WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 24. maaliskuuta 2012

UUSI MAA NOUSEE - SEIKKAILUJA UUDESSA TIETOISUUDESSA


Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Maaliskuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

22. päivä: Kauneuden ja harmonian löytäminen
Tässä sitä ollaan … päiväntasauksen toisella puolella. Kyllä, se oli valtava energiamuutos, kun syleilemme sitä uutta energiavirtaa, mikä vie meidät joulukuun portaaliin ja pidemmälle. Tietysti olen onnellinen, että pystyimme ylläpitämään tuon energian eivätkä kaikki vakavat tuhon ja hävityksen ennusteet toteutuneet. Eikö ole jännittävää, että olemme kypsymässä rooliimme maanhoitajina ja pystymme löytämään tuon tasapainopisteen sisällämme, mikä ilmentyy myös tasapainona ulkoisessa maailmassa?

ArkkiEnkeli Mikael on muistuttanut minulle, että siirrymme kohti vuoden ensimmäistä suurta asetelmaa, Venus-transiittia 6.6. Venus-transiitti vuonna 2004 oli laukaisupiste monille muutoksille, joita olemme kokeneet viime vuosina ja jotka ovat tuoneet meidät tähän pisteeseen. Voimme odottaa, että myös tämä Venus-transiitti on laukaisupiste lisämuutoksille, kun suuntaamme kohti kohtalomme tapaamista joulukuussa. Venus on aurinkokunnan taivaankappale, mikä yhdistää meidät rakkauden, kauneuden ja jumalaisen feminiinisyyden värähtelyyn. Tänä aikana nämä energiat nousevat maan päällä ja meitä vedetään ilmaisemaan rakkautta ja kauneutta elämässämme. Kaikki mikä ei ole harmoniassa näiden kohoavien taajuuksien kanssa, joutuu paineen alle tänä aikana.

Olet ehkä pannut viime päivinä merkille ärsytystä ja melkein vihaa asioita kohtaan, jotka eivät ole harmoniassa oman kauneus- ja tasapainotunteesi kanssa. Näitä epäharmonisia energioita on aina ollut, mutta huomaat ne, koska Venuksen harmonisempia energiataajuuksia tulee maakenttään ja tietysti niitä vahvistaa Jupiter ja ne laajentuvat tietoisuuteemme. 

On myös totta, että kun yhdistymme aurinkokuntaenergioihimme lähemmin ja yhdistymme taas korkeampien charkojen ja korkeamman tietoisuuden kanssa, tiedostamme enemmän energiavirtaukset Solaris-tähti/aurinkojärjestelmässämme. Tällä hetkellä meidät syleillään harmonia- ja kauneusvirtaan ja kaikki mikä ei ole tätä taajuutta, tulee hyvin ilmeiseksi. Tästä syystä vaikuttaa tällä hetkellä paradoksilta, kun harmonian lisääntyminen saa tuntemaan enemmän epäharmoniaa, mutta se on pelkästään tulosta sen näkemisestä selvemmin, mikä ei ole harmoniassa elämässämme.

Hyvä uutinen on - erityisesti teille pohjoisessa, missä kevät on alkamassa - että tämä rakkaus- ja kauneusvärähtely tuntuu enemmän ja enemmän, kun vuosi etenee ja erityisesti kesäkuun ja Venus-transiitin aikaan.

Yhdistyminen kauneuden ja harmonian taajuuteen ja energiaan on välttämätöntä tänä vuonna, jos meidän on tarkoitus päästä muutosten läpi tasapainon ja ilon tunteen kera. Tietysti paras paikka tämän löytämiseen on luonto. Kun yhdistymme tähän jumalaisen feminiinisyyden taajuuteen itsessämme ja maailmassamme, oivallamme enemmän ja enemmän, että sitä on jo luonnossa ja kun yhdistymme luonnon malleihin ja harmonioihin, yhdistymme myös jumalaiseen luovaan älykkyyteen ja jumalaisen rakkauden taajuudet ilmentyvät kaikessa luomisessa.

Delfiinienkelit ja -mestarit työskentelevät myös kanssamme nyt, auttaakseen meitä yhdistymään näihin energioihin ja työstän projektia, mikä auttaa tuomaan nämä taajuudet ihmisten elämään musiikin ja äänen kautta. 

Projekti on nimeltään "Uusi maa nousee - Delfiiniuneksiminen" ja esittelen teille musiikin ja energiat hyvin pian. Sitä odotellessa tässä on kaunista musiikkia tuomaan jumalaista feminiinisyystaajuutta ja uuden maan pyhää energiaa starchildglobal.com/newearthrisingmarch2012.html#22.

-----------
UUSI MAA NOUSEE - SEIKKAILUJA UUDESSA TIETOISUUDESSA
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: