WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 17. lokakuuta 2009

Eetterikehon toiminta

Eetterikeho toimii fyysisen- ja astraalikehon välissä. Se suojelee mm. sairauksilta. Ihmisen terveys riippuu fyysisinen tason terveydestä, jossa eetterikeho on laskettu mukaan. Tämä siksi, että eetterikeho kuuluu fyysiseen kehoon. Puoleensavetävä laki yhdistää fyysistä- ja eetterikehoa. Eetterikeho toimii fyysisen kehon muottina.


Aurinkopraana


Aurinko säteilee aurinko-praanaa. Aurinko-deevat osallistuvat sen jakamiseen ihmiselle. Ihmisen perna toimii vastaanottavana elimenä.


Eetterikeho toimii praanan välittäjänä elävöittäen siten kehoa peruschakrasta ylöspäin kolmea kanavaa myöten. Praanan vastaanottaminen tapahtuu eetterikehon yläosassa. Keskus sijaitsee lapaluiden välissä. Myös navan yläpuolella sijaitsee toinen vastaanottava keskus, josta praana välittyy eetterikehon kautta pernaan.


Praanakolmio


Lapojen välissä oleva keskus (S 1)
Navan yläpuolella oleva keskus (S2)
Perna (S3)


Perna vastaanottaa praanaa
Aurasta ulosvirtaa praanaa
Ihmisen eetterinen säteily, atomi pyörii.


Praana antaa energiaa sisäiselle tulelle. Praana on aktiivista säteilevää ainetta. Se on eetterikehon tulta. Aineessaon sidottua lämpöä. Se on kitkasta aiheutuvaa tulta. Kun praanan ja selkärangan alaosassa ( lähellä pernan alaosaa ) olevien keskusten kolme liekkiä yhtyvät - se voimistaa ihmistä. Se aikaansaa keskusten pyörivän liikkeen aktivoiden siten niitä. Nämä kolme keskusta ovat pernan alueella oleva, navan alueella oleva ja lapaluiden välissä oleva. Kehon yläosassa olevat keskukset ovat pää, sydän ja kurkku.


Eetterikehoa vahvistaa korkeatasoinen ajattelu ja puhdas eettinen elämä. Praana on eetterin korkein taso. Praanan virtaaminen alkaa Auringon keskuksesta. Valo on tulta, lämpöä ja liikettä.


Lähde: Treatise on Cosmic-Fire kirja Aslak Larjo

Ei kommentteja: