WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 30. huhtikuuta 2011

Galaksin Historiaa


Hei. Nimeni on Nomar ja olen Arcturilta, mikä on Arcturus-järjestelmän planeetta Bootes-tähtijärjestelmässä. Ja rotuni on sen neuvoston jäsen, mitä kutsutte kansankielellänne Liitoksi, samanlainen kuin planeettaliittonne Star Trek -sarjassa. Se ei ole kovinkaan kaukana mahdollisuuden rajoista. Itse asiassa tieteiskirjallisuutenne ja -elokuvanne perustuvat sille. Kaikki on tarkoitettu koodaamaan, muistuttamaan ja myös harhauttamaan - syöttämään kuvia ihmisille, jotteivät he muista Galaktista liittoa. 
 
Minulle on ilo ja kunnia saada tilaisuus puhua kanssanne. Antaakseni teille vähän taustaa Liitosta, osallisena on noin 183 rotua. Sanoessamme rotu, tarkoitamme, että voi olla useita planeettoja, joilla on sama rotu, joten maailmoja on paljon enemmän kuin 183. Me olemme vain yhtä rotua. Itsemme kuvaamiseksi, meillä on samanlainen geneettinen sukulinja kuin linnuillanne, joilla on höyhenet ja nokka, ja meillä on kaksi jalkaa. Olisimme teistä hybridejä. Rotuni on asunut maan päällä lyhyen ajan ja ajatellut sitä lomapaikaksi. Se oli kaunis paikka, minne matkustaa, mutta kuljemme harvoin, koska olemme ottaneet tarkkailijan roolin nykyisen asiantilan vuoksi.
 
Kysymys: Kertoisitko meille lisää Galaktisesta liitosta?
 
Nomar: Minulla on paljon enemmän kerrottavaa teille Liiton roolista - miksi se luotiin ja oman näkemykseni. On monia erilaisia totuuksia. Kuten opitte moniulotteisena olentona, totuus on havaintotapa. Se ei ole valoa eikä pimeyttä. Se vain on. Se on kokemus. Se on koodaus. 
 
Galaktinen liitto luotiin vuosituhansia sitten Orionin järjestelmän suurien sotien aikana ylläpitämään rauhaa vapaan valinnan alueilla. Tapahtui paljon aikahyppelyä ja paljon luvatonta luomista - ne joiden kiinnostus ja uteliaisuus olivat ylittäneet heidän henkisen kehityksensä, vaaransivat galaksin kudoksen vakauden. Liitto luotiin - paremman sanan puutteessa - valvomaan aikahyppelyä ja peruselementtien tuhoamista. Jos toimiin ei olisi ryhdytty, kaikki mitä oli luotu, olisi tuhoutunut ja valitettavasti kokeilun ei voinut sallia mennä niin pitkälle. 
 
Ymmärtäkää, että vapaa tahto on tärkeä. On kuitenkin rajat, joihin saakka alkuperäiset luojat olivat valmiit sallimaan vapauden ja kokemisen mennä - galaksin täydellinen tuhoaminen oli rajana. Tuossa kohtaa oli liikaa rotuja ja liikaa olentoja mukana, joten vedettiin rajat. Näin muodostettiin Galaktinen liitto. Alussa se oli 53 planeetan, yhteensä kuuden rodun kokous. Oli andaarilaiset, lemurialaiset, orionilaiset, siriuslaiset ja arcturuslaiset. Ymmärtäkää, että teidän lemurialaisenne olivat Lyyran jälkeläisiä. Ja heidän edeltäjänsä, heidän esi-isänsä loivat Galaktisen liiton. Onko Sinulla muita kysymyksiä, Brian?

Kysymys: 
Kyllä. Mainitsit alkuperäiset luojat. Puhuisitko meille vähän siitä?
 
Nomar: 
Hyvin suppeasti, koska se ei ole painopisteemme, mutta annamme sen omaa henkilökohtaista informaatiotasi varten. Kun tietoisuus jakoi itsensä, oli tarpeellista jakaa tietoisuus 12 olentoon, maailmankaikkeuden resonanssin sisältämiseksi. Nämä 12 olentoa loivat perusrakennuspalikat, jotka ovat sallineet maailmojen kehittymisen. He ylläpitävät järjestelmän vilpittömyyttä varmistaen, ettei kudosta revitä ja suikaloida, että asiat luistavat tasaisesti heidän luomakuntansa rajoissa. Elokuvanne Matrix ei ole kaukana - tietokoneet vain ovat heijastusta teistä, ei toisinpäin.

Kysymys: Haluaisit siis keskittyä Galaktiseen liittoon?

Nomar: Kyllä.


Kysymys: 
sanoit sen alun perin koostuneen 53 eri planeetasta?

Nomar: Kyllä.
 

Kysymys: Ja kuudesta rodusta? Miten monta planeettaa on osallisena tällä hetkellä?

Nomar: Kuten sanoimme, on 183 rotua. Planeettojen lukumäärä nousee tuhansiin.


Kysymys: 
Siis noilla kaikilla roduilla on edustajansa Galaktisessa liitossa, Galaktisessa neuvostossa?

Nomar: 
Kyllä, on useita rotuja planeetoista riippuen ja kukin rotu edustaa useita planeettoja. Vähän kuin osavaltioissanne, suuremmilla osavaltioilla on enemmän edustajia. Mielenkiintoista kyllä, heijastatte hyvin samanlaista rakennetta hallinnossanne.

Kysymys: Ja missä he tapaavat ja miten usein?

Nomar: 
Tapaamme yleensä maailman ulkopuolella, neutraaleilla alueilla, aluksilla. Mutta on yksi planeetta, mikä vastaa YK:n päämajaa. Galaktisen liiton päämaja.

Kysymys: Mistä tyypillinen kokous koostuu? Mikä olisi asialistana?
 

Nomar: 
Nahisteluista keskusteleminen. Päätösten ja ristiriitojen pohtiminen.

Kysymys: Ja mitä parhaillaan valvotaan maapalloon liittyen?
 

Nomar: Niitä rajoja, jotka asetettiin ylläpitämään planeetan tinkimättömyys, mutta ehkäisemättä mukana olevien vapaata tahtoa, valintaa, kasvua, kokemusta.
 
Kysymys: Ja onko meillä maapallon ihmisinä edustajaa Galaktisessa liitossa?
 
Nomar: Kyllä, Korkeampi Tietoisuutenne.

Kysymys: Meillä kaikilla ihmisillä? Vai ainoastaan yksi yksilö?

Nomar: Ei. On noin 300 ihmistä, joiden korkeampi tietoisuus on kokouksissa. Kaikki eivät kuitenkaan ole ihmisiä. Ne voivat olla myös olentoja, jotka viettävät suurimman osan ajastaan maailmanne ulkopuolella, joten he edustavat toista maailmaa korkeampana tietoisuutenaan, toisena aspektinaan.
 
Kysymys: Entä ne olennot jotka istuvat ihmisinä neuvostossa, tunnemmeko me heitä? Tunnistaisimmeko heidät? Onko heidän identiteettinsä meiltä piilossa?

Nomar: Tuntisit heidät Sielutasolla vuorovaikutuksestanne, Sinä henkilökohtaisesti. Mutta tunnistaisivatko useimmat ihmiset heitä tavatessaan kadulla? Eivät.

Kysymys: Kyse ei siis ole jostain julkkiksesta tai kuuluisasta henkilöstä, jonka massat tuntevat?

Nomar: Ei aina. Toisinaan.

Kysymys: Onko joku tietty, josta voisit kertoa meille ja jonka voisimme tunnistaa nimeltä?
 
Nomar: Hillary Clinton istuu Neuvostossa edustajana Orion-järjestelmästä. Maata ei pidettäisi hänen kotimaailmanaan. Hänen moniulotteinen itsensä on valinnut harmonisoituvansa Orionin energioihin.

Kysymys: Onko se matelijaenergiaa?
 
Nomar: Ei täysin. Mutta hänen energiansa ovat hyvin samanlaista - luonteeltaan enemmän lohikäärmemäistä. Ymmärtäkää, että sota lohikäärmeiden, orionilaisten, siriuslaisten ja liskojen välillä on jatkunut vuosisatoja.

Kysymys: Okei. Miksi? Näyttää vain siltä, että ihmiset olisivat henkisemmin kehittyneitä.

Nomar: Ei aina. Heidän vaikuttimenaan on ollut kiinteistöt. Ne ovat kumpikin rotuja, joiden liikkeellepaneva voima on luonteeltaan hyvin perusvoimaa. 
 
Heillä ei kyse ole ollut koskaan henkisestä etsinnästä. 
 
Heidän Sielunsa ei halunnut kokea Henkisyyttä. He halusivat penkoa fyysisyyttä hyvin syvältä ja siinä he ovat hukanneet itsensä. Ja siihen he taas palaavat. Se on melkein kuin jonkin riippuvuuden osumista pohjaan saakka. Niin täytyy tapahtua myös matelijoille, ennen kuin he muistavat muut aspektinsa. Heidän on tutkittava syvimpiä ja pimeimpiä osia.
 
Teidän on siis tärkeää ymmärtää moniulotteisina olentoina, että nämä toiset elämät vaikuttavat teihin ja te vaikutatte toisiin elämiin. Tämä on suurin ymmärrys, suurin hyppäys ja suurin käsite, mihin lineaarisen ajattelun olennot törmäävät.

Kysymys: Onko Sinulla mitään työkaluja auttamaan, jotta ymmärtäisimme paremmin, miten holograafinen maailmankaikkeus toimii? Ja miten moniulotteiset olennot ovat monessa ajassa ja tilassa/paikassa?
 
Nomar: Ensinnäkin sanon, että moniulotteisuutenne ymmärtämisessä on kyse hitaasta prosessista, koska olisi kirjaimellisesti shokki järjestelmällenne saada kokemuksia siitä, että Te ette ole moniulotteisia - koska tämä maailmankaikkeuden sektori suunniteltiin luomaan kaksinaisuus. 
 
Tämän käsittäminen on siis hyvin hidas prosessi. Ja kuten huomaatte viimeisten kymmenen vuoden ajalta, olette hitaasti yhdistäneet tämän näkemyksen havaintoonne todellisuudesta. Jos Teidät kuitenkin sysättäisiin Korkeampaan Ulottuvuuteen, missä aikaa ja paikkaa ei ole, se olisi Teille hyvin stressaavaa tällä hetkellä.  
 
Tämä tahtoo sanoa sitä, että uneksiessanne/nähdessänne unta, olette ulkona kehostanne, mutta jos olisitte fyysisessä kehossanne tämän kokiessa, se olisi järkytys elimistöllenne. Olette tottuneet tekemään sen ilman kehoa.

Niinpä valmisteluna historian ymmärtäminen ja muistaminen on upea työkalu, koska se harmonisoi kristallirakenteenne siihen pisteeseen, missä voitte käsitellä olemisen toisissa ulottuvuuksissa, koska olette järjestäneet Olemuksenne Uudelleen Värähtelemään Korkeammalla Taajuudella. Muuten se olisi kuin virtapiirin ylikuormittamista liian suurella sähkövirralla.

Kysymys: Kommentoisitko "kristallivirtapiiristöä"?

Nomar: Kyllä, mitä haluaisit tietää siitä?
 

Kysymys: Miten voit kuvata sitä kehossamme?

Nomar: Teillä on DNA:ssanne markkereita. Kun ne on napsautettu päälle, kristallirakenne ilmestyy energiakehoonne. Fyysisessä rakenteessanne on ankkuroivia kytkentäpisteitä, aivan kuin chakrat ovat ankkuroitu fyysisen kehon ja eetterikehon välille. 
 
Fyysinen kehonne ei siis välttämättä muutu täysin Kristallirakenteeseen. Energiakehonne harmonisoituu. Ajatelkaa sitä puhelinkaapelinanne. Kristallikaapeli ottaa vastaan tarjolla olevia uusia energioita ja fyysinen kehonne kytkeytyy siihen tiettyjen virtapisteiden kautta. Nämä pisteet ovat meridiaaneilla. Pääasiassa käpylisäkkeessä, kateenkorvassa ja aivolisäkkeessä - kaikki ovat rauhasjärjestelmässä.
 
Kysymys: Onko jotain, mitä voimme tehdä tämän parantamiseksi?
 
Nomar: Se on automaattista, kun kohotatte värähtelyänne, kun toimitte Rakkauden taajuudessa. Ihmiskoodaus on tällä hetkellä sellaista, että nuo pisteet aktivoituvat, kun toimitte Myötätuntoisesti ja Rakkaustaajuudella.
 
Kuten sanoin omasta historiastamme, meillä on ollut hyvin monia sotia, joista jotkut eivät olleet alkuperäinen pyrkimyksemme tietoisella tasolla. On niitä, jotka kertovat teille, että orionilaiset ja siriuslaiset olivat näiden suurien sotien aloittajat, mutta periaatteessa kyllästyneenä elämäntyyliin, missä ei ollut paljon moninaisuutta, päätimme luoda näitä tilanteita. 
 
Tunsimme vetoa niitä kohtaan, jotka olivat täydellisiä vastakohtia. Meissä oli niitä, jotka halusivat tutkia tuota osaa olemuksestaan ja siksi he asettuivat maan päälle. Maapallo oli täynnä moninaisuutta. Vahvuutemme on soinnussa ja matematiikassa ja aineen luomisessa. Mutta oli niitä, jotka olivat kiinnostuneita vastakohdan tuhoamisesta, hajottamisesta. 
 
Ja maapallo oli täydellinen polariteettikokemus. 

Planeetalla oli tuolloin muita rotuja. Oli lyyralaisia, numerialaisia, larkitanilaisia, numareja ja alarinlaisia. Ette ole kuulleetkaan monista näistä roduista tai ne eivät ole luultavasti tuttuja, koska heidän oppituntinsa eivät resonoi niiden kanssa, joita te parhaillaan työstätte. Ihmisemme huomasivat siis kamppailevansa laajentumis- ja tutkimishalun kanssa. Omassa maailmassamme oli niitä, jotka loivat, ja niitä jotka halusivat tutkia hajottamisnäkemystä. Se oli kiehtova ja kuumentuneen väittelyn aihe. Tämä sai aikaan ensimmäisen polariteettinäkemyksen järjestelmäämme. 

Ne jotka halusivat hajottaa, pakotettiin lähtemään maailmastamme. Maapallo oli täydellinen ratkaisu. Ennen lähtöä oli suurta kahinointia ja taistelua. Jotain sellaista, mikä oli vierasta kansallemme. Se oli ensimmäinen kerta historiassamme. Oli niitä jotka lähtivät maapallolle ja jotka olivat sitä mieltä, että he halusivat olla kotimaailmassaan, vaikka maapallo olikin kaunis paikka. Suuri sota ja kamppailu jatkui heidän paluunsa jälkeen, kun he halusivat saada takaisin omansa (kotimaailmamme). 

Tuon kamppailun myötä planeettamme tuhoutui suurelta osin. Maailmamme jakautui nyt kahtia. Paljolti samaan tapaan kuin kuvittelette jin/jang-symbolinne, meillä oli planeetallamme puritaani ja rakentava osa - pimeä ja tuhoava osa. He esittivät roolinsa ja auttoivat hajottamaan, jotta asiat voitiin rakentaa uudelleen. Olemme alkaneet ymmärtää, että kumpaakin puolta tarvitaan, että ne ovat kumpikin osa luomista. Ja näiden kahden yhdistäminen tekee kokonaiseksi.

Kysymys: Voisitko kommentoida näiden kahden tavan yhdistämistä kokonaisuuden luomiseksi?
Nomar: Myötätunto. Ymmärrys siitä, että maapallo luotiin kumpikin puoli mielessä. Ei voinut olla yhtä ilman toista. Ei voinut olla miehistä ilman naisellista. Ei voinut olla valoa ilman pimeyttä. Ei voinut saada toista äärimmäisyyttä ilman toista.
 

Kysymys: Kiitos, että tulit puhumaan meille. Onko jotain muuta, mitä haluaisit jakaa kanssamme? Oletko yhdeksännen ulottuvuuden olento?

Nomar: Kyllä, ymmärtäkää, että silloin kun siirtyy ajan ja paikan rajoitusten yli ja liikkuu ulottuvuuksien läpi, ei välttämättä ole rajoittunut johonkin yhteen. Ajatelkaa niitä kerroksina, korkean talon kerroksina. Voi mennä mihin tahansa kerrokseen ja mihin tahansa huoneeseen. Ja jokaisessa niissä on omat olosuhteensa. Jokainen huone näyttää erilaiselta. On erilaisia talon sääntöjä. Jos voitte ajatella sitä näin, sellaisia ulottuvuudet ovat.
 

Kysymys: Kehosi on siis suunniteltu niin, että se voi sietää taajuusmuutoksia ulottuvuuden vaihtuessa?

Nomar: Tietyissä ulottuvuuksissa, kyllä. Jos asuu yhdeksännessä ulottuvuudessa, ei ole vaikeaa siirtyä kuudenteen ulottuvuuteen. Säännöt ovat vain erilaisia joka ulottuvuudessa. Yksi ulottuvuus voi olla luotu äänellä. Toinen voi olla luotu symbolien ja geometrian malleilla.

Kysymys: Kasvatteko ymmärrykseen eroista ulottuvuuksien välillä vai opetetaanko sitä teille?

Nomar: Se on luontaista tietoa, koska ymmärrämme, että olemme kaikki yhteydessä. Ymmärrämme ja muistamme maailmankaikkeuden todellisen luonteen, kun taas te olette unohtaneet sen. On vaikeaa kuvailla, millaisia ulottuvuudet ovat, koska teillä ei välttämättä ole termejä ymmärtääksenne kaikkia näkemyksiä. Mutta olette pääsemässä siihen. Olette muistamassa. Muu osanne muistaa. Ikään kuin pikkuvarpaanne olisi unohtanut olevansa osa kehoa. Mutta muu kehonne tietää, että varvas on osa sitä.

Toivomme tämän auttavan. 
GALAKSIN HISTORIAA - KESKUSTELUA NOMARIN KANSSA

Nomaria kanavoinut Wendy Kennedy ( www.higherfrequencies.net)

Toukokuu 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: