WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 30. kesäkuuta 2011

Ravun Täysikuu


RAVUN TÄYSIKUU 15.07.2011.
Tarkka aika klo 8:41

Hierarkinen hallitsija/ Tarkoitus: Neptunus, S6
Esoteerinen hallitsija/ Laatu: " S6
Eksoteerinen hallitsija/ Muoto: Kuu, S4 + (S7)

Sielunmantra: 

"Rakennan valaistun talon ja siellä asustan."

Ravun täysikuu muistuttaa meitä visioiden merkittävyydestä. Vision ylläpito on yksi tärkeimmistä henkisistä tehtävistä. Tämä visio syntyy Ravussa ja elää sitten leijonassa. 

Mikä on visiomme ja päämäärämme? On sanottu, että visiomme voima ja kuvamme kauneudesta määrittää sen, mitä meistä tulee. Energia seuraa ajatusta, joten olemme sitä, mitä ajattelemme. 

Mikä muu - kuin visio - johdattaa meidät syntymään tänne maan päälle ja osallistumaan Jumalan ”talkoisiin”. 

Näissä energioissa on hyvä kysyä itseltään: 

Miksi minä tulin tänne tällä kertaa? Mitä olemme tulleet toteuttamaan yhdessä? Mikä on se lupaus, jonka annoin ennen syntymää?

Ravun merkki opettaa meitä vapautumaan tunteista ja murtautumaan ulos kovasta kuorestamme. Rapu on vapauden symboli. Se opettaa väärän orientoitumisen mukanaan tuomista kivuista ja kärsimyksistä. 

Kyseessä on sielun suunnitelmallinen ristiriita ympäristön kanssa, jota joko tietoisina tai tiedostamatta kannamme rangaistuksena inkarnaatiossamme. Avoimin silmin ja selkeällä visiolla sielu on vapaasti valinnut maaelämän, kaikkine kipuineen ja uhrauksineen, pelastaakseen myös kanssakulkijoiden elämän.

- Oinas vastaa menttaalia. (kurkkutsakra)
- Härkä vastaa astraalia. (solar plexus)
- Kaksonen vastaa eetteriä ja (perustsakra)
- Rapu fyysistä- ja buddhista tasoa. (sydäntsakra)

Rapu tavoittelee buddhista tasoa fyysisen kautta.
Ihminen löytää sielunsa ja sydämensä äänen avulla (joka edustaa henkistä tasoa). Korkeimmat eli monadiset "äänet" eivät ole ääniä, vaan tunnelmia/ energioita.

Rapu elää maalla ja vedessä, siten tämän merkin läksyt liittyvät sekä fyysiseen tasoon, materiaan että tunnekehoon.

Ravun työ on olla kiintymättä aineeseen ja tajuta oikea intuitio - kaiken hälinän keskellä.

Rapu kantaa kotiaan selässään. Se tarttuu lujasti kiinni saksillaan, suojautuu panssarinsa alle ja käpertyy kasaan. 

Tämä merkki on myös massatietoisuuden merkki, joten reaktiivisuus, yliherkkyys ja tietynlainen itsekeskeisyys ovat voitettavia luonteen ominaisuuksia. 

Tämä symboliikka korostaa meille päästämään irti kaikesta tästä: Vapautumaan omistamisen halusta, toisiin takertumisesta - ylipäätään kaikenlaisen fyysisen haalimisen haluista - ”elämään pelot läpi” ja kokemaan oma sisäinen valo uskoa ja luottamusta vahvistavana tekijänä

Se pitää meidät vakaana sisäisessä rauhassamme, jolloin emme ole joka virran vietävänä. Se myös opettaa, että kovuus ja lujuus ovat eri asioita.  

Kun usko on vahva tai rakkaus luja, ei kuoria tällöin tarvita. Olemme aina riittävän vahvoja antamaan muille, kun vain uskallamme rakastaa.

On hyvä muistaa, ettei fyysisessä itsessämme ole mitään pahaa. Se on ihmisen omissa luomissaan ehdollistumissa. 

Kauris-rapu (kauris on ravun vastamerkki) akselin mysteeri on, että materia on alimmassa pisteessä olevaa henkeä ja henki on materiaa korkeimmassa olomuodossaan (H.P.B.).

Koko ihmiskunnan inkarnaatio maan päällä on aikoinaan alkanut Ravun merkin kautta ja vieläkin tämän merkin energia hallitsee jokaisen ihmisen polkua, luoden magneettisuuden sielun ja materian välille, jotta yksilöllinen elämä persoonana ylipäätään voisi alkaa. 

Ensin meitä vetää takaisin elämien aikana kertyneiden itsekkäiden halujen magnetismi, mutta kun sielun ote kasvaa, inkarnoidumme yhä tietoisemmin todella vapaasti - tahtoen auttaa Jumalan suunnitelman toteutumista maan päällä.

Ravun henkinen mantra on: 

"Rakennan valaistun talon ja siellä asustan." Se kantaa syvää merkitystä meille kaikille. Olemme inkarnaatioprosessissa ja seuraamme valitsemaamme polkua. 

Onko rakentamamme talo vielä märkä? Onko talomme valaistu vai onko se pimeä vankila? Olemmeko valaissut materialismin kylmällä keinovalolla vai sielumme hehkulla?  

Jos talomme on sydämen valolla valaistu - valo ja lämpö houkuttelevat kaikkia ympärillämme. Tämän on aikaansaanut magneettinen yhteys, vetovoima sielussamme, sillä sen luonne on rakkaus ja valo. Tuo yhteys pelastaa monet. Jos olemme vielä eristäytynyt sielu, joudumme kulkemaan läpi yhä suurempien kauhujen ja yksinäisyyden, kulkemaan läpi sielujen mustan yön. 

Kuitenkin tämä eristäytyminen ja yksinäisyys pimeässä ovat "vain" osa suurta illuusiota. Juuri tätä illuusiota ihmiskunta on poistamassa valmistautuessaan ykseyteen, vapauteen ja irrottautumiseen Luopumisen kautta. Osa meistä on kadoksissa, harhassa, illuusion vallassa - eivätkä he tiedä, mikä on totta ja todellista.

Ihmisellä on kolme temppeliä:
- Tabernaakkeli temppeli vastaten persoonaa,
- Salomonin t. " vastaten kausaalikehoa ja
- Hesekielin t. " vastaten monadista munaa

Ihmisen sielun säteet nyt ja tulevaisuudessa:
- sielu                         4             2
- persoona                  5             4

Aslak Larjo 
Aslak Larjo:n blogi Teosofinen verkosto 


Helmaan hellään, siimeeseen,

vetää loiste maaginen.

Sen tenhoon vastaan nyt, oon valmis!

Virtaan soljun , valun, vajoon.....

annan veden viedä,

muunnun....

Veren karvaan maistan,

mainen hetki katoaa.

Voimaeläin herää, elää minussa!

- Anneli Leivo -

2 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Kiitos Siskoni Valon :)
Me olemme Valon Kipinöitä.
Kokeaksemme itsemme meidän pitää kokea se mitä me emme ole.
Moni kulkija maanpäällä on juuri nyt kokemassa sitä mitä me emme ole.
Jokainen me olemme sen käyneet läpi inkarnoituessaan maanpäälle.
Nyt nämä maailmankaikkeuden ajat ovat auttamassa meitä muistamaan sen mitä me oikeasti olemme.
Sinä, Minä ja lukemattomat muut Valotyöntekijät olemme niitä jotka kanavoivat Valoa ympärilleen koko Universumissa. Kyllä Valo tietää mitä tekee.
Se 3D harha joka on ollut meidän kaikkien uskomusten todellisuutta ilmentyy juuri Salakirjan teksteissä miksi tämä 3D:n taival muodostui juuri tälläiseksi miksi me se luotiin.
Me itse loimme sen mitä me emme ole jotta me itse voi kokea sen mikä me olemme.
Rakkaudella ja muistutuksella kiittää Äiti Maata maankamarasta jolla kuljemme, kauneudesta jonka maa on luonut ja ilmasta jota hengitämme muistamalla että se on lahja Äiti Maalta.
Kiitos :)

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos Sinulle
Kiitos ÄitiMaalle
Kiitos :)