WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 2. huhtikuuta 2011

ÄitiMaan Valokeho Puhdistaa


Minä Olen Se Joka Minä Olen. Minä Olen Maailmanopettaja Maitreya. 

Kiitos, että Voin Jakaa Yhdessä Teidän Kanssa Tämän Maapallon Yhden Hetken. 

Kosmisessa Maailmassa Kiitetään Teidän Valonvuodatuksista ja siitä Suuresta Rakkaudesta, jota Osoitatte tätä Kaunista planeettaa Kohtaan.

Suuremmilla Tietoisuuden Tasoilla Tehdään myös Yhteistyötä, Ryhmätyötä, jotta Valonvuodatukset olisivat Voimallisia ja ne johtaisivat Teitä Suurempaan Muutokseen. 

Tämä on kärsivällistä työtä ja tämä on yhteistyötä. 

Te ymmärrätte yhteistyön merkityksen, koska Te tiedätte, että te olette yhtä. 
 
Ilman Teitä me emme voisi myöskään osallistua tähän prosessiin ja Te Tietoisuuden Korkeimmilla Tasoilla tiedätte, että Te olette lupautuneet Vapaaehtoisesti johdattamaan Maa-Planeettaa Eteenpäin sen historiallisessa ajanjaksossa. 

Kohti Uutta Valoa, Kohti Uutta Maapalloa Te viette näitä ihmisiä niin lähellä kuin kaukana. 

Se on joskus niin vaikea ymmärtää, kun keskittyy sisäiseen maailmaansa, että maailmaa on niin paljon ympärillä, on niin paljon moniulotteisuutta, on niin paljon tasoja. 

Mutta kun Te olette työstäneet itseänne tarpeeksi, Teidän jokapäiväiseksi Elämäksenne tulee Moniulotteisuus; se ei olekaan enää pelkästään tämä fyysinen maailma, se konkretia, missä Osa Sielustanne Asuu Joka Hetki. 

Malttia kuitenkin tarvitaan, sillä myös me Tahdomme, että Energiat Ovat Puhtaita, joita Virratetaan, sillä Puhtaus takaa sen, että Muutos syntyy. Ja te Tiedätte, että Kosminen Maailma sisältää Monenlaisia Tasoja, Monenlaisia Tietoisuuden Laajentumia, Värähtelyä ja Teidän tehtävänänne on erottaa niitä, mutta me kyllä autamme tässä prosessissa, aivan varmasti. Ja niinkuin jälleen kerran Teille kerroin, se vaatii Teiltä työtä, se vaatii vastuunottamista. 

Vastuunottamista myös globaalisesti, ei vain omasta itsestään, vaan ajatella, että maailman äärissä asuva veljeni tai sisareni on yhtä kanssani. 

Minä olen sinä ja sinä olet minä -periaatteella. 

Se ei ole vielä kaikille Teille niin itsestäänselvää, sillä Te kamppailette omien henkilökohtaisten karmojen= (energioiden) purkujenne kanssa. 

Mutta kun Te olette päässeet riittävään Tasapainoon Omassa Kehossanne, Rakkaus tulee ilmentymään Teistä ulospäin, vaikka Te ette sanoisi sanaakaan. 

Te Hehkutte Kauneutta ja Valoa Ympärillenne, Te Hehkutte harmoniaa ja tasapainoa ja niinpä Teidän veljenne ja sisarenne hakeutuvat Teidän läheisyyteenne tasapainottaakseen ja parantaakseen itseään.

Me Rukoilemme myös ihmiskunnan Heräämistä. Tämä aika tältä siemenkylvöltä paljon, joka nyt on planeetta maassa vaatii paljon. 

Osa uskottelee vielä itselleen, että asiathan tapahtuvat itsestään - se ei ihan niin mene, vaan siihen tarvitaan Teidän Kättenjälki. Te olette vastuullisia ajatuksistanne ja teoistanne.

Muutos tarvitsee Teidän Sydäntänne, se Tarvitsee Teidän Lämpöänne ja se tarvitsee Teidän antautumistanne. 

Täällä Planeetta Maassa on vielä paljon niin sanottuja ”sokeita” Sieluja, jotka eivät ole koskaan kuulleetkaan Rakkauden Valosta, Kultaisesta Energiasta, Laajemmasta Tietoisuudesta, mutta Te kaikki tulette kerran yhdistymään Sydäntietoisuuteen Sydänverkkonne Kautta ja senpä vuoksi työtä on jatkettava lakkaamatta, kunnes Teidän fyysiseen tasoon tulevat ne muutokset, joita ennustetaan. 

Te valitsette aikataulun, Te valitsette nopeuden, ymmärrättehän? 

Me annamme Teille suuntaviivoja, me annamme teille aikoja, mutta te valitsette, kuinka syvälle Te Sydämiinne Ankkuroitte Valon, kuinka muuntautumiskykyisiä Te olette. 

Tämä ei tarkoita suinkaan, että me moittisimme Teitä;

tämä tarkoittaa sitä, että Te Ymmärrätte, mistä on kysymys; 

se on tärkeää, että Oivallus Syntyy Sydämessä. Ja kun se Oivallus Syntyy Sydämessä, se on jatkuva Teidän käsiinne, Teidän tekoihinne ja valintoihinne, se on jatkuva koko maapallon ylle. 

Ja te voitte tuntea, kuinka Kultainen-Valo lasketaan Teidän kruunuchakrasta Teidän kallonpohjaa pitkin niskaan, hartioihin, selkärankaa pitkin ristiselkää pitkin eteen päin ja tulee ulos sinun jalkapohjistasi. Ja Sinä tunnet, kuinka sinä kiinnityt Maapallon Valoverkkoon. Voit tuntea, kuinka tuhansia, jopa miljoonia Sydämiä Yhdistyy ja tunnet, kuinka olet tämän Planeetta Maan yläpuolella. 

Te olette Kultainen Verkko, joka lähettää nyt Sydänkeskuksestaan suurinta Rakkautta Äiti-Maan Sydämeen. 

Te Tunnette, kuinka Äiti-maan Valokeho lähtee Puhdistautumaan ja Sinä Lähetät Suurinta Rakkautta mitä koskaan omistat Omassa Valokehossasi, sitä valtavaa pyyteettömyyttä, anteeksiantoa, suvaitsevaisuutta, ymmärrystä. 

Kaikki ne sulavat Rakkaudeksi.

Tunne, kuinka maapallon yläpuolella avautuu kaunis magendanpunainen Kristallisade ja tämä Kristallisade laskee Lordi Maitreyaa lähemmäksi Maaplaneettaa. 

Hän on valtavan suuri Energia ja tunne, kuinka Sydänkeskuksesi yhdistyy Maitreyan Sydänkeskukseen, Suureen elävään Tuleen. 

Tuli on Kultainen, Punainen ja Valkoinen; Sinä hengität sisään ja ulos, sisään ja ulos, sisään ja ulos elävää tulta. 

Näet Lordi Maitreyan leijailevan Planeetta Maan yllä ja kädessään hänellä on Kultainen Valtikka - se Säkenöi Timantin Tavoin. 

Hän koskettaa ensin kaikkien Teidän Sydämiä ja Te tunnette, kuinka Sydämenne Avautuu. Hän on Suuri Valon Ruhtinas ja voit nähdä, kuinka hän Maapallon Yläpuolelta Koskettaa Äiti-maan Sydänkeskusta, sitä hyvin herkkää osaa ja Äiti-Maan Sydänkeskuksesta lähtee purkautumaan ikiaikaista vanhaa Energiaa, vanhaa vihaa, pelkoa, ahdistusta, syyllisyyttä, katkeruutta, kipua ja sinä Lähetät Sydämestäsi Suurinta Rakkauttasi, Suurinta Valoasi. 

Ja tunnet, kuinka Lordi Maitreya koskettaa tätä Tummanharmaata Energiapilveä ja Energiapilvi lähtee loittonemaan Maapallon Ympäriltä ja Sinä Lähetät Valoasi ja Rakkauttasi.

(Tauko)

Tunnet, kuinka laskeudut hiljalleen Planeetta Maan pinnalle. 

Olet valtavan kevyt ja Sinun Sydämessäsi Loistaa Kultainen Valo. 

Kävelet suurkaupungeissa, tapaat erivärisiä ihmisiä, eri rotuisia, eri uskonnoista olevia ihmisiä. Kättele heitä ilman vihaa, ilman pelkoa, ilman katkeruutta, ilman syyllisyyttä. Tunne, kuinka olet veli ja sisar kaikkien kanssa.
 
Kaikki nämä ihmiset, joita tapaat, Tarvitsevat Valoasi. 

Voit valita suurkaupungin suuret valtatiet, pilvenpiirtäjät, puistot, koulut, lastentarhat, kongressisalit. 

Kulje siellä niinkuin kulkisit Valonvaltakunnassa, Täydessä Luottamuksessa, että Elämä kantaa. 

Kohtele jokaista lähimmäistäsi niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan. 

Tämä on paratiisin (tasapainon) tuomista maan päälle, tämä on Valon tuomista maan päälle. 

Te valmistatte minulle polkua, te valmistatte minulle mahdollisuuden levittäytyä Planeetta Maahan, sillä tehän ymmärrätte, että minun Energiani on paljon suurempi kuin tämä planeetta. 

Ja aina säikeitä Minun Sydänkeskuksestani välittyy ensin kanavoitsijaan ja sitten Teihin ja takaisin, sillä Virtaus on aina Kaksisuuntaista. 

Te valmistatte nyt minulle polkuja, Energeettisiä Polkuja, jotta kun se päivä lähestyy, jolloin voin tehdä ilmentymismatkan Planeetta Maahan. 

Se päivä on ilon päivä, se päivä on juhlapäivä, se päivä on Rakkauden Päivä - niin Sinulle kuin Minulle. 

Koko kosmokselle. Senpä vuoksi muistutin Teidän mieleenne, että on tärkeää seurata Energioiden liikkeitä, sillä Energiat ovat liikkeessä joka hetki ja ilmoittavat sen hetkisen tilanteen. 

Teille annetaan avuksi ennustuksia, lukemuksia ja karttoja jne., mutta niihin vaikuttaa juuri Teidän valinnat, miten Te olette valinneet, 

Te, jotka olette tällä hetkellä inkarnoituneet Planeetta Maahan ja jälleen kerran, tämä ei ole mikään moite, vaan tämä on toteamus, että Te Ymmärtäisitte Sydäntenne Syvillä Tasoilla, että näin se on. 

Siksi iloitsemme jokaisesta, joka löytää Valon Tielle, sillä nämä ajat ovat valtavan mullistavia ja tämä mestarin vuosi erottelee paljon jyviä akanoista. Ja niin Te muistatte senkin, että teillä Planeetta Maassa on Vapaa Tahto - Vapaa Tahto siihen, että Millaisia
Valintoja teette. 

Me emme hylkää Teitä silloinkaan, jos Te ette tahdo toteuttaa Sielunne Suunnitelmaa, sillä Te tiedätte, että kaikki suunnitelmat eivät toteudu siinä laajuudessa kuin ne aikanaan laaditaan ennen kuin Syntymän Tuulen Kautta Tuletta planeetta Maahan, mutta siitäkään me emme tuomitse tai syyllistä Teitä, sillä jokaisella on oma aikataulu ja teidän tulisi Ymmärtää, että Kohti Mestaruutta Mennään Voimallisen työn ja Puhdistautumisen kautta, jotta tulee syvä parantuminen.

Parantumisen tila On Suuri Rakkauden Tila. 

Katso, minulla on paljon Sinulle kerrottavaa ja Minä Autan Sinua jokaisessa Sinun tehtävässäsi, mutta Sinä huomaat vielä, että tehtävät ovat monitasoisia - samaan asiaan liittyy monta puolta, on opittava tarkastelemaan asiaa monelta tasolta ja edelleen minä sanon Teille, että se lähtee Teistä itsestänne. Kun Te Saavutatte Sisäisen Mestaruutenne, Te lähdette kulkemaan Kultaista Polkua, virittäytymään Rakkauden Virran Energioihin monella tasolla. 

Ennenkuin Teidän Tietoisuutenne on Mahdollista Laajentua seitsemänteen dimensioon, Teidän on aina selvitettävä yksi dimensio kerrallaan: 

Teidän on ensin tultava tietoiseksi neljännestä, viidennestä ja
kuudennesta ennen kuin Te Elätte Seitsemännessä. Teille Annetaan Tehtäviä, Teille annetaan opastusta, autetaan ja ennen kaikkea Rakastetaan. Te olette Rakkaita opetuslapsiamme ja me Mestarit Tietoisuuden Laajemmilla Tasoilla tulemme aina Teidän avuksenne. Me emme sano: minua ei kiinnosta, minua ei huvita Sinun tehtäväsi. 

Vaan Me aina iloiten ryntäämme Teitä Avustamaan ja välillä me Rukoilemme ja Toivomme, että Pyytäisit nyt apua, sillä ainahan te ette huomaa juuri siinä kohdassa ja kun oivallus tulee, Me iloitsemme valtaisasti, sillä me tahdomme jokaisen edistyvän. 

Ja sen tahdon Teille vielä muistuttaa, ja tämäkään ei ole syyllistämistä, tämä ei ole pelon luomista, vaan minä sanon: 

tarvitsemme Teitä tähän Suureen Tehtävään ja Te itse päätätte, kuinka paljon Te olette valmiita työtä tekemään. 

Ja jokaisesta onnistumisesta me pidämme täällä kirjaa ja huudamme Teidän kehoihin: Rakastamme Teitä Suuresti. 

Siispä Auttakaa Veljiänne ja Sisarianne Pyyteettömästi, Täydestä Sydämestänne. Mikä Sinulle on Pyyteetöntä, sen Sinä Tiedät Sydämessäsi Itse. 

Työ lähtee Sinusta ja tämä Mestarin vuosi vaatii Sinulta paljon, sillä vanhaa Energiaa on tarkoitus purkaa tänä vuonna suuria määriä, jotta teille mahdollistuu värähteiden laajentuminen, Oivallusten Syntyminen. Tämä on ihan tarkoituksenmukaista, tämä on ihan suunnitelman mukaista. 

Myös muilta Tasoilta Suuret Valot Avustavat, Auttavat ja lähettävät Suurta Valoa. Tulee olemaan vielä myrskyisää aikaa, sillä teillä tulee olemaan vielä myrskyisiä päiviä niin hengen tasolla kuin aineen tasolla. Mutta kaikki tämä kaaos johtaa muutokseen, se johtaa Maapalloa Kohti Viidettä Värähdettä.

Te Sydäntenne Avulla Löydätte Aina Oikealle Tielle, vaikka joskus väsyisitte ja ette jaksaisikaan. Me tiedämme, että matkamiehen tehtävä on raskas juuri tässä ajassa; silloin tukekaa toisianne, auttakaa heitä eteenpäin. Iloitkaa vaikeuksistanne, kiittäkää vaikeuksistanne - niin kauan kuin Te sen Ymmärrätte, Kiittäkää Vaikeuksistanne, sillä monta kertaa kuulee aivan muuta. 

Kun Sinä olet Kiitollinen kaikesta mitä tapahtuu ympärilläsi, Rakkaus ja Valo laskeutuu lähemmäs Sydäntäsi, aina vain Syvemmälle ja Syvemmälle tietoisuuden Sisäisiin Tasoihin. 

Kolmiulotteisuus vie teitä usein harhaan, sillä Te pidätte totena sitä, mitä fyysinen maailma pitää edessänne. 

Se on aineen maailma, mutta se on osa totuutta, mutta kun te liikutte tietoisuuden useammilla tasoilla, Teillä Syntyy Käsitys Kokonaisuudesta, Valosta ja Rakkaudesta. 

Kaikilla asioilla on tarkoitus, vaikka aina sitä ei juuri heti huomaisikaan. 

Voitte nähdä, kuinka Maailmanopettajan oikeassa ja  vasemmassa kädessä on kaksi soihtua, joiden päässä palaa tuli ja hän laskeutuu lähemmäksi Planeetta Maata, koskettaa Himalajan vuoria, koskettaa Andien vuoria ja te tunnette Kaikissa Soluissanne, kuinka hyvin vanhaa, palvelutehtävänsä suorittanut planetaarinen energiaa lähtee liukumaan ulos Planeetta Maan kerroksista. 

Te voitte jopa nähdä, kuinka syntyy liikehdintää Planeetta Maan kuoressa ja sen ympärillä, mutta maapallo lähtee laajenemaan, laajenemaan, laajenemaan ja tummat Energiat syöksyvät ulos Äiti-Maan Uumenista. 

(Tauko)

Sinä tunnet, kuinka Maitreyan toiselle puolelle laskeutuu Lady Nada ja Lordi St. Germain. Lady Nadalla on hyvin Kaunis Valkoinen Liekki ja St. Germainilla Kaunis Violetti Liekki. 

Ja Sinä näet, kuinka Sinun kruunuchakrastasi lähdetään laskemaan Kaunista Valkoista ja Violettia Energiaa ja se laskeutuu otsachakrastasi kasvojesi ylitse kurkkuchakraan, sydänkeskukseen, solar plexukseen, vatsasi ylitse seksuaalichakraan, ykköschakraan, reisiäsi pitkin polviin, sääriin, nilkkoihin, jalkapöytiin, varpaisiin ja ohjaa tämä Kaunis Energiayhdistelmä Äiti-Maan Sydämeen. Ja tunne, kuinka lähdet hiljalleen laskeutumaan Äiti-Maan Sydämeen Violetti-valkoista Energiavirtausta pitkin. 

Ja tunne, kuinka saavut Äiti-Maan Sydämen puutarhaan. Tunne, kuinka Äiti-Maa Ottaa Sinut Syleilyyn. 

(Tauko) 

Äiti-Maa sanoo Sinulle: 

Te ikiaikaiset Rakkauden Valot, Te Kosmiset Tähdet,
liittäkää Sydämenne Yhteen ja Rukoilkaa Sydämissänne vapautuvanne vanhasta katkeruudesta, vihasta, pelosta ja syyllisyydestä. 

Tunne, kuinka Äiti-maa Syleilee Sinua, kun lähetät suurinta Rakkautta Sydämestäsi Hänen Sydämeensä ja tunne se Valtaisa Ilo. 

(Tauko) 

Tunne, kuinka Äiti-maan Ympärille Kasvaa Suuri ja Rehevä Elämänpuu. 

Kaikki sen lehdet ovat hyvin kauniin Vihreitä ja Säteilevät Smaragdinvihreää Energiaa ja puun lehvästö kurottautuu koko Maapallon Ympärille. Ja tunne, kuinka olet yhtä tämän elämänpuun kanssa, joka parantaa Äiti-maan sisäisiä haavoja ja voit tuntea kehoissasi, kuinka Äiti-Maa Tervehtyy, Parantuu. 

Kun olette Äiti-Maan Sydämessä, tunnette, kuinka Lordi Maitreya laskeutuu kahden elävän tulisen soihdun kanssa Teidän Keskellenne. Hän Koskettaa Sinua Sydänkeskukseen ja tunnet, kuinka Elävä Liekki Syttyy Sydämessäsi ja voit hengittää tätä elävää tulta, Rakkauden Tulta, sisään ja ulos, sisään ja ulos, sisään ja ulos kaikilla kehoillasi. 

Ja näe, kuinka Lordi Maitreya koskettaa näillä kahdella Elävällä Tulella Äiti-maan Sydäntulta ja tunne, kuinka kuin sisäinen laava se lähtee vyörymään Äiti-Maan suonistoa pitkin. 

Ja tunne, kuinka planeetta on kuin Hehkuva Pallo maan kuoren sisällä ja kuinka Äiti-Maa Paranee ja Voimaantuu.
 

Näette, kuinka Lordi St. Germain ja Lady Nada laskevat kauniit Enkelinsä Planeetta Maan ylle.
(Tauko)

Tunnette, kuinka Puhtaus leviää Planeetta Maan ylle. Näette myös Planeetta Maan Sisällä  Valkoisen ja Violetin liekin - ne ovat kietoutuneena toisiinsa - ne sekä polttavat pois vanhaa että uudistavat ja ne avaavat Tähtispiraalia Teille. Lähdette Hopeista Tähtispiraalia pitkin nousemaan Äiti-Maan Sydämestä takaisin maan kamaralle. 

Me Siunaamme ja Kiitämme Teitä tästä valtavasta  Yhteistyöstä. 

Olette kanssamme Avanneet Suuren Valoportaalin Äiti-Maan Sydämeen. Tämä Valoportaali tulee Syvenemään ja laajenemaan. Se tulee vaikuttamaan Äiti-Maan Kehoihin ja ennen kaikkea se tulee vaikuttamaan Teidän Kehoihinne ja Te olette niitä, jotka johdatatte ihmiskunnan Vapautukseen, Sydämen Valoon. 

Me iloitsemme tänään suuresti siitä, että olemme voineet tehdä Teidän kanssanne yhteistyötä Suuressa Rakkaudessa ja Rauhantilassa. 

Rauha laskeutukoon Sydämeesi ja olkoon Valo Johtotähtesi. Me Siunaamme Sinua tähän päivään ja laskemme Kauniin Valkoisen Kukkasateen Sinun Yllesi. 

Ja Minä Olen Se Joka Minä Olen. Minä Olen Maailmanopettaja
Maitreya.

Äiti Maa 
Maitreyan Kanavointi Askaisissa (Turku )15.2.2009
Marja Kaasalainen

Ei kommentteja: