WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 30. syyskuuta 2011

Maailma herää muutokseen

 
On uskomatonta ja suurenmoista herätä uuden päivän sarastukseen. Kaikki mahdollisuudet avautuvat kaikessa kauneudessaan. Kuin lootuksen kukka, lehti kerrallaan, koko luomakunta avautuu uuteen aikaan.

Tällä hetkellä maailmassa vallitsevat uskomattoman voimakkaat muutosenergiat, jotka suorastaan työntävät ihmiskuntaa eteenpäin. Nämä muutosenergiat mahdollistavat nyt yhä paremmin pääsyn ydinenergiaan, omaan syvimpään itseen. Ne tarjoavat yhä paremman mahdollisuuden vapautua rajoittavista uskomusjärjestelmistä ja karmoista. Uudet energiat tuovat uskoa ja luottamusta omiin unelmiin ja antavat todellista voimaa ja selkeyttä niiden toteuttamiseen.

Positiivinen muutosvoima vaikuttaa väistämättä jokaiseen ja sen myötä koko maailmaan.

Valheiden linnoitus on hajoamassa. Kaikki asiat, jotka perustuvat valheisiin ja vääriin uskomuksiin, murtuvat vähitellen. Jäljelle jää perimmäinen totuus.


Maailmankaikkeus on aktivoinut ihmiskunnan käyttöön monenlaisia voimaannuttavia välineitä. Pyhä ja puhdistava Violetti liekki roihuaa nyt yhä voimakkaampana positiivisena voimana. Se virtaa jalkojesi juuresta pyyhkien koko kehosi ja kaikki energiakehosi kirkastaen valosi, leviten ympärillesi puhdistaen myös äiti maan ja kaiken maan päällä olevan.

Enkelijoukot tuovat mukanaan muutoksen sanomaa. Ne kietovat sinut rakkauden suojaavaan peittoon ja tukevat sinua tämän kauniin muutoksen keskellä.

Henkimaailman mestarit ovat vahvasti läsnä. Voit pyytää ketä tahansa heistä, jonka tunnistat läheiseksi, rohkaisemaan sinua tekemään kaikki tarvittavat muutokset elämässäsi.

Henkilökohtaisesti olen loppuvuodesta 2009 asti tuntenut erityisesti Kwan Yinin energian hyvin voimakkaasti. Hänkin on muutoksen airut ja tuo ihmiskunnalle myötätuntoa ja puhdasta rakkautta. Hän kannustaa myönteiseen muutokseen ja ennen kaikkea antaa voimaa ja tukeaan näiden tarvittavien muutosten toteuttamiseen.

Jokaisella on nyt edessään silta kohti tuntematonta. Viimeinenkin astinlauta kohti uutta maailmaa on kiinnitetty. Astukaa rohkeasti ja luottavaisesti eteenpäin. Antakaa menneisyyden taakan vaipua maahan ja astukaa avoimin mielin ja rohkeasti eteenpäin. Rakkaus suojelee teitä.

Haaveisiin on piilotettuna taivainen avain. Älkää enää piilotelko sitä voimaa, joka teissä elää. Älkää piilotelko toiveitanne. Avain on sopiva lukkoon ja ovi on auki.
Älkää eläkö enää varjossa, vaan tulkaa aurinkoon. Sallikaa sisäisen valonne loistaa. Muutos on täällä ja taianomainen elämä on alkanut.

On tärkeä aika täyttää itsenne valolla. Kylpekää joka aamu valossa ja rakkaudessa. Virrattakaa sitä ympäristöön. Säteilkää valoanne kaikkeen ja kaikille. Täyttäkää koko maa valolla ja kohottakaa se korkeuksiin.


Tämän viestin kanavoi Unelmapolku Enkelin viesti -kanavoinnit
Viestiä saa vapaasti välittää.

Ei kommentteja: