WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 3. maaliskuuta 2012

ELEMENTTIEN VOIMA JA MAJESTEETTISUUS


Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Maaliskuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat mestarit, niiden tuli-, ilma-, vesi- ja maaelementin ymmärtäminen jotka ovat Isä/Äiti Jumalan luonteen ainutlaatuisia komponentteja, puolia tai elementtejä tässä aliuniversaalissa kokemuksessa, on erittäin tärkeää, kun etsitte suurempaa viisautta ja itsemestaruutta. Nämä ovat neljä pääelementtiä, jotka on koodattuna alkuperäisen ihmismuodon kehojärjestelmään auttamaan itsensä oivaltamisessa ja itsensä mestaruudessa aineellisella olemassaolotasolla. Nämä elementit toimitetaan kaikkeen luotuun aineeseen tässä aliuniversumissa, suurten arkkienkelien lähettäessä 12 Jumaltietoisuussädettä Isä/Äiti Jumalamme sydänydinolemuksesta.

* Eteerinen keho ja sieluitse on virittynyt kosmiseen tulielementtiin ja tämä syöttää näitä.
* Mentaalikeho resonoi ilma/eetterielementtiin ja tämä energisoi sitä.
* Tunnekeho on virittynyt vesielementtiin ja tämä vaikuttaa siihen.
* Fyysinen keho on virttynyt maaelementtiin ja tämä ankkuroi sen kunkin sielumatkan ajaksi tiheisiin ulottuvuuksin - ensin neljännen ulottuvuuden kautta.

Tämän aurinkokunnan seitsemän Jumaltietoisuussäteen laadut, ominaisuudet ja avut laitettiin valopalloihin. Nämä pallot jotka tunnetaan chakroina, suunniteltiin pyörimään hyvin nopeasti, mikä sai ne näyttämään pyöriviltä valokartioilta, jotka säteilevät fyysisen kehon etu- ja takapuolelta. Siksi säteilette jatkuvasti valotaajuuksia ulkoiseen muodon maailmaan. Värähtelymallien voima sekä heijastamienne harmonioiden taajuustaso määräävät, koetteko iloa, rauhaa ja yltäkylläisyyttä vai rajoituksia, stressiä ja epäsopua. Jokainen solu kehossanne on kondensaattori, joka tallentaa muistoja ja energiamalleja. Sisäeritysrauhaset tuottavat jokaista tunnetta varten eritettä, mikä sopii lähettämiinne värähtelymalleihin. Siksi voitaisiin sanoa, että on erityinen vihan energiamalli ja rakkauden energiamalli jne. eriasteisena, riippuen heijastamanne energian voimasta ja jatkuvuudesta.

Kun aloitatte ylösnousemusmatkan takaisin valomaailmoihin, kadotatte vähitellen tiheyttä fyysisessä astiassa - ei välttämättä kehomassaa, vaan kehomuoto alkaa resonoida korkeampiin ja korkeampiin valotaajuuksiin. Koskaan ennen ei ole näin monia valonmestareita kulkenut massojen joukossa maan päällä. Monille urheille sieluille annettiin vaihtoehto - joko lähteä planeetalta ja jatkaa työtään tai tehtäväänsä taivaallisista valokaupungeista tai jatkaa ihmiskunnan palvelemista valitsemansa maaympäristön puitteissa. Haluamme teidän kaikkien tietävän, että olemme hyvin tyytyväisiä teihin, valonkantajiin, jotka kuljette määrätietoisesti pimeiden, tiheiden ja varjoisten laaksojen läpi luodaksenne valopolun toisten seurattavaksi.

Mestaruuden saavuttaminen Jumaltietoisuuden neljässä elementissä auttaa teitä luomaan pyhän tulienergian jatkuvan virtauksen chakrajärjestelmän ja fyysisen astian läpi. Eetterikeho muodostuu tulielementistä. Ylösnousemuksenne alkuvaiheessa Jumaltietoisuuden jalostuneempien värähtelytaajuuksien on ensin suodatuttava eetterikehon läpi, ennen kuin ne vähitellen alkavat virrata vapaasti fyysisen kehon läpi. Teidän on hitaasti rakennettava sietokykyä näille jalostuneille Jumalvalotaajuuksille, jotteivät ne aiheuta liikaa epämukavuutta tai tee keholle vahinkoa. Pyhän tulienergian, timantinkovien hiukkasten, täytyy virrata ensin sydänchakran läpi, aktivoitavaksi rakastavalla aikomuksellanne, ennen kuin tämä elämäneliksiiri voi vapaasti virrata kehon läpi. Vähitellen, ajan kuluessa, kun sielulaulunne taajuuksista tulee jalostuneempia, kykenette vetämään puoleenne kosmisen energian korkeampia tasoja sekä suurempia määriä timantinkovia valohiukkasia.

Ilmaelementti keskittyy mentaalikehoon, mielen tietoisuustasolle. Mentaaliluonnolle annetaan polttoainetta Jumaltietoisuuden pyhällä hengityksellä. Siksi antamamme hengitystekniikat ovat hyvin tärkeitä. Sielun tiedostaminen on kriittinen alkuvaihe heräämisessä omalle jumalaiselle luonteelle. Kolmas silmä, käpy- ja aivolisäke ja pyhä mieli ovat kaikki mentaalikehon kriittisiä komponentteja.

Vesielementti antaa polttoainetta tunnekeholle. Mentaalikeho antaa siemenajatukset ja tunnekeho lietsoo tunteen tai energian liikkeeseen. Kuten olemme usein selittäneet, luomuksenne ovat joko egon halukehon tai sielun halun ja inspiraation tuote. Kurkku ja solar plexus ovat tunnekehon oleellisia voimalähteitä. Ilmentämisen täysi voima alkaa kuitenkin silloin, kun olette yhdistyneet pyhään kundaliinituleen tai Jumalvalon timantinkoviin hiukkasiin juurichakrassa ja olette saaneet valmiiksi yhteyden sielutähteenne ja ylisieluunne, jotta teillä on pääsy antakaranaan, elämänvirtaan. Mentaali- ja tunnekehon aktivoiminen ja harmonisoiminen ja alempien ja ylempien chakrojen yhteensulautuminen sydänchakran kautta johtaa Isä Jumalan ja Äiti Jumalattaren laatujen, avujen ja kykyjen yhdistymiseen fyysiseen astiaan. Jumaluustasonne "julistetaan" sielulaulunne harmonisen värähtelyn tai niiden ulottuvuustasojen perusteella, joihin olette virittynyt.

Maaelementti fyysisen astian kautta on sekä ankkuri että keinonne kohota taas kerran valomaailmoihin. Ette voi sivuuttaa fyysistä astiaa ja silti täyttää maatehtäväänne. Jos kiellätte kehomuodon, kiellätte Jumalan antaman ainutlaatuisuutenne ja sen nimenomaisen ja monimutkaisen muodon, minkä valitsitte tälle elämänmatkalle olemassaolon aineelliseen maailmaan. 

Te, suojelusenkelinne ja valoneuvostonne opastuksella, valitsitte sopivan DNA- tai esi-isäsukulinjan, rodun, kulttuurin ja olosuhteet, joihin syntyisitte tätä erityistä elämänkokemusta varten. Laaja kirjo testejä, haasteita ja tilaisuuksia ohjelmoitiin antamaan teille paras mahdollisuus sielukasvuun. Nämä tapahtumat suunniteltiin alkamaan tarkoituksenmukaiseen aikaan elämänne varrella. Kuten aina, vapaus vallitsee ja se riippuu kustakin ihmisestä, miten hän käsittelee testit ja käyttää tilaisuudet hyödyksi.

Ymmärrättekö, että jokainen ihminen päästää tai lähettää jatkuvasti energiaa, mikä on alun perin Jumallähteestä? Käytätte Jumalan antamaa elämän tai valon lahjaa joko positiivisesti tai negatiivisesti. Vapaan tahtonne kautta olette kanssaluoja, oman todellisuutenne rakentaja.

Monet teistä kokevat tietoisuuden ylösnousemuksen transformaatioprosessia sekä fyysistä evoluutiota, minkä myötä kundaliinituli joka on tallennettuna juurichakraan, liikkuu nopeasti chakrajärjestelmään ja koko fyysiseen astiaan. Tämäkin on dynaaminen ja oleellinen osa ylösnousemusprosessia. Olemme pyytäneet viestintuojaamme jakamaan kanssanne artikkelin, joka valmistettiin hänen äskettäiseen viisausopetusten webinaarituntiinsa:

KUNDALIINI - KÄÄRMETULI
- Ronna Herman, pyhä kirjuri, arkkienkeli Mikaelin ylivalaisemana

Jumalan tuli, pyhä tuli, pyhä valkoinen tuli ja kundaliinituli ovat kaikki nimityksiä, joita käytetään timantinkovista valohiukkasista, elämän polttoaineesta, mitä hengitetään Ylimmän Luojan sydänytimestä.

Kundaliini: 

sanskriitin sana, joka merkitsee sanatarkasti "kierteellä olevaa". Pyhä Jumaltuli lepää kiekolla selkärangan juuressa ja aktivoimiseen saakka se on horroksessa tai levossa ja tiedostamaton. Se kuvitellaan usein nukkuvaksi käärmeeksi. Näin monia englanninkielisiä tulkintoja on luotu käyttäen sellaisia termejä kuin "käärmevoima". Muinaisihmiset kertovat meille, että kundaliini asuu juurichakrassa selkärangan juuressa kolmella ja puolella kierteellä. Sitä on kuvattu puhtaan Jumaltulen jäännöslähteeksi tai reserviksi. Muinaisten viisausopetusten mukaan selkärangassa on kaksi hermovirtaa, kierteellä oleva kaksoiskierre ontossa putkessa, jota joskus kutsutaan "voimatangoksi", mikä kulkee selkärangan edessä. Caduceus-symboli jota käytetään parantajien ja lääketieteen symbolina (suom. huom. "oikeasti" tuo symboli on Asklepioksen sauva), on muinaispiirros kahdesta yhteenpunoutuneesta käärmeestä sauvan ympärillä, jonka yläpäässä on siivet. 

Voit nähdä tämän symbolin Wikipediassa: fi.wikipedia.org/wiki/Caduceus.


Meditoinnin ja monien muiden henkisten harjoitusten kautta kundaliini herää ja alkaa nousta chakrajärjestelmän läpi selkärankaa pitkin. Kundaliinitulen eteneminen eri chakrojen läpi johtaa heräämisen ja mystisten kokemusten eri tasoille. Kun kundaliini on viimein saavuttanut päälaen, kruunuchakran, se tuottaa joskus ainutlaatuisen mystisen kokemuksen, kun sinut yhdistetään taas korkeamman itsesi moniin puoliin.

Ensimmäinen merkittävä aktivointi tuntuu tavallisesti kehon takaosassa lapojen välissä. 

Tunnet painetta tuolla alueella, mikä voi joskus olla hyvin epämukavaa. Tämä on merkki siitä, että pyhän sydämesi takaportaali avautuu. 

Olen usein sanonut: "Kun tämä tapahtuu, meille kasvaa Enkelisiipemme."

Toinen aktivointi: 

kundaliinituli nousee selkärangan yläpäähän, missä se yhdistyy ydinjatkokseen, jota kutsutaan joskus "Jumalan suuksi". Tämä on merkki, että ylösnousemuschakra aktivoituu. Tämä aktivointi vaikuttaa myös kurkkuchakraan. Äärettömyyshengityksen käyttäminen ja soinnutus nopeuttavat tätä prosessia, kun ne auttavat hajottamaan vääristyneitä energiatukoksia selkärangassa ja chakrajärjestelmässä. Kurkkuchakra on yksi kriittinen alue kehossa, mikä voi aiheuttaa sairautta, kun pyrimme ottamaan takaisin henkilökohtaisen voimamme puhutun kielen avulla.

Kolmas aktivointi: 

käpy- ja aivolisäkettä stimuloidaan ja ne alkavat lähettää impulsseja pyhän mielen portaalin avautumiseksi, jotta oivalletaan täysi pääsy henkilökohtaiseen viisaustemppeliin. Lisäksi muodostetaan kiinteä yhteys sielutähden ja ylisielun tai korkeamman itsen kanssa. Kun tämä saavutetaan, henkinen matka takaisin korkeampiin maailmoihin todella alkaa. Tässä kohtaa olet myös valmis vastaanottamaan Hengen pyhää tulta - Luojavalon timantinkovia hiukkasia alkaa automaattisesti virrata pyhään sydämeen jokaisella hengityksellä. Käärmetulen ylöspäin kulkevaan voimaan yhdistyy nyt timantinkovien hiukkasten alasvirtaaminen ylisielun tai korkeamman itsen kautta, mikä asuu sielutähdessä. Sinun on aktivoitava nämä Luojavalon hiukkaset rakastavalla aikomuksellasi, kun ne virtaavat fyysisen astiasi läpi, lopun virratessa maahan ja maailmaan maan ja koko ihmiskunnan hyväksi.

Kun kundaliini, pyhä tuli, alkaa nousta selkärankaasi pitkin (eteerinen valoputki), saatat kokea voimakkaan sisäisen kuumuuden aikoja, kun kehosi ulkopuoli tuntuu kylmältä ja kenties myös nihkeältä. Siksi on parasta alussa pyrkiä asteittaiseen kundaliinitulen vapautukseen juurichakrasta, jotta voit hitaasti tottua Jumalvalon korkeampien ja korkeampien taajuuksien integroimiseen.

Muistakaa, Rakkaat Ystävät, että nopeammin ja enemmän ei ole välttämättä parempi, silloin kun olette ylösnousemuksen transformaatioprosessin keskellä. Itsemestarina alatte kokea sisäisen pyhän tulen jatkuvaa ylösnousuvirtausta sekä jumalaisesti koodatun henkisen tulen työntymistä alaspäin. Tämä prosessi kannustaa teitä suurempaan ja laajempaan tietoisuuteen, inspiroituneempaan ajatteluun ja sellaisten kykyjen aktivoimiseen, joista ette ollut edes tietoinen. Runsaista siunauksista, ihmeistä ja avusta korkeampien maailmojen ystäviltämme tulee normi ja teille annetaan tilaisuus tulla aktiiviseksi ja täysin lentokykyiseksi maailmanpalvelijaksi monien maailmanpalvelijoiden rinnalle ympäri planeettaa. Olen itse innostunut siitä, mitä tulevaisuus pitää sisällään meille, valokantajille. Mantrani vuodelle 2012 on: tämä on säteilemisvuotemme. Ikuista rakkautta ja enkelisiunauksia, Ronna

Rakkaat mestarit, on tärkeää, että käsitätte, että jumalaisen suunnitelman jokainen vaihe on holograafisesti leimattu maan aurakenttään, aivan kuten on muistikoodeja ja impulsseja, jotka on käynnistetty tai käynnistetään jokaisessa teissä tarkoituksenmukaisena aikana. Riippumatta uskomuksistanne, taivaalliset muutostuulet voimistuvat ja voimistuvat, kun ne tunkeutuvat kaikkeen ja kaikkiin maan päällä. Kaiken on kehityttävä tai rapistuttava - mikään ei pysy paikallaan. Kannustamme teitä käyttämään hyödyksi ne ennenkuulumattomat tilaisuudet, joita jatkuvasti tarjotaan teille. Tietäkää, että olemme kanssanne matkan jokaisella askeleella eteenpäin ja ylöspäin.

Teitä Rakastetaan syvästi.

Olen ArkkiEnkeli Mikael.
ELEMENTTIEN VOIMA JA MAJESTEETTISUUS

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: