WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Sinä olet Tähtien Lapsi


Äiti Maria kirjoittaa
Sinä olet tähtien lapsi  /EKL

Kun sinä menet pilvettömänä iltayönä pimeässä ulos ja katsot ylös tähtiin. Sinä näet tähdet ja sinä näet niiden kirkkauden. Kun sinä katsot koko tähdistöä ja niiden piirtämiä kuvioita, sinä alat ensin ymmärtää, että olet yhtä tähtien kanssa. 

Sinä näet tähdet ja ne tietävät Sinut. Sinä olet Tähti. Olet tähti ihmisten joukossa. Olet syntynyt jollakin tähdistöllä ja olet valittu suuresta joukosta tekemään sitä työtä, jota Sinä nyt teet. 

Sinä olet Tähtien Lapsi.

Jokainen Tähtien Lapsi on tullut maapallolle ensin kokemaan maapallon kolmiulotteista elämää ja maailmasta ja materiasta elämistä. Kun sinun taustasi on viisiulotteinen, kasvat sinä nopeasti viisiulotteisuuteen ja jopa kuusiulotteisuuteen ennen kuin se tietoisuuden nousu viisulotteisuuteen tapahtuu   muille maapallon asukkaille. Sinä olet siis viisiulotteinen sielu, vaikka kehosi energiajärjestelmä toimisikin vielä joko kolmi- tai neliulotteisesti.

Sinä kaipaat kotiin ja kotisi on ollut viisiulotteinen. Maapallon energia on nousemassa hiljaa asteittain ensin neljänteen ja sitten viidenteen ulottuvuuteen. Kun neliulotteisuus valtaa, on kaikki ajan asiat ja historia nousemassa pintaan. Se tuntuu tuskana, mutta sinä voit auttaa siinä maapallon kanta-asukkaita. 

Sinä elät ja olet ihminen, mutta sinä tiedät siunaavan tietoisuuden ja rakkauden parantavan kaiken. Siunauksesi ja Violettivalosi saavat paikat ja historian kaunistumaan, tuomaan lisää harmoniaa ja rakkautta, tuomaan lisää valoa ja synnyttämään sitä kautta sen Rauhan, joka maapallolta on puuttunut. Sinä tähtien lapsi ymmärrät sen sielusi tasolla ja sinä voit silloin siunata kaikki Minun äiti Marian siunauksella: 

Siunaan Sinut Violetti-Isän, -Pojan, -Tyttären, -Äidin ja Pyhän Hengen nimeen.

Amen

Lähde:
Erkki Koski-Lammi 
Enkelit Ensin 

Ei kommentteja: