WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Maljojen kahdeksikko





Kiperä asia vaivaa, olisi saatava etäisyyttä siihen ja tehtävä ratkaisu sisäistä ääntäni kuunnellen...

Tänään nostin pakasta kortin Maljojen kahdeksikko!
Avainsanat:
Luopumien, uudistuminen, väsymys, näkökulman vaihdos, omien rajojen tunnistaminen
Pohdittavaa:
Pidätkö sinnikkäästi kiinni asioista, jotka eivät enää palvele kasvuasi? Osaatko luopua vanhasta ja aloittaa uuden?

Käänteinen merkitys:
Vanhoista asioista kiinni pitäminen uuvuttaa helposti ja aikansa eläneisiin asioihin takertuminen vie elämästä mielekkyyden. Selkeiden valintojen tekeminen on vaikeaa, jos ottaa asiat liian henkilökohtaisesti. Myös väärät olettamukset siitä miten asioiden pitäisi olla, voi johtaa harhaan.

Kortin neuvo:
Uudistu ja hyväksy muutos! Se on tietoisen ja onnellisen elämän edellytys. Kuuntele tuntemuksiasi ja luota niihin. Ne ovat lähempänä totuutta kuin mielesi esittämät väitteet ja epäilyt, jotka useimmiten vain johtavat sinua harhaan. Sisäistä ääntäsi kuuntelemalla voit elää tässä hetkessä ja säilyttää energiatasosi korkeana. Muista myös, ettet anna liikaa tai väärällä tavalla, niin että uuvutat itsesi.

Uskalla päästää irti siitä, mikä ei enää tunnu oikealta. Katso mieluummin eteenpäin kuin taaksepäin. Tulevaisuus on tuntematon ja se saattaa vaikuttaa jopa pelottavalta. Matkaa kuitenkin ylväästi eteenpäin ja kohtaa pelkosi. Ja muista, että joskus on parempi tehdä virheitä kuin pelata varman päälle. Pyri toimimaan niin, että luot enemmän sopusointua ja tasapainoa elämääsi.

Maljojen kahdeksikko
Hylkäämisen ja taakse jättämisen kortti, joka vaatii tekemään kipeitä valintoja kahden toisiaan lähellä olevan vaihtoehdon välillä. Vanha elämä ja sen rasitteet on viisasta jättää taakse, jotta uusi ILO ja RAKKAUS pääsee syntymään.

Minun ajatuksiani
Kukaan muu ei voi elää elämäänii puolestani, minun on se tehtävä itse. Yritän irrottautua arvostelevasta mielestäni ja annan itselleni aikaa pohtia, mikä minusta todella tuntuu oikealta ratkaisulta. Teen päätökseni kaikessa rauhassa ja luotan siihen, että oikea vastaus nousee sisimmästäni. Minun on annettava anteeksi itselleni.

Ratkaisun tekemiseen tarvitsen apua kaikilta ihanilta Enkeleiltäni, jotka vierelläni seisovat (ovat muuten indigonsinisiä).

Kiitos, kiitos, kiitos.....
KKK
Lähde: astro

Ei kommentteja: