WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Dana - Korkea Papitar

Dana - Korkea papitar
”Sinulla on jumalallista tietoa, joka voi auttaa muita henkisen opetuksesi avulla.”

Viesti Danalta: ”Viisautesi ulottuu kauas muinaisiin aikoihin. Olet tuonut tämän tiedon nykyiseen inkarnaatioon ollaksesi tien näyttäjä, jotta muut voivat hyötyä kokemuksistasi. Älä viivyttele tämän viisauden ilmaisemista. Avustan sinua luomaan olosuhteista henkiselle opetuksellesi, olipa se sitten opettamista esimerkin, kirjoittamisen tai puhumisen kautta. Kaikki opettamisen muodot ovat yhtä arvokkaita huolimatta siitä, kuinka monia ihmisiä kosketat.”


Kortin erilaisia merkityksiä:

l Johda kursseja
l Kirjoita kirjoja tai artikkeleita
l Etsi mahdollisuuksia opettaa
l Ole rauhan roolimalli
l Kunnioita jumalallisuuttasi
l Tiedä, että olet johtaja

Danasta: Dana on eräs muinaisimpia kelttiläisiä jumalattaria, jo ennen Irlannin gaelilaista aikaa, jolloin Tuatha Dé Dannanit (tarkoittaa ”Danan lapsia”) pitivät häntä äitiluojana. Kun gaelilaiset valtasivat Irlannin, Tuatha Dé Dananannit muunsivat itsensä menninkäisiksi, mitä he ovat tänäkin päivänä. Dana, joka tunnetaan myös nimillä Dannu tai Danu, on erittäin voimakas ja maaginen. Hän voi auttaa sinua manifestoimisessa, alkemiassa ja jumalallisessa magiassa. Hän voi myös tutustuttaa sinut elementaalikuntaan, erityisesti menninkäisiin.


Valoa, Iloa ja Rakkautta 
Lähde: sivut 1 - 7 lue

Ei kommentteja: