WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 19. maaliskuuta 2012

TIEDON UUDELLEENKALIBROINTI (… ja keskustelua lemurialaisen kanssa)



Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
14.1.2012 Boulder, Colorado
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Uudelleenkalibrointi jatkuu Kryonin vuoden 2012 teemana ja tämä on kolmas kanavointi tästä aiheesta. Tällä kertaa meillä on mukana myös lemurialaisen haastattelu! Tohtori Ovokaitys on taas kanssamme. Kryon on kuvannut tätä DNA-tutkijaa "Yaweena", pappina Lemuriasta ja Nuoruudentemppelin rakentajana, mikä mainittiin ensimmäisen kerran toisessa Kryon-kirjassa 1994. Joitain temppelin toimintasalaisuuksia alkaa nyt paljastua.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Boulderissa, Coloradossa.
 
**********


Tervehdys, Rakkaat Ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.
 
Täällä missä olen, ei ole 3D-aikaa, ja minun on vaikeaa antaa teille tai kumppanilleni viestejä, jotka ovat synkronissa sen todellisuuden kanssa, jossa elätte. Sen sijaan annamme teille usein informaatiota energioista ja mahdollisuuksista, joita on täällä, ei teidän aikajanallanne. Niinpä tässä nimenomaisessa viestissä on kyse siitä.
 
Meillä on vain muutamia asioita sanottavana, mutta tämä vaatii, että teemme sen hitaasti ja täsmällisesti, sillä käsittelemme asioita, joita kumppanini ei tiedä. Niinpä annan hänelle intuitiivisia kuvia ja hän tulkitsee ne sitten reaaliajassa vastaanottaessaan. Myös ääni jonka kuulette, tietoisuus jonka havaitsette ja energia joka on hänen ympärillään, on hänen kykyään sulautua yhteen Hengen kanssa kvanttitilassa. Tämä sallii hänen tuoda ns. reaaliajassa viestin, mistä hän ei ole tietoinen. Hän siirtyy sivuun, kuten tapahtuu nyt, ja uteliaana kuuntelee, mitä seuraavaksi tapahtuu. Kyse ei ole haltuunotosta.
 
Minulla on sopimus miehen kanssa, joka istuu tuolissa, eikä hän ole puhunut siitä paljon. Vuosia sitten kun sanoin hänelle: "Kanavoimme tällä tavalla." Hän sanoi: "Kieltäydyn haltuunotosta." Niinpä sen sijaan tarjosin hänelle yhteensulautumista ja sanoin: "Jos sulaudut yhteen kanssani näinä aikoina, tulee aika, jolloin yhteensulautuminen on pysyvää." Ja hän suostui. Sitten hän kysyi minulta: "Onko yhteensulautuminen epätavallista?" Kerroin hänelle "ei". Jokainen ihminen voi tehdä sen - ei istua ihmisten edessä kanavoimassa niin, kun näette nyt, vaan saada suoran portaalin Luojaan kaikissa asioissa. Se ei ole epätavallista. Itse asiassa sitä jokainen ihminen maan päällä tuntee haluavansa - yhteyden kotiin.
 
Ihmiset ovat tehneet näitä asioita monta kertaa aiemmin - ja ennen sitä niitä tehtiin ja ennen sitä niitä tehtiin [selitetty myöhemmin tulevassa kanavoinnissa]. Yhteensulautumisen tekeminen kunnolla johtaa lopulta teidät Luovaan lähteeseen ja lakkaatte olemasta ihminen sellaisena, kuin määrittelette sen.
 
Ne jotka kylvivät tämän planeetan, kulkevat tänä päivänä täällä eivätkä he kuole. He ovat kvanttitilassa ja he voivat kulkea, minne tahansa haluavat. Heitä asuu tietyissä osissa maapalloa, mukaan luettuna Shasta ja Havaiji [teidän maassanne] ja monissa muissa portaaleissa planeetalla. Monet teistä jotka luette tätä, tiedätte, mistä puhun. Ja tämä on lupaus siitä, mitä tapahtuu kaikkialla maapalloilla, jotka käyvät läpi prosessin, missä ohitetaan päätöskohtia ja aloitetaan toinen prosessi - prosessi missä ne muuttavat todellisuuttaan 3D:stä uuteen toimintamalliin.
 
Arvoituksellinen kommunikointini
 
En yritä olla arvoituksellinen, ja samaan aikaan en paljasta yksityiskohtia asioista, joita ette vielä tiedä. Hengellä on lupaus ihmiskunnalle: koska olette vapaan valinnan planeetta tällä hetkellä, emme voi antaa teille vihjeitä. Kaikkien asioiden joita paljastetaan, on oltava jo täällä ihmisen potentiaalisessa ajattelussa. Kaikkien keksintöjen joita saattaa syntyä, on jo idettävä jossain ihmismielessä. Ja jos näin ei ole, emme puhu siitä. Tämä kunnioittaa testiprosessia, joka on edessänne, ja kokemuksia, joita olette tulleet saamaan. Se on sopimuksemme kanssanne.
 
Kenties tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulette tämän kanavoijalta - sen ettemme paljasta asioita, jotka eivät ole täällä jo jossain muodossa? Se on totuus. Kuitenkin tyypillisesti ihmisen luova ajatus - myös ajatus keksinnöstä, mahdollisuudesta, filosofiasta - voi viedä vuosikymmenen tai enemmän saavuttaakseen paikan, missä massat voivat kuulla siitä. Kerron teille siis tänään joitain asioita, jotka näemme mahdollisuuksina siitä, mitä on jo täällä. Kyse ei ole ennustamisesta. Se on jo maan päällä. Kuljetan teidät siis muutamien asioiden läpi nopeasti.
 
Uusi energia 2012
 
Olette uudessa energiassa ja se on vasta alkamassa. Se on erilaista kuin entinen uusi energia. Vuoden 2011 loppu ja yhdistyen tähän vuoteen 2012 synnytti sen, mitä olemme ennustaneet teille pitkän aikaa. Se on miekkojen silta. Miekkojen silta mitä olemme kuvanneet aiemmin, on silta, mitä ihmiskunta käyttää mennäkseen yhdestä energiasta toiseen, ja sitä juhlitaan ympäri universumia. Sitä juhlivat ne, jotka auttoivat kylvämään tämän planeetan, ja ne jotka auttoivat kylvämään heidät - ja ne ennen heitä ja ne ennen heitä. He seisovat ympärillänne, edessänne, elämänne käytävässä ja ristivät miekat päämme yläpuolella juhlien voittoa. Niin kuin avioliittoseremonia sotavoimissa, jolloin taistelutoverit seisovat miekat ristissä ja kuljette käytävää pitkin - sitä on miekkojen silta ja sitä te olette tekemässä.
 
Voi, rakkaat ystävät, se voi kuulostaa teistä taas arvoitukselliselta, mutta ne jotka ristivät nuo miekat, ovat käyneet läpi sen, mitä te olette käyneet läpi. He tietävät, mitä tapahtuu ja minne se lopulta johtaa teidät. He ovat odottaneet tätä hyvin pitkän aikaa. On hyvin monia hyvin monista universumin osista ja he kaikki tietävät.
 
Apua siinä, mitä parhaillaan tapahtuu
 
Teillä on apua. Mitä tapahtuu planeetalle, joka alkaa pehmetä? Vanhat sielut ovat valonkantajia ja ovat olleet vuosia. He ovat niitä, jotka voivat näyttää muulle maailmalle valoa pimeässä paikassa. Sitä olette tehneet vuosia ja se on ollut vastamäkitaistelua.
 
Se on ylikäytetty vertauskuva, mutta jatkamme sen käyttämistä yksinkertaisuuden vuoksi. Ajatelkaa, että planeetalla on niitä, jotka ovat kulkeneet pimeydessä tuhansia vuosia. Se on vain pimeyttä. Se ei ole pahaa tai mystistä, vaan pelkästään valon poissaolemista. Se on pimeyttä, missä ihmiskunta ei yhdisty, koska sitä on vaikea tehdä, jos koko ihmisrotu kulkee pimeydessä. On vaikeaa tietää, mitä tehdä, kun ei näe, minne on menossa. Niinpä huolehdit itsestäsi. On kyse ennen kaikkea selviytymisestä - perusasioista.
 
Selviytymisessä keräätte toiset ympärillenne suojaksi ja lohduksi. Voitte kuulla heidät, voitte tuntea heidät, voitte kerätä ryhmän ja käperrytte vertauskuvallisesti pimeyteen. Tämä on vertauskuva tuntemastanne planeetasta. Sotia syttyy, koska olette pimeydessä. Ette voi nähdä toisia, joten pelkäätte heitä ja valmistaudutte aina puolustamaan omaa todellisuuttanne. Tämän vuoksi näin on ollut melkein koko historian ajan. Yhtäkkiä on kuitenkin valoa.
 
Mitä tapahtuu, silloin kun pimeässä paikassa on valo, edes pieni? Yhtäkkiä monet voivat nähdä kulkiessaan tästä tuonne. Kuvitelkaa, että on täytynyt kulkea pimeydessä A:sta B:hen vuosisatoja ja yhtäkkiä polulla on valoa. Ei ole tuntemattoman pelkoa, kun voi nähdä eteensä! Olette vapaita yhdistymään, koska voitte nähdä, että toiset ovat aivan kuin te! Olette vapaa saamaan ideoita. Olette vapaa saamaan tietoa.
 
Kerroin, että tässä viestissä olisi kyse siitä. Voitte kutsua sitä nimellä "Tiedon uudelleenkalibrointi planeetalla". Tietämättänne ja hyvin hitaasti tapahtuu pehmentymistä, mikä siirtää planeetan energiaa enemmän maskuliinisesta feminiiniseen. Tämä merkitsee, että tasapainotetaan se, mikä oli epätasapainossa. Pohjoinen ja eteläinen pallonpuolisko yhdistyvät - ei ole enää machoa pohjoista pallonpuoliskoa, vaan yksi joka on tasapainossa. Sen on tapahduttava näin, jotta Afrikka tekee sen, mitä se tekee (ennusteita jäljempänä).
 
Katsokaa Afrikkaa kartalla. Tiedätte, mistä puhun. Tasapainon on tapahduttava ja se tapahtuu. Afrikasta tulee kirjaimellisesti uusi maailma 75 vuodessa. Mitä tapahtuu, silloin kun parannetaan manner ja perusasiat on sitten saatavilla ilman sairauden tai diktaattorien kontrollointia? Vastaus on: upea alku sivilisaatiolle, jolla ei ole rajoja eikä mitään poisopittavaa, paitsi köyhyys. Katsokaa sitä ja "perääntykää".
 
Mitä tapahtuu, kun maapallo alkaa pehmetä ja on enemmän valoa? Myös terroristit muuttuvat. Kehotan sinua tarkkailemaan sitä, ihminen. Kehotan sinua katsomaan sitä kaikkea. Voit katsella tapahtuvan asioita, joita et odottanut. Silloin kun Neuvostoliitto kaatui, miten monilla teistä oli vastaus siihen, miksi se tapahtui ilman kansalaissotaa? Se tapahtui, koska vanhaa energiaa eivät tukeneet enää ihmiset, jotka asuivat siellä. Tietoisuusfysiikassa tulee aika, jolloin vanhaa energiaa ei voi ylläpitää, jos ei ole yhteistyökykyistä ihmisryhmää, joka on samaa mieltä sen säännöistä. Mitä tapahtuu, silloin kun maailman enemmistö ei halua enää sotaa? Näette itse asiassa tätä kehitystä. Onko kukaan kertonut teille, että olette "myöhästyneet" uudesta maailmansodasta? 3D:ssä olette. Vanhan energian toimintamallissa olette.
 
Haluan teidän katsovan joitain maita. Minulla ei ole kelloa [tällä toteamuksella Kryon kertoo meille, ettei hänen puolellaan verhoa ole aikakehystä, vain mahdollisuuksia]. Kerron vain teille, että se "uhkaa" [hengen ajoituksessa tämä voi merkitä jo vuosikymmenen päästä]. Haluan teidän katsovan tarkasti joidenkin maiden muutoksia. Näette muutoksia, jotka ovat selviä, ja joitain jotka eivät ole selviä [piilossa tai oletettuja]. Mutta selviä näette ennemmin kuin myöhemmin - Kuuba, Korea [Pohjois], Iran tietysti ja Venezuela. Haluan teidän katsovan, mitä tapahtuu, kun ne alkavat käsittää, ettei niillä ole enää liittolaisia maan päällä! Myös niiden veljet jotka ennen tukivat niitä joidenkin vihaamisessa, sanovat: "No, kenties ei enää. Se ei näytä enää tukevan meitä." Katsokaa tapahtuvaa synkronismia. Johtajat jotka ovat kuolleet tai kuolevat noin vuoden kuluessa, vievät mukanaan vanhat tavat. Katsokaa, mitä tapahtuu niille, jotka ottavat heidän paikkansa, ja muistakaa nämä kokoontumiset, joissa kuvasin näitä mahdollisuuksia teille.
 
Vanha energia on elossa, muttei onnellista
 
Haluan kertoa teille jotain: vanha energia kuolee huutaen ja potkien. Vanha energia ei antaudu koskaan. Vanha energia kuolee vain vaikeasti ja hitaasti. On vastarannankiiskiä pitkään. On niitä, jotka ovat vakuuttuneita, että ainoa tapa saada haluamansa on luoda draamaa, sotaa ja pelkoa. He jatkavat juoksemista paikkoihin, jotka tunsitte turvalliseksi, ja vetävät teitä taaksepäin mukanaan. He vihaavat sitä, että maapallo pehmenee, ja he jatkavat sapeliensa kalistelua, uhkauksien tekemistä ja tekevät uutisia tehdessään tätä. He eivät ole enemmistö, ihmisolento, mutta he ovat usein äänekkäimpiä. Silloin kun kuljette täysin terveenä ja teistä tuntuu upealta, paitsi että varpaanne on kipeä, niin mitä ajattelette? Kipeää varvastanne! Niinpä katselette sitten median puhuvan loputtomasti kipeistä varpaista ja masennutte. Tiedän teidän ymmärtävän tämän vertauskuvan.
 
Säätila … taas kerran
 
Kumppani on ollut "periaatteita vastaan" ja antanut teille viime vuosina sen, mitä olen kanavoinut säätilasta. Onko kyse maapallon lämpenemisestä? Ei. Paraneeko tilanne? Ei. Tämä on kahden sukupolven sykli. Maanjäristykset, tsunamit, tulivuorenpurkaukset ja myrskyt jatkuvat. Tämä on elämän uudelleenkalibrointia meressä ja ihmiskunnan on mentävä tästä läpi kykenemällään tavalla. Tämä on sykli, tunnettu ja odotettu, mutta koska ette ole käyneet sitä läpi nykyaikoina, sitä ei ymmärretä vielä.
 
Haluaisin kertoa teille, että teillä on sama intuitiivinen varustus kuin eläimillä pysyäksenne turvassa, oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Ette kuitenkaan usko sitä. Voi, käytätte pysäköintienkeliä, mutta ette elämänenkeliä. Tuo pikkujuttu on helppo teille, mutta iso juttu on mysteeri. Kyse on samasta prosessista: "Rakas Henki, missä minun pitäisi asua? Rakas Henki, mihin minun pitäisi mennä?" Henki on paikalla vastaamassa ja havaitsette sen intuitiona. Mutta ensimmäiseksi sanotte: "Ei, minä itse siinä puhun. Ei, odotan ääntä taivaalta. Sori vaan." Ette vieläkään ymmärrä, että niin Jumala puhuu yksilöille - sen pikkuäänen kautta, joka pitää teitä kädestä ja on ensimmäinen intuitiivinen vaikutelma kysymyksen jälkeen.
 
Joskus saatte vastauksen ennen kysymyksen esittämistä, koska tiedämme teidän kysyvän sitä. Joskus olemme niin halukkaita antamaan vastauksen, niin innokkaita siitä, että edes kysyisitte, että se tulee ennen kysymistänne, paljon ennen. Tämä on opastusta. Tätä pitää odottaa. Se kuuluu planeetan uudistumiseen ja tänä vuonna se alkaa parantua. No niin, aiotteko vastaanottaa sen vai heittää sen pois, koska "te" ajattelitte sitä?
 
Tulevia paljastuksia fysiikassa
 
No niin, puhutaanpa fysiikasta, koska voimme nyt paljastaa joitain asioita, kauniita asioita, joita alkaa tapahtua tieteessä ja joita aletaan nähdä ja osittain ymmärtää. Edessänne lattialla istuva herrasmies on Yawee. Tunnen hänen hyvin.
 
[Kryon puhuu nyt tohtori Todd Ovokaitysista, DNA-tutkijasta ja Kryon-tiimin jäsenestä, joka istuu lattialla tässä tilaisuudessa. Kryon on määritellyt tohtori Ovokaitysin aiemmin suureksi lemurialaiseksi tiedemieheksi ja totuuksien säilyttäjäksi Nuoruudentemppelissä Lemurialla, mistä puhuttiin 1994 toisessa Kryon-kirjassa.]
 
Eikö ole mielenkiintoista, mitä akaasiset muistipankit tuovat esiin ihmisessä? Akaasianne on sielumuisti, mikä on suunniteltu vapauttaman informaatiota, kun maapallon energia muuttuu sellaiseksi, missä on tarkoituksenmukaista aloittaa paljastamisprosessi. Nikola Tesla loi massattomia esineitä laboratorioissaan - kutsuisitte sitä antigravitaatioksi. Hän tiesi, miten siirretään sähköä langattomasti maan kautta (ei ilmakehän) ja hän oli turhautunut, ettei hän voinut todistaa sitä paremmin. Ei ollut teknologiaa, mutta ennen kaikkea planeetan energia ei ollut tietoisesti valmis hänelle. Hän ei pystynyt pääsemään toisten uskomusesteiden yli. Muuten, hän on takaisin täällä ja niin on myös Einstein ja tunnette heidät, sitten kun näette, mitä he puuhaavat.
 
Aikanne energia on nyt sopivan valmis joillekin teorioille, jotka olivat edellä aikaansa ja jotka olivat aivan yhtä täsmällisiä silloin kuin nytkin. Odottakaa kokonaan uuden tieteen yhtäkkiä räjähtävän ratkaisuja ongelmiin, joita olette työstäneet vuosia, ratkaisuja joissa sanotte: "Miksi sitä ei ajateltu aiemmin?"
 
Muuten, odottakaa kylmäfuusiota. Olemme kertoneet teille tämän aiemmin. Kylmäfuusiokokeilu oli oikea [puhutaan paljon vähätellystä Ponds ja Fleshman -kokeilusta menneisyydessä]. Kokeentekijät eivät pystyneet toistamaan havaintoaan, koska he eivät olleet tietoisia magnetismin ominaisuudesta, mikä vaikutti heidän kokeiluunsa [mikä tehtiin kellarissa, missä oli "sähköhyötypaneelit" ympärillä]. He luulivat sitä yksinkertaiseksi kemiaksi. Se ei ollut. Se oli vahinkohavainto fysiikasta, mikä jää mysteeriksi tällä hetkellä, mutta mikä yhdistää kemian magnetismiin, ja muutamat yrittävät sitä. Sama asia tapahtui Teslalle ja hän pystyi tarkkailemaan esineen lentävän työpöydältä, muttei oikeastaan tiennyt miksi. Hän tiesi sen liittyvän "magnetismimalliin", muttei hän kyennyt aloittamaan sen tekemistä tuon ajan työkaluilla ja teknologialla. Voitteko kuvitella sellaista? Nyt ymmärrätte hänen masennuksensa. Tuolla tavalla kehittymistä usein tapahtuu tällä planeetalla.
 
Keskustelua Yaween kanssa [tohtori Todd]
 
Todd on täällä ja tässä uudessa energiassa hänen lemurialainen akaasiansa alkaa paljastaa, mitä hän tietää. Energia liikkuu eteenpäin ja vapauttaa muistijälkiä hänen tietoisuuteensa. Hän ei saa kaikkea kerralla, kukaan teistä ei saa. Visio minkä hän sai, aloitti hänen etsintänsä [puhutaan hänen DNA-visiostaan vuosia sitten], mutta hän muistaa nyt asioita, joita vapautetaan hänelle vähitellen.
 
Viestini Yaweelle hänen syvällisistä käpylisäkesoinnutuksistaan eivät tulleet eetteristä. Hän tiesi sen jo. Mutta sanontaan, että hän tarvitsi muistutusta, jotta hän sopisi yhteen 2012-kellon kanssa. [Naurua] Ja se on toiminut ja hän on ajoissa valmiina. Mutta hän tiesi tämän informaation jo. Hänellä oli aavistus ja havainto yhdistetyistä soinnuista, koska hän tietää fysiikan kierrosta, mistä kukaan ei puhu … ja niinpä me puhumme tänään.
 
Nuoruudentemppeli
 
Yaweena Todd pyöritti Nuoruudentemppeliä Lemuriassa. Se yritettiin luoda uudestaan Atlantiksella paljon, paljon myöhemmin, mutta se ei toiminut, koska Yawee ei ollut paikalla. Yaweella oli ominaisuus, minkä lemurialaiset tiesivät epätavalliseksi, ja se oli, että hän eli kolme kertaa pidempään kuin muut. Niinpä hänellä oli sisällään jotain salaisuuksia energiasta ja erityisesti DNA:sta. Nuoruudentemppelissä hän löysi jotain, joka ollaan löytämässä tällä hetkellä. Minulla ei ole kelloa. Miten pian? Näette sitten.
 
Niinpä puhun nyt Yaweelle opetuksen jatkamiseksi. Hyvää huomenta, Yawee. [Huomaa, että vuorokauden aika on epäoleellinen, koska kello oli tässä tilaisuudessa kohta 17. Monet eivät huomanneet tätä. Se on Kryon huumoria.]
 
Todd: Hyvää päivää, Magneettimestari.
 
Kryon: Olemme puhuneet aiemmin. Olemme tehneet sitä tällä tavalla ja olemme tehneet sitä yksityisesti. Sinua ei laiteta valokeilaan, sillä annamme aina nämä keskustelut tarkoituksenmukaisessa rakkaudessa, vain kenties jo olevien asioiden painostamiseksi, jotta ne sopivat yhteen kellonne kanssa [taas puhutaan 3D-ajastamme]. Mitä muistat Nuoruudentemppelistä, mikä tulee mieleesi tietyissä piirteissä? Muistatko, mitä energioita siellä oli?
 
Todd: Käytettiin maapallon luontaista magneettiydintä, mikä oli erityisen keskittynyttä tietyillä alueilla, ja korkeus vahvisti sitä lisää.
 
Kryon: Muistatte, rakkaat ystäväni, jotka kuuntelette ja luette tätä, että Nuoruudentemppeli oli Lemurian vuoren huipulla. Lemuria oli planeetan korkein vuori. Tähän päivään saakka se on pysynyt korkeimpana vuorena, mutta nyt se on veden alla. Sitä kutsutaan Havaijiksi. Havaijin saaret ovat vain yhden jättimäisen vuoren huippuja. Juuresta huippuun mitattuna se on planeetan korkein. Nytkin siinä on lumihuippu. Voitteko kuvitella sen 6,7 kilometriä korkeampana? Voitteko kuvitella, miltä se näytti avaruudesta katsottuna? Tänne plejadilaiset päättivät tulla ensin. Se oli ilmiselvä.
 
Yawee, muistat ehkä, että sinulla oli kylmä, aina kylmä. Sillä temppelissä ei voinut olla lämmitintä, koska silloin se ei toiminut! Kun näit kumppanini tuomalla ruudulla [video jonka Lee näytti aiemmin "makrokietoutumisesta"], mitä tieteessä tehdään tänä päivänä, näitkö mitään mielenkiintoista, minkä ehkä muistat?
 
Puhumme lämpötilasta. Puhumme kylmästä, mikä on niin kylmää, että se vastustaa vähemmän energiavirtausta. Tämä on itse asiassa katalyytti lisäämään magneettisuuden 10- tai 100-kertaiseksi, jopa 1000-kertaiseksi lämpötilasta riippuen. Ilman teknistä koneistoa se oli yksi ominaisuus, mikä salli sinun tehdä sen, mitä teit tuossa temppelissä.
 
Haluamme kysyä sinulta tätä. Miten paljon muistat siitä fyysisestä laitteistosta, mikä tarvittiin tähän? Kysyn näitä asioita vain kiinnostuksesta nähdä, mitä akaasiasi puuhaa. Olemme sanoneet, että oli jotain, mitä kutsuttiin kohdeihmiseksi.
 
Todd: Tällä hetkellä avainpiirre on "magneettiajuri", jossa on tiettyä geometriaa ns. kohdeihmisen ylä- ja alapuolella. Oli siis magnetismia - oli "ei-aluepiste" joka saa aikaan kietoutumisen - ja oli vastapyörimisen merkitys.
 
Kryon: Erittäin hyvä. Vaikuttavaa. Iso kysymys. Ihminen on siis kietoutunut, eikö vain? Minkä kanssa ihminen on kvanttisesti kietoutunut? Muistatko? Minäpä kysyn sinulta tätä. Montako ihmistä huoneessa on?
 
Todd: Noin kymmenen.
 
Kryon: Ja onko ketään erityistä?
 
Todd: Malli-ihminen.
 
Kryon: Aa, todellakin. Muistatko mitään muuta ominaisuutta malli-ihmisestä, minkä ehkä huomaisit nähdessäsi hänet? Et ole siinä vielä. Ja tässä aiomme virkistää muistiasi tänään, jos se ok sinulle.
 
Todd: Totta kai.
 
Kryon: Palaan takaisin sinuun, Yawee, mutta nyt minun on käytävä läpi prosessi, jotta te kaikki ymmärrätte, mitä tapahtuu. Prosessissa tapahtuu paljastus. Vien teidät nyt perusatomirakenteeseen. Olen tehnyt tämän aiemmin, mutta en ole koskaan vienyt teitä tähän vaiheeseen. Haluan teidän katsovan elektronia kanssani, ikään kuin olisitte siellä ja yhtä pieni kuin se. Kumppanini, etene nyt hitaasti, sillä sinulla ei ole harjoitusta tässä ja on tärkeää, että saat viestin esitetyn mukaisena etkä parantele sitä [Kryon puhuu Leelle].
 
Fyysikot sanovat elektronien pyörivän. Ne eivät pyöri eivätkä voi pyöriä. Elektronissa ei ole pintaa, koska se on energiaa. Ne eivät pyöri, vaan niillä on sen sijaan elektronipotentiaali. Joka ikinen hiukkanen tällä planeetalla - kaikki mitä näette, kaikki asiat tässä universumissa - on luotu polariteetista. Tämä on nyt uutta informaatiota. Kaikki asiat on luotu polariteetista ja suunniteltu tasapainottamaan itsensä. Ja sen polariteetin vuoksi, mitä kutsuisitte plussaksi ja miinukseksi, ne liikkuvat ja yrittävät tasapainottua kentässä - kaikki asiat, sekä fyysiset että muut.
 
Kuitenkin kaikki polariteetit ovat alttiita sen ennakko-odotukselle, mitä kutsun "vertaispaineeksi". Elektronit joissa on tietynlainen varaus - kutsumme sitä positiiviseksi - vetävät niitä, jotka ovat negatiivisia, jotta ne voivat nollautua. Ne etsivät toisiaan luodakseen nollatasapainon. Ne pyrkivät olemaan tasapainossa ja jos ne eivät voi olla, ne eivät ole onnellisia. Käytän tätä sanaa vain korostaakseni sellaisten fysiikan hiukkasten olotilaa, mitkä ei löydä tasapainoaan. Myös epätieteelliset voivat arvostaa tätä.
 
Mutta edes atomeilla ei ole aina sopivia elektronipareja, koska ei ole mitään atomisääntöä, joka sanoo, että elektroneja luodaan aina tasamäärä. Niinpä usein on "pariton" - kuten kutsun sitä - ja sen tapahtuessa koko atomi varautuu positiivisesti tai negatiivisesti tuosta parittomasta riippuen. Kun tämä tapahtuu, atomi etsii toisen atomin, millä on vastakkaisen varauksen pariton. Tällä on nimi: magnetismi. Olen juuri selittänyt magnetismin. Tiede tietää jo osia tästä. Sitä he eivät ole kuitenkaan vielä oivaltaneet, että kaikissa asioissa on kaksinaisuus. He epäilevät sitä ja on teorioita, jotka osoittavat sen aivan pian, ja olen antanut sen teille tänään, koska se on aina ollut jonkun mielessä.
 
Niinpä pienimmästä suurimpaan kaikessa on kaksinaisuus, myös galaksissa. Galaksinne keskellä mitä kutsutaan mustaksi aukoksi, on kvanttinen työntö- ja vetomoottori ja aion kertoa teille hetken kuluttua, miksi niin on.
 
Tässä on iso kysymys ja vastaan siihen nyt. Miksi kaikessa on polariteetti? Miksi näin olisi luotu aina elektroniin saakka? Pienimmässä asiassa, myös ns."Higgsin bosonissa" [Jumalhiukkanen] ja kvarkeissa on polariteetti. Ette löydä luonnon osaa, missä ei ole polariteettia. Miksi? Kerron teille miksi ja fyysikot tulevat nauramaan. Eivät pilkatakseen, vaan yhteisymmärryksessä. Jos näin ei olisi, universumi olisi tylsä ja pitkästyttävä paikka. Koska luomalla kaksinaisuuden joka ikiseen hiukkaseen luodaan aktiivinen universumi, joka tasapainottaa itsensä eikä koskaan lepää. Jos näin ei olisi, se olisi staattinen, muuttumaton ja ei-luova. Siksi ilman polariteettia ei olisi elämää. Elämä luodaan atomihiukkasten kaksinaisuudella, polariteetilla. Elämä on välttämätön universumin olemassaololle. Ei ole mitään syytä fysiikkaan ilman elämää - ja luulitte asian olevan toisinpäin, eikö vain? Elämä oli sattumaa yhdellä planeetalla. Voi, miten 3D-mäistä teiltä! Elämä on suunnitelma.
 
Jatketaanpa keskustelua, sillä se on etenemässä johonkin. Yawee, kuvasit juuri makrokietoutumisen luomisprosessin temppelissä. Se mitä kuvasit, oli magnetismia ja nollapisteitä. Erittäin hyvä! Ymmärtäkö kenties, että magnetismia ja nollapisteitä on myös galaksinne keskellä?
 
Todd: Tietysti.
 
Kryon: Tämä siis merkitsee, että galaksi on itseensä kietoutunut tila. Tämä selittää nyt, miksi kaikki tähtijärjestelmät ja aurinkokunnat eivät seuraa newtonilaista liikettä. Sen sijaan ne liikkuvat kaikki yhdessä ja yhtenä keskuksen ympärillä, koska ne ovat kietoutuneet. Olen juuri antanut tämän syyn ja tiede alkaa ymmärtää sen pian. Se on ollut mysteeri tähän saakka, mutta nyt te tiedätte sen.
 
Teillä on siis makrokietoutumista. Suurin asia mitä voitte kuvitella, galaksi, on kietoutunut itseensä. Onko mahdollista, että elämän jokainen päivä on muita kietoutumiskysymyksiä, joita ette näe tai tunnista tai tiedä? Ja vastaus on "kyllä". Tässä sitä siis mennään.
 
Voi, rakas ihmisolento, se mitä annan teille seuraavaksi, on kaunista, ja se liittyy DNA:han ja Yawee tiesi sen. Hän tiesi, miten tehdä jotain taianomaista.
 
DNA-suunnitelma on täydellinen. Hyvä lääkäri kertoo teille sen nykyinkarnaatiossaan [Toddina]. Olen kertonut teille sen aiemmin. Se on täydellisenä sisällänne, kuitenkin istutte täällä DNA:n kera, mikä ei toimi hyvin. Tämä näyttää ristiriidalta, koska se on täydellinen ja suunniteltu pitkään elämään, mutta se kuitenkin tekee joitain asioita, jotka ovat sille vaistonvastaisia.
 
DNA on suunniteltu informaatiolähteeksi vastaanottamaan energiaa siitä, mitä sen ympärillä on ja mitä ihmistietoisuus luo. Se siis asettuu reagoimaan tarkoituksenmukaisesti siihen energiaan, missä se on. Toisin sanoen, jos planeetta on matalaa energiaa, sekin on. Se on kvanttimoottori, ja jos ihmistietoisuuden luoma kvanttienergia on matalaa, se toimii huonosti.
 
Haluan määritellä teille elämän - en biologista elämää, vaan henkisen elämän. Te kaikki älyköt, odottakaa, sillä kaikki eivät pidä tästä. Henkinen elämä Hengen mittaamana on sitä, kun ihmisellä on vapaa valinta. Milloin se on? Silloin kun hän vetää ensimmäisen kerran henkeä. Ei kohdussa. On niitä, jotka sanovat: "Se on väärin. Se on väärin. Sielu naisen kehossa on elävä!" Odottakaa. Puhun henkisyydestä. Sen Henki näkee, ja se tapahtuu, silloin kun tulette verhon toiselta puolelta ja vedätte ensimmäisen kerran henkeä.
 
Lapsella äidin sisällä ei ole vapaata tahtoa. Tuo lapsi on yhteydessä äidin valintoihin syntymäänsä saakka. Se on tosiaankin sielu valmistautumassa vapaaseen valintaan ja on monia ominaisuuksia, jotka ovat henkisiä ja joista olemme puhuneet siinä, miten tuo sielu reagoi. Mutta nyt puhun elämästä polariteetissa [kaksinaisuus], vapaasta valinnasta.
 
Mutta keskustellaanpa hetki tuosta "lapsesta sisällä", sillä on prosessi, josta haluan teidän tietävän. Haluan puhua noin 240 raskauspäivästä. Suunnilleen silloin lapsella on täydellinen DNA. Se ei ole ottanut ensimmäistä hengenvetoaan. DNA ei ole mitannut vielä planeetan energiaa, koska sitä hillitään. Oletteko käsittäneet tämän? Kohdussa on täydellinen lapsi. Lapsen DNA:ssa on kaikki akaasian ja myös vanhempien ominaisuudet, mutta se on erilainen sellaisella tavalla, mistä teille ei ole kerrottu. DNA on 100%:sti suunnitelman mukainen.
 
DNA:n kvanttiohjeet puhuvat lapsen biologialle, joka valmistautuu vetämään ensimmäisen kerran henkeä. Nyt paljastan sinulle, Todd, Yawee, mitä jo tiedät.
 
Nuoruudentemppelin selitys
 
Nuoruudentemppelissä on kaksi ihmisolentoa kvanttisesti kietoutuneena. Toinen on kohde. Toinen on malli. Elämän pidennyksen oli Yaweella olleen DNA-tiedon avulla määrä kietoa kohde malliin ja siirtää tiettyjä ominaisuuksia toisesta toiseen.
 
Tämä voisi toimia vain, jos DNA:ssa olisi kvanttiominaisuus, ja siinä on. Kaikki opetuksemme yli 10 vuodelta ovat kertoneet teille, että 90% DNA:sta joka on koodaamatonta ja jota pidetään roskana, on kvanttiohjeita. Siksi DNA-molekyylissä on oltava kvanttiominaisuuksia, joita ei ole vielä löydetty, mutta ne ovat hyvin todellisia ja liittyvät ohjeisiin yli kolmen miljardin DNA-molekyyliosan kemialle. Tämä on erityisen totta proteiinikoodattujen osien geenituotantokemiassa. Yksinkertaistuksena kerron teille, että DNA on aktiivisen dynaaminen ja voi muuttaa kaiken sen todellisuutta, mitä pidätte normaalina.
 
Yawee, selitit oikein hyvin sen kohteen ominaisuuksia, joka luo kietoutuneen tilan malli-ihmisen kanssa. Nyt paljastamme, että tuo malli oli 1) nainen 2) joka oli raskaana. Teillä on …
 
Todd keskeyttää: … täydellisen DNA-mallin lähde!
 
Kryon: Se on oikein! Niinpä Nuoruudentemppelin salaisuus on kaksiosainen: 1) DNA on täydellinen maan päällä syntymättömässä lapsessa ja voitte siirtää tuon täydellisyyden ominaisuuksia, ennen kuin se sopeutuu planeetan energiaan. 2) Voitte pidentää elämää ja laajentaa parantumista kvanttikommunikoinnilla DNA-molekyylin kanssa. Näettekö seuraamukset? Viisas, jumalainen nainen, jonka sisällä on lapsi, on ainoa, joka voisi olla mallipöydällä. Alatteko ymmärtää tämän kauneuden, tämän seuraamukset ja mihin se on menossa?
 
On useita asioita, joita tapahtuu valtavirtatieteessä. Ensinnäkin, löydätte joitain DNA-salaisuuksia ja ne ovat alkioasteella. Alkakaa katsella, kun tiedemiehet löytävät alkiosoluja ja niiden taikaa. Tiedätte jo, että istukassa on epätavallisia kantasoluja. Tiedätte myös, että ennalta ohjelmoidut aikuisen kantasolut ovat edelleen kehossa. Mutta entä syntymättömän DNA? (Älyköt, jatkakaa lukemista, sillä lopettaminen nyt saa aikaan vain levottomuutta.) Toiseksi Yawee, työsi edustaa tänä päivänä "täydellistä mallia" käyttämättä sitä, mitä teit Lemuriassa. Siksi olet ihminen, joka tulee tekemään tämän. Se on laajennus siihen, miksi tulit tänne, ja se on täydellistä vuodelle 2012 ja sen yli.
 
Nämä syntymättömän alkiosolut ovat yhteiskunnalle pyhiä ja voisivat yhtä hyvin olla Marsissa, sillä mikään tiede ei yritä käyttää näitä soluja 3D-tavalla, minkä vain osaatte tässä kohtaa. Jos sitä yritetään, se ei joka tapauksessa toimi. Opitte kvanttiprosesseja, jotka ovat vain ei-invasiivisia, mutta hyödyllisiä, ja se voi siirtää ominaisuuksia yhdestä biologisesta solusta toiseen ja ihmisestä toiseen. Ajatelkaa "langattomasti" (Kryon-huumoria taas]. Se minkä luulitte vaativan yli 1600 kilometriä pitkiä johtoja, tehdään nyt satelliiteilla. Se on analogia, joka osoittaa teille, että olette siirtymässä täysin uuteen ymmärrykseen energiasiirrosta. Puhutaanpa hetki äidistä tuossa mallissa.
 
Nainen joka oli tuolloin mallina pöydällä, voitti Lemurian lotossa [Kryon on hauska], sillä hän tiesi, että kun hänen vauvansa kiedotaan yhteen toisen ihmisen kanssa - vaikka kuinka vanhan tai sairaan - se tekee paremmaksi sitä, kuka tuosta vauvasta tulee. Tämä on monimutkaista, mutta toisen auttamisprosessi jättää jälkensä vauvan akaasiaan ja lapsi syntyy parantajaominaisuuden kera. Tässä kaikessa on monimutkaisuutta, kiistelyä ja yliälyllistä ajattelua, sillä 3D-aivonne kiitää löytääkseen asioita, jotka ovat väärin tässä. Voin sanoa teille vain, ettei kvanttijärjestelmä ole lineaarinen ja että logiikkanne "putoaa lattialle", jos yritätte analysoida näitä asioita.
 
Voitteko kuvitella ajan ympyrässä? Voitteko nähdä olevanne kahdessa paikassa samanaikaisesti tai muuttavanne molekyylirakennettanne tahdonalaisesti ollaksenne osa toista asiaa? Jos ette voi tehdä sitä, niin teidän ei sallita kommentoida järkevästi. Sillä kaikki nämä asiat ovat osa DNA:n kvanttimahdollisuuksia. Jos ette usko minua, kysykää joltain plejadilaiselta [lisää Kryonin arvoituksellista huumoria].
 
No niin, Yawee, ymmärrätkö, mitä teit silloin? Tarvitsetko lisää vastauksia?
 
Todd: No, voisin sanoa, tarvitsenko? Kyllä!
 
[Naurua]
 
Kryon: Yawee, mistä uneksit? Mistä sellaisesta uneksit, mitä et tiedä ja mitä haluat?
 
Todd: Uneksin DNA:n uudelleenkalibroinnista ja "yhtenäisestä harmoniasta", mikä sallii meidän liikkua vapaasti - luulisin. Niin kuin plejadilaiset tekevät kvanttitilassa paikasta toiseen.
 
Kryon: Tietysti kysyisit sitä, koska näet paljon suuremman kuvan sen perusteella, mitä akaasiasi on nähnyt ja muistaa. Tiedät sen myös mahdolliseksi.
 
Samaan aikaan kaikki täällä kysyvät samaa asiaa siitä, mitä he juuri kuulivat: "Mistä voimme löytää raskaana olevan naisen ja tehdä tämän nyt?"
 
[Naurua]
 
Se on paljon yli tuosta ja plejadilaiset tiesivät sen. Kaikki tämä informaatio tuli alun perin heiltä ja se välitettiin sinulle, Yawee. Se oli silloin, ei nyt. Plejadilaiset eivät tarvitse raskaana olevaa naista tehdäkseen sen, mitä he tekevät tänä päivänä. Heilläkin on DNA, mutta se on täysin kehittyneessä kvanttitilassa - tilassa mikä on ihmisrodun potentiaali.
 
Muistuttaisin teille, että kumppanini on antanut aiemmin viestejä fysiikan asenteesta. Nyt olemme takaisin polariteettikeskustelussa, mikä aloitti tämän kanavoinnin. Yawee, tämä "asenne" on valettuna siihen luonnolliseen keksintöön, minkä olet tehnyt. Fysiikka on aktiivista ja etsii tasapainoa. Tämä merkitsee, että jokaisella kentällä jonka olet luonut prosessillasi, on - oletko valmis? - täydellisen DNA:n ominaisuudet. Se näkee jo syntymättömän lapsen suunnitelman ominaisuudet. Ei tarvita raskaana olevaa naista. Ominaisuudet voidaan välittää ihmiselle ja tuo ihminen pystyy vastaanottamaan ne siinä asemassa, minkä hänen solurakenteensa pystyy omaksumaan.
 
Olet luonut työssäsi kvanttikentän noiden plejadilaisten ominaisuuksien kera ja solut kuuntelevat, silloin kun ne altistetaan sille. Sitä ei ole vielä hienoviritetty, mutta keksit lopulta miten. Sitten kun teet sen, sinulla on tulevaisuuden uudistamismoottori ilman malli-ihmistä, mutta malli-ihmisen ominaisuuksien kera.
 
Myös tiede ja muut tulevat näkemään tämän prosessin. Et ole yksin. Ei ole sopivaa, että sinulla yksin olisi elämän salaisuus, joten on muita. Eläinten alkiotutkimukset alkavat paljastaa sen, mikä antaa kyvyn kasvattaa ihmisille uusia raajoja, ja monia muita asioita, joista olemme puhuneet 23 vuotta. Se esittää vielä suuremman kysymyksen: "Mikä on eläinten todellinen rooli planeetalla? Reinkarnoituvatko ne?" Tämä on toista kertaa varten.
 
Etsikää tällaisten asioiden tapahtumista pian - ja myös aikuisen kantasolujen käyttämistä enemmän. Ja siinä se on, kaikki laitettuna eteenne. Kaikki tämä on odottanut vuotta 2012.
 
Yawee, yksi ominaisuutesi on, että elät plejadilaisten kanssa. Olet edelleen kietoutuneena heidän kanssaan, mikä ei tapahdu 3D:ssä. He haluavat kuulla taas sointuja, kuten 26000 vuotta sitten. He ovat valmiita. Ja sitten kun tuo signaali lähetetään, se sanoo "ihmiskunta on saapunut perille ja aikoo jäädä". [Puhutaan Toddin "Lemurialainen kuoro" -projektista päivänseisauksessa 2012.]
 
Ja tässä on päivän viesti. Jotkut sanovat: "Liikaa tiedettä, Kryon!" Toiset sanovat: "Tosiaankin, Luojan kaunis järjestelmä käsissä." Rakkaat ystävät, älkää kääntykö poispäin tieteen tiedoista. Teidän ei tarvitse tietää ja ymmärtää sitä, mutta pyydämme teitä juhlimaan sitä. Sillä Luojajumala on universumin mestarifyysikko ja hän on käyttänyt näitä työkaluja luodakseen elämän järjestelmän ja rakkauden tasapainon. Kaikki tämä parantaa ihmisen elämää ja ihmisen ymmärrystä.
 
Taas kerran sanon teille, että jokaisen atomin ytimen ja elektronien välinen etäisyys on täynnä Jumalan rakkautta. Se on Luojan keittoa, rakennettu elämää varten ja valmiina ottamaan teitä kädestä, jos haluatte sitä. Se on tiedon uudelleenkalibrointia planeetalla ja ensimmäinen askel kvanttitoimintamalliin. Valmistautukaa siihen.
 
Minulla ei ole kelloa. En voi sanoa teille milloin. Voin sanoa vain, että se on käsillä eikä se ollut aloittaessamme teidän kanssanne kaikki nämä vuodet sitten. Ohitimme merkin yhdessä ja nyt työ alkaa.
 
Ja niin se on.
 
Kryon
TIEDON UUDELLEENKALIBROINTI
(… ja keskustelua lemurialaisen kanssa)

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: