WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Matkalla Viipurissa

Oma kuva VIIPURI
Viipuri oma kuva
Tuli tehtyä retki Viipuriin Tmi Leenan-Matkat. Perjantai - aamuna klo 6.00 matka taittui A & A Travels Oy:n tasokkaalla bussilla taitavan kuskin ollessa ratissa. Ensimmäinen pidempi tauko pidettiin Ristiinassa. Saatiin murua rinnan alle ja hiukan päällekin. Sitten kohti Lappeenrannan asemaa, yksi matkalainen mukaan junalta. Juna oli myöhässä tunnin eli saimme odotella aikamme sen saapumista.(ei mitään uutta sillä rintamalta).

Maisemat ovat hienot Suomessa varsinkin näin kesän aikana. Lehmiäkin näin laitumella... Kaunis ilma oli matkalla mukana myös...

Selvittiin Suomen tullista hienosti lyhyellä odotusajalla klo 10.20 /10 min. Venäjän tullissa meni yli tunti klo 10.30 - 11.40.

Takaisin palatessa tulleissa meni aikaa päinvastoin eli tasapisteet tuli ....

Sitten vain Viipuria kohti Papulan kautta klo 12.05 (silta rikki) siksi tämän kautta, reitti hiukan pidempi. Pietariin olisi ollut matkaa vain 145 km mutta retkimatkamme kohde oli siis Viipuri.

Kellojen siirtoa tunti eteenpäin eli olimme Moskovan aikaan noin klo 15.30 perillä Viipurissa. Päivällinen klo 16.00 kellariravintolassa, jonka matkanjohtaja oli tilannut meille valmiiksi. Ruoka oli maittavaa ja sitä oli tarpeeksi.

Lauantaina tehtiin retki Monrepos´n puistoon. Kreivi Ludwig von Nikolayn kartanon entisillä mailla sijaitseva lumoavan kaunis maisemapuisto on peräisin 1700 - luvulta. Nautittiin luonnosta ja syötiin piknik lounas luonnon helmassa. Käytiin myös Talikkalan torilla ja kaikkialla muuallakin. Nähtävää on / oli paljon.

Viipurissa on luokkaerot suuret. Todella rikkaita, se näytetään myös sekä todella köyhiä ihmisiä. Yritystä on monenlaisella saralla että töitä ja rahaa riittäisi kaikille.

Kaunis ilma suosi meitä Viipurissa kuin myös teitä täällä Suomessa.

Viipurin linnaa korjailtiin, ei tullut siis käytyä siellä vain kauempaa katselin ja otin kuvia.

Kuvat ovat minun ottamia.
Viipuri 3.7.2010


Monrepo´s puisto

Ei kommentteja: