WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 7. tammikuuta 2014

TYRSKYRAPORTTI VUODELLE 2014 - AITOUTEEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
VUODEN 2013 YLEISKATSAUS

2013 oli äärimmäisen tuottelias, mutta usein uuvuttava vuosi, missä näytti olevan loputtomasti toimintaa, mikä sai aikaan paljon. Se oli vuosi täynnä voimakkaita 'A Mu'a -energioita, jotka siirsivät monia meistä aitoon suuntaamme. 'A Mu'a tuli mukanaan peräkkäisiä vihreitä valoja ja kultaisia tilaisuuksia, jotka toivat meille syvällisiä muutoksia, syvensivät meitä mittaamattomasti ja siirsivät pidemmälle uuteen maisemaan. Vaikka ulkoisesti olisikin näyttänyt sitä, että elimme samaa elämää kuin aiemmin, paljon oli muuttunut dramaattisesti.

2013 oli kiinalaisen kalenterin käärmeenvuosi, mutta se tuntui enemmänkin "nahkansa luovan käärmeen vuodelta". Se mikä ei ollut rehellistä ja aitoa, tehtiin räikeän näkyväksi sekä ulkoisessa maailmassamme että omassa olemuksessamme. Pitkin vuotta poistimme epäaitoutta kerros toisensa jälkeen. Kaikkia kiinnikkeitä joita meillä vielä oli kaksinaisuuteen, korostettiin jatkuvasti, kunnes pystyimme päästämään irti niistä.

Joillekin 2013 oli vaikea ja haastava vuosi. Tuntui siltä, että menimme läpi lajittelukoneesta tai siivilästä. Tämä oli erityisen totta niille, jotka elivät edelleen vanhoja tarinoitaan ja toistivat vanhentuneita kaksinaisuuteen perustuvia kuvioita. Haasteena oli saattaa loppuun vanhat tarinamme mahdollisimman nopeasti. Niille jotka tekivät sen, 2013 oli upea 'A Mu'a -vuosi, mikä kiisi pikaraidetta pitkin, kun viimeistelimme monia elementtejä samalla, kun tutkimme laajentunutta uutta maisemaamme.
 
KAKSINAISUUDESTA VAPAAKSI ASTUMINEN

2014 esittää meille kriittisen valintatilanteen kahden hyvin erilaisen todellisuusjärjestelmän välillä, joissa on hyvin erilainen olemistapa. Voimme jatkaa yritystä selviytyä romahtavassa kaksinaisuusmaailmassa tai voimme kiitää pikaraidetta uuteen maisemaan ja synnyttää uutta maailmaa. Tämä valinta on elintärkeä, sillä se määrittelee, mitä koemme tänä vuonna ja sen jälkeen. Jos jäämme vanhaan elämäämme ja roikumme kiinni vanhoissa havaintotavoissamme ja vanhentuneissa tavoissa tehdä asioita, selviytymisemme on kuin kolikon heittämistä. Jos asumme uudessa maisemassa, voimme luoda upean tulevaisuuden, mikä perustuu rakkauteen ja aitouteen.

Tällä hetkellä on paljon lopen uupuneita ihmisiä, paljon surullisia ihmisiä ja paljon ihmisiä, jotka elävät pelossa. Joillakin olosuhteiden pakosta tai havaitusta olosuhteiden pakosta selviytymiskysymykset ovat etualalla. Ne voivat olla melkoinen ansa, mikä vaikuttaa päätöksiimme ja pitää meidät kaksinaisuusmaailmassa eikä hyödynnä sydämemme tietämistä elääksemme aitoa elämää aitona sieluna.

Monet ihmiset yrittävät edelleen pitää kiinni vanhasta elämästään ja vanhoista olemistavoistaan. Ulkoapäin katsottuna nämä tutut elementit näyttävät ehkä antavan meille kaivattua vakautta, jotta päästään läpi näistä merkittävien muutosten kaoottisista ajoista. Mutta todellisuudessa ne vain pidättelevät meitä. Monet meistä asuvat edelleen normaalissa kodissa, mikä on täynnä esineitä, jotka auttavat kaksinaisuusenergioita ankkuroitumaan. Käytämme edelleen normaaleja vaatteita ja teemme sosiaalisia asioita, jotka pitävät meidät jumissa tietyllä tasolla. Tämä "normaalissa" roikkuminen ei auta meitä vaihtamaan uuteen todellisuuteen.

Päästäksemme uudelle tasolle meidän täytyy lakata yrittämästä olla normaali ihminen. Emme voi enää piiloutua normaalisuuden kaavun alle ja teeskennellä, että olemme samanlainen kuin kaikki muutkin. Tämä vain pitkittää kaksinaisuustilaa. Meidän täytyy antaa koko olemuksemme näkyä ja olla avoimesti aito sielu. Meidän täytyy vapauttaa rakkautemme ja antaa sen tuntua kaikkialla, missä olemme.

Tämä on erityisen totta herkille ihmisille, kuten niille joissa on voimakas enkeli- tai keijusukulinja. Heidän on oleellista siirtyä uudelle tasolle selviytyäkseen. Jos he jäävät vanhalle tasolle, ulkoisen maailman myrskyisät tapahtumat ovat liian vaikeita heidän korostuneelle herkkyydelleen ja heistä on ehkä vaikeaa jäädä planeetalle.

Kun useammat meistä poistavat energiansa kuolevasta kaksinaisuusmaailmasta, tämä nopeuttaa sen tuhoutumista. Ja kun asumme yhä enemmän uudessa maisemassa, sen värähtelystä tulee aina vain voimakkaampaa, mikä tekee useammille ihmisille mahdolliseksi kokea tämän ihmeellisen uuden tason.
 
KRUUNUNJALOKIVIEN AKTIVOIMINEN

Kruununjalokivet olivat pääaihe viimeisessä 11:11-aktivoinnissa, mikä tapahtui 21.-22.11.2012.

Kun ilmestymme esiin matkaltamme 11:11-oviaukon läpi, jätämme ulottuvuusrakenteen ja siirrymme äärettömästi laajempiin oktaavirakenteisiin. Tämä merkitsee, ettemme enää asu vanhassa kolmannessa, neljännessä tai viidennessä ulottuvuudessa. Sen sijaan olemme saavuttaneet ns. seitsemännen oktaavin. Tämä on aitojen sielujen paikka.

Jokainen aito sielu on kimaltava jalokivi. Kruunu olemme me yhtenä olentona. Se on vihreä, koska tämä on AIDON RAKKAUDEN väri, mikä vastaa numeroa 4. Kruunu edustaa myös kollektiivista aitoa tarkoitustamme Näkymättömän valtavasti laajentuneessa timanttimaailmassa. Nyt on aika ottaa nimetyt paikkamme kruununjalokivinä. Kun tämä on tehty, vanha tunnettu kaksinaisuusmaailmamme heikentyy kovasti.
 

Vaikka voimme nähdä sen vasta sitten, kun otamme paikkamme kruunussa, niin siinä on kaksi kerrosta. Me jotka olemme fyysisessä ruumiissa, olemme jalokiviä kruunun alareunassa. Ne jotka eivät ole tällä hetkellä fyysisessä ruumiissa, ovat jalokiviä kruunun yläreunassa. (Käytän sanoja "ala" ja "ylä" selityksen yksinkertaistamiseksi, todellisuudessa ei ole mitään "ylhäällä" ja "alhaalla".) Kruunumme yläosa on purppuranpunainen (magenta), PUHTAA SYDÄMEN AIDON RAKKAUDEN väri, mikä vastaa mestarilukua 44. Yhdessä nämä kruunun kaksi kerrosta edustavat AN:n värejä, aurinkoa ja kuuta yhdistyneenä YHDEKSI OLENNOKSI.

Jotta maaplaneetan evoluutiospiraalissa voidaan tehdä massiivinen siirtymä kaksinaisuudesta ykseyteen, olentoja on oltava kruunun kummassakin kerroksessa. Tämä mahdollistaa vanhan todellisuutemme kääntämisen nurinpäin ja kaksinaisuuden transformoimisen ykseydeksi. Ei riitä, että on vain sellaisia ruumiillistumattomia olentoja kuin enkelit, tähtiolennot ja ylösnousseet mestarit kruunun yläosassa. ON OLTAVA ME.
 


Monet ihmiset läheltämme ovat lähteneet planeetalta muutaman kuluneen vuoden aikana. Tiedämme syvällä sydämemme ytimessä, että EI OLE ERILLISYYTTÄ. Kuitenkin väliaikaiseen todellisuuteemme tunkeutuu edelleen niitä harhakuvia, että he ovat poissa. Voimme tuntea heidät lähellä, muttemme siinä vanhassa mielessä, että he pysyvät lähellä maapalloa kiinnittymisen tai tuntemattoman pelon vuoksi. On täysin uusi tunne heidän suuresta ilostaan, kun he ovat vapautuneet maatasolta. Jos viritymme, voimme tuntea heidän rakkautensa hyvin voimakkaana ja heidän valtavan hämmästyksensä siitä, mitä he nyt kokevat. Kuvaisin 11:11-kosmologiassa sitä, missä he ovat, "kahdeksanneksi oktaaviksi". Tunnen, etteivät he ole lähteneet luotamme - he ovat vain sijoittuneet uudestaan. Olemme edelleen hyvin punoutuneita yhteen yhdeksi olennoksi.

Tämä on kenties yksi syy, että hyvin monet korkealle kehittyneistä rakkaistamme lähtevät planeetalta tänä aikana. Jotkut meistä jäävät fyysiseen maailmaan palvelemaan eri muodoissa. Joistain tulee uusia ankkuripisteitä fyysiselle maapallolle, toiset palvelevat ylimpinä jalokivinä kruunussamme. Meidän joista tulee uusia ankkuripisteitä, täytyy myös elää kahdeksannessa oktaavissa - vaikka olemmekin edelleen fyysisessä ruumiissa - voidaksemme täysin harmonisoitua niiden kanssa, jotka ovat jo lähteneet planeetalta.
 


"Ilmakuva" kruunun yläpuolelta näyttää harmonisoitumisen yhdeksi niiden välillä, jotka ovat maapallolla seitsemännessä oktaavissa, ja niiden, jotka ovat jättäneet planeetan ja asuvat nyt kahdeksannessa oktaavissa.

Mitä pikemmin pääsemme asemiin kruununjalokivinä, sitä nopeammin maailmat voivat kääntyä nurinpäin ja uusi maailma voi syntyä.
 
UUDESSA MAISEMASSA ASUMINEN
 

Monet meistä alkoivat tutkia 2013 uutta maisemaa Näkymättömän timanttimaailman kovasti laajentuneessa maailmassa. On merkittävää, että jokaisen askeleen myötä minkä otamme uuteen maisemaan, pala kaksinaisuutta häviää maapallolta. Tämä kaksinaisuuden jatkuva häipyminen keventää planeetan energioita ja sallii entistä useampien ihmisten herätä.

2014 monet meistä astuvat pois vanhalta kartalta ja asuvat täysin tässä ihmeellisessä uudessa maisemassa, eivät ainoastaan tutki sitä. On monta hyvää syytä asua uudessa maisemassa mahdollisimman nopeasti. Ensinnäkin se on turvallisin paikka. On paljon hauskempaa. Kaikki on helpompaa ja kaikessa on enemmän tolkkua. Voimme surffata valtavalla luovuustyrskyllä. Ja emme ole enää pelkovääristymien, karman, harhan ja kaksinaisuusmanipuloinnin kohde.

Uudessa maisemassa emme voi tietenkään elää enää automaattiohjauksella ja tehdä tiedostamattomia tekoja ja oletusarvopäätöksiä. Tämä voi olla pelottavaa joillekin. Ja uudessa maisemassa emme enää kontrolloi, mitä tapahtuu. Sen sijaan meidän on otettava käyttöön vuosien kokemuksemme surffausmestaruuden kehittämisessä. Jotkut ehkä ajattelevat, että vaatii suurta rohkeutta elää uudessa maisemassa, mutta kaksinaisuudessa eläminen vaatii itse asiassa enemmän rohkeutta, koska se on vaikeampaa ja rajoittuneempaa.

Uudessa maisemassa asuminen on välttämätöntä tänä aikana, koska tämä merkitsee, että jätämme lopultakin kaksinaisuusmaailman taakse ja siirrymme täysin uuteen toimintamalliin. Tätä olemme odottaneet! Tämän saavuttamiseksi olemme tehneet kovasti töitä! Ja nyt se on lopultakin ulottuvillamme - TÄSSÄ, NYT.

Tämän tärkeän vuoden aikana jotkut meistä muuttavat lopultakin aitoon kotiinsa. Kun teemme sen, tämä selvittää polkua monille muille sen tekemiseen. Tämä ei merkitse, että kaikkien on muutettava uuteen paikkaan, vaikka monet muuttavat. Olet ehkä jo aidossa kodissasi, mutta jos olet, tunnet tarvetta kalibroida energian siellä täysin uudelleen. Aidossa kodissamme asuminen on olotila. Sitten kun teemme tämän, odota syvällisiä muutoksia ja täysin uutta elintapaa.

Uusi todellisuus on jo täällä valmiina paljastettavaksi, mutta näemme ehkä aidon kotimme vasta, kun sitoudumme täysin asumaan siellä. On elintärkeää, että pääsemme tänä vuonna asemiin oikeiden ihmisten, oikeiden paikkojen, aidon kodin ja aidon tarkoituksen kanssa, sillä tämä on uuden aidon elämämme paikka.

Uusi maisema on hurjimpien unelmiemme maailma. Mitä syvemmälle uppoudumme siihen, sitä useammat hurjimmista unelmistamme toteutuvat. Tämä on sanoinkuvaamattoman iloista ja täyttää meidät syvällä kiitollisuudella. Hurjimpien unelmien toteutuminen on jo alkanut!
 
UUSIEN ANKKURIPISTEIDEN LUOMINEN

Aina kun on merkittävä toimintamallimuutos, kun vanha maailma kuolee pois ja uusi maailma syntyy, on aina oltava ankkuripisteitä. Ne palvelevat "vakauttamisrattaina", mitkä pitävät kaiken tasapainossa ratkaisevassa siirtymässä todellisuusjärjestelmien välillä.

Tämän maailman alkaessa muinaisheimokansat joita oli ympäri planeettaa, palvelivat ankkuripisteinä. Kuitenkin nyt monet näistä muinaisista heimoryhmistä ovat kuolleet. Monet jäljellä olevista ovat jakautuneet sisäisestä taistelusta ja ovat kadottaneet aitoutensa.

Tämä jättää meidät siihen tilanteeseen, ettei meillä ole tällä hetkellä riittävästi ankkuripisteitä siirtyäksemme täysin uuteen toimintamalliin. Tämän vuoksi on oleellista, että uusia ankkuripisteitä muodostetaan mahdollisimman pian. Tästä syystä jotkut meistä tekevät kaikkensa luodakseen uusia ankkuripisteitä, mitkä ovat tiukasti kiinni uudessa todellisuudessa.

Yksi sellainen paikka on AN:n sydänkeskuksemme Perussa, minkä luomiseksi teemme uutterasti työtä. Palvellaksemme ankkuripisteenä meidän on oltava ultratodellinen ja ultra-aito, syventyneen rakkauden ja myötätunnon kera. Elää supranormaalissa todellisuudessa ollen fyysisessä ruumiissa. Meidän on asuttava täysin uudessa maisemassa ja palveltava pyhinä pagodeina, jotka vaikuttavat koko maisemaansa olemuksensa totuudella.

Tehdäkseen siirtymän täysin uuteen maailmaan ja toimintamalliin, näiden uusien ankkuripisteiden on oltava asemissa. Tätä tärkeää evoluutiomuutosta ei voi tapahtua ilman ankkuripisteiden olemista omassa paikassaan tai jos se tapahtuu, sillä ei ole haluttua lopputulosta.

Jos sinua kutsutaan osaksi jotain uutta ankkuripistettä, tiedät sen sydämessäsi. Jos näin on, on aika kiirehtiä päästäksesi asemiin oikeaan paikkasi, aitojen ihmistesi kanssa.
 
VUODEN 2014 YLEISKATSAUS

2014 on hyvin intensiivinen ja superlatautunut vuosi täynnä voimakasta liikettä eteenpäin, kiitävää pikaraidetoimintaa, mittaamatonta syventymistä, vihreitä valoja ja kvanttiläpimurtoja. Tämä voimantäyteinen vuosi sisältää energioita ja tapahtumia, jotka ovat jännittäviä, hämmentäviä, traagisia, riemullisia, kamalia, pelottavia, upeita ja ihmeellisiä. Ja jotenkin surfaamme siitä kaikesta läpi …

Tämä tärkeä vuosi tuo meille koko kirjon kokemuksia, joita tulee kahdesta hyvin erilaisesta todellisuusjärjestelmästä. Uusi maailma syntyy sen vanhan maailman keskelle, mikä kuolee kaikkialla ympärillämme. Näin monumentaalinen syntymä tekee usein asioista sotkuisia ja kaoottisia, mikä vaatii meitä käsittelemään äärimmäisen sekavia energioita. Pitkin vuotta meidän on surffattava samanaikaisesti aallonharjoja ja aallonpohjia, mitkä voivat joskus roiskua ja törmätä yhteen saaden aikaan hyvin rauhattoman tyrskyn ja vaarallisia ristiaallokkoja, mitkä voivat kääntää meidät pois aidosta suunnastamme, jos emme ole ultravalppaana. Mutta tapahtuu mitä tahansa, meidän on pysyttävä uskollisena sydäntietämyksellemme, että KAIKKI ON HYVIN.

2014 tuo meille monia tapahtumia järkyttämään pois kaikesta siitä jäljellä olevasta omahyväisyydestä, että elämme normaalia elämää normaalina aikana. Tulivuoria herää, on tulvia, maanjäristyksiä, metsäpaloja ja odottamattomia tapahtumia, kun planeettamme ravistelee pois vanhoja kaksinaisuusenergioita. On myös ihmisen aiheuttamia katastrofeja, äärimmäisyyksiä säätilassa ja poliittisesti motivoituja tapahtumia, jotka herättävät meitä lisää.

Meillä on paljon käsiteltävää monilla tasoilla. Sellaisia asioita kuin Fukushiman säteily, kauko-ohjattujen lentokoneiden laajentuva käyttö, rakkaiden lähteminen planeetalta, 1%:n kyltymätön ahneus mikä aiheuttaa vielä lisää vastoinkäymisiä ennestään kamppaileville köyhille, ruokamme myrkyttäminen geenimanipuloinnilla ja kemikaaleilla, mieletön raakuus puolustuskyvyttömiä ja viattomia kohtaan ja korruption lisääntyminen kaikkialla ympärillämme. Koko ajan on aina vain vaikeampaa jatkaa asioiden lakaisemista maton alle ja teeskennellä, ettei niitä ole. Kaikki paljastuu.

Meidän on oltava selkeän tietoinen siitä, mitä tapahtuu, kuitenkin olla antamatta ulkoisten tapahtumien vaikuttaa itseemme. Näiden tapahtumien ei tarvitse täyttää meitä pelolla tai masennuksella, vaan niiden pitäisi työntää meitä eteenpäin, asumaan uudessa maisemassa voidaksemme luoda uuden maailman.

Joillekin ihmisille vuosi saattaa tuntua PAHIMMALTA ikinä, koska vanhojen tarinoiden kirja revitään heiltä käsistä ja heidän vanha elämänsä häviää ikiajoiksi. Kuitenkin monille se on VALTAVA 'A MU'A -vuosi, koska siirrymme aitoon kotiimme uudessa maisemassa ja hurjimmat unelmamme toteutuvat!!!

Tästä syystä emme voi teeskennellä olevamme "normaali" enää ja jatkaa elämistä entiseen tapaan. Meidän on keskityttävä siihen, mikä on AITOA ja TODELLISTA, ja mentävä jatkuvasti syvemmälle uuteen maisemaan, kunnes siitä tulee vallitseva todellisuutemme ja elämme siellä. Meidän on siirryttävä uudelle tasolle ja meidän on tehtävä se NYT!

2014 on täynnä ihmeellisiä tilaisuuksia. Voimme kokea syvää täyttymystä kaaoksen keskellä. Voimme päättää ilmentää hurjimmat unelmamme tai voimme jäädä jumiin romahtavan kaksinaisuusmaailman painajaiseen. Jos pidämme edelleen kiinni niistä toiveista, että maailmasta tulee yhtäkkiä pehmeä ja ruusuinen paikka, missä ei ole teräviä reunoja, kovia kokemuksia, vaaroja tai väkivaltaa, meidän on oivallettava, ettei sitä yksinkertaisesti tapahdu.

Tämä vuosi vaatii runsaasti rohkeutta, selkeyttä, rehellisyyttä ja aitoutta. Se vaatii, ettemme vain kuuntele sydämemme tietämistä, vaan todella elämme sen. Tämä on vuosi puhua rehellisesti omaa totuuttamme, lähteä liian stressaavasta työpaikasta, lähteä suhteista jotka eivät tue, luoda elämä mitä oikeasti haluamme, uskoa hurjimpiin unelmiimme ja ottaa tarvittavia askelia niiden ilmentämiseksi.

Koko vuoden meitä auttaa alati laajentuvan RAKKAUTEMME jatkuva syveneminen. Tämä PUHTAAN SYDÄMEN AITO RAKKAUS kantaa meidät haasteiden läpi, vahvistaa intohimoamme ja kutoo meidät yhteen YHDEKSI enemmän kuin koskaan ennen. Näiden dramaattisten muutosten keskellä, sisällämme on rakkauden ja aitouden syvenevä energiakeskipiste, mikä laajenee jatkuvasti ja tuo rakkautta, rauhaa, tyyneyttä ja voimaantumista.

Kun jatkamme vanhojen tarinoidemme kirjan sulkemista ja päästämme irti kaikesta epäaidosta, myriadeja elementtejä loksahtaa lopultakin kohdalleen. On voimakkaita luomisaaltoja koko vuoden. Kun luovuutemme saavuttaa uusia tasoja, tuomme innostuneesti esiin taitoja, joita emme tienneet olevankaan. Luomme taloja, puutarhoja, suhteita, taidetta, musiikkia, polkuja, yhteisöjä ja täysin uuden aidon elämän, mikä ilmaisee rajatonta ja vapautettua luovuuttamme.

Tänä vuonna meidän tarvitsee olla jaloistunut valo-olento, mutta samaan aikaan hyvin voimakas, täynnä itseluottamusta, nähden ja hyväksyen ultrasuuremman todellisuuden ainoaksi hyväksyttäväksi todellisuudeksi. Silloin pystymme näkemään, että on vain PUHDAS AITO RAKKAUS … ja kaikki on täydellistä.

Opimme astumaan pois tunnettujen maailmojemme vanhalta kartalta ja luotamme paljon rennommin siihen, että meitä tuetaan joka askeleella. Teemme parhaamme pysyäksemme läsnäolevassa hetkessä ja käytämme syvempiä intuitiivisia taitoja luonnolliseen navigoimiseen, emmekä rajoita itseämme siihen, mitä mielemme ymmärtää ja selvittää. Jotkut meistä tuntevat, että kynttilämme on ikään kuin palanut raivokkaasti kummastakin päästä, ja se on! Kaksinaisuus polttaa keskelle, missä syntyy täydellinen YKSEYS puhtaan sydänvalon massiivisena räjähdyksenä! Vaikka tuntisimme itsemme kuinka uupuneeksi tässä prosessissa, taustalla on innostusta sen tietämisestä, että uusi maailmamme syntyy!

2014 monet meistä vapautuvat lopultakin kaksinaisuudesta. Poistamme viimeiset koukut, jotka ovat pitäneet meidät kiinni. Näin tapahtuu, koska kaksinaisuuskoukut ovat paljon selvempiä kuin ennen. Koemme aidon vapautumisen, mikä tulee asumisesta täysin laajentuneessa TÄSSÄ ja NYT.

Tämä on samanaikaisesti voimakas loppuunsaattamisen ja uusien alkujen vuosi. Kaikki todellisuudet ja aikajanat sulautuvat YHDEKSI. Se on kuin ouroboros häntä suussa, täydellinen elämän, kuoleman ja uudestisyntymän kehä, mikä kiertyy täysin uudelle tasolle.
 

Olemme tottuneempia laajentuneisiin todellisuuksiin ja syventyneeseen tunteeseen aitona sieluna olemisesta ja tunnistamme välittömästi muut aidot sielut ja näemme yhteisen tarkoituksemme. Tänä vuonna tapahtuu aitojen sielujen massiivista yhdistymistä, kun jalokivet asettuvat kruunuun. Koko vuoden yhdistymme taas samanmielisten olentojen kanssa. Yhdistymme taas kadotettujen tai unohdettujen osiemme kanssa. Yhdistymme taas aitojen ihmistemme, aitojen paikkojemme, aidon kotimme ja aidon tarkoituksemme kanssa.

Tämä vuosi on täynnä hyvin ennustamattomia ja taianomaisia mahdollisuuksia, joita voi tulla täysin odottamatta. Tätä tapahtuu, silloin kun ankkuroidumme laajentuneeseen TÄSSÄ ja NYT, mikä on myrskynsilmä. Rakennamme uutta todellisuutta elämällä tällä tavalla. Jokainen valinta minä teemme tietoisesti elääksemme uudessa maisemassa, on lanka uuteen kankaaseemme. Uusi kankaamme voi näyttää "ei-miltään". Mutta mitä enemmän lankoja laitamme siihen, sitä helpompaa kutomisesta tulee. Kun jatkamme etenemistä, innostumme lisää, koska voimme lopultakin nähdä sen erittäin kauniin ja täysin uuden kuvion, mikä ilmestyy esiin.

Koko vuoden uusi ja aito jatkaa paljastumistaan ei-lineaarisesti. Meistä tulee uuden maiseman mestaritutkijoita ja tämä on superhauskaa ja hurjan jännittävää. On oleellista, että elämme tavalla, mikä on todella aito meille. Tiedetään, että se mikä on aitoa, pyhää ja todellista, on nyt ilmennettävä fyysisesti - mahdollisimman pian.

Juuri nyt syntyy ihmeellinen uusi maailma. Ollaan tärkeä osa tätä syntymää! Laitetaan energiamme sinne, missä niitä tarvitaan eniten! Ollaan jalokiviä kruunussa ja asutaan uudessa maisemassa!

Tässä on valtava XUA!!!! polun selvittämiseksi aitouteen!

ONNELLISTA AITOA VUOTTA!
Tervetuloa vuoteen 2014!!
 
PUHTAALLA AIDOLLA RAKKAUDELLA,
Solara

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: