WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 22. syyskuuta 2011

OVEN AVAAMINEN UUTEEN AITOON ELÄMÄÄMME


Ote Solaran tyrskyraportista

(www.nvisible.com)
Syyskuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Syyskuu on syntymäkuukausi lukuisilla tasoilla ja se tuo syviä ja kauaskantoisia muutoksia sekä sisäisillä että ulkoisilla tasoilla. Tämä on kuukausi, jolloin ovi avautuu uuteen aitoon elämäämme. Joillekin se edustaa totaalista uudestisyntymää.

Vihreät valot palavat viimeinkin uuteen aitoon elämäämme ja kun asetamme koordinaattimme tiukasti aitouteen, lukuisia tekijöitä loksahtaa paikoilleen. Pitkin kuukautta meille esitellään monia odottamattomia ja ihmeellisiä uusia tilaisuuksia. Se ilmentyy lähes välittömästi, mitä haluamme ja tarvitsemme. Asiat tapahtuvat helposti ja oikein.

Astumme täysin uuteen maisemaan, täysin uusien silmien ja raikkaan näkemyksen kera. Meille tulee yllättäviä yhteyksiä ilman tarvetta etsiä niitä. Lisää uudesta ohjauksesta paljastuu ja se on ehdottoman upeaa. Se opettaa meille, miten eletään ja toimitaan jatkuvasti muuttuvassa todellisuudessa.

Osa uutta ohjausta on havainto, ettei meidän tarvitse enää etsiä sitä, mitä haluamme tai tarvitsemme eniten. Sen sijaan jos olemme oikean ajan ja oikean paikan keskipisteessä aitona sieluna, se tulee aina meille. Irtipäästäminen etsinnästä elämässämme on suuri helpotus. Meidän ei tarvitse etsiä mitään, meidän ei tarvitse kerätä enää tietoa, meidän ei tarvitse kantaa yksipuolisia haluja mukanamme. Odotusaika on ohi. Voimme lopultakin rentoutua ja asettua siihen aidon sielun tietämykseen, että olemme aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Monet elämämme piirteet näyttävät täysin erilaisilta, kun tarkastelemme elämää uusin ja kirkkain silmin. Tuntuu siltä, että olemme ottaneet pois likaiset silmälasit ja yhtäkkiä voimme nähdä, mitä oikeasti on. Näkymättömän näkeminen on sen näkemistä, mitä jo on täällä, mutta mitä emme nähneet aiemmin. Tämä näkymättömän näkeminen siirtää meidät paljon laajemmalle uudelle tasolle. Mitä enemmän näemme näkymätöntä, sitä syvemmin ultrasuurempi todellisuus tunkeutuu läsnä olevaan hetkeemme. Kun tämä tapahtuu, verhot häviävät ja löydämme lisää kerroksia siitä, mitä tällä oikeasti on laajentuneessa tässä ja nyt.

Näkymättömän näkemistä tapahtuu, kun olemme tiukasti ankkuroituneena oikean ajan ja oikean paikan keskipisteeseen. Silloin kun näemme näkymättömän, se lisää upeita värejä yksiväriseen vanhaan elämäämme. Uusi maisemamme on täynnä uusia yksityiskohtia, uutta informaatiota, uusia tekijöitä, ihmisiä, tapahtumia, korostuneita havaintoja ja syvempää ymmärrystä, mitä meillä ei ollut aiemmin. Se tekee läsnä olevasta hetkestä paljon täydemmän ja äärettömästi merkityksellisemmän.

Syyskuussa alamme ottaa käyttöön näitä valtavasti laajentuneita uusia havaintojamme jokapäiväisessä elämässämme. Ja tämä muuttaa dramaattisesti kaikkea, mitä tunnemme ja koemme! Se tuo meille kokemuksia, jotka ovat aiempien odotustemme ulkopuolella ja jotka täyttävät meidät ihmetyksen ja syvän kiitollisuuden tunteella. Ja hämmästyttävästi se kaikki tuntuu äärimmäisen luonnolliselta. Oppimisen ja tarkkailemisen aika on kauan sitten loppunut - nyt on toiminnan aika. On aika käyttää kaikkea oppimaamme, mennäksemme maailmaan aitona sieluna ja tehdäksemme läsnäolomme tunnetuksi.

Syyskuussa monilla meistä on tunne, että olemme täysin laskeutuneet aidoksi sieluksi. Tämä johtuu siitä, että aitona sieluna olemisen komponentit ovat täällä. Emme vain paljastu aidoksi sieluksi, vaan integroimme tämän parantuneen aitouden kaikkiin elämämme puoliin. Tämä muuttaa sen vanhan tarinan, mitä olemme esittäneet vanhassa evoluutiolabyrintissämme, ja nyt aloitamme täysin uuden kirjan uudessa evoluutiolabyrintissä, mikä on tunnetun kartan ulkopuolella. Uuden tarinamme on aika virrata meistä ulos maailmaan.

Samalla kun syyskuu avaa oven todella haluamamme elämän rakentamiseen, meidän täytyy muistaa, että uusi aito elämämme ei ole aina sitä, mitä odotimme, mutta se on sitä, mitä todella tarvitsemme hyvin syvällä tasolla. Elämästä tulee enemmän vastakaikua/vastaamista kuin reagointia. Päästämme irti odotuksistamme ja vain ratsastamme luontaisella mestaruudellamme tämän megakvanttityrskyn aalloilla. Voimme nousta lentoon uuteen aitoon elämäämme. Voimme lopultakin tehdä sen, mitä on ollut takaraivossamme ja sydämessämme kuukausia tai vuosia, mitä tiedämme oikeasti haluavamme, mutta minkä tekemistä olemme pelänneet, koska se ei ole "käytännöllistä" tai mitkä tahansa pelkopohjaiset tekosyyt ovatkin pidätelleet meitä.

Syyskuu tuo erilaisia kokemuksia eri ihmisille. Jos edelleen toimit pelosta tai vanhan maailman kaksinaisuudesta, niin vapautuminen ei ehkä tule vielä ja on edelleen työtä tehtävänä. Jos toimit aidon sielun perspektiivistä, niin syyskuu on merkittävän muutoksen kuukausi, jolloin kaikki avautuu eteesi ja loksahtaa paikoilleen upean vaivattomasti.

Nyt kun kymmenennen portin energiat on ankkuroitu, monet meistä tulevat vihdoinkin ulos kuorestaan ja hävittävät sen, mitä on jäljellä estämässä meitä elämästä aitona sieluna. Meitä ympäröivä sumu hälvenee. Jotkut ankkuroituvat vakaamin uuteen valitsemaansa paikkaan. Syyskuu tuo meille upean menneisyyden loppuunsaattamisen tunteen samalla, kun ilmestymme upeaan uuteen maisemaan aitona ja väärentämättömänä olentona. 
OVEN AVAAMINEN UUTEEN AITOON ELÄMÄÄMME 

Ei kommentteja: