WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 5. marraskuuta 2010

Pyhäinpäivän aatto / Kuoleman IHME

Pimeydestä Valoa kohti. Uusikuu 6.11. ko 6.52 !

Marraskuussa pimeän tultua on itätaivaalla kaksi paljain silmin näkyvää tähtijoukkoa; Plejadit ja Hyadit. 

http://www.ursa.fi/taivaalla/

Pimeys
Kynttilät haudalla
Valoa kohti
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuolleiden_päivä
1.11.. kuolemanpäivä jolloin verhot maailmojen välillä ovat ohuet. http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhäinpäivä

KUOLEMAN IHME

Rakkaat Mestarit, olemassaolon maatasolla ihmiset riemuitsevat Lapsen Syntymää, sillä se todellakin on Luomisen Ihme, ja he Surevat Takkaan Ihmisen Kuolemaa, sillä he tuntevat tuon keskuudestaan lähteneen ihmisen osalta henkilökohtaista menetystä. Kuitenkin Kuolemakin on Ihme Henkisestä Näkökulmasta, se on Riemuitsemisen Aikaa, sillä se on Todellisen Olemisentilaan Palaamisen Aika.

Olemme puhuneet heikentyneestä tietoisuudesta, ja Teidän on aika Ymmärtää, että yYösnousemusprosessi sisältää tietoisuutenne laajentamisen, missä yhdistetään kaikki tietoisen ilmaisunne puolet. Ette ole ainoastaan ihminen, jolla on Sielu, olette Upea Olento, joka on kokenut valtavan määrän fyysisiä tietoisuuden ilmaisumuotoja.


Muinaisina aikoina, jolloin koitte aineellisia ulottuvuuksia puolikiinteissä tai vaihtelevan kiinteissä muodoissa (ollessanne korkeimmassa neljännessä ja alemmassa viidennessä ulottuvuudessa joko maan päällä tai toisilla planeetoilla aurinkokunnassanne tai galaksissanne), piditte saman muodon paljon kauemmin kuin nyt. Itse
asiassa piditte saman fyysisen "astian" tuhansia vuosia teidän ajanlaskunne mukaan. Siirtymäprosessi ja fyysisestä astiasta luopuminen elämän lopussa oli yhtä luonnollista kuin vanhojen vaateiden poisheittäminen. 

Kuolemaa sellaisena, kuin te sen nyt tunnette, ei ollut olemassa, ennen kuin ihmiskunta vajosi kolmannen/neljännen ulottuvuuden tiheyteen ja unohditte, että matkanne maan päällä oli vain hyvin lyhyt väliaika lukuisten kokemustenne joukossa upeilla matkoillanne ympäri kosmosta.

Liikuttavan hyvästelyseremonian jälkeen lähtevä sielu astui erityiseen "siirtymälähteeseen", missä muodonmuutoksen violetti liekki roihusi kirkkaasti (violetti liekki ei ole kuuma, vaan viileä ja rauhoittava), ja hänet kuljetettiin välittömästi sopivaan korkeamman ulottuvuuden ympäristöön. Ne jotka jäivät
  jälkeen fyysiseen ulottuvuuteen, pystyivät kommunikoimaan telepaattisesti lähteneiden rakkaidensa kanssa, ja he tiesivät, että he tapaisivat taas joskus tulevaisuudessa. He tiesivät myös, että he voisivat olla eteerisesti vuorovaikutuksessa rakkaidensa kanssa yöllisillä matkoillaan, sillä heidän yölliset matkansa olivat yhtä todellisia ja muistettavia kuin päiväaikaiset kokemuksensakin.

Joskus tulevaisuudessa ihmiset lakkaavat pelkäämästä kuolemaa ja ymmärtävät, että se on oleellinen osa luovaa prosessia.  

On luonnollinen syntymän, kuoleman/siirtymän, levon ja sulattamisen ja uudelleensyntymän virta, niiden upeiden eri muotojen, kokojen ja todellisuuksien kokemiseksi, jotka ovat saatavillanne kanssaluojana. Sitä odotellessa teidän on päästettävä irti monista piintyneistä ajatuksista ja tabuista koskien kuolemaa ja sen jälkeistä tilaa, ja oivallettava, että elämä, jota nyt koette, on vain universaalin ajan hetki.

Yksi tärkeimmistä teidän ymmärrettävistänne asioista on se, että kaikki kokemanne alkaa sisältä. Olette mikrokosmos tai miniatyyrimaailmankaikkeus makrokosmoksessa, joka sisältää kaikki universaalit kokemukset. Teitä on kuvattu soluksi Ylimmän Luojan sydämessä/mielessä ja tämä on oikea kuvaus. Kaikki luomakunnassa sisältää "perusolemuksen", luomisen rakkaus/valoenergiaa tai jumalaisen kipinän. Valospektri lähettiin heikentyneellä valotasolla Isä/Äiti Jumalallemme ja niille mahtaville olennoille, jotka auttoivat luomaan tämän maailmankaikkeuden. Mitään ilmentyneistä maailmankaikkeuksista ei olisi olemassa ilman sitä

ettekä voisi olla tekään.

Olette usein kuulleet/lukeneet jostakusta, jolla on ollut kuoleman lähikokemus ja siitä, miten he tunsivat vetoa kohti valoa. Useimmiten kokemus on sama, vain vähän vaihdellen. Tavallisesti vakavasti sairasta tai traumaattisessa tilanteessa olevaa henkilöä vedetään valoon ja hänet täytetään autuuden ja uskomattoman, ylitsevuotavan rakkauden tunteella. Usein he näkevät hyvin tunnetun valo-olennon tai joskus rakkaan, joka on kuollut. Heillä on tavallisesti tunne, että he voivat edetä vain siihen asti kohti valoa ja sitten heidät vedetään

taas takaisin fyysiseen kehoonsa. Toisinaan valo-olento puhuu heille, muttei aina. Joskus heille annetaan tilaisuus palata fyysiseen elämään tai jatkaa kohti valoa, ja toisinaan heille kerrotaan, että heidän on palattava, sillä heidän tehtävänsä ei ole suoritettu.

Aivan kuten olemme selittäneet, Verho ei ole "tuolla jossain", vaan omassa aivorakenteessanne. 

Sama koskee kuoleman lähikokemusta. Se kaikki tapahtuu omassa Korkeamman Ulottuvuuden Pyhässä Mielessänne ja sitä johtaa Korkeampi Itsenne. 

Kuoleman lähikokemus on tavallisesti elämän risteyskohta, päätöshetki ja  tilaisuus astua valaistumisen polulle ja hyvin usein, muttei aina, tapahtuu "sielun yhdistyminen", minkä myötä suurempi osa Sieluitseänne, joka asustaa Sielutähtichakrassanne (noin 15 - 20 senttiä päänne yläpuolella), siirtyy Pyhään Sydänchakraanne ja alkaa tulla Elämänkokemustenne Ohjaajaksi egon halupersoonan sijasta.
 
Kuoleman lähikokemuksen aikana tapahtuu kemiallinen reaktio, joka mahdollistaa Korkeamman mMelen osan vastaanottamisen, ja näin saadaan pääsy tietylle aivojenne alueelle, jossa on varastoituna Viisauden  Valopaketteja. 

Nämä Valopaketit muodostuvat Valon Korkeammista Taajuuksista ja sisältävät informaatiota, johon tuolla ihmisellä ei tavallisesti ole pääsyä. Tämä ei ainoastaan tunnu ja näytä erilaiselta ihmisen tietoiselle mielelle, vaan se antaa usein hänelle pääsyn oman historiansa tai joskus sukujuurensa historian osaan ja muuhun tärkeään informaatioon.

Muistakaa tämä, että kaikki, mitä olette kokeneet, ja kaikki, mitä olette, siitä ensihetkestä saakka, kun teistä tuli yksilöllinen tietoisuus Jumalan Kipinänä ja teistä tuli tietoinen siitä tosiasiasta, että minä olen, mitä minä olen, minä olen Luojan Osa, on talletettuna Viisauden Valopaketteihin Aivojenne Korkeampien ulottuvuuksien tasoille. 

Aivorakenteeseenne ja chakrajärjestelmäänne on tallennettuna Ylimmän Luojan kaikki Hyveet, Ominaisuudet, Laadut ja Piirteet. 

Ne odottavat sitä, että vaaditte "valtakunnan avaimet" yhdistymällä Korkeampiin Valotaajuuksiin, jotka antavat teille pääsyn koko suurenmoiseen Jumalan Perintöönne.

Teillä on eteerinen keho, joka sisältää täydellisen, aidon kopion  fyysisestä, mentaalisesta ja tunnekehostanne. Silloin kun kuolette tai lähdette täysin kehostanne, hopealanka (kuten sitä kutsutaan) katkeaa ja eroatte täysin fyysisestä astiasta, mikä alkaa välittömästi hajota. Sielunne on hitaasti yhdistynyt eteeriseen kehoonne ja sitten
te siirrytte Korkeampiin Ulottuvuuksiin.

Monilla teistä on väärä käsitys siitä, millaista Korkeammissa Ulottuvuuksissa on. Korkeammat Ulottuvuudet eivät ole epämääräinen, olematon ympäristö eikä se näytä teistä erilaiselta kuin maallinen, fyysinen ympäristönne. On kuitenkin monia eroavuuksia, kuten ajan kuluessa huomaatte. Silloin kun kuolette, teillä on muoto ja massa. 

Kyllä, muotonne on jalostuneempi eikä niin kiinteä kuin kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä, mutta tunnette itsenne kiinteäksi ja kaikella ympärillänne olevalla on myös muoto ja järjestys. Se taso, jolle olette virittyneet tai jonka kanssa olette yhteensopiva, määrää sen, miten tietoisia olette siitä, mitä kykyjä teillä on ja miltä ympäristönne näyttää.

Taas kerran, ne taajuudet, joita heijastatte tai värähtelette, määrittelevät sen, mihin ulottuvuuteen tai ulottuvuuksien välitasolle menette, ja myös sen, mihin kosmisen informaation tasoon voitte päästä käsiksi. 

Aurakenttänne on kuin viitta, joka ympäröi eteeristä tai astraalikehoanne, ja se on joko valoviitta tai sen negatiivisen ja epäharmonisen energian verho, jonka olette keränneet monien menneiden elämienne kokemuksista.

Olemme selittäneet tätä aiemmin. On kuitenkin tärkeää, että teillä on selkeä ymmärrys siirtymäprosessista, ja niin annamme teille taas kerran lyhyen kertauksen siitä, mitä Tapahtuu Sielun Lähdettyä Fyysisestä Kehosta. 

Ne joka ovat valaistuneita ja itsestään tietoisia, viedään välittömästi suojelusneuvostonsa eteen tarkastelemaan mennyttä elämäänsä, ei tuomittavaksi, vain tarkastelemaan nähdäkseen positiivisesti, Rakkaudella ja Myötätunnolla sen, mitä haasteita koettiin ja mitä tehtäviä ei suoritettu, ja siksi ne on koettava uudelleen. 

Ette voi piilottaa mitään keneltäkään Korkeammissa Ulottuvuuksissa, sillä Auranne kertoo täydellisen tarinan ja jokainen voi nähdä Sieluitsenne Säteilyn ja Keveyden tai niiden puutteen. Muotonne on Kaunis ja Täydellinen ja voitte ilmentyä minkä ikäisinä tai muotoisena haluatte.

Teillä on tehtävänä monia valintoja, kun olette käyneet läpi tarkasteluprosessin. Voitte mennä oppimaan Yliopistoihin eri Tähtijärjestelmissä, voitte palvella eri tavoilla, voitte nauttia Luomisen Kauneudesta ja harjoitella luomistaitojanne tai kokea mitä tahansa muuta, mikä on liian laajaa hahmoteltavaksi tässä. 

Sielun kehittyminen ei ole yhtä nopeaa Korkeammissa Ulottuvuuksissa kuin fyysisessä kehossa, sillä tiedätte Universaaleista Laeista ja Ajatuksistanne ja Teoistanne seuraa välittömiä tuloksia. Tämän vuoksi jokainen on niin innokas inkarnoitumaan maatasolle, vaikka se on usein täynnä haasteita, rajoituksia ja usein tuskaa ja kärsimystä.

Vaikka sitä onkin ehkä vaikeaa uskoa, on upea tilaisuus ja suuri etuoikeus olla ruumiillistuneena maan päälle tänä suuren muodonmuutoksen aikana, ja monia Sieluja "seisoo siivillään" toivoen saavansa tilaisuuden palata maan päälle ja olla osa tätä upeaa evoluutioprosessia.
Kun olitte valmiita tulemaan maan päälle ja jakamaan Valoanne ihmiskunnan ja planeettanne auttamiseksi, Teille annettiin tilaisuus ilmentää niin paljon Jumalitseänne, kuin pystyitte pitämään sisällänne ja käyttämään. Tämä on se Kultainen Lupaus, jonka annettiin teille ennen palaamistanne maan päälle tähän Elämänkokemukseen. 

Oli/on ennenkuulumaton mahdollisuus yhdistyä Jumaltietoisuuteenne ja palata todelliseen asemaanne Valo-olentona.

Niillä on erilainen tarina, jotka ovat eläneet toisten vihaamisen, pelon ja aggressiivisuuden elämää tai jotka ovat keränneet negatiivista karmavelkaa voitettavaksi. Nämä Sielut viedään paikkaan, jota voitaisiin nimittään "teho-osastoksi", missä Armonenkelien joukko Huolehtii Heistä Rakastavasti. 

Nämä Sielut sulkeutuvat itse tekemäänsä vankilaan (vääristyneeseen aurakenttäänsä), ja he elävät unitilassa, joka muodostuu heidän uskomuksistaan, negatiivisista teoistaan ja epärealistisista käsityksistään. 

Se on lähimpänä sitä, mitä voitaisiin kutsua helvetiksi tai kiirastuleksi, sillä he elävät niissä matalamman värähtelyn ajatusmuodoissa, jotka he ovat luoneet maan päälle monien elämänkokemustensa aikana. 

Armonenkelit säteilevät heihin Luojan Rakkautta/Valoa, ja hitaasti ajan kuluessa, heidän negatiivisen kenttänsä tiheydestä riippuen, Rakkauden Eliksiiri vähitellen tukeutuu hävittämään kuoren eteerisen kehon ja sielun ympäriltä.

Aina on mahdollisuus palautua, vaikka se voisikin viedä aioneita negatiivisuuden määrästä ja vakavuudesta riippuen.

Sallikaa meidän selvittää yksi väärinkäsitys: 

ei ole "syntiä" tehdä itsemurhaa tai luopua elämästään, ennen  kuin tehtävä on suoritettu. 

On monia syitä, miksi ihmiset päättävät lopettaa elämänsä tai uhrata elämänsä toisen puolesta. Toisinaan se saa alkunsa ylivoimaisesta häpeän, syyllisyyden tai pelon taakasta, joskus väärin kohdistetuista pyyteettömistä syistä (tavallisesti marttyyrikompleksista) tai silloin kun ihmisellä on kuolettava sairaus ja kivusta tulee sietämätöntä. 

Näillä Sieluille näytetään, miten Korjataan Tilanne, joka aiheutti heidän kärsimyksensä, tuskansa tai sairautensa, ja heille annetaan toinen tilaisuus "tehdä asia oikein". 

Jos ihminen päättää lopettaa Elämänsä niiden tuskallisten tilanteiden vuoksi, mitä hän on luonut itselleen, hän ei voi välttää noita samoja olosuhteita seuraavassa elämässä, ja niin se vain lykkää eteenpäin haasteita ja tilaisuuksia oppia
elämänsä oppitunnit.

Muistakaa, että olette ainoa itsenne tuomari ja päätätte suojelusneuvostonne avulla siitä, mitä tärkeitä yksityiskohtia seuraavassa Elämänkokemuksessanne on. 

Korkeammissa Ulottuvuuksissa ollessaan Sielu on aina innokas korjaamaan entiset virheet, jotta Aurakenttä voidaan Pudistaa kaikista Epäharmonisista Värähtelymalleista ja matka Valaistumista kohti voi jatkua. 

Sillä ei ole merkitystä, jos ihmiset kieltävät totuuden, jonka kerromme teille. Se on silti Elävä Totuus ja Universaali Laki, ja jokaiseen Sieluun vaikuttavat ja jokaista Sielua hallitsevat jumalaisen Tason Periaatteet riippumatta siitä, uskovatko he niihin vai eivät.

Tässä taas kerran, Sisäinen Verho on käytössä ja Teidän on murtauduttava negatiivisen kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristön rajoitusten läpi saavuttaaksenne laajentuneen, upean yhteyden Luojaan. 

Olette aina olleet ja tulette aina olemaan yhteydessä KAIKKEEN OLEVAAN. Irrallisuuden tuntu on mielessänne, ja  tapa avata ovi elämänvirtaan on PYHÄSSÄ SYDÄMESSÄ. 

Avatkaa Sydämenne, Rakkaat, niin että voitte täyttyä Ylivuotavasti jumalaisesta Elämäneliksiiristä. Tietäkää, että olemme aina lähellä opastamassa, innostamassa ja suojelemassa teitä.

MINÄ OLEN arkkienkeli Mikael.


Arkkienkeli Mikaelin viesti Ronna Hermannin välittämänä

(www.ronnastar.com)
Syyskuu 2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: