WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 19. joulukuuta 2011

ITSESI TRANSFORMOIMINEN 2012 JA SEN JÄLKEEN


Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
6.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Vuosi 2012 tulee omien ainutlaatuisten energioidensa kanssa. Juuri nyt kun pohdiskelette, mitä on varastossa, mietitte luultavasti, miten energiat ilmenevät, miten ne vaikuttavat teihin ja mitä voitte tehdä valmistautuaksenne.

Ilmassa on ehdottomasti muutosta ja tunnette muutosvauhdin vielä enemmän, kun tämä vuosi loppuu ja uusi alkaa. Kun valmistaudutte uuden vuoden alkamiseen, on normaalia miettiä, mitä haluatte muuttaa itsessänne ja maailmassa. Jos teidän pitäisi tehdä luettelo noista asioista nyt, auttaisi, jos tietäisitte suuren kuvan ja sen yksityiskohdat, mitä tarvitsee muuttaa. Kuin laboratoriotiedemies mikroskooppinsa kanssa, haluatte suurentaa kuvaa kokemuksistanne, jotta voitte osoittaa toimimattomuuden ja onnettomana olemisen syyt. Voittehan lopulta muuttaa asioita vain, silloin kun olette tietoinen niistä.

Juuri nyt ollessanne lähellä vuoden 2012 alkamista tiedätte luultavasti lukemattomia asioita, joiden haluatte muuttuvan. Jos olette useimpien ihmisten kaltainen, olette panneet merkille, miten toimimaton maailmasta on tullut, ja huomaatte omat haasteenne suurennettuna. Tämä ei ole tietenkään yllättävää, erityisesti kaiken sen mediahuomion kera, mitä annetaan planeetan vallankumoukselle ja niiden kansalaisten maailmanlaajuisille mielenosoituksille, jotka edustavat 99%:ia. Luultavasti tuntisitte tyytymättömyyden ja muutoshalun ilman mediahuomiotakin, mutta jatkuvat muistutukset ovat kuin toistuva herätyssoitto.

Olette tosiaankin heräämässä ihmiskunnan kriisille. Sen osana teistä tulee tietoisempi omasta ahdingostanne. Tarvitaan monia sisäisiä muutoksia, jotta tuntisitte eheyttä, kukoistaisitte, teillä olisi rakastavia suhteita ja olisitte konkreettisesti yhteydessä henkeen. 
 
Teistä ei voi tulla valaistunutta, jos olette piittaamatta tarvittavista muutoksista - ovat ne sitten tunnettuja tai tuntemattomia tietoiselle mielellenne. Jos olet ollut henkisen heräämisen polulla jonkin aikaa, olet tarttunut tarvittaviin muutoksiin jatkuvalla syötöllä. Olet oppinut, että transformaatio on jatkuva prosessi ilman päätepistettä. Hyväksyt tuon ajatuksen, koska sisäinen olemuksesi katalysoi haluasi olla parasta, mitä voit.

Riippumatta nykyolosuhteistasi tarve jatkaa henkistä transformaatioprosessiasi vahvistuu nyt hyppäyksinä. Tätä tarvetta on koko ajan, vaikka olisit juuri parantanut jonkin elämänmittaisen ongelman. Tarve jatkuu sekä unitilassa että valvetilassa. Tarve on sinnikkäästi olemassa, vaikket kiinnittäisi tietoisesti huomiota transformaatioon. 
 
Miksi näin on?

Viisi syytä voimistuneeseen transformaatioprosessiin

1) Tämä ei ole tavallista aikaa. Maapallo on jyrkänteellä ja tuntemanne elämä on muuttumassa dramaattisesti hyvin lyhyessä ajassa. Energeettinen käännekohta on saavutettu ja ihmisten on löydettävä uusia rakastavampia olemistapoja selviytyäkseen lajina. Käynnissä oleva megatoimintamallimuutos vaikuttaa kaikkiin planeetalla ja herättää syvää tyytymättömyyttä ja sellaisten asioiden tietoista kyseenalaistamista, joita ei ole koskaan ennen kyseenalaistettu. Nämä reaktiot kiihdyttävät transformaatioprosessianne.

2) Aikapaine kiihtyy. Osittain tämä johtuu siitä, että aika todella nopeutuu osana ihmiskunnan evoluutioprosessia. Se ei ole mielikuvitustanne! Tämän rinnalla ihmisistä on tulossa tietoisempia itsestään ja elämän prosessista. Kun tätä tapahtuu, ihmisistä tulee tietoisempia moniulotteisesta itsestään ja tarvittavien muutosten suuruudesta. Voitte pakahtua siitä, miten valtavan suureksi elämänkankaanne on tullut.

3) Eri ajat vaativat erilaisia lähestymistapoja. Millään muulla jaksolla ihmiskunta ei ole kohdannut niin nopeaa muutosta, mikä vaikuttaa käytännössä elämän jokaiseen puoleen ja koskettaa jokaista kaikissa maailmankolkissa. Lähestymistapaanne henkilökohtaiseen transformaatioon on päivitettävä säännöllisesti heijastamaan lisääntynyttä muutosvauhtia. Vanhat menetelmät eivät riitä. Menneillä jaksoilla teillä on ehkä ollut vain yksi elämän avainhaaste kerralla edessänne. Suuren osan ihmishistoriaa ihmiset ovat käsitelleet vain yhtä tai kenties muutamaa elämänoppituntia elämän aikana. Esimerkiksi joku esi-isä on ehkä kamppaillut rahan kanssa päähuolenaan. Sama ihminen joka elää nyt, kohtaa valtavan määrään ongelmia, jotka juontuvat entisestä ehdollistumisesta - entiset mallit joihin ei ole vielä tartuttu, tulevat väistämättä näkyviin. Nämä mallit joita pidetään DNA:ssanne, on puhdistettava alkuperäpisteessään, ennen kuin voitte vapautua niistä. Ne eivät tule pintaan kaikki kerralla, vaan elämän tapahtumat katalysoivat niitä.

4) Ette transformoidu yksin. Kaikki ympärillänne kokevat kaaosta ja epävarmuutta, mikä katalysoi sisäistä muutosta massiivisesti. Muistakaa, että kaikki planeetalla ovat yhteydessä. Joka kerta kun joku parantaa edes osan jotain toimimatonta mallia, massatietoisuudessa tapahtuu suotuisa vaikutus. Ihmisethän luovat massatietoisuuden yhdessä ajan kuluessa - se on käynnissä oleva prosessi. Kun massatietoisuus muuttuu, omaan transformaatioprosessiinne vaikutetaan. Joskus tämä merkitsee, että tunnette pakkoa tarkastella jotain henkilökohtaista ongelmaa, joka on ennen paennut huomiotanne. Toisilla kerroilla se merkitsee, että jokin avainongelmistanne tuntuu vähemmän hankalalta, mikä antaa teille lisää luottamusta tarttua seuraavaan kerrokseen.

5) Luonto antaa tänä päivänä jatkuvia muistutuksia muutostarpeesta. Ihmiset ovat oppineet jättämään luonnon omaan arvoonsa. Hyvin pitkään ihmiset ovat mitanneet edistymistä sillä, miten paljon he voivat voittaa, miten paljon he voivat kontrolloida ja miten paljon rahaa he voivat tehdä. Luontoa eläimineen, maa-alueineen ja vesineen ei ole kunnioitettu. 
 
Käsittämällä, että kaikki on yhteydessä, Teistä tulee tietoinen, että luonnon kriisi ovat ihmiskunnan kriisi ja siksi Teidän kriisinne. Tämä herättää sisäisen halunne radikaaliin henkilökohtaiseen transformaatioon. Se käynnistää myös halunne parantaa sen, mikä on rikki, on se sitten sisäisellä tasolla tai ulkoisessa maailmassa. Se laukaisee tunnistamaan jatkuvasti kriisin, mikä on todella yhteinen ongelma.

Maailma muuttuu, vähän kerrassaan kuten tekin. Älkää odottako parantamista. Älkää odottako Teille tuskaa aiheuttaviin ongelmiin tarttumista. Teidän tuskanne on maailman tuskaa. Ei ole mitään erillisyyttä.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme Teidät Rakkaudellamme ja Siunauksillamme. 
 
Olemme Kahdentoista neuvosto. 
 
ITSESI TRANSFORMOIMINEN 2012 JA SEN JÄLKEEN

Ei kommentteja: