WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 25. syyskuuta 2009

Sisäinen kritallini on laventeli!


Ajatus kristallista on kuin energeettinen avain Se virittää Minut oman sisäisen Kristus-tietosuuden tasolle. Kristus -aspekti on hyvin läsnä kristallitietoisuudessa. Se on syntynyt samanlaisen voimakkaan henkisen paineen alaisena, kuin kristallitulen värähtely. Kristalleissa on läsnä myös Pyhän Hengen Tuli. Aktivoimalla omaa kristallitietoisuuttani, joka on sydämessäni, voin saavuttaa näitä elementtejä eläämääni ja edistää henkistä kasvuani.


Lepidoliitti-laventeli rumpuhiottu
Henkisyys - Onni - Uni
Chakra: Sydän, otsa


Meditaatio / hoito


Kuvittelen sydämestäni elävän yhteyden Äiti-Maan Sydämeen.
Kuvittelen pääni päälle maailmankaikkeuden keskuksen, yhden elämän lähteen, ja sieltä virtauksen minun sydämeeni.
Kuvittelen enkeleitä ympärilleni, enkeleille sydänkeskukset, jotka loistavat valossa ja että tämä valo yhdistyy sydämeni kanssa.
Kuvittelen sitten, että säkenöivä kristalli laajenee hengitykseni tahdissa niin suureksi, että mahdun kokonaan sen sisäpuolelle. Otan vastaan hoitoa hetken aikaa.


Pyydän kaikkia niitä asioita, jotka tunnen nyt tärkeäksi, mukaan hoitoon kristallin sisälle.
Lopuksi annan kristallin laskeutua Äiti Maan Sydämeen. Annan sydämestäni jäädä auki valovirtauksen Äiti Maan Sydämen kanssa.


Tunnen fyysisen kehoni ja kiitän tästä meditaatiosta / hoidosta ÄitiMaata, Alkulähdettä ja Enkeleitä sekä sisäistä kristalliani.


KKK

Ei kommentteja: