WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 10. heinäkuuta 2009

Rakkaus on Voima

"Maapallo on suuren ongelman edessä, kuinka saamme ihmiset ymmärtämään nämä henkiset perustotuudet? 

Rakkaus on se voima, jonka varaan tämä maailma on rakennettu. Elämme harhaluulossa, että tämä maailma, tämä kolmiulotteinen, on ainoa selvä ja tunnistettavissa oleva maailma, ja ettei ole mahdollista saavuttaa muita maailmoja. Minun on ymmärrettävä kaiken olemassaolevan yhteenkuuluvuus ja se, että on YKSI KOKONAISUUS, josta jokainen osa, jokainen sielu, jokainen ihminen on erotettu, jotta itse kukin voi tehdä matkansa kohti kypsyyttä ja tietoisuutta. Jokainen sielu siis vaikuttaa KOKONAISUUDEN KEHITYKSEEN. 

Kaikki tapahtumasarjat tähtäävät tasapainoon niin, että RAKKAUS voittaa, ei pahuus, ja että ihmiset saavat tulla kotiin Alkulähteen (Jumalan) luo, siihen valtakuntaan, joka odottaa meitä kaikkia, kun ne edellytykset ovat täyttyneet, joiden täytyy täyttyä, ennen kuin tämä voi toteutua. Minun on saavautettava tietoisuus ja oltava henkisellä, eteerisellä värähtelytasolla. Minun on annettava järjen voittaa ja tajuttava johdonmukaisuus siinä, että Rakkaus saa ohjata - ja minä annan Rakkaudelle tämän valtuuden. Kuolema on siirtymistä, kuten syntymäkin on sitä, ja elämän moninaisuus ja erilaiset vaiheet ovat kehityskulkua, jossa minun pitää oppia enemmän itsestäni ja toisista, RAKKAUDESTA, joka on meissä kaikissa ihmisissä ja sieluissa".

pohdintaani 

Mitä Rakkaus on?

Mitä rakkaus on? Rakkaus on kauneuden näkemistä toisessa. Se on myötätuntoa ja ymmärrystä kaikkia asioita kohtaan. Se on tuomitsemattomuutta ja toisen sielun näkemistä siksi, mitä se on - jumaluuden näkemistä hänen sisällään maallisista vioista huolimatta. Rakkaus ei halua sekaantua eikä se halua estää toista kasvamasta. Kuitenkin se auttaa lempeästi, tekee ehdotuksia pyydettäessä ja sallii toisen sielun löytää omat vastuksensa omalla tavallaan. Rakkaus ei halua kontrolloida eikä sanella.


Rakkaus ei anna energiaa millekään. Se vain sallii kaiken elämänvirran kulkea ohi ymmärtäen ne ajat, jolloin asiat eivät mene täydellisesti. Näinä aikoina rakkaus on todella voimakasta ja se voi - jos sallitaan - voittaa pimeyden, joka seuraa sellaisia aikoja. Rakkaus ei tuomitse toista. Se tunnistaa, että jokainen sielu on omalla polullaan ja omassa elämänsuunnitelmassaan. Se ei näe epätäydellisyyttä. Rakkaus voi nähdä sieluun ja ymmärtää, miksi sielun on valittava se polku. Silloin kun voidaan saavuttaa kaikki yllämainittu, niin voidaan yhdistyä Jumalaan tai Perimmäiseen olentoon ja tulla yhdeksi tuon energian kanssa. Tämä on todellinen autuus tai nirvana - taivas. Tätä rakkaus on!


Maitreya kanavointi

Ei kommentteja: