WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Isänpäivä 14.11.2010 ja Valvomisen sunnuntai

Kiitos ISÄ!
Päivä 220    su  14.11  Keltainen Kristallinen Aurinko
 
Kristallinen kahdestoista sointu vie yhteiseen olemiseen, antamiseen ja jakamiseen. Aurinko saattaa korkeimman rakkauden äärelle ja ilmentämään vastaavia arvoja ja ihanteita. Myrskyn jälkeen on poutaa. Uudistuneessa ja raikkaassa ilmapiirissä voimme yhdessä antautua tunnistamaan puhtaan, sydämen syvyyksistä tulevan rakkaudellisuuden vaikutuksen.

Oppaana on täydellinen vapaus. Tasapainoa tuo uuden syntymä. Luomisenvoimina ovat uudistumisen voima ja uskollisuus itselleen ja läheisilleen.

Avaan sydämeni vastaanottamaan ja antamaan rakkautta, vapaana ja  sen kaikissa muodoissa. Kultaisen auringon säteiden loistaessa aamun kiuru nousee laulamaan korkeuksiin. Jumalainen tietoisuus, jollaista emme ole koskaan ennen voineet kohdata, täyttää sydämemme.

www.paivikaskimaki.com

Isänpäivä on juhlapäivä, jota vietetään isien kunniaksi ja muistoksi. Sitä vietetään Suomessa marraskuun toisena sunnuntaina, muualla maailmassa päivä vaihtelee. Isänpäivä on vakiintunut liputuspäivä.

Isänpäivä

Alun perin isänpäivän viettäminen on tullut äitienpäivän tapaan Yhdysvalloista. Vuonna 1949 ruotsalaiset kauppiaat esittivät isänpäivän viettämistä kaikissa Pohjoismaissa. Isänpäivä vakiintui viralliseksi liputuspäiväksi vuonna 1979. Isänpäivää vietetään meillä Suomessa marraskuun toisena sunnuntaina. 

Isänpäivällä ei ole yhtä selkeitä perinteitä kuin äitienpäivällä mutta aamiainen vuoteeseen, tai ainakin laululla herättäminen on perheissä yleistä. Ravintoloiden isänpäivänlounas on lainattu äitienpäiväperinteestä. 

Valvomisen sunnuntai 

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat »uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee» (2. Piet. 3: 13).

Ei kommentteja: