WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 8. marraskuuta 2010

Skorpionin täysikuu

http://fi.wikipedia.org/wiki/Feeniks


Musta on varjoni

sen kanssa mä kuljen,

vaikk´ kaapuni valkea on.

Kohtaatko katsein

vai häilyviin haaveisiin jäät?

Neitsyttä huudat, herraa syytät

myrkkyäs´ et itsessäs´ nää...

Valonvoimaan antaudu, armahdu,

lempeydellä näkyväksi täyty

kylvämään siementä rakkauden.

- Anneli Leivo -


Aslak Larjo

SKORPIONIN TÄYSIKUU
Tarkka aika 21.11.01 klo 19:27.
Skorpionin uusi kuu 6.11.10
Tarkka aika 10.11.11 klo 22:17.
SIELUNMATRA: "Soturi minä olen ja tulen esiin taistelusta voitokkaana."

HALLITSEVAT PLANEETAT JA SÄTEET:
- Eksoteerinen: Mars/ säde 6 (energiana omistautuminen)
- Esoteerinen: Mars/ säde 6
- Hierarkinen: Merkurius/ säde 4 (energiana konfliktin kautta harmoniaan, Kauneus)

Skorpionin on uudelleen orientumisen, kriisin ja käännöskohdan merkki niin yksilöille kuin myös kansakunnille. Teemana on testi, koettelemus ja voitto.

Skorpioni on yksi koko aurinkokunnan neljästä merkittävimmästä eläinradan merkeistä (Oinas, Leijona, Skorpioni ja Vesimies - muodostaen kiinteän risti). Tämä liittyy Aurinkologoksen nelinäiseen ilmentymään.

Skorpionin testejä on kolmenlaisia, sillä ne liittyvät kolminaisen persoonallisuuden valmiuteen:
1. Orientoitua sielun elämään ja aika sen jälkeen.
2. Valmiudesta vihkimykseen.
3. Herkkyys tajuta Jumalainen Suuri Suunnitelma ja siten tulla oppilaaksi Jousimiehessä.

Kolme päätestiä on puolestaan jaettu kolmeen vaiheeseen. Siten moni löytää itsensä tästä merkistä testattavana ja kokemassa sitä yhdeksän kertaa. Jokainen testi kattaa kolme ominaisuutta/ laatua, joita kutsutaan nimillä: Elämä, laatu ja ilmennys. Skorpionin päätestejä on siis kaikkiaan yhdeksän. Siitä johtuu tarina yhdeksänpäisestä pedosta ja Herkuleen, Jumalan Pojan, loistokkaasta voitosta, jotka liittyvät tähän astrologiseen merkkiin. On mielenkiintoista, että Jumalan Pojat, Herkules, Buddha ja Kristus, liitetään Suuren Valkoisen Veljeskunnan tiettyihin merkkeihin, joissa he saavuttivat voiton testeissä:
1. Skorpionissa - Herkuleesta tuli voittoisa opetuslapsi.
2. Härässä - Buddha voitti haluluontonsa ja saavutti valaistumisen.
3. Kaloissa - Kristus voitti kuoleman ja Hänestä tuli Maailmanpelastaja.

Nämä kolme konstallaatiota muodostavat vihkimyksen kolmion. Kyseinen kolmio tuottaa olosuhteet ja energian, joka testaa ja täydellistää persoonallisuuden kolmea olemuspuolta:
1. Skorpioni tuottaa suoraan testin alas fyysiselle tasolle ja samalla, kun se kohdataan ja käsitellään, ihmisen elämän taso ja hänen värähtelytaajuutensa nousevat.
2. Härkä liittyy haluihin.
3. Kalat testaavat menttaalin.

Skorpionin testit liittyvät ihmisen kolmeen olemuspuoleen. Ne ovat haluluonnon testejä, jotka ovat perintöä eläinluonnostamme (kama-manas luonnostamme). Tämän pedon yhdeksän päätä ovat:
Fyysisen tason päät: Seksi, mukavuudenhalu ja raha.
Haluluonnon päät: Pelko, viha ja kunnianhimo.
Mentaaliluonnon päät: Ylpeys, erillisyyden tunne ja julmuus.

Kun nämä tunnistetaan ja voitetaan, suhde sieluun ja ympäristöön muodostuvat oikealle perustalle. Kun taistelu voitetaan, ihminen saa voimaa ja asenne muuttuu sellaiseksi, että ihminen on valmis seuraavaan testiin, joka on Jousimiehen testi. Tämä on uudelleen orientoitumista elämän perusvaatimuksiin – olla valmis kehittymään ja nousemaan tiedossa ja tietoisuudessa.

Tässä merkissä kaksi tekijää ilmestyvät menneisyydestä ja ne ovat muisti ja kynnyksenvartija. Muisti on luova voima. Syvälle juurtunut menneisyys pulpahtaa esiin. Tämä ovat summa kaikista vaistomaisista taipumuksistamme edellisissä inkarnaatioissamme. Näitä yhdessä kutsutaan kynnyksenvartijaksi. Vartija on kokonaisuus voittamattomista persoonallisuuden piirteistämme, jotka on lopulta nujerrettava ennen vihkimystä. Kun sieluyhteys on vakiinnutettu, tulee elämä, jossa kehittyneestä ja voimakaasta persoonallisuudesta tulee itsestään kynnyksenvartija. Sielu ja vartija seisovat vastakkain vihkimyksen portin edessä. Vähitellen persoonallinen itse himmenee todellisen loiston tieltä, joka säteilee enkelistä/ sielusta/ korkeammasta minästä. Persoona halajaa yhteyttä sieluun, ymmärtää itsensä vartijana ja aloittaa oppilaana taistelun itsessän olevia vastakohtien kanssa. Hän päätyy Skorpionin testeihin. Testit ovat aina itse aloitettuja. Oppilas asettaa itsensä positiiviseen ympäristöön, jossa testit ovat väistämättömiä. Kun mieli on saavuttanut suhteellisen korkean kehitysasteen ja muisti on herätetty uuteen tietoisuuteen, kohoavat jokainen piilevä luonteenlaatu, jokainen kansallinen ja rodullinen vaisto, jokainen voittamaton tilanne ja jokainen vielä hallitseva erhe, esiin tietoisuudessa ja silloin - taistelu on ohi. Skorpionin pääteemana on voitto.

Taistelun ja voiton tuloksena koko jumalallinen ihminen - vaikka ei vielä täydellisesti - ilmentää itseään - on ankkuroitunut fyysiselle tasolle sellaisella täsmällisyydellä ja selkeydellä, että kukaan ei hänen ympäristössään, eivät ystävät ja perhe, voi paeta sitä, että hän on kokelas tai oppilas. Tästä näkökulmasta häntä tarkkaillaan tarkasti ja hän oppii, mitä esimerkki tarkoittaa. Ensimmäiset askeleet ryhmätietoisuudessa otetaan nyt. Sellainen on Skorpionin elämä ja palkkana on puhdistunut tietoinen ja tahtova uusi persoonallisuus, joka ymmärtää elämänsä tarkoituksen, merkityksen ja tehtävän - Dharman.

Tässä merkissä tuhlaajapoika palaa kotiin - hän tulee omaksi itsekseen. Hän ymmärtää, kuka hän on ja miksi häb syntyi tähän Elämän kouluun. Hän ymmärtää, mitkä ovat tämän Elämän läksyt. Nautittuaan elämän hedelmistä ja maailman halujen ja himojen uuvuttamana, hän sanoo: "Palaan Isän luo." ”Tapahtukoon Sinun Tahtosi, ei minun.”

Skorpioni merkitsee hengen, henkisyyden ja sielun voittoa materiaalisesta tasosta ja persoonasta. Sen mantra ei voi olla mahtavampi kuin:
"Soturi minä olen ja tulen taistelusta esiin voittajana."

Herkuleen, eli meidän, oppiläksyt Skorpionissa ovat:
1. Oppia erottamaan oikea väärästä, hyvä pahasta, hyvä mielihyvästä.....
2. Oppia kärsivällisyyden läksy.
3. Oppia nöyryyttä, josta seuraa Valon virtaaminen pääkeskukseen.
4. Oppia käyttämään mieltään oikein ja näkemään mentaaliset harhat eli illuusiot.
5. Ylpeyden nujertaminen.

Lähde: Teosofinen verkosto Aslak Larjo

Täysikuu  
Olavi Virta

Täysikuu, sä ihme suurin olet öisen taivahan.
Täysikuu, kun avaruuden puet loistoon hopean.
Saat nähdä vain sä rakkauden, sen hetket riemukkaat,
Mut kiertää kylmää tietäsi niin yksin sinä saat.

Täysikuu, kun hänet löydät, jota kaipaan minä niin.
Täysikuu, sä hänet loisteellasi peitä suudelmiin
Ja kerro hälle kuinka paljon häntä rakastan.
Täysikuu, se kerro hälle täysikuu.
Täysikuu, kun hänet löydät, jota kaipaan minä niin.
Täysikuu, sä hänet loisteellasi peitä suudelmiin
Ja kerro hälle kuinka paljon häntä rakastan.
Täysikuu, se kerro hälle täysikuu. 


ASlakLarjo 
http://www.kolumbus.fi/tuija.robbins/html_suomi/esoastromed.html 

Ei kommentteja: