WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 8. marraskuuta 2010

Homeopatia - hoitomenetelmä / 2 osa

Elämänvoima nykytieteen mukaan

Puolustusmekanismi toimii yhtä aikaa elimistön kaikilla tasoilla  ja puolustaa järjestelmällisesti, parhaalla mahdollisella tavalla sisäisiä ja henkisiä alueita.

Kehon tunnetut fysiologiset ja kemialliset mekanismit ovat puolustusmekanismin välineitä.

Ihmiselimistö on enemmän kuin fyysisten osiensa summa, mikä käy parhaiten ilmi hedelmöityksen ja kuoleman hetkellä. Tästä voidaan päätellä jonkinlaisen älykkään "elämänvoiman" olemassaolo, voiman, joka elävöittää, ohjaa ja tasapainottaa niin tervettä kuin sairastakin elimistöä sen kaikilla tasoilla.

Puolustusmekanismi on elämänvoiman osa. joka reagoi erityisesti sairaustiloihin. 

Fysiikan uudet käsitteet alkavat tulla käyttöön myös biologian alalla, erityisesti kehon sähködynaamisten kenttien tutkimuksessa. Nykyisin on jo olemassa laitteita, joilla voidaan suoraan mitata kehon sähködynaaminen kenttä. Näitä mittauksia voidaan käyttää hyväksi syövän ja infektiotautien diagnosoinnissa tai hypnoosin syvyyden määrittelyssä.

Kirliankuvaus on uusia uria aukova tekniikka, jonka avulla sähkömagneettinen kenttä voidaan vaikuttavalla tavalla tehdä suoraan näkyväksi. On myös osoitettu, että tämä ilmiö ei ole keinotekoinen. 

Huolimatta niistä edistysaskelista, joita biosähkömagneettisen kentän tutkimuksessa on tehty, tarvitaan vielä runsaasti näyttöä, ennen kuin tätä kenttää voidaan pitää elämänvoiman toiminnan "todisteena".

J.T. Kentin selkeän elinvoiman kuvauksen mukaan elämänvoimalla on luovaa älykkyyttä, se on altis muutoksille, se valtaa aineen korvaamatta sitä jollakin muulla aineella, se luo kehoon järjestystä, se on pikemminkin laadullinen kuin määrällinen, se on mukautuvainen ja uutta luova.

Elämänvoima ja sairaus
Fysikaalinen perusta

Voidaan olettaa, että elämänvoima on sama kun kehon sähködynaaminen kenttä. Tästä syystä elämänvoima on tunnettujen fysiikan lakien alainen.

Aine ja energia muuttuvat toisikseen sähködynaamisessa kentässä; tämä kenttä voidaan määrittää käyttämällä aaltoliikkeeseen liittyviä suureita, jotka ovat taajuus, aallonpituus ja amplitudi.
Aaltoliikkeen tai sähködynaamisen kentän voimakkuus on suhteessa sekä amplitudiin että taajuuteen.

Jokaisella aineella on tietty resonanssitaajuus, joka saa sen särähtelemään voimakkaammin silloin kun siihen vaikuttaa toinen samataajuuksinen aaltoliike. Tämä resonanssitaajuus on helppo määritellä homogeenisissaesineissä, mutta sitä on vaikea havaita epähomogeenisissa aineissa kuten ihmiselimistössä.
Ihmiselimistön sähkömagneettista kenttää voidaan pitää sen "dynaamisen tasona" - tasona, joka käsittämättömästä monimutkaisuudestaan huolimatta on tiettyjen periaatteiden ja lainalaisuuksien alainen (resonanssi, harmonia, vahvistaminen ja interferenssi). Nämä periaatteet ja lainalaisuudet ovat uuden "energialääketieteen " perusta.

Puolustusmekanismi
Elämänvoiman avulla elimistö käsittelee useimmata sairautta aiheuttavat ärsykkeet aiheuttamatta oireita. Mikäli sairautta aiheuttaava ärsyke on voimakkaampi kuin puolustusmekanismi, ensimmäinen reaktio on elimistön resonanssitaajuuden muutos.

Latentin vaiheen aikana itse oireita ei vielä ilmene, vaikka elimistön värähtelytaajuus muuttuukin välittömästi ärsykkeen vaikutuksesta.
Kun resonanssitaajuuden muutos on tapahtunut, myös elimistön herkkyys sairauksia kohtaan on muuttunut. Ihminen on altis uudelle tautiryhmälle. Tämä herkkyyden muutos selittää, miksi potilaat usein sairastuvat toinen toistaan vaakavampiin infektioihin ja että infektioiden aiheuttajien antibioottivaste on heikentynyt.

Resonanssi-ilmiö aiheuttaa sen, että elimistö on tietyllä hetkellä periaatteessa altis vain yhden tason sairautta aiheuttaville vaikutuksille. Ihminen voi siis olla "immuuni" tippurille kahdesta syystä; joko hän on liian sairas tai liian terve, jotta hänen elimistönsä resonoisi sillä tasolla, jolla tippuri ilmenee.

Resonanssi-ilmiö hallitsee myös parantavia vaikutuksia. Minkä hyvänsä hoidon onnistuminen johtuu siitä, että hoito resonoi sillä hetkellä elimistön oikealla tasolla. Tällainen onnistuminen on kuitenkin harvinaista, sillä paranemisen periaatteita ja lainalaisuuksia ei ymmärretä. Usein tällaiset hoitotulokset tukahdutetaan myöhemmin vääränlaisella hoidolla.

Paranemisen lait

Dynaaminen taso läpäisee elimistön kaikka tasot samalla tavoin kuin sähkömagneettinen kenttä läpäisee aineen, siltä saavat alkunsa niin terveen kuin sairaankin elimistön kaikki toiminnot. Pitkälle järjestäytynyt systeemi reagoi stressiin tuottamalla aina parhaan mahdollisen reaktion, johon se kykenee.
Dynaamista tasoa hyväkseen käyttävät terapeuttiset menetelmät voivat vaikuttaa joko epäsuorasti yhden tason kautta tai suoraan itse dynaamiseen tasoon.

On olemassa kolme terapiamuotoa, jotka pystyvät vaikuttamaan suoraan dynaamisella tasolla:akupunktuuri ,henkisesti kehittyneen yksilön "käsillä parantaminen" ja homeopatia.

Samankaltaisuuden lain ansiosta potilaan dynaamisella tasolla ilmenevä oire saadaan vastaamaan lääkeaineen avulla terveellä ihmisellä aikaansaatua oiretta, jolloin lääkeaineen ja potilaan välille syntyy resonanssi.

Samankaltaisuuden laissa sanotaan: jokainen aine, joka saa terveessä ihmisessä aikaan jonkin oirekokonaisuuden, voi parantaa tämän saman oirekokonaisuuden sairaalla ihmisellä.

Samankaltaisuuden lain on luonut aikansa kehittymättömiin parannuskeinoihin tyytymätön saksalainen lääkäri, Samuel Hahnemann. Hän teki tämän lain pohjalta järjestelmällisiä lääkeainekokeiluja ja kirjasi järjestelmällisesti tietyn lääkeaineen terveellä ihmisellä aiheuttamat oireet.

Jotta lääkeainekokeilu olisi täydellinen, lääkeainetta tulee kokeilla erilaisina annoksina(eli potensseina). Kaikilla kolmella tasolla ilmenevät oireet tulee kirjata, samoin ne oireet, jotka sairailla potilailla paranevat lääkeaineen antamisen jälkeen.

Lähde: George Vithoulkas Homeopatian perusteet
The Science of Homeopathy 1980
Homeopatia on 1700-luvulla syntyneen saksalaisen lääkärin Samuel Hahnemannin kehittämä hoitomenetelmä, jossa kemiallisten lääkkeiden sijasta käytetään erikoismenetelmin valmistettuja lääkkeitä; nämä vaikuttavat ihmisessä itsessään oleviin parantaviin voimiin.
http://en.wikipedia.org/wiki/Homeopathy

Nyt Eu on naulaamassa viimeistä naulaa arkkuunsa. Itse kävin lyömässä oman naulani. Tutustu tekstiin / videoihin ja anna sydämesi päättää, mitä teet.
Eu on viemässä läpi lakiehdotusta, joka kieltää kaikki luontaisravinteet, yrttivalmisteet ja niiden myynnin kaikissa muodoissaan huhtikuusta 2011 alkaen. Myös kaikki alaa ...koskeva kirjallisuus uhataan kieltää. Voit tutustua aiheeseen paremmin oheisen linkin kautta, missä voit myös allekirjoittaa vetoomuksen terveellisen ja luonnonmukaisen elämän puolesta.
http://www.grammasintl.com/html/products/campaigns.asp
Näytä lisää

Our aim is to protect the nation from a lifetime of perpetual ill health; safeguard health choice, human & animal rights, cultural heritage and secure a safer, healthier life for future generations.
http://www.astro.fi/ 

APU -Lehti numero 42 / 21.10.2010 sivut 42 - 46.
Vaihtoehto. Esimerkiksi Englannissa käytetään homeopaattista hoitoa kemiallisten lääkkeiden rinnalla. Homeopaatti Aino Eckstein epäilee, että rokotukset vaurioittavat immunijärjestelmää.

Ei kommentteja: