttaa ja vedän esiin Jumalan osan sisältäni, luon energiaa, joka on näkymätöntä kaksinaisuuteni toiselle puolelle. Pimeydellä ei ole mitään aavistustakaan siitä, mitä minä teen tai mitä olen tehnyt. Se on vain vihainen siitä, ettei se pysty enää saavuttamaan minua.

Kun astun valoon ja aloitan tämän matkan, se asia, joka on aiheuttanut minulle ongelmia koko elämäni aikana, katsotaan epäoleelliseksi. Se on kuin takapenkillä oleva lapsi, joka hakkaa penkkiä, ärsyttää minua. Kyselee milloin olemme perillä. Sitä se vain pystyy tekemään - hakkaamaan takapenkillä. Mutta se on aina olemassa, ja joskus se on äänekkäämpi kuin toisilla kerroilla. Henkisyys ei siis ole täysin hiljaa - vaan se on jaksoittaista. On ylä- ja alamäkiä, ja se on täysin normaalia. Ratkon aina palapeliä tämän valo- ja pimeysenergian välillä. Se on jatkuva taistelu, joka ei koskaan lopu ennen viimeistä henkäystäni.

"Olen valmis tietämään".

En hämmästy - rakkauden virtausta sydämeeni
En hämmästy - enkeleiden ottavan kädestäni kiinni, enkä osaa selittää tuota tunnetta.
En hämmästy - kun minulla on selittämätöntä rauhaa.... ja pelkoa?

Kun katson mistä pelko alkaa - se alkaa mahasta/sisuksista. Tämä on minun matalampi energiaominaisuus. Pelko alkaa paikasta, jossa voin hallitasitä. Mutta jos en tee sitä, se siirtyy nopeasti mieleeni. Kun minulla on pelkoreaktio, minun on kerättävä rohkeutta ja viisautta, ja sanottava: "Lopeta! Tiedän mitä olet tekemässä. ÄLÄ LIIKU." En saa sallia tuon pimeyden ja pelon mennä yhtään pidemmälle sydämeni alapuolelle. Minun on annettava sisälläni olevan ottaa hallinta. Näin pelko menee pois.

Kun pimeys singotaan VALOON, sillä ei ole mitään vaikutusta.

pohdintaani

SE ON TOTUUS.....

Lähde: Kryon kanavointeja

KAKSINAISUUDEN LOPPU

HERÄTYS!

On aika herätä. Herätys, herätys teille kaikille, sillä rakkaat ystävät, uni on valhetta. Voitte koska tahansa päättää tietoisesti herätä. Se on niin helppoa: "Päätän herätä." Sitten kun teette sen, kaikki pelit loppuvat. Kaikki draama lakkaa. Rajoittuneisuuden harhat menevät pois ja teidän on hyväksyttävä taas kerran rakkaus itseltänne. Henkenne, jumaluutenne sanoo: "Rakastan sinua. Olen kaivannut sinua, odottanut sinua. Haluan jakaa jokaisen hetken kanssasi. Haluan muistuttaa sinua siitä, kuka todellisuudessa olet. Siitä on aivan liian kauan, kun olemme olleet viimeksi yhdessä. Ala nauttia elämästä, ole kiltti."

Mitä muuta henkenne voi tehdä? Täytyykö sen saada huomionne äärimmäisillä tavoilla? Täytyykö sen ravistella ja ravistella ja ravistella teitä. Täytyykö sen luoda äärimmäisiä tilanteita elämäänne saadakseen huomionne? Täytyykö teidän saada syöpä ja pelätä kuolemaa hyväksyäksenne vihdoinkin oman Rakkautenne? Täytyykö teidän menettää perheenne, talonne, rahanne ja työnne, jotta henki saa huomionne ja napsauttaa teidät ulos hypnoottisesta transsista? Sitäkö haluatte? Vai teettekö tietoisen valinnan ja sanotte: "Herään nyt." Se riippuu teistä. Te olette ainoa, joka voi herättää teidät. Te olette ainoa, joka voi tuoda itsenne ulos hypnoosista.

YHDISTYMINEN

On aika yhdistyä taivaaseen maan päällä. On aika tuoda energiat ja tietoisuus toisista ulottuvuuksista yhteen maan päälle. Tämä luo sillan, joka auttaa sulauttamaan yhteen kaksinaisuuden energiat, mitkä ovat edelleen hyvin, hyvin voimakkaita. Ja tämä auttaa lopulta parantamaan hyvin, hyvin vanhan haavan enkeliulottuvuuksissa.

Enkeliulottuvuuksissa on ollut pitkään taisteluja - valo vastaan pimeys, parempien sanojen puutteessa. Tämä yksinkertaistaa asiaa liikaa, mutta oli aina yksi osa, joka tunsi, että se oli aina, se oli aina ollut ja se tulee aina olemaan osa Jumalaa. Kutsumme näitä valonenkeleiksi. Ne uskovat täysivaltaisuuteen. Ne uskovat, että sieluolento on itseoikeutettu luoja.

Oli toinen ryhmäkunta - kutsutaan niitä pimeyden enkeleiksi - jotka uskoivat, ettei ollut Jumalaa. Ne uskoivat vain valtaan, kontrollointiin ja manipulointiin. Ne uskovat, että oli suuri tyhjiö ilman Jumallähdettä ja että heistä täytyi tulla jumalia. Oli siis massiivisia kamppailuja ja sotia toisissa ulottuvuuksissa.

Silloin kun maapallo luotiin yrityksenä ratkaista luomisen energiatasapainottomuuksia, sen oli tarkoitus olla neutraali paikka. Mutta neutraaleista suuntaviivoista huolimatta nämä taistelut jatkuivat täällä maan päällä. Nämä enkelivoimat eivät varsinaisesti inkarnoituneet tai ilmentyneet suoraan maan päälle, vaan ne käyttivät ihmisiä manipulointiin ja ilmaisumuotona omista taisteluistaan. Maapallo oli näyttämö, millä ne pelasivat pelejään ja aiheuttivat suurta kärsimystä. Maan päällä on kirjaimellisesti paikkoja, missä näitä taisteluja on tapahtunut ja missä energia on edelleen jumissa. Sellaisissa paikoissa kuin Puola, monet paikat Afrikassa ja monet muut paikat ympäri maailmaa on edelleen enkelien haavoja, surua ja taisteluenergioita.

Nyt nämä enkelien taistelut - valo vastaan pimeys - ovat ohi kerta kaikkiaan. Kaikkien asioiden ytimessä valo ja pimeys ovat sulautuneet takaisin yhteen. Maskuliininen ja feminiininen ovat tulleet takaisin yhteen. Polariteettitekijät ovat liittyneet taas yhteen, vaikka voisikin viedä pitkään, ennen kuin tämän vaikutukset todella tuntuvat täällä maan päällä ja energiaulottuvuuksissa maan ympärillä.

Enkelienergian, taivaallisen energian, on nyt aika alkaa tulla tänne fyysiseen maaulottuvuuteen ja se etsii ihmisiä, jotka ovat avoimia, omassa totuudessaan ja omassa kehossaan aloittaakseen tämän energian vastaanottamisen. He voivat alkaa tuoda uutta tietoisuutta ja uudentyyppistä energiaa maan päälle, jotain mitä maapallolla ei ole ollut koskaan.

Monet näistä olennoista haluavat vain lähelle. Niillä ei välttämättä ole suurta viestiä, vaan ne haluavat vain olla lähellä ja auttaa tuomaan sisään tätä uutta tietoisuutta. Joillakin niistä on viestejä ihmisen voimaantumisesta, kaksinaisuudesta vapautumisesta ja valon ja pimeyden vanhojen käsitteiden irtipäästämisestä. On monia, monia olentoja, jotka haluaisivat työskennellä kanssanne.

Vetäkää siis syvään henkeä. Haluaisitteko tehdä sellaista palvelusta? Jos teette tämän, huomaatte, että ympärillänne on paljon olentoja suuren osan ajasta. Mutta voitte pyytää niitä perääntymään aina, kun tarvitsette yksityistä tilaa. Nämä olennot eivät koskaan ota teiltä energiaa. Itse asiassa luultavasti tunnette korkeampaa ja intensiivisempää energiaa ympärillänne. Kysymys kuuluu: haluatteko lisää ja haluatteko intensiivisyyttä?

Muistakaa, ettei koko luomakunnassa ole mitään suurempaa olentoa kuin ihminen. Missään ei ole kehittyneempiä sivilisaatioita. Ei ole mitään sivilisaatioita, jotka ovat "tehneet sen" tai selvittäneet kaiken. Korkein kokemustaso on täällä maan päällä, koska ottaessanne fyysisen elämän unohdatte alkuperänne ja sen, kuka todellisuudessa olette. Se on rankempaa kuin kokemukset millään muulla planeetalla tai missään muussa ulottuvuudessa. Se on kaikkien suurin haaste ja jos voitte päästä tästä läpi, olette ehdottomasti "tehneet sen". Teidän ei tarvitse tehdä mitään muuta.

Kyllä, toisinaan minua ärsyttää, kun kuulen plejadilaisten puhuvan, miten he aikovat pelastaa maanpallon - he eivät ole pelastaneet itseäänkään - tai muukalaisten avaruusosastojen tuovan äitialuksen tänne. Ja minun on sanottava, että monet näistä muukalaisista ovat olleet osa näitä pimeyden ja valon sotia, ja heillä on ollut monia tavoitesuunnitelmia. Oli aika, jolloin henkilökohtaisesti olin tekemisissä plejadilaisten kanssa, jotka jokseenkin vakuuttivat, etteivät he enää aio sekaantua ihmisten tapoihin maan päällä - ja välittömästi he kääntyivät ympäri, puuttuivat asioihin ja olivat osa hyvin suurta sotaa, mikä tapahtui näillä main noin 70 vuotta sitten.

Silloin kun siis kuulen puhuttavan, että plejadilaiset neuvovat ihmisiä, se ei tee minuun kummoistakaan vaikutusta. Olen erityisen vaikuttunut vain niistä, jotka syntyvät fyysisesti, ottavat fyysisen muodon täällä maan päällä ja pääsevät siitä läpi puhuakseen siitä. Kunnioitan eniten niitä, jotka ovat ottaneet ihmismuodon.

Vedetäänpä siis syvään henkeä, kun enkeliolennot jotka tulevat yhdistymis- ja ykseysviestin kanssa, jatkavat työskentelemistä kanssanne, jos niin valitsette.

Vetäkää syvään henkeä ja muistakaa, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa ja siksi ei ole mitään huolestuttavaa.

Tämän myötä heitän teille hyvästit.
 
Adamusta kanavavoinut Geoffrey Hoppe 
( www.crimsoncircle.com)
Marraskuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
http://www.tahtisilma.blogspot.com/2011/02/kaksinaisuutenne-ymmartaminen.html

Ei kommentteja: