WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 17. joulukuuta 2011

ARKKIENKELI URIEL: Sisäinen Sinä on Ulkoinen Sinä



Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman (www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 26.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Fyysinen olemus jota ilmennät, suunniteltiin sielusi tämän elämän parantumispolun mukaisesti. Jokainen yksityiskohta - aliatomista fyysisen olemuksesi erikoisimpiin yksityiskohtiin - edustaa sielusi parantumissopimusta tässä elämässä. Myös jokainen polkusi askel suunniteltiin, myös tieto monista eri mahdollisuuksista elämässä - valinta olla oppimatta mitään aina mestaruuden korkeimpien tasojen saavuttamiseen saakka - sisältyi tähän suunnitelmaan. Tämä on sisäinen sinä, mistä tulee sitä todellisuutta, minkä tunnet sinuna aineellisessa maailmassa.

Todellisuutesi luomiseksi pääset joka hetki pääset tämän elämänsuunnitelman jokaiseen yksityiskohtaan. 
 
Ei ole mahdollisuuksia, joita ei ole suunniteltu; ei ole tilanteita, suhteita tai kohtaamisia, joilla ei ole erityisyhteyttä sielusi suunnitelmaan parantumista, oppimista, transformoitumista ja ylösnousemista varten. Kaikki käytettävissäsi olevat polut edustavat jotain elämän osaa, mitä voit syleillä tai minkä torjua, ja kaikki on täydellistä.

Se minkä tunnet todellisuutenasi, on muuttuva malli, joka edustaa valintojasi siitä, mitä sisäisen sinun mahdollisuuksista olet valinnut. Silloin kun pelko on läsnä tunnekehossasi, valitset ne puolet, jotka heijastavat pelkoasi ja ovat vastakaikua siihen. Silloin kun voimattomuus on läsnä, mikä on tulosta peloistasi, valitset ne puolet, mitkä eivät voimaannuta elämääsi. Mutta silloin kun valitset jumaluutesi, polusta tulee rajaton yltäkylläisyysvirta, mikä resonoi energiaolemuksesi korkeimpien tasojen kanssa.

Kun mietit seuraavia askeliasi, muista, että vastaus on sisäisessä sinussa. Mitä sen puolia haluat ruumiillistaa? Ulottuvilla on monia vaihtoehtoja ja kaikkia tuetaan energeettisesti. Miten voimakas haluat olla? Miten paljon iloa voit ilmentää? Haluatko elää rakkaudessa? Valitse nuo asiat ja vastaava ulkoinen sinä heijastaa noita tuloksia. Tiedosta, ettei ulkoinen todellisuutesi voi olla suurempi kuin sisäinen sinä ja kaikki mitä tarvitset luodaksesi haluamasi voimallisen, iloisen, yltäkylläisen ja tyydyttävän elämän, on luotuna mahdollisuudeksi, joka ruumiillistuu korkeimmissa energiavärähtelyissäsi. Ja kaikki on ulottuvillasi, kun valitset sisällä luoda elämäsi.

Harmonisoidu, integroidu ja ryhdy toimeen

Kun opimme elämään parantumis-, oppimis-, kasvu- ja transformoitumistarkoituksemme kanssa, kohtaamme joukon vaihtoehtoja. Sen sijaan että yritämme tehdä parhaan tai oikean valinnan, mihin keskitämme energiamme - koska luulemme yhden vaihtoehdon olevan enemmän tai vähemmän tärkeä kuin toinen - voimme esittää kolme kysymystä, mitkä opastavat valintojamme suurimman parantumisen ja oppimisen suuntaan. Tätä harjoitusta pitäisi käyttää joka tilanteessa ja se auttaa meidät pysymään liikkeessä sen sijaan, että jumiudumme yritykseen tehdä oikea tai paras valinta. Kuitenkin ilman toimintaa tarkoitus, potentiaali, mahdollisuus ja voima ovat vain toiveajattelua.

Valinnat aiheuttavat ristiriitaa, ne vapauttavat meidät vallitsevasta tilanteesta ja pakottavat meidät ottamaan kantaa. Silloin kun uusia energioita tulee tietoisuuteemme, ne tuovat epäharmoniatilan. Meistä ei ole enää mukavaa siinä, missä olemme, mutta uudet vaihtoehdot ovat vielä vähemmän mukavia meille. Jos emme ole ottaneet aikaa integroitua siihen oppiin, mitä kokemuksemme antavat meille, olemme täydellisen halvaantumisen ja päättämättömyyden tilassa. Tässä kohtaa meidän täytyy työskennellä integroitumisen kanssa, mikä sallii oppimamme tulla osaksi polkuamme.

Integroituminen merkitsee, että sallimme oppimiemme osien tulla osaksi uutta todellisuuttamme - alkaen siitä, miten nyt näemme itsemme ja elämämme. Tässä meidän on kysyttävä itseltämme, missä kohtaa uusien energioiden potentiaali, mahdollisuus ja voima ovat voimakkaampia kuin pelkomme niitä kohtaan. Ilman pelkoa sallimme niiden tulla uudeksi olemistavaksemme. Jos emme salli integroitumista, pysymme siinä, missä olemme. Tämä on yhtälön toimintaosa: ryhdymmekö toimeen ja siirrymme uudelle harmoniatasolle integroitumalla vain pysymmekö siinä, missä olemme? Se valinta meidän on tehtävä.

Toimeen ryhtyminen ei ole koskaan kaksisuuntainen tie, koska sitten kun valitsemme siirtyä eteenpäin, ei ole paluuta. Olemme nyt uudella energia-alueella ja päästämme irti vanhoista energioistamme ja sen myötä niihin liittyviä mielleyhtymiä. Mutta silloin kun harmonisoidumme ja integroidumme, kadotamme kyvyn yhdistyä vanhoihin energioihin ja sen lisäksi, kun olemme uusissa energioissa, vanhat energiat kadottavat viehätyksensä iäksi. Emme voi unohtaa sitä rauhaa ja iloa, mitä tunnemme ollessamme korkeammissa energioissa emmekä enää resonoi vanhojen tapojen kanssa. Olemme tavallaan taas jumissa, koska eteenpäin siirtyminen on ainoa tie ulos. Mutta tämä sallii meidän luoda uuden tarkoituksen, siirtyä ulos parantumis- ja karmakierrostamme ja syleillä olemistapaa, mikä antaa meidän luoda oman taivaamme maan päälle. Niinpä valitessamme uuden tarkoituksen, valitsemme myös kaikki sen osana olevat muutokset ja sitten olemme uudella polulla, uudessa energiavärähtelyssä ja elämme uutta tarkoitustamme luoda se elämä, mikä tuo meille iloa, rauhaa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä ja saattaa meidät harmoniaan ja integroitumaan uuden mestaruutemme kanssa.

Minä, sinä ja me

Jos osallistut Uuden maan energiaprojektiin, niin olemme muutamassa viime ryhmäpuhelussa puhuneet kollektiivitietoisuudesta ja siitä roolista, mitä esitämme uusien energioiden toteuttamisessa maan päälle. Yhtä keskusteluaihettamme on ollut oikeastaan koskaan ajatellut (rakastan, kun saan uutta informaatiota) ja se oli tämä: Maa ei voi olla korkeampaa värähtelyä kuin kollektiivin värähtely.

Niinpä Maa ei ole korkeammassa värähtelyssä kuin me. Yleisesti ottaen se heijastaa kollektiivienergioiden keskiarvoa ja värähtelee korkeammalla tai matalammalla eri alueilla, riippuen niiden väestön energiasta ja maa-alueen karmallisista ja muista energioista. Tämä on tärkeää tietää kahdesta syystä. Ensinnäkään Maa ei pelasta meitä itseltämme tai pelasta itseään meidän auttamiseksi. Se on kumppanimme henkilökohtaisessa ja kollektiivisessa ylösnousemusprosessissamme ja työskentelemme sen kanssa kollektiivisen hyvinvointimme varmistamiseksi.

Toiseksi, jokaisella meistä on suhde Maahan - sekä yksilönä että ihmisperheen kanssa - mikä vaikuttaa kollektiivin suhteeseen. Olemme Maaryhmäpuheluissamme havainneet, että voimme kohottaa eri alueiden värähtelyä ja voimme tuntea yhteytemme Maahan ryhmämeditoinneissamme. Koska meitä on monia, joilla on sama aikomus, energiamme moninkertaistuu eksponentiaalisesti ja voimme luoda energiavärähtelyn, mikä tukee Maata ja antaa sille vaihtoehtoisia polkuja ylösnousemusprosessissa. Emme puutu Maan tehtävään, vain lisäämme toisen ulottuvuuden siihen.

Meidän on nähtävä itsemme yksilöinä ja ryhmänä, mikä henkilökohtaisesta perspektiivistä on "minä, minä olen ja me" ollen tietoinen siitä, että se voima mikä meillä on muuttaa oma elämämme, ulottuu myös maailmaan. Yhdessä voimme tehdä ihmeitä transformaatioprosessissa, mikä kutsuu kaikkia harmonisoitumaan, integroitumaan, tasapainottumaan, päästämään irti ja elämään korkeampien energioiden kautta. Pelko on ylellisyyttä, mihin kenelläkään meistä ei ole varaa, eikä ole mitään tarvetta pelätä, koska ylläpidämme ja tuemme toisiamme. Tämä ei merkitse, että voimme antaa periksi ja toivoa, että joku muu hoitaa homman. Se merkitsee, että olemme tasavertaisesti "ikeessä" tänä aikana ja jokaisen meistä on loistettava valoaan mahdollisimman kirkkaasti, koska olemme kaikki tällä matkalla yhdessä.

Rakkausyhteys

Eräs ystäväni on kamppaillut sen käsittämisen kanssa, että hänen mummunsa - ihminen jota hän rakastaa eniten maailmassa ja joka on ollut hänen elämänsä rakkauden ja tuen lähde - vanhenee ja kuolee lähitulevaisuudessa. Hän kamppailee sen ajatuksen kanssa, että hän menettää tämän rakkaan olemuksen: mitä hän tekee, kun mummu kuolee. Minulla oli tällainen suhde äidinpuoleisen mummun kanssa, ja kun hän kuoli, tunsin menettäneeni sen ainoan ihmisen perheessäni, joka ymmärsi ja oikeasti rakasti minua. Oli eritäin vaikeaa menettää hänen rakastava olemuksensa ja kaipaan häntä edelleen.

Jokin aikaa sitten kirjoitin "maaenkeleistä", joita indigoilla voi olla elämässään - ihmisiä jotka tukevat ja rakastavat heitä ja jotka näkevät ja hyväksyvät heidät sellaisina, kuin he ovat. Näiden ihmisten puoleen käännymme tarvitessamme apua ja tukea. He eivät usein ole vanhempiamme, mutta voivat olla isovanhempia, sukulaisia tai vaalittuja ystäviä. He ovat meille läheisiä ja tunnemme itsemme hyvin rakastetuksi ja tuetuksi, koska he ovat linkkimme ehdottomaan rakkauteen ja heidän kauttaan voimme tuntea Kodin energian.

Teillä jotka olette hyvin empaattisia, intuitiivisia ja energeettisesti herkkiä, on hämärä muistikuva olemisesta ehdottomassa rakkaudessa ja sen poissaolo maan päältä on yksi elämänne haasteista. Täällä olevaa tiheää energiaa on vaikea navigoida ilman jotakuta, joka voi antaa teille yhteyden tuohon rakastavaan energiaan, erityisesti ollessanne hyvin nuori. Kun tapaatte tuon ihmisen, yhteytenne on tätä rakkauden korkeampaa puolta ja luotte välittömästi siteen hänen kanssaan.

Tämä ehdoton rakkausyhteys suunniteltiin rakkauselämänlangaksemme, kunnes voisimme löytää oman keskuksemme, mutta silloin kun kiinnittyy siihen liikaa, pelkää, ettei sen mentyä elämässä ole enää rakkautta. Sen tarkoitus on maadoittaa ja muistuttaa siitä rakkaudesta, mitä olet, jotta voit luoda sitä maailmaan. Sitten voit luoda oman rakkaussfäärisi ja vetää monia rakastavia ihmisiä luoksesi.

Kunnioita Elämässäsi ihmisiä, jotka ovat olleet Rakastava tuki ja Ehdottoman Rakkauden Elämänlanka. 
 
Käytä sitten muistoa tuosta tunteesta laajentaaksesi tuon rakkauden elämääsi ja ole muistutus rakkaudesta maailmalle, koska se on osa tarkoitustasi ja rakkausmuistosi ja rakkausyhteytesi palvelee maailmaa. 
 
Tämän tietäminen on auttanut ystävääni löytämään rauhan ja olemaan kiitollinen mummulleen siitä rakkaudesta, mitä tämä ilmensi hänelle, ja siitä rakkausperinnöstä, mikä hänellä on nyt mummun vuoksi.

 ARKKIENKELI URIEL: Sisäinen sinä on ulkoinen sinä
 

Ei kommentteja: