WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Transformoikaa PELKO



Elina Kousa, Pelko, lyijykynä, 2011


Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black
(www.morningmessages.com)
Uutiskirjeestä 19.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme täällä. Taas kerran olemme täällä muistuttamassa teitä siitä, kuka olette. Annamme tunnustusta rohkeudestanne, kun toivotatte suuremman ja suuremman valotietoisuuden kehittymisen tervetulleeksi elämäänne. Olemme tietoisia, että teille tulvii informaatiota, vaihtoehtoja ja heijastuksia liittyen tuleviin tapahtumiin ja aikajanoihin. Suuri osa tästä informaatiosta generoi pelkoa - pelkoa mahdollisista katastrofeista, lopunajoista ja tuntemanne todellisuuden romahtamisesta.

Tunnustamme suuria muutoksia tapahtuvan. Kuitenkin kutsumme teitä ylläpitämään aikomusta ja visiota, että tapahtumat kehittyvät uskomattoman helposti ja vaivattomasti. Muistutamme teille, keitä olette. Muistakaa, että olette valo-olentoja, tietoisuutta fyysisessä muodossa, olette suuren ymmärryksen, rohkeuden ja rakkauden moniulotteisia olentoja.


Olette täällä tänä evoluutioaikana, ihmeellisenä transformaatioaikana, tietoisena kulkuneuvona ankkuroimassa uutta todellisuutta tuleville aikakausille. Tässä kaikkien mahdollisuuksien kentässä on aina monia todellisuuksia, jotka ovat ulottuvilla ilmennettäväksi.


Silloin kun tunnistatte ja omistatte henkilökohtaisen voimanne ja vastuunne vaikuttaa tähän kaikkien mahdollisuuksien kenttään, teette todella sitä työtä, mitä tulitte tälle planeetalle tekemään. Me yhdessä toisten galaktisten ja taivaallisten sielujen rinnalla olemme jatkuvasti kannustaneet ja tukeneet teitä tässä uskomattomassa hankkeessa.


Olette ns. etulinjassa, olette tietoinen liittymäpinta tähän tiheään ja toimimattomaan todellisuuteen. Olette täällä muuttamassa ja kohottamassa kaikkea, mikä ei palvele elämää ja sen ylläpitämistä. Olemme kertoneet tämän teille joka kerta, kun yhdistymme mahdollisimman monin tavoin, koska ymmärrämme, että planeetallenne on tunkeutunut energiaa ja kontrolloinut tietoisuutta aionien ajan.


Tämä on muuttumassa, tämä on muuttumassa teidän vuoksenne. Kun ankkuroitte tämän uuden tietoisuusoktaavin kvanttikentässä, siitä tulee korostuneempi ja samanaikaisesti se laukaisee tämän heräämisen ja tiedostamisen toisissa. On valaistunut kollektiivi, joka on saavuttamassa voimakohdan, todella saadakseen aikaan ja vakiinnuttaakseen uuden rauhan ja harmonian aikakauden.


Kun pysytte tiukkana näkemyksessänne, kun jatkatte fyysisen kulkuneuvonne antamista auliisti ankkuriksi, jumalaisen valon ja totuuden juurruttamiseksi tähän energiakenttään, olette kosminen muutos. Teistä tulee suotuisa muutos- ja transformaatiosyke.


Ennustukset, lopunaikojen merkit, luomissyklien loppuminen, nopeutuminen - nämä kaikki generoivat paljon pelkoa ja epävarmuutta kollektiivin sydämissä ja mielissä. Todellisuutenne kehittyy tästä epävarmuudesta ja pelosta. Harkitkaa nyt niitä myötätuntoaaltoja ja universaaleja tietoisuusharmonioita, joita jumalaiset valo- ja rakkausvoimat laukaisevat ja tarjoavat. Kutsunne toivottaa tervetulleeksi tämän energia-aallon, ankkuroi tämän todellisuuden.


Kollektiivi luo ja suunnittelee yhdessä tulevat ajat ja "lukkiutuu" uusiin värähtelyihin ja uuteen aidon ykseyden todellisuuteen. Monet ihmiset yhdistyvät näihin myötätuntoenergioihin, joita tarjotaan, ja käyttävät hyödyksi tämän liikevoiman yhdistyä toisiinsa ja taivaallisiin totuusmaailmoihin.


Miettikää hetken, että 99% koko todellisuudesta on näkymätöntä. Annamme tämän toteamuksen asettua ajatuksiinne. Voitteko venyä tähän tietoisuuteen? Kuvitelkaa, että kaikki mitä näette ja koette fyysisessä todellisuudessanne, on vain 1% kaikesta, mitä on ulottuvilla. Loput 99% värähtelee korkeammalla, minkä voitte havaita. Kuitenkaan se, että se on näkymätöntä, ei merkitse, että te ette ole vuorovaikutuksessa sen kanssa.


Vaikutatte aina tähän holopeliin/hologrammiin, sekä näkyvään että näkymättömään energiakenttään. Tämä on jännittävä osa, mikä voi stimuloida tietoisuuttanne. Kaikki elämä maan päällä yhdistyy tähän kenttään. Kaikki elämä galaksissa linkittyy tähän kenttään.


Värähtelynne, ajatuksenne ja erityisesti tietoinen sydänsäteilynne, vaikuttavat tähän kaikkien mahdollisuuksien kenttään. Voitte ryhtyä toimeen nyt käsittäen, että pystytte yhdistymään ja ottamaan kontaktin kehen tahansa kaikkialla ajassa ja avaruudessa. Olette tiedostamassa, että pystytte liikkumaan edestakaisin tiheydessä. Teistä on tulossa aito valo-olento.


Alkakaa nyt tämän tietoisuuden myötä harjoitella ulottuvilla olevien yliaistillisten kykyjenne käyttämistä. Käsittäkää, että voitte ilmaista parantavaa keskittynyttä yhtenäistä sydänaikomusta mihin tahansa tilanteeseen planeetallanne - henkilökohtaiseen tai kollektiiviseen. Nouskaa ylös. Tiedostavan sydämenne tietoisuus on nopeinta olemassa olevaa kommunikointia.


Silloin kun tulee lähetyksiä äärimmäisistä säätapahtumista, syyllä ei ole merkitystä. Riippumatta siitä, generoiko niitä tämän planeetan energiat, ovatko ne kollektiivisen varjon epäkelpoa energiaa vai ovatko ne manipuloituja, tietäkää, että voitte ilmaista värähtelyä, mikä auttaa voiman sekä vahingon purkamisessa.


Yhdistykää tietoisesti elementtien kanssa, niiden voimien jotka toteuttavat näitä tapahtumia. Kuvitelkaa, että voitte kunnioittaa ja arvostaa sekä rakastavasti vaikuttaa ilman, veden, tulen ja maan tietoisuuteen. Alkakaa omistaa tämä kyky. Yhdessä kollektiivina tuotte tasapainoa planeettaan, mikä käy läpi syvää ja merkittävää transformaatiota ja kohotusta.


Siksi olette täällä - auttaaksenne ja tukeaksenne tätä tietoisuuskehitystä. Silloin kun kuulette jostain uhkaavasta tuhosta, kun luette pelkonne laukaisevia sanoja tai näette pelkoa provosoivia kuvia, kääntäkää tämä tietoisuudellanne ja synnyttäkää positiivinen muutos tähän lopputulokseen. Ylläpitäkää visiota, keskittäkää energianne ja ankkuroikaa eri todellisuus.


Silloin kun ihmiset kokevat pelkoa, he putoavat paikkaan, missä he toimivat automaattisesti, heistä tulee tiedostamattomia. Massaväestö yleisesti värähtelee tässä tiedostamattomuuden tilassa, tässä mielen automaattitoiminnan tilassa. Silloin kun pelkäätte jotain, teistä tulee voimaton, teitä on helppoa manipuloida ja toimitte automaattisesti. Kytkeydytte irti jumalaisesta lähteestänne.


Tiedostakaa aina uutterasti ja katsokaa tarkasti, mitkä kokemukset, mitkä ajatukset, mitkä kuvat ja mitkä sanat laukaisevat henkilökohtaisen pelkonne. Laajentakaa uteliasta ja etsivää mieltänne ja alkakaa tarkkailla, mitkä kuvat ja mitkä toteamukset laukaisevat pelon massoissa.


Olkaa tietoinen niistä tavoista, joilla henkilökohtaisesti ohjaatte pelkotunteitanne - tavoista joilla saatte itsenne ajattelemaan muuta, työkaluista joilla olette oppineet pitämään pelon etäällä. Useimmat ihmiset ovat erittäin taitavia kätkemään pelkonsa itseltään ja siellä missä on kätkettyä pelkoa, on syvän tiedostamattomuuden paikka. Siellä on kieltämisen paikka, voimattomuuden paikka, mikä sallii ihmisen kontrolloimisen ja manipuloimisen.


Silloin kun pidätte pelkoa psyykessä, se on haavoittuvaa heikkoutta. Siihen saakka kunnes se löydetään, ilmaistaan ja sitä kunnioitetaan, tämä pelko tahraa toimianne. Kun se on tuotu tietoisuuden valoon, tiivistynyt energia pelon takaa vapautuu, pehmenee ja alkaa hävitä. Kun koette pelkoa hetkessä, tarttukaa siihen, ennen kun se menee piiloon, ilmaiskaa se ja rakastakaa vapaaksi. Pelko estää teitä pysymästä nyt-hetkessä.


Niinpä tunnistaessanne henkilökohtaisia pelkojanne purkakaa ne. Voitte käyttää ääni- ja ilmaisemistyökalujanne ja tutkia, miksi pelko on olemassa. Mistä se tuli? Miten kauan olette kätkeneet sen? Voitte käsitellä pelkoanne rakastavasti ja tietoisesti ja kun teette sen, olette enemmän itsenne käytettävissä, toisten käytettävissä ja olette enemmän yhteydessä lähteeseenne.


Muistakaa, että pelko on salakavala. Pelko on heikentävintä värähtelyä. Pelko on kuin virus, joka leviää nopeasti toisten mieleen ja sydämeen. Pelko supistaa kehon soluja, hidastaa kasvua ja lopettaa laajentumisen. Pelko estää kykyä löytää positiivisia ratkaisuja. Pelkotaajuus vetää puoleen lisää pelottavia kokemuksia. Pelkoa käytetään yleisesti kollektiivin manipuloimiseen. Pelko elää tuossa 1%:ssa.


Viestimme on aina sama: muistakaa, että olette mittaamattoman voimakkaita. Olette jumalaisia luomisolentoja. Satutte löytämään itsenne melko pienestä fyysisestä muodosta ja käsittelette sen 1%:n näkyvän todellisuuden jokapäiväisiä haasteita, jonka kanssa olette vuorovaikutuksessa. Käsitämme, että tämä 1% voi varata ja varaa usein koko huomionne.


Olemme täällä ravistelemassa teitä ja muistuttamassa teille, että tämä on vain holopeli/hologrammi. Teidän on aika avautua sille 99%:lle, mitä todellisuus oikeasti on upeassa, hämmästyttävässä ja monimuotoisessa kauneudessaan. Kuvitelkaa hetki, että matalin värähtelynne on hurmio. Kutsumme teitä sallimaan itsenne tuntea enemmän iloa, enemmän kiitollisuutta ja arvostusta.


Nämä värähtelyt vaikuttavat tuohon kenttään, kutsuvat hyvinvointia ja tarjoavat parannusta teille, rakkaillenne ja maapallolle. Nämä värähtelyt sallivat teidän imeä enemmän valoa soluihinne ja kudoksiinne. Nämä värähtelyt sallivat solujenne ankkuroida kristallisia valohiukkasia, joita tarjoavat ne taivaalliset energiat, joita tulvii tiheään, fyysiseen kehoonne. Olette heräämässä 99%:lle siitä, kuka oikeasti olette. Olette energiaa, olette valoa, olette alkemisti, olette transformoija.


Kyllä, tiedämme, että tuo näkyvän todellisuutenne 1% on valtavassa muutoksessa. Kaikki tuttu on putoamassa pois, on kaikilla rintamilla suuria haasteita. Voitaisiin myös sanoa, että nämä ovat lopunaikoja, pimeitä aikoja ja suuren pelon aikoja. Tai voidaan todella sanoa, että nämä ovat ihmeellisiä aikoja ennen ihmiskunnan uuden todellisuuden aamunkoittoa, nämä ovat tämän planeetan uuden todellisuuden aikoja.


Toivottakaa tervetulleeksi tietoisuusmuutos kaikilla tasoilla - henkisellä, mentaalisella, tunne-, fyysisellä sekä taivaallisella. Tehkää kaikki voitavanne puhtaan taajuuden pitämiseksi sydämessänne, kalliiden elämänlahjojen säilyttämiseksi maan päällä. Toivottakaa tervetulleeksi kosmoksen rakastava valo, mikä syleilee teitä tässä palveluksessa. Ette ole yksin tässä työssä. Kutsukaa toisten heräävien ihmisten tietoisuutta. Kutsukaa kaikkia valon, rakkauden ja totuuden jumalaisia voimia kaikista aikajanoista ja ulottuvuuksista.


Juhlikaa tätä tilaisuutta palvella. Koko multiversumi katselee ja tukee ylösnousemustanne ja tämän planeetan ylösnousemusta jumalaisen eheyden korkeampiin ulottuvuuksiin ja maailmoihin. Olemme kiitollisia yhteydestämme kanssanne. Meille on aina kunnia jakaa ajatuksiamme, sanojamme ja kutsujamme. Antakaa meidän olla energia, jota kutsutte tukemaan ja auttamaan haasteissanne, sillä näemme teidät suurenmoisuudessanne.
"Tiimi"
TRANSFORMOIKAA PELKO

Ei kommentteja: