WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 22. syyskuuta 2011

IHMEELLISTÄ IHANAA JA UUSI ENKELICHAKRA


Haluan jakaa nämä "ihmeet ihanat" kanssanne ******

Enkeleiden viesti minulle 20.9.2011 ( osa siitä) :
Äiti Maa haluaa antaa Sinulle halauksen ja vahvistaa yhteyttänne. Sinulla voi kuitenkin olla nyt tässä henkisen kasvun tiellä melkoista vuoristorataakin ehkä tunnepuolella koska tunteesi ja ajatuksesi ovat puhdistumassa niin nopeaan tahtiin. Välillä saat upeita oivalluksia ja toisinaan koet pelkoa ja jopa suruakin kulkiessasi "entisestä elämästäsi" kohti uutta valoisampaa elämää. 

Luota siihen Voimaan ja Valoon joka Sinut toi tälle polulle alunperin niin se pitää Sinut vahvasti kuljettaen Sinua eteenpäin. Nauti tästä ihanasta henkisestä kasvusta!!

Untenmailla:
Viime yönä 22.9.2011(22:11:11) edessäni Loisti ja Säteili Kolmas Silmä.

Kommentoikaa, omat kokemuksenne jne  :)

You Tube  OSHO - sounds for the 7 chakras

Pääteema: Intuitio, olemassaolon ymmärtäminen, tunneäly ja mielenvoima.

Kuudes chakra sijaitsee keskellä otsaa, kolmannen silmän kohdalla ja se avautuu eteenpäin. 

Otsachakra kuvastaa olemassaolon tietoista aistimista, mielen voimaa, totuuden etsimistä sekä intuitiota eli energiaa ennen ajatusta. Intuitio on vastaanottamista ja tietämistä, sisäistä näkemistä ennen konkreettisia todisteita. Tunneälyyn liitetään kuvitellun voima: minkä pystyt vastaanottamaan ja kuvittelemaan, sen voit myös saavuttaa. Suuren hengen tai jumaluuden innoittamat ajatukset, korkeampi näkemys sekä ajatuksen ja energian yhdistäminen ja ymmärtäminen mielletään myös osaksi tämän energiakeskuksen harmonista toimintaa. 

Kolmas silmä eli sielunsilmä on portti laajentuneeseen tietoisuuteen - mielen ollessa kirkas ja selkeä, on mahdollisuus kartoittaa vähitellen oma kohtalo edessään. 

Pelkästään älyn tai järjen varassa eläminen tukahduttavat otsachakran tasa- painoista toimintaa, kuten myös haluttomuus katsoa sisäänpäin tai omien pelkojen tutkiminen.

Kiitos, kiitos, kiitos! 
9:47 (9:11) 

GAIA-PISTEEN AKTIVOINTI - UUSI ENKELICHAKRA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose 

(www.shakinaspeaks.com )
27.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Gaia-piste on Jumalkoodimeridiaaneista, jumalainen erivapaus Luomislähteen Sinisen säteen ja Shekinan sukulinjasta. Tämä enkeli-ihmispäivitys tasapainottaa sähkömagneettitaajuuden kehossasi Gaian/Maan Kristus-sydänverkkoon pyhän sukulinjasi ja Lähdeyhteytesi kautta, jotta voit ylösnousta sujuvasti ja vaivattomasti. Tämä on tasapainokeskipisteesi Maan kanssa ja se toimii voimakkaana suojana, kun verhot ohenevat vuoden 2012 aikana ja sen jälkeen, koska se vahvistaa ydinolemustasi kehossa.

Tietyt sielusukulinjat on koodattu harmonisoimaan ja parantamaan ihmisgenetiikan tietyt osat, Jumalkoodeille heräämiseksi ja uuden valoaikakauden tuomiseksi maan päälle. Tästä syystä jotkut sukulinjat eivät tunne yhteyttä tiettyyn informaatioon ja toisista se on merkittävää.

Siniset säteet, monet valonkantajat ja tähtisiemenet ovat tulossa herkemmiksi sähkömagneettitaajuuksille ja planeetan evoluutioprosessille. Tämä lisää energiakentän ja hermojärjestelmän stressiä, mikä saa ultraherkät "empaatikot" olemaan ei-läsnä kehossaan ja heillä on enemmän levottomuutta, mikä avaa heidän kenttänsä negatiivisille kiinnikkeille.

Gaia-piste laittaa sinut jumalaiseen voimaan korkeamman sydämen ja kehon tasapainokeskipisteen kautta, mikä aktivoituu tähtiportiksi luomislähteeseen ja vie seuraavalle ylösnousemustasollesi.

Tärkeä huomautus ultraherkille empaatikolle: yhdistyessäsi Gaian Kristus-sydänverkkoon et nappaa itseesi Maan ylösnousemusprosessin muuntumisenergioita. Se voi aiheuttaa pakahtumisen ja pelon tunteita, koska tämä voi olla pelote olla olematta täysin läsnä kehossa, maadoittuneena ja harmoniassa Gaian sydänverkon kanssa, mutta seuraavalle värähtelytasolle nouseminen on kehon värähtelytaajuuden nostamista Maan ollessa tuki ja liittolainen.

On merkittävää myös muistaa, että autoit luomaan Gaian Kristus-sydänylösnousemusverkon ennen rappeutumisen aikaa ja puuttumista alkuperäiseen jumalaiseen suunnitelmaan. Pyhä jumalainen DNA-jälkesi on Kristus-sydänverkossa, jotta heräisit ja auttaisit Gaian ja ihmiskunnan uusien valokoodien vakaudessa. Näin voit olla täällä planeetalla - muuten korkeampi valotaajuutesi ei voisi sietää sitä geeniyhteydettömyyttä Jumalaan ja lähteeseen ja vääristymää kehossa, mitä usein kutsutaan lankeamiseksi armosta. Tästä syystä tulitte - tähtivalo-olentojen ja enkelikunnan massaruumiillistuminen kaikista universumisesta - palauttamaan Jumal-DNA:n suuren aikakausivaihdoksen aikaan. Kun vakautatte taajuutenne, luotte toisille ja itsellenne maadoittuneen Jumalvalon perustan ja värähtelyalustan, mille rakennetaan yhdistyen korkeampiin ulottuvuuksiin, taivaaseen ja Jumalmieleen Luojalähteen kautta.

Gaia-piste, "uusi enkelichakra"
- helpottaa ylösnousemusoireita
- selvittää energiakäännökset ja juoksuttaa energiaasi eteenpäin
- transformoi negatiivisuutta
- suojelee henkiolentojen kiinnittymiseltä
- laittaa sinut kehoosi ja jumalaiseen voimaasi
- helpottaa ja tasapainottaa ultraherkkyyttä maanmuutoksille
- harmonisoi sähkömagneettitaajuutesi
- vakauttaa aidon olemuksesi tulevien energiamuutosten aikana
- harmonisoi ylivoimaiset energiat
- antaa voimaa keskittymisellesi
- vähentää ADD:tä
- selvittää levottomuutta ja stressiä
- yhdistää rakkauden avulla pyhään sukulinjaasi ja "minä olen" -Jumal-DNA:han
- aktivoi jumalaisen alkuperäisen lähdesuunnitelman

Gaia-pisteen, enkelichakran aktivointipäivitys

1. Ajatustesi ja korkeamman mielesi harmonisointi korkeampaan sydämeesi

Laita seisoessasi toinen käsi kolmannen silmän ja toinen korkeamman sydämen päälle. Hengitä ja harmonisoi nämä energiakeskukset, aisti ja tunne kahdeksikon yhdistävän kolmannen silmäsi ja korkeamman mielesi korkeampaan sydämeesi. Sano: "Harmonisoin korkeamman mieleni ja ajatukseni korkeampaan sydämeeni. Olen rauhassa ja läsnä."

2. Yhteyden muodostaminen

Kun olet harmonisoinut kolmannen silmän korkeampaan sydämeen, sano:
"Yhdistyn korkeampaan itseeni,
Jumalaan, auringon kautta,
pyhän sukulinjaani
luomislähteeseen."

3. Paikanna ja aktivoi Gaia-pisteesi

Paikanna Gaia-pisteesi, mikä on noin 5-6.5 cm suoraan navan yläpuolella. Teidät löytäneesi sen, koska se voi olla herkkä ja on intuitiivinen tunne löytämisestä. Laita käsiesi sormet yhteen ja laita ne "pystyyn" Gaia-pisteeseesi. Sano: "Juoksutan nyt kaikkia energioitani eteenpäin." Hengitä ja tunne tulevasi tasapainoon. Saatat tuntea kehosi nojautuvan eteenpäin tai jonkin muun merkin siitä, että energiasi liikkuvat eteenpäin - tarkoittaen, että olet jumalaisessa virrassa Lähteen kanssa. Sano: "Ankkuroin henkihengitykseni, olen olemukseni keskuksessa ja elämäni on tasapainossa. Aktivoin Gaia-pisteeni, uuden enkelichakran." Hengitä syvään.

4. Yhdistyminen Gaian sydänverkkoon

Laita kätesi osoittamaan kohti maata, ankkuroituen Gaian Kristus-sydänverkkoon ja yhdistyen ylösnousseeseen Kristus-itseesi, jumalaiseen alkuperäiseen suunnitelmaasi Gaian sydänverkossa. Olet nyt yhdistynyt pyhään kiertoon Maan Kristus-sydänverkossa korkeamman itsesi kanssa, kehosi pyhän sukulinjan kautta, pyhän sydämesi ja Lähteesi kautta.

Gaia-piste on jumalainen erivapaus, mikä auttaa Gaiaa ylösnousemuksessa, kun ankkuroit ydinhenkiolemuksesi kehoon ja aktivoit jumalaisen alkuperäisen suunnitelmasi Maan Kristus-sydänverkossa.

Aika on nyt, kun muinaiset pyhät teknologiat, arkkienkelien mystiset ja taianomaiset pyhien voimien kirjastot jatkuvasti paljastuvat sinulle. Kun heräät, korkeampi itsesi tuo esiin muistikuvia. Olemme yhtä kanssasi.


Katso aktivointivideo täältä

www.youtube.com/watch?v=unBpGWs35ac
 





Otsachakra

2 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Ihana viesti. <3
Kiitos jakamisesta.

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos Sinulle kun luit viestini<3
Tervetuloa toistekin sivuilleni<3
Valoa ja Rakkautta päiviisi! <3