WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 29. heinäkuuta 2010

Sirius



Sirius, henkinen prototyyppi

Muinaisista ajoista saakka Sirius on tunnettu ja sitä on kunnioitettu. Muinaisella Atlantiksella mysteerit perustuivat informaatioon, mitä saatiin Siriuksen mestareilta. Atlantiksen kolmannen romahtamisen jälkeen Siriuksen mysteerit levisivät muinaiseen Egyptiin. Jo niin varhain kuin 3000 e.Kr. egyptiläiset alkoivat juhlia tätä Sirius-tähden nousemista ja julistivat tämän uudeksi vuodeksi, kun Niili tulvi äyräidensä yli suuren leijonan aikana, Leijonan kuussa.

Sirius on Kristus-tietoisuuden koti - ei ainoastaan meidän planeettaamme ja aurinkokuntaamme, vaan myös koko galaksia varten. On sanottu, että kaikki suuret avatarat ovat alun perin Siriukselta, taivaamme kirkkaimmalta tähdeltä. Sirius on aina ollut maan henkinen prototyyppi ja esittänyt tärkeää osaa maan varhaiskehityksessä. Henkinen energia säteilee Sirius-tähdeltä aurinkomme sydänchakraan ja sitten kulkee maahan auringon siunaavien säteiden kautta.

Kun Siriuksen säteet kaareutuvat maahan auringon kautta ennen aamunkoittoa, Kristus-siemenet meidän jokaisen sisällä lähetetään uuteen kvanttimalliin. Nämä Kristus-siemenet ovat DNA-koodauksia, jotka ovat odottaneet tätä nimenomaista tähtisäteilyä ja -asetelmaa niiden sinetöityjen tiedostojen avaamiseksi, jotka paljastavat hiljaa olleet totuudet. Sanojen ja ajatusten välisenä hiljaisena aikana löydetään avain, mikä avaa tähän saakka näkymättömän.

Meille annetaan 8.8.2010 harvinainen tilaisuus kulkea toisen nopeutuneen heräämisen oven läpi - 8:8-Leijonaportti. Tämä herääminen tapahtuu kaikkien olentojen solutiedostoissa. Näitä solutiedostoja pidetään kristallikoodissa, mikä on DNA:n jokaisessa säikeessä.

Muinaisina aikoina muistamistiedostot kätkettiin fyysisesti syvälle maahan, pyhien paikkojen alapuolelle, yläpuolelle ja ympärille. Näiden koodauksien äitimatriisi elää Egyptin Suuren pyramidissa, sfinksi tähtivartiosotilaana. Kun muinaiset taivaat asettuivat tiettyyn tähtiasetelmaan, avautui energiaovi pyhiin paikkoihin ja antoi sisäänpääsyn näiden pyhän geometrian koodausten kautta. Me kaikki kannamme sisällämme solutietoisuutta kaikista pyhistä paikoista, joita on koskaan ollut maan päällä ajan alusta saakka. Kyse on vain aikomuksemme hienovirittämisestä näiden energioiden vastaanottamiseksi.

Maa voi siirtyä eteenpäin vain sydämen kautta. Jokainen työkalu, meditointi ja OM on hedelmätön puu, ellei siirrytä suoraan yhteyteen sydämen kanssa, mikä aktivoi niin valtavan rakkausväylän, että ollaan automaattisesti mukana ponnistelematta. Meidän on määrä tulla enemmäksi, kuin tiedämme. Tämä uusi peiliheijastus antaa meille sen, mitä olemme etsineet aionien ajan.

Elokuun 8. päivä on luonnollinen sisäänkäynti. Ei mitään pakotettua, ei mitään työnnettyä, ei mitään ihmisen tekemää - vain luonnollista muistamista, mikä käynnistää nukkuvat valokoodimme. Se nostaa meidät paikkaan, missä voimme nähdä valoparaatin, mikä on vasta tulossa. Tunnettu ja tuntematon aika yhtyvät, kun universumin aikaketju pysähtyy kalibroitumaan. Kaikki mikä oli piilossa, näkyy - kaikki mikä näkyi, on selvää.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Lähde: Kanavoinnit
Kirjoittanut Gillian Macbeth-Louthan
(www.quantumawakening.com)

3 kommenttia:

Nikki kirjoitti...

Tutkin ja epäilen..joo.
8.8.2010 (MIKS MUKA TÄMÄ PÄIVÄ?)
on Kuun yhtymä DNA-asteroidiin (55555) 12 astetta Rapua ja Solmuakseli on 11 ja risat Rapu-Kaurista.

MUTTA
Sirius on 14 astetta Rapua,
ja DNA yhtyy Siriukseen vasta 12.8.
ja
samalla Kuu yhtyy Merkuriukseen 15 astetta Neitsyttä.
Että
jos sais astrologisesti valita niin kyllä kallistuisin tuohon jälkimmäiseen,
tai
oikeestaan vielä myös seuraavaan päivään, 13.8,
kun allakassa seisoo jotta Kuu-Saturnus-Mars-Venus yhtymä,
ja kun vielä Perseiditkin lentelee parvena taivahalla 12-13.8...meteoreja tunnissa 70-110.
Oisko siinä sitä "valoparaatia"? =))

Nikki kirjoitti...

DNA:N ASTEROIDINUMERO MENI NÄKÖJÄÄN PUHELINNUMEROKSI IHAN ITTEKSEEN.
EIVÄT VARMAAN VASTAA SIELTÄ ARKISTOSTA...=)
korjaa jos voit

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kuunkierto Nikki, kiitos palautteestasi.

Astrologiaa en tunne, mutta taitaa olla tutustumisen arvoista...

Arkisto ei vastaa, mutta jospa intuitio kertoisi...

Kanavointeja on monenlaisia.

Kun luotan itseeni. Koen itse ja näen ennen kuin uskon niin eiköhän se siitä...

Jokainen kokee ja uskoo omalla tavallaan oman elämäntilanteensa mukaisesti ja elää omaa elämäänsä.

Mielenkiintoista tämä elämä...