WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 17. syyskuuta 2011

Kuka loi tuon energian ... ?

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger 

( www.mastersofthespiritworld.com)
13.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, olemme kaikki osa luojaa (energialähdettä), mikä tekee meistä kaikista yhtä, mutta kuka loi tuon energian? Tai miten se syntyi?
-Caroline, Singapore

Vastaus:
Jos Lähde ja kaikki sielut ovat ei-fyysisiä luonteeltaan, niin fyysisen selityksen vaatimisessa ei-fyysisen ilmiön olemassaololle ei ole mitään loogista järkeä. Mikä tahansa terminologia olisi ristiriidassa itsensä kanssa. Se olisi, kuin pyytäisi oppilasta kuvailemaan fyysisin parametrein tämän ei-fyysisen energian kehittymistä, käyttäen vain fyysisiä esimerkkejä.

Kun kysyt, kuka tai mikä loi Lähde-energian, teet oletuksen, että Lähde luotiin. Lähde on olemassa sen ajan ja paikan ulkopuolella, mikä määrittelee ihmiskuntaa, ja siksi se tai te loitte rakenteen, jonka tunnetta aikana ja paikkana kyetäksenne selittämään ja arvioimaan jatkuvia matkojanne maaplaneetalle. Jos te loitte ajan ja paikan, teitä ja Lähdettä ei tietenkään "luotu", vaan olette aina olleet olemassa.

Aika, paikka ja fyysisyys toteutettiin, jotta Lähde voisi saada areenan, missä tutkia itseään ja löytää oman suurenmoisuutena ja voimansa laajuus. Lähde oli olemassa ehdottomasti rakastavassa täydellisyydessä. Mutta mitä se merkitsi? Oliko mitään muuta? Lähde halusi lisätä tietoaan ja viisauttaan selvittämällä, mitä se ei ollut. Niinpä se loi maapallon, täydellisen paikan ja kaikkia mahdollisia esimerkkejä epätäydellisyydestä.

Lähteestä murretuilla osilla oli sama kaipaus, mikä oli Lähteellä: ääretön tieto. Tyytymättömänä testaamaan yhtä ympäristöä, mitä pidettiin "täydellisenä", sielut pyrkivät kokemaan kaikentyyppisiä ympäristöjä haasteilleen ja ulottuvilla olevalle tyytyväisyyden tunteelle. Sielut siirtyivät sitten erilaisiin seksuaalisiin muunnelmiin ja suuntautumisiin, kansallisuuksiin ja uskomusjärjestelmiin, päätyen tunteisiin ja aistimuksiin. Ja tämä tutkiminen jatkuu tänäkin päivänä.

Ei kommentteja: