WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Aamuhetkiä Joshuan kanssa



Kyse on Teistä
Joshuaa kanavoinut Pamela Kribbe
20.9.2007

Rakkaat Ystävät! 
 
Olen täynnä iloa, kun tulen tänään lähellenne jakamaan Energiaani. 

Jaan energiani kanssanne, mutta niin tekin jaatte. 

Teidän valonne loistaa ja säteilee maailmaan, vaikka ette aina tajuakaan sitä. 

Te teette vaikutuksen Maahan tässä ja nyt, tällä aikakaudella, jolloin niin paljon on muuttumassa.

Tällä hetkellä Valoa suorastaan pursuaa. 

Tietoisuus on kehittymässä maan päällä ja se saa pimeyden liikkeelle ja tulemaan ulos piilostaan. Se tuo pinnalle kaikkien nähtäville paljon sellaista, mikä on vanhaa ja mädäntynyttä. 

Sen vuoksi tämä aikakausi näyttää ilmenemismuodoissaan niin ristiriitaiselta. 

Tietoisuus kasvaa, mutta saattaa tulla pimeämpää ennen kuin Valo saa jalansijaa ja se pääsee todella loistamaan maailmaanne.

Te olette niitä, jotka ajavat vanhaa pinnalle, te pakotatte sen esiin tietoisuudellanne, omalla valollanne. 

Siihen te tunnette kutsumusta, se on sitä keitä te olette

Te olette valotyöntekijöitä. 

Te olette sieluja, joilla on syvällisesti aistittava missio, teitä liikuttaa kutsumus, joka tarttui myös minuun eläessäni maan päällä. 

Monet teistä olivat seuraajiani tuolloin, tai paremminkin levittämäni opetusten ja energian seuraajia.

Minä olen Teidän sydämenne, minä olen Teidän sielunne. En ole pelkästään yksi ihminen, joka kerran eli maan päällä ja joka nyt palaa luoksenne. 

Tulen eteenne Kristus-energian ilmentymänä, teidän ylisielunanne, sellaisena energiana, joka sitoo Teitä ja joka on Teidän alkulähteenne ja alkuperänne. 

Se on energiakenttä, joka on tulossa yhä lähemmäksi Maata ja joka koskettaa monien ihmisten sydämiä ja vaikuttaa heidän tunnetiloihinsa. 

Tämä Valon aalto tuo suurta hämmennystä ihmisille, jotka eivät ole valmiita muutokseen. 

He tuntevat itsensä epävarmoiksi, he kokevat tarkoituksen puuttuvan elämästään, eivätkä he tiedä, kuinka näitä hämmennyksen tunteita pitäisi käsitellä. 

Ja Te olette maan päällä niitä, jotka säteilevät Valoa näille ihmisille. 

Te olette pioneereja, te olette tämän uuden aikakauden opettajia. Nyt te saatatte kysyä itseltänne: olenko valmis siihen? 

Miten minun pitäisi menetellä? 

Miten minä säteilen tai ilmaisen valoani? 

Vastaus on yksinkertaisempi kuin luulettekaan: 

te olette jo tekemässä sitä. Te olette tekemässä sitä, mitä tekemään Te tulitte.

Kun Te epäilette niin paljon itseänne, yksi syy siihen on se, että pelkäätte kohdata oman suuruutenne. Jokapäiväisessä elämässänne te yhä haudotte negatiivisia ajatuksia ja tunteita itsestänne, mikä saa teidät ihmettelemään: 

"Voinko todellakin ankkuroitua ja juurtua tähän paikkaan, jota kutsutaan Maaksi, tunnenko todellakin täällä oloni kotoisaksi? 

Täytänkö todellakin missioni täällä?" 

Ja minä sanon Teille: erityisesti silloin, kun pelko, epätoivo tai alakuloisuus haastaa Teidät, Te pystytte täyttämään missionne. 

Sillä juuri siellä Teidän Valoanne tarvitaan eniten. Kukaan ei pysty parantamaan sisällänne tuntuvaa kipua paremmin kuin Te itse. 

Valaistessanne omaa sisäistä pimeyttänne Rakkaudella ja Myötätunnolla Te luotte Valotyön esimerkin, joka säteilee ulospäin toisille ja rohkaisee heitä sytyttämään oman Valonsa.

Te olette vanhoja ja tulette kaukaa. Teillä elämien kiertokulku alkaa olla päättymässä. Ja nyt, tämän kierroksen lopulla teidän energiastanne on tullut hellävaraista, se on täynnä myötätuntoa ja viisautta. 

Mutta te olette myös lannistuneet, ja te masennutte aina silloin tällöin, kun näette Maa-Äidin olotilan, tämän kauniin kasvi-, eläin-, ja ihmiskunnan luomuksen, joka voisi olla niin täynnä elämää ja elinvoimaa. Samoin kun tarkkailette suhteitanne toisiin ihmisiin, teistä tuntuu usein, että jotain puuttuu. Teiltä puuttuu tiettyä avoimuutta, rakkautta, hilpeyttä, yhteydessä olemista. 

Teillä on koti-ikävä todellisuuteen, jossa voitte jakaa tämän toisten kanssa. Se tuottaa teille tuskaa. Te tunnette tuskaa maailmasta. Te tunnette tuskaa läheisistä ihmisistä. Te tunnette tuskaa itsestänne. Teillä on koti-ikävä ja sisällänne syvä rakkaus, jota teidän on vaikea ilmaista ja ilmentää täällä maan päällä. 

Mutta minä sanon Teille, että Te olette uuden aikakauden kynnyksellä. Luottakaa, että minä olen täällä kanssanne tukemassa ja rohkaisemassa Teitä. Te olette kuitenkin niitä, jotka ylittävät esteet, Te olette niitä, jotka jatkavat minun työtäni. 

Te olette uuden aikakauden Kristuksia. Erityisesti silloin, kun tunnette olevanne alamaissa ja väsyneitä, menettämässä kaiken luottamuksen, avautukaa toki tälle uudelle mahdollisuudelle, tälle kajastavalle valolle, ja antautukaa sille. Älkää yrittäkö taistella tai kamppailla pelkojenne ja alakuloisuutenne kanssa. 

Ne ovat olemassa – antakaa minun huolehtia siitä. Tuntekaa energiani tässä ja nyt, minä olen kanssanne.

Minä olen Te, me olemme yhtä. 

Sallikaa Kristus-energian Valon ja lohdutuksen olla kanssanne ja tuntekaa, kuinka tämä voimakas valon kantoaalto yhdistää meitä kaikkia. Te olette uuden aikakauden Kristuksia.

Nyt haluan pyytää Teitä kohdistamaan huomionne loukattuun osaan itseänne, siihen sisäiseen lapseen, joka on tuntenut olonsa lyödyksi ja nöyryytetyksi monien maan päällä vietettyjen elämien aikana. Te olette kokeneet paljon sekä tässä elämässä että entisissä elämissä. 

Tämä sisimpänne Rakas lapsi, joka fyysisesti sijaitsee vatsassanne, tarvitsee hoivaa ja huomiota. Erityisesti se tarvitsee teiltä kärsivällisyyttä ja luottamusta. Tämä lapsi, tämä emotionaalinen osa teistä ei parannu hetkessä. Se on vakavasti haavoittunut, ja tästä vammasta se luo kielteisiä tunnetiloja elämäänne, kuten yksinäisyyttä tai pelkoa, ja tuntee itsensä hylätyksi tai torjutuksi. 

Nämä tunnetilat osoittavat syvällisimpään vammaanne. Te ette pelkää edes kuolemaa eniten. Syvimmän ahdistuksen muodostaa kokonaisvaltainen yhteyden puute Jumalaan. 

Erillisyys Hengen Rakastavasta läsnäolosta ja irtautuminen luomakunnan luonnollisesta Valosta ja yhteydestä on saanut aikaan raskaimman taakan sisimpäänne. Pyydän Teitä näkemään tuon tuskan sisällänne ja ojentamaan kätenne sisällänne olevalle loukkaantuneelle lapselle. 

Kuvitelkaa, että olette Enkeli, Valon valtakuntien edustaja, ja tuntekaa, kuinka Enkelienergianne kietoo kehonne pehmeään ja lämpimään viittaan. 

Sen kultainen energia hoivaa Teitä ja tunnette, kuinka se ympäröi Teidät kiireestä kantapäähän. Huomatkaa, kuinka kultaiset kädet ojentuvat vatsaanne kohti, sisimmässänne olevaan pieneen ja viattomaan lapseen. 

Kertokaa lapselle, että se on sanomattoman tervetullut ja kallisarvoinen. 

Sanokaa "terve" sille vanhalle tuskallenne ja sallikaa sen olla siellä. "Sinä olet osa elämääni, en aiheuta Sinulle pettymystä." 

Tätä myötätuntoa Te kaipaatte, juuri se tekee Teidät kokonaisiksi, antakaa sen olla. 

Kun seisotte oman haavoittuneen itsenne rinnalla, ettekä jätä lasta kärsimään aivan yksinään, se on sitä energiaa, joka tekee teistä Kristuksia. Aina kun te päivittäisessä elämässänne vastustatte omaa tuskaanne, toivotte pääsevänne eroon pelosta ja kiukusta kertaheitolla ja kiroatte itseänne sen takia, te tuotatte sisimmässänne olevalle lapselle pettymyksen. Vastustamalla tuskaanne, arvostelemalla siitä aiheutuvaa käytöstä, te vieraannutatte lasta itsestänne. 

Te sanotte: "En halua enää olla surullinen tai vihainen tai peloissani, haluan vain olla onnellinen, miksen pääse siitä yli, minä vihaan itseäni." Mutta sisimmässänne oleva lapsi itkee ja kutsuu teitä, eikä vastustaminen tai moittiminen paranna sitä. 

Käyttäkää aikaa itsenne parantamiseen. Kun tunnette vastustusta, pysähtykää juuri siihen ja istuutukaa. Älkää kääntykö pois, antakaa vastustuksen mennä, sillä se on lapsen parhaaksi. Olkaa haavoittuneen lapsenne luona, sallikaa enkeli-itsenne kultaisen energian syleillä sitä. Älkää pelätkö olla niin mahtavia! 

Käyttäkää niin paljon aikaa ja tilaa kuin tarvitsette itsenne parantamiseen. Älkää vähätelkö tarpeitanne ja tuskanne syvyyttä. Ottakaa se vakavasti. Tämä parannusprosessi on se nimenomainen syy, jonka valitsitte tätä elämää varten maan päälle. 

Tämä sisäinen muuntuminen, jota olette käymässä läpi, on täsmälleen sitä, mitä aioitte saavuttaa, mihin tunnette kutsumusta ja mitä Maa odottaa. 

Olkaa tuskallenne myötätuntoisia. 

Kohdatkaa syvällä sisimmässänne oleva lohduttomuus ja kertokaa sille osalle itseänne: 

"Minä olen sinua varten, MINÄ OLEN enkeli, joka tuo Valon, minä annan Sinulle luvatun maan. Älä pelkää, sillä olen vierelläsi, olen takanasi, olen edessäsi ja olen sisälläsi. En tule ylhäältä, en tule alhaalta, tulen sielustasi. 

Minä olen sinun ydinolemuksesi." 

Teistä on tulossa lihallisia Enkeleitä. Te olette aineellisiksi ruumiillistuneita Enkeleitä. Teillä on paljon annettavaa ja kerrottavaa ihmisille, mutta älkää antako sen häiritä itseänne. Te olette numero yksi omassa elämässänne, ja teidän on aina oltava yhteydessä itsenne sisäiseen lapsiosaan. 

Heti kun huomaatte, että tunnetilanne tulevat kurittomiksi, että tunnette olonne epämukavaksi, hermostuneeksi tai ärtyneeksi, kohdatkaa se välittömästi. Se on tärkeämpää kuin mikään muu asia, mitä teidän on elämässänne tehtävä. Jopa toiset ihmiset ovat toisella sijalla. Teidän elämässänne on kyse Teistä. Te voitte kanavoida Enkelivaloanne ihmisyyteenne vain, jos olette myös halukas saamaan kosketuksen pimeimpään osaan itseänne. 

Käyttäkää aikaa ja tilaa itsenne parantamiseen. Tehkää mitä tahansa, mikä auttaa tai lohduttaa teitä, olipa se sitten henkisten neuvojen pyytämistä, kirjojen lukemista, kävelylle menemistä tai itsellenne hienon aterian valmistamista. Ravitkaa itseänne sekä henkisellä että inhimillisellä tasolla. Pysykää keskittyneinä ja edetkää kaikessa rauhassa. Näin itsensä parantaminen tapahtuu. Näin te tuotte Enkelivaloanne omaan kehoonne ja teette sitä, mitä tekemään te tähän elämään tulitte. 

Kyse on Teistä! 

Me tervehdimme Teitä. Meitä on täällä suurin joukoin, paljon enemmän kuin luulettekaan! Teidän jokaisen ympärillä on enkeleitä ja oppaita. He haluavat auttaa teitä löytämään oman tienne elämässä. Kosmoksesta teille tulee runsaasti tukea, paljon kunnioitusta ja rohkaisua. Te olette niitä, jotka tekevät työn täällä maan päällä, sillä sitä me emme voi tehdä teidän puolestanne. Mutta me teemme kaiken voitavamme lähettääksemme teille iloa ja lohtua. Tämä on todellakin muuntumisen aikaa. Kutsukaa meitä, me olemme teitä varten. Me ylitämme sen kynnyksen yhdessä, ja näyttää siltä, että tulossa on Mahtava (Uusi) Aika!
© Pamela Kribbe 2007

Ei kommentteja: