WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 13. tammikuuta 2014

VUODEN 2014 MAHDOLLISUUDET - UUSI SUHDE LUONTOON JA METSÄNHENKEEN


AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Tammikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 
Rakas valoperhe, mikä ilo ja riemu onkaan astua tähän vuoteen 2014 uudessa todellisuudessanne! Tässä viestissä puhuisimme joistain mahdollisuuksista, joita muotoutuu uuden maan aikajanallanne.
 
Ensinnäkin 2014 on suuren muutoksen ja transformaation vuosi aineellisella tai fyysisellä tasolla. Koko fokus on nyt siinä, miten uudet energiat alkavat ilmentää uutta maata, kun kultataajuus sallii korkeamman tietoisuuden ja korkeamman visio- ja luovuustason ja tukee niitä.
 
Uusi uni muotoutuu ja kristallilapset ovat täällä tukemassa ja auttamassa teitä, kun ilmennätte tuon unen.
 
On totta, että tämä ilmentäminen tulee yhteiskunnan huomattavan poliittisen ja taloudellisen myllerryksen kera. Tämä johtuu siitä, että indigosukupolvi herää ja siirtyy haastamis- ja transformoimistehtäväänsä. He haastavat poliittiset ja taloudelliset järjestelmät kaikkialla, missä on epäoikeudenmukaisuutta ja kärsimystä, ja he aloittavat työnsä köyhyyden ja kärsimyksen lopettamiseksi maan päällä.
 
Köyhyys ja kärsimys eivät ole väistämättömiä todellisuuksia maan päällä. Ne luodaan epätasapainolla sosiaalisissa ja taloudellisissa rakenteissa ja ne voidaan parantaa tuomalla näihin yhteiskuntarakenteisiin uusi tasapaino. 
 
Kohtaatte monia hätkähdyttäviä tapahtumia 2014, rakkaat ystävät, kun muutoksia tapahtuu suurella vauhdilla. Asiat jotka näyttivät vakailta, murenevat ja kaatuvat yhtäkkiä, ja ne korvataan ideoilla ja rakenteilla, jotka ovat virtaavampia, joustavia ja tukevat kaikkea elämää maan päällä. 
 
Rakkaat ystävät, pyydämme teitä olemaan pelkäämättä, kun näette näitä muutoksia. Olette mestareita ja valonsotureita. Tietäkää, että kun pysytte harmoniassa sydämenne ja sisäisen rauhanne kanssa, kuljette näiden muutosten läpi sujuvasti ja parhaalla mahdollisella tavalla.
 
Köyhyyden loppuminen, kestävä tulevaisuus ja metsänhenki
 
Rakas valoperhe, kun siirrytte tähän vuoteen 2014, pyydämme teitä unelmoimaan ja unelmoimaan suuria. Kyllä, keskittykää omaan elämäänne ja siihen, mitä tarvitsette ollaksenne onnellinen, mutta muistakaa myös, että olette osa maailmanyhteisöä ja voitte uneksia myös yhteisölle.
 
Pyydämme teitä uneksimaan ja keskittymään köyhyyden loppumiseen, yltäkylläisyyden luomiseen kaikille ja kestävän tulevaisuuden luomiseen lapsillenne ja myös heidän lapsilleen!
 
Rakkaat ystävät, tämä parantamis- ja transformaatioprosessi liittyy kykyynne yhdistyä taas luontoon ja luonnonhenkien maailmaan. 1800- ja 1900-luvuilla evoluutiokehityksenne vei teidät erilleen luonnosta ja koneistettuun teknologiatodellisuuteen. Tämä on palvellut laajentumistanne viidennen ulottuvuuden maailmanyhteisöksi, mutta te ette voi kukoistaa, jos te ette palaa kunnioittavaan rinnakkaiseloon luonnon kanssa.
 
Kyse on tasapainosta ihmisten tarpeiden - maaplaneetan hallitsevan lajin - ja kaikkien muiden lajien ja elävien olentojen tarpeiden välillä, sillä olette kaikki yhdistyneet toisiinne suuressa elämänverkossa ja jos te ette löydä tasapaino, te ette menesty. 
 
Ja niin se on, rakas perhe, että yhdessä maapallon kultaisen taajuuden ankkuroinnin kanssa koette myös niiden muinaisten luonnonhenkivoimien uudelleenheräämisen, joita kutsumme "metsänhengeksi". Tämä kaunis olento ja energia tukee kaikkia ponnistuksia ja projekteja, jotka on suunniteltu parantamaan välirikko luonnon kanssa ja luomaan yltäkylläinen ja kestävä tulevaisuus. 
 
Metsä oli ihmiskunnan ensimmäinen koti ja opitte, miten ollaan tämän hoivaavan ja elättävän energian tukema. Jossain kulttuureissa näitte tämän rakastavan energiatuen Suurena Äitinä, toisissa kulttuureissa näitte luonnon voiman maskuliinienergiana nimeltään "pan". Ymmärrettiin tämän olennon elementaalivoimaa ja sitä, miten se tuki kaikkea elämää maan päällä, mukaan luettuna ihmiselämä, muttei rajattuna siihen.
 
Sitten jossain älyllisen kehityksenne kohdassa lähditte "sotaan" tämän voiman kanssa ja yrititte hallita ja kukistaa sen. Se vetäytyi ja maa alkoi kärsiä, kun metsät ja kesyttämättömät paikat kuihtuivat ja kuolivat hitaasti teknologian edistyessä.
 
Kultataajuuden ankkuroinnissa maan päälle olette kutsuneet tehokkaasti luonnonhenkeä, metsänhenkeä ja yltäkylläisyyttä ja tukea palaamaan elämäänne. "Sota" luonnon kanssa on ohi. Opitte taas kerran, miten annetaan luonnon tukea teitä, kun kohtaatte metsänhengen rakastavan läsnäolon elämässänne. Antakaa tämän kauniin energian olla osa untanne, kun kanssaluotte uutta maata kera kaupunkien, jotka toivottavat luonnon ja metsänhengen luomaan yltäkylläisyyttä ja iloa.
 
Kun avaatte sydämenne ja elämänne metsänhengelle, aktivoitte tämän energian elämässänne ja yhteisöissänne. Alatte luoda uuden maan valokaupunkeja, jotka tuovat tasapainon luonnon kanssa ja lopun köyhyydelle maan päällä.
 
Henkilökohtainen tasapaino ja planeetan tasapaino
 
Rakkaat ystävät, kaikki asiat ovat yhdistyneet viidennen ulottuvuuden maailmassanne. Jotta näkisitte metsänhengen ja sen yltäkylläisyyden ilmentyvän yhteisöönne, teidän on aloitettava prosessi omasta elämästänne. 
 
Aloitatte pelkästään avaamalla sydämenne ja elämällä tasapainossa taivaan ja maan kanssa. Tuossa tasapainossa hyväksytään se tuki ja rakkaus, mikä on luontainen osa elämän jumalaista suunnitelmaa maan päällä. Eläkää sitten maadoittuneesti uskoen lujasti yltäkylläisyysvirtaan, mikä generoidaan luonnossa elämän, rakkauden ja luovuuden virtaamisella. Oppikaa ilmentämään helposti ja harmoniassa luonnon kanssaluomisvoimana.
 
Kun tulette herkäksi tälle rakastavalla ja tukevalle energialle, olette stressittömämpi ja rennompi elämässänne. Teistä on helpompaa virrata uusiin ideoihin, uusiin projekteihin ja uusiin ympäristöihin ja päästää irti vanhasta, osana jatkuvaa luonnonmukaista elämänprosessia. Mikä tahansa seuraava henkilökohtainen askeleenne onkin, tietäkää, että tämä rakastava ja kaikenkattava luonnonvoima tukee teitä.
 
Rakas valoperhe, työtänne on pysyä maadoittuneena, keskittyneenä sydämeen ja yhdistyneenä korkeamman tietoisuuden kultataajuuteen. Tämä yhdessä herkistyneenä metsänhengelle, muokkaa lempeän yltäkylläisen ja yksinkertaisen harmonisen elämän luonnon ja luonnonvoimien kanssa kehossanne ja ympäristössänne. 
 
Valosolmut ja uuden maan yhteisöt
 
Rakkaat ystävät, kun saavutatte tämän taajuus- ja tietoisuustason, teistä tulee uuden maan valosolmu. Sellaisena vedätte luonnostaan puoleenne toisia, jotka ovat myös tällä taajuudella, ja alatte muodostaa valoyhteisöjä.
 
Tämä on luonnollinen tai luonnonmukainen prosessi, missä luoksenne tulee tilaisuuksia ja ihmisiä, niin kuin teitä opastetaan tämän energian virrassa.
 
Ja uuden maan uudet ideat ja uudet yhteisöt ilmestyvät näihin kollektiivisiin valosolmuihin.
 
Niitä ilmestyy kaikkialle, mutta niiden fokuksena on luoda kestävä tulevaisuus, toimia köyhyyden lopettamiseksi ja parantaa suhde luontoon. Sillä mitä muuta köyhyys on, kuin uskomus, ettei luonto anna riittävästi? Tätä tarvitaan erityisesti kaupungeissa ja on monia valosotureita, jotka alkavat aktivoida valosolmuja merkittävissä kaupungeissa uuden maan ilmentämiseksi.
 
Löydätte näitä valosotureita sieltä, missä on unelmia ja visioita oikeudenmukaisuudesta ja yltäkylläisyydestä. He tekevät puutarhoja ja kasvimaita ja he aloittavat projekteja veden puhdistamiseksi ja asuntojen saamiseksi kaikille olennoille. Löydätte heitä sieltä, missä pyritään pelastamaan metsiä ja jokia ja elämään harmoniassa luonnon kanssa. Löydätte heitä tekemästä työtä teknologian muuttamiseksi harmoniaan luonnon kanssa, sillä se on heidän tehtävänsä. Ainoastaan "puhdas" ja kestävä teknologia siirtyy uudelle maapallolle.
 
Nämä valonsoturit toimivat korkeammissa ulottuvuuksissa yhdessä uuden maan rakenteiden ja valoneuvostojen kanssa. Vanhimpainneuvosto valvoo projekteja ja maanhoitajaneuvosto edesauttaa näitä projekteja. Lastenneuvosto antaa tukea tuleville korkeamman taajuuden sieluille ja kristallilapsille, jotka ovat jo täällä, kun he antavat energiaansa tälle uudelle ilmentämiselle maan päällä.
 
Rakas perhe, tämä on uuden maan todellisuus. Pyydämme teitä keskittymään tähän, vanhan todellisuuden vainoharhaisuuden, rappion ja hajoamisen sijasta. Muistakaa aina, että se on teidän valintanne ja voitte elämänne joka hetki valita, mitä valotaajuutta haluatte välittää elämässänne ja mitä haluatte luoda tuolla valolla kollektiivitodellisuutenne kanssaluojina.
 
Toivotamme iloa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä matkallanne vuoteen 2014!
 
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: