WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Seksuaalisuus ja Henkisyys


Raamatusta löytyy raiskauksia
PUHDISTUS 

Seksuaalisuus ja Henkisyys 
KRYON 
Pelastuksen Sydänliekki 

Raiskaus 

Raiskattu tarvitsee tukea 

Seksuaalisuus ja mielenterveys 
Jälkiä menneistä elämistä 

Kysymys: Millaista seksuaalienergian vaihto on Muutoksen jälkeen?

Kirael: Seksi on tärkeä osa elämäänne kolmannessa ulottuvuudessa, mutta se ei ole aivan yhtä tärkeää neljännessä ulottuvuudessa. Naiset tietävät, mistä puhun. Teillä on neljännen valon seksuaalisia kontakteja. Seksuaalinen matka keskittyy siihen, mitä tunnette. Jos rakastelisitte neljännessä ulottuvuudessa, tekisitte sen kaikissa neljässä kehossa samanaikaisesti ja tuntisitte ja tietäisitte sen samanaikaisesti. Kyse on elämän orgasmista. Kama Sutrassa voidaan pitää kättä ylhäällä ja olla koskettamatta toista henkilöä ja kuitenkin tunnettaan seksuaalista energiaa. Sellaista tulee olemaan Muutoksen jälkeen.
Mestari Kiraelia kanavoinut Kahu Fred Sterling (www.kirael.com)
Julkaistu syksyllä 2009

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri viime yönä näin unta tästä aiheesta, olin kovin järkkynyt. Uskomatonta, että valitsit juuri tämän aiheen tänään. Kiitos! Juuri tätä tänään tarvitsin.

SeijaTuulikki kirjoitti...

Sanotaan, ettei elämässä ole sattumia.

Minäkin näin unen tästä aiheesta :)