WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 19. syyskuuta 2011

Elämänpuun istutus

Raija Nokkala / http://www.taideitu.net/galleria/08_raija2.html

21.11.2006 Pori I-kanavointi
Elämänpuun istutus
Kanavointi Alina Telaranta


Rakkaat Valon veljet ja sisaret. Tervetuloa kokoontumaan taas yhteen.  
Olemme kutsuneet Teidät koolle, olemme kutsuneet Teidät istuttamaan Omaa Elämänpuutanne.

On Teidän elämänpuistanne muodostuva elämänpuiden ketju. 
On tämä ihmeellinen istutus, sillä on tämä erilainen istutus kuin koskaan aikaisemmin. Sillä työskentelemme tänään yhdessä lohikäärme-energian kanssa, joka on suuri, luova, hyvin suuri luova feminiininen energia. On se lämmin, luova, on se tuhoava, synnyttävä. Ja katsokaa, istutatte jokainen oman elämänpuunne suuren äiti-isä-lohikäärmeen selkään. On tästä muodostuva elämänpuiden ketju, elämänpuiden verkosto.

On teistä lähtevä tänä päivänä istutuksen jälkeen ikäänkuin uudet sukulinjat kasvamaan. Nämä ovat henkiset sukulinjat. Olette kulkemassa fyysisessä elämässänne kohti hetkeä, jolloin ei teidän enää tarvitse olla riippuvaisia suvuistanne, eikä suvun tarvitse olla riippuvainen teistä. Toiset teistä ovat jo ohittaneet tämän kohdan, mutta suurimmalla osalla on tämä vielä tekemättä kokonaan. 
Ei tämä tarkoita sitä, etteikö teidän tarvitsisi tai ettekö saisi olla tekemisissä sukulaistenne tai lapsienne tai vanhempienne kanssa. Päin vastoin, on hyvä olla heidän kanssaan tekemisissä, jotta kohottaisitte heitä ja toisitte heille armon ja vapauden. Mutta tämä tarkoittaa vapautta ja vapautumista. On tämä suurenmoinen lahja.

On tässä suurenmoinen kosminen lohikäärme, joka on tämän planeetan kanssa vankassa yhteistyössä. On tätä vaikea kuvailla, missä tämä lohikäärme on, sillä on se kaikissa ulottuvuuksissa yhtäaikaa, on se jokaisessa elementissä yhtäaikaa. On se maan sisällä ja maan päällä. On se ilmakehässä ja tulessa ja vedessä. Tämä on rinnakkaismaailma, jossa lohikäärmeet elävät. Eivät lohikäärmeet korkaan ole olleet tarua tai satua. Ovat he yhteistyökumppaneita. Äärimmäisen suuria pyhiä olentoja, eivät verivihollisia, vaan kumppaneita. On uudenkuun aika, on uusikuu. On uusikuu. On uusikuu. On aika istuttaa siemenet. Kuten muinaiset viisaat esi-isänne ja –äitinne tekivät, kylvivät he siemenen aina uudenkuun aikaan.

Olkaatte siis hyvät, ja kylväkää oma elämänpuun siemenenne tänä päivänä. Kysytte, miten se tehdään. Aloittakaamme ensin kyntäminen, ja maaperän muokkaus, kuten te näin teette silloin kun siemenet kylvätte maaperään muutenkin. Ei auta siementä heittää vain maan päälle. Voi sen tulla lintu ja syödä, tai voi tuuli tai vesi huuhtoa sen pois. Tai pakkanen jäädyttää ja tuhota. Tehkäämme siis tämä muokkaustyö ensin itsellemme. Tehkää jokainen itsellenne tämä muokkaustyö, ja me autamme Teitä.

Suuri valkoinen veljes- ja sisarkunta tervehtii Teitä, Rakastetut. Aukaisemme teidän pyhiä kerroksianne, Teidän kruunuchakrastanne käsin. Aukaisemme Teidät keskilinjalta, varovasti, varovasti, varovasti... aukaisemme...

Ja olemme Teidän yläpuolellanne ja vierellänne... Ja tuntekaa miten lempeästi Teidän keskilinjanne aukeaa. On se kuin kapea suppilo, kruunuchakrasta aukeava... Ja aukeaa se aina alas asti, juurichakraanne, ja vielä siitäkin alaspäin, jalkapohjiinne ja vielä siitäkin alaspäin... noin 40 cm alaspäin, on täällä tämän kuilun tai halkeaman pohja... Ja voitte katsoa nyt miltä tämä kuilu näyttää, tämän vanhan elämänpuun juuri...

Joillakin voi olla, että ei siellä juurakkoa juuri olekaan, toisilla voi siellä olla vanha mätä juuri, jonka aika on irtaantua. Aika on mennä pois...

On tämä kuin Teidän sielunne hedelmöitys. 


Voi Teillä olla Teidän omien perheittenne elämänpuut vieressä kasvamassa. On tämä teidän sielunne uuden energian elämänpuu... Antakaa vanhan juuren lahota ja muuttua maaperäksi. Voitte katsoa, millaista on teidän maaperänne. Ei sen tarvitse olla sellaista kuin maaperä yleensä, voi se olla millaista vaan. Voi se olla mitä tahansa väriä, tai valoa. Sillä on kysymys sielun maisemasta korkeammalla tasolla, korkeammissa sfääreissä.

On tämä Yksi Rakastettujen Elämäntehtävä.  
Kääntää itsensä ympäri elämän aikana. Ja katsokaa, Te jotka täällä istutte, ja monet muut valon veljet ja sisaret, voivat tässä ajassa kokea yhden elämän aikana lukuisia eri elämiä. On tämä inkarnaatio sen vuoksi niin rankka tai vaiherikas. Sillä Te etätte tässä elämässänne monia eri elämiä, kuolematta fyysisesti välillä. Oletteko koskaan ajatelleet tätä? Ja voitteko siis armahtaa itseänne tästä hyvästä, ja kiittää itseänne, että näin hyvin olette tehneet kaiken työn itsenne kanssa. Ja niin paljon itseänne Rakastaneet, että edelleenkin Valon Tiellä kuljette nöyrin mielin...

Rakkauden lähettiläitä on Teistä jokainen. Rakastakaa siis itseänne ja Rakastakaa toisianne, ja Rakastakaa koko planeettaa, sekä ihmiskuntaa, kuten Te jo teettekin.

On tämä uuden siemenen kylvön kuilu pian puhdistettu, ja virratamme sinne valoa. 


On tämä valo kuin spiraali, joka lasketaan Teidän kruunuchakrastanne Teidän keskilinjanne läpi. On tämä taivaallinen kundaliini, taivaallinen pari Teidän fyysiselle kundaliinillenne. 
On nämä kaksi pyhää energiaa yhdistyvä tässä ja nyt, teidän keskilinjallanne... Voitte tuntea keskellä kehoanne tätä pyörivää liikettä... Antakaa tämän spiraalin laskeutua alaspäin, alaspäin, rintaan, solarplexukseen... sakraalichakraan... ja juurichakraan... ja vielä tästäkin alaspäin, aina jalkapohjista n. 40 cm alaspäin...

Tuntekaa tämän energisoiva vaikutus... On tämä pyhä spiraali, pyhä taivaallinen kundaliini, nostattava teidän energiakehojenne värähtelyä suuresti, ja antava teille portaita, joita pitkin voitte edetä omalla ylösnousemustiellänne...

On Teillä tie toisenlainen. On erilainen kuin ihmisellä yleensä. Ihminen tavoittelee maasta taivaaseen. On myös tie niinpäin, että taivaasta yhteyttä maalliseen otetaan, ja nämä taivaalliset, ruhtinaalliset energiat hakeutuvat nyt taivaasta käsin fyysisyyteen ankkuroitavaksi. On tämä tietynlainen ankkurointi tässä ja nyt...

Ja laskemme nyt Jumalan kädestä tämän uuden elämänpuun siemenen... tätä pyhää taivaallista kundaliinispiraalia pitkin Teidän kruunustanne alaspäin, hiljaa... voitte nähdä miten se hedelmöittää teidän keskilinjanne, Teidän pyhän kanavanne... rakentaen uutta matriisia Teidän itsenne sisälle... On tämä kosminen vapauden lahja, on tämä sielun puutarhan istutus hengessä, ja katsokaa, seisotte tai istutte, miten itse tahdotte asian nähdä, tämän suuren äiti-isä-lohikäärmeen selän päällä. Antakaa tämän pyhän siemenen vaeltaa pikkuhiljaa tätä pyhää spiraalia alaspäin, ihan rauhassa... 
Olette ehkä luulleet, että puutarhan tulee olla ulkoinen, mutta tämä on sisäinen puutarha. Tämä on sielun puutarha, ja hengen puutarha. On tämä teidän itsenne sisällä. On tämä teidän energiakenttänne sisällä. 

Olette itse puutarha. 
Olette itse puu. 
Olette itse Eden. 

Tätä puutarhaa kasvatetaan monta kertaa, sillä ei mikään puutarha kasva yhdessä päivässä, vaan sitä pikkuhiljaa istutetaan Rakkaudella, hoidetaan, huolletaan, kitketään siitä rikkaruohoja. Ja sitä kastellaan ja rakastetaan, ja muokataan aina vain kauniimmaksi ja kauniimmaksi.

Antakaa tämän pyhän siemenen valua sakraalichakraanne... ja ykköschakraan... ja siitä vieläkin alaspäin... On tämä puu. Puu ilman karmaa. Tämä on suurten lahjojen puu. On tämä todellinen joulupuu. On tämä se, mitä joulukuusi edustaa teille. Lahjojen puu, suuren runsauden ja yltäkylläisyyden ja kauneuden puu. 
Olkoon tämä Teidän sisäinen joulupuunne. Sillä jokainen Teistä ymmärtää, mitä joulupuu merkitsee ja symbolisoi. 
On Teillä pian joulu käsillä, ja ymmärrättekö, mitä joulu symbolisoi? 
Mitä se kertoo Teille? 
On se Suuren Rakkauden ja Suuren Valon ja Armon Syntymistä suureen pimeyteen. 

Ja siihen riistoon, ja siihen ulosajoon, katsokaa, syntyi Jeesuslapsi, maanpaossa, vaatimattomasti seimeen, pimeässä yössä. On tämä symbolisesti kuvaava tätä, kuinka te, rakastetut ylösnousevat, olette monet kokeneet tätä samaa ahdinkoa ja pimeyttä. 
Tulleet ulosajetuiksi, kuka milläkin tavalla. Majailleet milloin missäkin, kuka milläkin tavalla. Kaikkien teidän ei ole tarvinnut kokea tätä kaikkea, sillä olette sieluperheitä, jossa riittää, kun jokunen kokee tiettyjä ahdinkoja. Voivat toiset olla vapautettuja näistä. Ja näin ollen jaatte ikäänkuin työt. On tämä teidän yhteinen sielunsopimuksenne.

Siksi, pitäkää kädestä kiinni toisianne, ja rakastakaa vilpittömästi toisianne, sillä Te teette yhteistyötä ilman että ymmärrätte tekevänne sitä, näiden suurten ihmisyyden koettelemuksien asioiden suhteen. 
Toiset Teistä on jätetty yksin pienien lasten kanssa, kun taas toiset ovat joutuneet jättämään lapsensa. Toiset eivät koskaan lapsia saaneetkaan. Ovat nämä kaikki yhtä suuria koettelemuksia. Nähkää, kuinka näissä kokemuksissa tuette toinen toistenne ylösnousemusta. Kunnioittakaa siis jokainen toistenne ja omaa työpanostanne ja kokemuspanostanne.

Antautukaa täysin rinnoin omille tehtävillenne, täältä korkeasta hengestä käsin. Katsokaa mikä on Teitä ylös nostattava. Mikä on Teitä kantava. Ei ole aikaa riippua materian maailmassa, ei totisesti ole tähän aikaa, eikä tarvetta. 
On hyvä katsoa Rakkauden Silmin omaa itseä ja kaikkea sitä kokemusten määrää, mitä olette läpikäyneet. Voitte nyt antaa itsellenne tunnustusta, ja ikäänkuin halata itseänne, ja onnitella, että olette todellakin kaiken tämän tehneet, jotta voitte olla nyt kylvämässä omaa sielun puuta tässä tilassa. Sillä tämä kylvö ei ole kaikille mahdollista. 

Mutta te olette ensimmäisten istuttajien joukossa, ja tämä on Teille suureksi kunniaksi. Ja niille, jotka eivät vielä istuta, tai edes ajattele kyntävänsä, on tämä heille suuri apu, sillä he näkevät miten voidaan rakentaa yhteys henkeen.

Antakaa tämän pyhän siemenen valua nyt jalkapohjienne alapuolella olevaan uomaan... ja nähkää itsenne nyt, kuinka te istutte tai seisotte tämän suuren äiti-isä-lohikäärmeen selässä, ja kuinka lempeä hän on. Kuinka lempeä ja rakastava, kuinka mittaamattoman viisas, älykäs ja vanha, vanha ja turvallinen, hän on... On hän ikäänkuin tämän planeetan sieluainesta...

Antakaa tämän siemenen itää.  
Tässä uudenkuun hetkessä antakaa sielunne elämänpuun, uuden sielunne elämänpuun siemenen itää. Tässä rakkaudessa... tässä myötätunnossa ja lempeydessä. Tässä jalossa tilassa... Ja nähkää, kuinka tämä siemen alkaa kuin elää, alkaa se väreillä, ja alkaa se kohottaa energiaansa ylöspäin...

Voitte nähdä tämän, tai kokea tämän virtauksen jalkapohjistanne ylöspäin suuntautuvana voimana... Antakaa tämän elämänvoiman nousta... On tämä suuri vahvistus teidän sielunne eheydelle, teidän kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnillenne. Fyysis-, psyykkis-, henkis- sielullisena kokonaisuutena. Sillä, jos ette te ole eheitä, niin ketkä ovat eheitä. 


Jos ette te ole ensimmäisiä, niin ketkä ovat ensimmäisiä? 
Ei riitä fyysinen hyvä kunto tai olomuoto, tai psyykkinen hyvä kunto tai olomuoto, tai näiden välinen yhteys. On tässä oltava myös henki ja sielu tasapainossa, ja kukapa tuntisi hengen paremmin kuin Te, jotka olette ylösnousevia. On siksi Teidän oltava ensimmäisiä tässä, jotka rakennatte tätä yhteyttä.

Monilla teistä on fyysisiä tai psyykkisiä kipuja tälläkin hetkellä, mutta olkaa huoleti, sillä ne ovat kaikki merkkejä tästä pyhästä tapahtumasta. 
Sillä kaikki mikä kasvaa, kasvaa kivun kautta maan päällä. Siksi teidän fyysinen olemuksenne on kipeä. Tai teidän psyykkinen olemuksenne on kipeä. Voitte aina asennoitua uudella tavalla. Voitte jopa rakastaa ja tuntea myötätuntoa omaa kehoanne ja psyykettänne kohtaan. Omaa tunne-elämäänne kohtaan. Voitte Rakastaa ja olla hyviä itsellenne, kunnioittaa itseänne, kaikkinen kipuinenne. Ja niitä alueita, jotka ovat jääneet Teissä ilman rakkautta, joita kukaan ei rakastanut, voitte itse rakastaa. Rakastaa ja rakastaa... 
Ja tulee päivä, jolloin, kun olette ensin itse rakastaneet itseänne ja ottaneet itsenne sydämeenne, ei itserakkaudella, vaan lempeydellä ja myötätunnolla omaa itseä kohtaan, ja armeliaisuudella omaa itseä kohtaan... tulee päivä, jolloin tähän itseänsä kunnioittamiseen ja rakastamiseen saatte vastakaikua. Sillä toinen, joka itseään myös näin rakastaa ja kunnioittaa, voi nähdä tämän parannetun kokonaisuuden, ja voi rakkaus olla läsnä myös ihmisten kesken. 

Ei Jumala koskaan antanut muuta käskyä ihmisille, kuin Rakkaus. On tämä ainoa käsky. Muuta käskyä ei ole, eikä tule.

Elämä on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista. Ylösnousemuskin on hyvin yksinkertaista, vaikka se ei siltä aina tunnukaan. Antakaa nyt tämän pyhän energian nousta edelleen ylöspäin. Ei tämä nopeasti nouse, tämä pyhä energia, niin kuin ei nouse puun varsikaan nopeasti, vaan rakentuu se hitaasti mutta vankasti... 
Kasvattakaa juuria samaan aikaan, kun kasvatatte vartta ylöspäin, kasvattakaa juuria syvälle maan sisään. Sillä olkoon näin, kuin elävälläkin puulla, juuret yhtä pitkät ja tuuheat, kuin on puulla latva. Sillä niin kuin on ylhäällä, olkoon myös alhaalla. Tämä pätee kaikkeen. Olkoon tämä ohje omalle elämällenne. Mutta, ainoa käsky on Rakkaus, muuta käskyä ei ole.

Noin... nostattakaa tämän pyhän puun voimaa ylöspäin, rintakehään... On tämä puu teille tuova vankkuutta ja yhteyttä, yhteyttä teidän henkenne ja sielunne välillä, sekä yhteyttä teidän sielunne ja kehonne välillä. Sekä yhteyttä teidän henkis-sielu-keho kokonaisuutenne välillä, tähän pyhään planeettaan, jonka päällä te kuljette, joka on teidän todellinen kotinne tässä kehollisessa ja henkis-kehollisessa olomuodossa. 
Olkoon koko planeetta Teidän kotinne. Ei tarvitse teidän rajoittua, ei tarvitse teidän rajoittua mihinkään tiettyyn taloon tai huoneeseen, tai tiettyyn kaupunkiin tai alueeseen. Ei mihinkään maahan. 
Olkaa kotonanne koko planeetalla, kaikissa elementeissä. Kaikenmaalaisina. Sillä tulee vielä aika, jolloin ei ihmiskunta tarvitse rajoja, vaan ihmetellään niitä toisia ulottuvuuksia ja toisenlaisia elämänmuotoja, jotka tätä planeettaa lähestyvät, ja tämän planeetan päällä tulevat kulkemaan. Ei tämän aika vielä voi olla, sillä ihminen katsoo karsaasti naapuriaan, ja katsoo hän epäillen eri rotuista ihmistä, joka eri maan kieltä puhuu. On nämä myrkyt ja muurit purettava ensin pois.

On aika yhdentymisen. 
On aika kylvää paratiisin puutarha teihin itseenne ja koko planeetalle. Näin, näin tulee olemaan paratiisi maan päällä. Ei sitä ulkoisesti rakenneta, vaan se rakennetaan sisäisesti. Jokaisen omasta sielun ja hengen puutarhasta käsin. Ja liittämällä nämä puutarhat yhteen, ja ottamalla mukaan työhön eri dimensioiden olennon, kuten tässä yhteydessä ovat teidän kanssanne työskentelemässä. Lohikäärmeet, sekä Enkelit, sekä ylösnousseet mestarit...

Kutsukaa elämänpuunne voima kohoamaan kaulaan... ja päähän... Olkoon teidän jokaisen puu kaunis ja uljas. Olkoon se vankka ja kirkas. Olkoon se elinvoimainen. Olkoon se puu, joka pitää, jota mikään tuuli ja myrsky ei koskaan kaada... Olkoon se puu, joka aina kukoistaa eikä koskaan lahoa, ei koskaan ole sen aika mennä pois, ja kantakoon se aina parasta hedelmää, tai parhaita hedelmiä. Lukuisia eri satoja. Voitte itse määritellä nyt oman puunne. 


Nyt on aika luoda millaiseksi te tahdotte oman puunne olevan. 

Annamme hetken aikaa teidän luoda... voitte luoda sitä mielikuvillanne tai vain ajattelemalla ja katsoa puutanne...

Voi tämä Teidän puunne olla täysin ihmeellinen, ja täysin erilainen kuin mikään puu, mikä on maan päällä, sillä tämä ei ole maanpäällinen puu. On puu vain symboli ja vertauskuva siitä mitä te nyt itseenne luotte... 
Te rakennatte nyt omaan henkiseen todellisuuteenne ja kokonaisuuteenne todellista taivaallista pääomaa itsellenne ja tälle planeetalle, ja koko ihmiskunnalle sekä Jumalalle. Tämä on sitä pääomaa joka teiltä ei katoa. 
Se pääoma mitä rakennatte maan päälle, pankkilainojen varaan, tai rahan varaan, se on omaisuus joka katoaa ja jää pois. Ei se lähde mukaan teidän sielunne vaellukselle, eikä matkaan. Mutta kaikki tämä työ mitä te teette itsenne kanssa, ja mitä rakennatte omiin henkisiin kehoihinne, on tämä taivaallista rikkautta, joka kulkee Teidän kanssanne ikuisuudessa... Ymmärrättekö tämän vaurauden?

Ei maallinen silmä Teitä montaakaan voi viisaaksi nähdä, mutta taivaallinen silmä näkee Teidät kaikkein viisaammiksi. 
Sillä tämä on todellista sijoitustoimintaa. Tämä on sijoitusta henkeen. Tämä on sijoitusta Jumalaan. Tämä on se kylvö, joka kantaa parasta hedelmää. Tämä on se, mistä Jeesus puhui, kun hän antoi vertauksen kylväjästä. Tämä on se paras maaperä johon te nyt kylvätte. On tämä tuottava miljoonakertaisen sadon. 
Ei vain Teille itsellenne, vaan koko ihmiskunnalle... Sillä, näettekö tämän kylvön tulokset fyysisillä silmillänne ei ole merkitystä, sillä kaikki se mitä te teette energiassa, tapahtuu miljoonakertaisesti koko ihmiskunnalle. 

Tämä on uuden energian ominaisuus. Tämä on uuden energian laatu.  

Näin tapahtuu, näin tapahtuu kun te tiedätte, että näin tapahtuu. On voima aina useampikertainen. Tietäkää, että tämä on totta. Tietäkää että näin on. Ja tietäkää, että niin tapahtuu, kun te tiedätte miten asiat ovat. Tämä on jälleen hyvin yksinkertaista.

Ei ole kysymys sokeasta uskomisesta. Mutta totisesti me kerromme Teille, niinkuin useat Teistä jo tietävätkin, Usko on Valtava Hyve. Usko on se joka Rakentaa.  
Ei ole kysymys sokeasta uskomisesta, typeryyksiin tai valheisiin, on kysymys uskolla rakentamisesta. On kysymys tietämisestä, tietämisen ja uskomisen yhteen liittämisestä, ja tietää, että asiat ovat näin, ja silloin asiat ovat niin. Tämä on yksi luomisen tärkeistä elementeistä. Olemme kutsuneet tänään Teidät jokaisen luomaan...  
On luomisen ilta, on luomisen ilta... on luomisen ilta...

Viime kerralla, kun kutsuimme Teidät koolle tähän pyhitettyyn paikkaan, jonka olette rakentaneet tänne, on täällä hyvä energia-aukko. Sillä olette työskennelleet täällä paljon korkeiden ja pyhien asioiden parissa. Oli viime kerralla, kun tänne kokoonnuitte, myrsky ja puhdistus, joka vei kaiken vanhan alta pois.  
Tänään on uudelleenistuttamisen aika. 
Sillä paljon vanhaa on irronnut ja lähtenyt, ja on vielä irtoamassa ja lähtemässä. Mutta silti voimme jo kylvää uutta tilalle...

Antakaatte latvan kohota kohti taivasta, ja vastaanottaa ja imeä Jumalallista Praanaa, Jumalallista energiaa. 
Teidän elämänpuuhunne, teidän uudistettuun sielun puuhunne, ja antakaa tämän praanan virrata runkoa pitkin juuriin, ja yhdistyä pyhän äitimaan, pyhän planeetan energiaan... Te voitte nyt tuntea ja nähdä, kuinka Te totisesti olette muuntajia. Kuinka Te totisesti olette energiakanavia, jokainen Teistä. 
Tämä tehtävä ei ole vähäinen tai mitätön, vaan tämä tehtävä on erittäin tärkeä. Olette hyvin tärkeässä asemassa. Vaikka moni teistä ei ole fyysisessä maailmassa tärkeässä ammatillisessa tehtävässä, mutta mitäpä tuosta, sillä teistä jokainen tietää olevansa taivaallisessa korkeassa virassa. 
On helpompaa olla pienemmässä tehtävässä maan päällä, maallisessa tehtävässä, ja olla korkeassa taivaallisessa virassa kenenkään tietämättä tätä asiaa. Tämä on helpompaa. On tässä kohtaa hyvä Teille tämä. On tärkeää teidän auttaa toinen toisianne ja auttaa niitä, jotka eivät enää jaksa materian kahleissa. Sillä heitä on oleva suuri joukko. On oleva myös suuri joukko niitä, jotka tahtovat jatkaa materian kahleissa. Antakaa heidän olla. Saavat he olla, on se heidän vapaa valintansa.

Kun Te tällaista näette, voitte vaan onnitella itseänne, että itse ette tuossa materian kahleessa roiku, ettekä pimentolassa. Vaan tiedätte mikä maailmassa on tärkeää ja hyvää.  
Rakkaus tuottaa aina parasta hedelmää. Rakkaus tuottaa aina Jumalallista hedelmää. Olkaatte siis jokainen teistä pyhän rakkauden Jumalallinen puu. Sielun puutarhan paratiisin pyhä puu. 
Voitte näin luoda tällä menetelmällä lisää paratiisin puita, kun haluatte, ja voitte vapaasti kuljeskella omassa sisäisessä paratiisissa. On tämä alue, jonne ei kukaan pääse teille pahaa tekemään, eikä teitä nöyryyttämään, teidän omaan sisäisyyteenne. ..

Antakaatte siis asettua tämän pyhän taivaallisen kundaliinin, ja tämän fyysisen kehonne kundaliinin spiraalit ja kanavat tasaisesti yhteen.  
Antakaa tämän pyhän sielun puun, paratiisitilanne sielun puun asettua. On tämä vahva kylvö. On tämä vahva vihkimys...

Me annamme vielä valokasteen tälle puulle. Valosuihkun... 
Olkoon kaikki tämä tehty ja toteutettu. Olkoon tämä kaikki totta teidän henkisessä, henkis-sielullis-maailmassanne ja olomuodoissanne. Asettukoon tämä sopuisasti teidän fyysisyytenne kanssa yhteen. Rakastamme Teitä, rakastetut...

Me suljemme tämän kylvökuilun lempeästi, yhtä lempeästi kuin sen avasimme... Olkoot voimanne ja eheytenne pyhitetty tässä ja nyt...

Suuri valkoinen veljes- ja sisarkunta kiittää... Kiitos

*****
"Tätä informaatiota saa jakaa muihin lähteisiin sillä ehdolla, ettei mitään muuteta tai poisteta tai käytetä rahan saamiseen, ja että informaation lähde on mainittu."
*****

www.sipilankartano.fi

Puunhenki aktivointi 

Ei kommentteja: