WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Portti


Tässä linkki kauniille nettisivustolle www.newrealitytransmission.com
Ryhmä matemaatikkoja ja kvanttifyysikkoja on tehnyt kuvashow'n täynnä provosoivia kuvia kera Anyan musiikin. He tarjoavat tätä kuvashow'ta tavaksi yhdistyä tämän voimallisen portin aikana.
Marraskuu valmistelee meitä joulukuuhun ja 12-12-porttiin, kera vuoden 2010 huipentumisen - dramaattisen muutosvuoden elämämme kaikilla alueilla. Energia seuraa ajatusta ja ajatuksemme kantavat muutosvoimaa. Käymme kaikki läpi massiivista transformaatiota sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti ja paljon muutosta tapahtuu lähes joka hetki. Pakahtumisen tunne on normaalia eikä sitä pidä tuomita. Fyysinen kehomme tekee kovasti työtä selviytyäkseen massiivisesta uudesta sähköjohdotuksesta, millä on jatkuvasti omat vaatimuksensa.
 
Nauru on nopein tapa tuntea sielumme ja annettu tai saatu hymy on enkelin suudelma. Olemme kaikki yhteydessä tänä suurenmoisena aikana ja tällä yhteisellä matkallamme. Olkaa ystävällinen, lempeä ja salliva, kun kuljette tätä ylösnousemuspolkua, ja muistakaa, että sydämen älykkyys on neutraalia.
 
Jatkakaa upean valonne loistamista!
 
Rakkaudella ja siunauksin palveluksessa,
 
Shala



Särkynyt peili
 
Kun matkaatte haavoittuneisuuteenne, löydätte itsenne lapsena. Kuunnelkaa, mitä tällä lapsella on kerrottavana, ja antakaa tälle lapselle rakkauttanne ja tukeanne. Kutsutte sirpaloituneet osanne takaisin kotiin. Annamme teille kuvan. Olet pieni lapsi, riippuvainen vanhemmistasi tai huoltajistasi ja toimien tiedostamattomasti huoltaja tekee jotain, mikä aiheuttaa sinussa haavan. Voit kuvitella sen peilin särkymiseksi ja kun käyt läpi itsesi takaisin saamisen prosessia, saatat tuon peilin taas ehjäksi. Kun yhdistät pirstoutuneita osiasi, parantava liima on rakkaus. Ja kun tämä viedään vähän pidemmälle, niin vanhempasi toimi omasta särkyneestä peilistään, mitä ei koskaan parannettu ja mikä tuli hänen vanhemmiltaan jne. jne. läpi sukulinjan. Ihmisten haavat ovat särkynyt peili tai hologrammi. Ja tämä haavoittuminen heijastuu myös maahan. Ette ole erillään toisistanne tai maasta.
 
Voitte siis katsoa jokaista haastetta, joka tuodaan esiin vuorovaikutuksessanne toisten kanssa, tilaisuudeksi rakastaa itseänne. Näin tehdessänne voitte nähdä "vastustajanne" sellaisena, joka tarjoaa teille tilaisuutta kasvaa, ja kun kohtaatte totuutenne ja kommunikoitte totuuttanne sydämestä yhdistäen aitouden takaisin olemuksenne ytimeen, annatte myös hänelle lahjan parantaa oma sirpaloitumisensa. Ja näin törmäilette kaikki toisiinne, kun kuljette kapeaa kanavaa pitkin transformaatiotunnelissa. Olemme puhuneet tästä aiemmin - kaikki tiivistetään, puristetaan virratessa kapeaa kanavaa pitkin, mikä lopulta vie teidät olemisen aavaan mereen.
 
Transformaatioalkemiaa
 
Tältä energia näyttää meistä. Sitä voidaan kuvata myös molekyylien aktivoinniksi, aivan kuin mikroaallot aiheuttavat hankausta, jotta molekyylit hierovat toisiaan vasten luoden kuumuutta. Voitte nähdä tätä tapahtuvan keskuudessanne. Kuumuus, tuli, on transformaatiotekijä. Toinen vertauskuva on siis, että te kaikki "kiehutte/kypsytte" ja se on alkeminen prosessi.
 
Tässä transformaatiossa ei ole sijaa syyttelylle ja uhrina olemiselle. Jokaisen on katsottava omaan sydämeensä nähdäkseen osallisuutensa sen draaman luomiseen, mitä koette. Myötätunto on kuin liukaste, joka voi auttaa teitä kulkemaan haastavien tilanteiden läpi.
 
Ihmiskunnan haavat ovat syviä - jokaiseen ihmiseen vaikutetaan jollain tavalla, jokaista on sattunut jollain tavalla. Tämän haavoittumisen tunnustaminen avaa myötätunnon toisianne kohtaan, kun olette vuorovaikutuksessa ja kommunikoitte olemuksenne totuudesta. Sillä -varmuuden vuoksi - vedätte puoleenne olosuhteita, jotka näyttävät teille, missä haavoja on. Puhumme siitä magneettienergiana. Teillä on resonanssi ja se vetää puoleensa samanlaista resonanssia ja tällä tavalla olette peilejä toisillenne.
 
Ei ole helppoa kohdata itseänne. Se voi olla tuskallista ja epämukavaa, mutta näette, että kun toimitte sisäisestä totuudestanne ja aikomuksesta rakastaa itsenne parantumaan, niin joka kerta kun käsittelette rehellisesti jonkun haasteen, kuljette kuin läpi tunnelia, missä odottamattomia kokemuksia tulee auttamaan itsenne näkemisessä. Kun pääsette läpi tuosta kokemuksesta, ylitätte kynnyksen, mikä avautuu valoon. Teillä on hetki aikaa paistatella kokemuksessa ennen menemistä toiseen tunneliin. Se on kuin saostusallas, kun jatkatte puhdistumisprosessia.
 
Elämänpeli
 
Ehdotamme, että tarkastelette kokemuksianne "naurutalona" markkinoilla. Ette koskaan tiedä, mitä seuraavaksi ponnahtaa esiin - ja teidän on parasta uskoa, että teidät haastetaan aina syvimmällä ongelmallanne, mitä vähiten odotatte. Silloin puolustuksenne on alhaalla ja olette eniten avoinna kokemukselle, jotta saatte aidoimman reaktion. Se voi helpottaa matkaanne vähän, jos näette elämänne pelinä. Ei kouluna, vaan pelinä. Sillä tätä "puhdistumisprosessia" tulitte tänne kokemaan. Ja useimmat teistä tulivat tänne kääntämään vuoroveden ja auttamaan ihmiskunnan kohottamisessa totuuteen olemuksestanne - että olette kaikki Jumala. Olette kaikki tuomassa korkeamman itsenne, sielunne tietoisuuteenne, mikä sallii aitoutenne paljastua, että voitte elää totuudessa olemuksestanne. Puhumme tästä usein. Ja näin selvitätte sen valheellisen riitasoinnun, minkä ihmiskunta on ottanut vastaan ja vahvistanut sitä tuhansia vuosia. Pelaatte hyvin peliä, eikö vain?
 
Luoviminen
 
Tässä intuitio tulee peliin mukaan. Käyttäkää intuitiotanne opastajana. Tämä on lahja, joka teillä on hetkestä toiseen. Intuitionne, sisäinen tunteenne, yllyttää teitä, innostaa teitä tekemään tiettyjä asioita, menemään tiettyihin paikkoihin, soittamaan tietyille ihmisille. Tämä on pelin hauska osuus, sillä kun sallitte intuitionne ja sydämenne opastaa teitä, koette synkronismihetkiä itsenne ja toisten ihmisten kanssa, mikä tuo teille tunteen suuresta ilosta ja ihmeestä. Alatte myös nähdä enemmän ja enemmän, miten te kaikki luotte yhdessä kokemuksenne. Kukaan ei ole saari, kaikki ovat yhteydessä valosäteillä, jotka luovat ihmisten ajatusten, tunteiden ja kokemusten verkon. Voitte virittyä tähän säteeseen ja löytää vahvuutta. Muistakaa, että lukumäärässä on voimaa ja että te ette ole yksin.
 
Olette valinneet tämän matkan ja kun kuljette haavojenne läpi aikomuksena löytää eheys, astutte enemmän ja enemmän iloon. Kun päästätte irti haavoista, tunteista ja ajatusmalleista, jotka pitävät teitä ansassa ja pyörimässä ympäri ja ympäri tarinassanne, teistä tulee kevyempi, mikä tekee teille mahdolliseksi kulkemisen muutosenergioiden huipulla. Rakkautenne ja aitoutenne on kuin vene, joka kantaa teitä. On muutamia läpäistäviä koskia, vapaan pudotuksen putouksia ja kaaoksen pyöriviä vesiä, mutta mitä enemmän olette vapaa raskaudesta, mitä painaa teitä alaspäin, sitä kevyemmin pystytte luovimaan tuntematonta.
 
On siunaus olla maan päällä tänä aikana ja kun kohtaatte ja parannatte haavanne, parannatte esi-isänne kautta aikojen, parannatte ns. menneet elämänne. Parantaminen rakkauden avulla säteilee läpi ajan ja avaruuden. Tämä itse asiassa luo uuden maapallon - kun haavat parannetaan kaikista aikajanoista, kun tarinat joita kutsutaan historiaksenne, muuttuvat tai unohtuvat ja kun keskitytte enemmän ja enemmän nyt-hetkeen.
 
Tämä on parantumisprosessia, mitä ihmiskunta käy läpi, ja teillä on hyvin paljon tukea toisiltanne ja ei-fyysisiltä oppailta, opettajilta ja enkeleiltä, jotka valvovat jokaista teitä.
 
Siunausta ja rakkautta,
 
Laaja olemus ja Leilah
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: