WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

VarjoItsen Yhdistäminen


Kun seisomme Valossa, heitämme Varjon, joka edustaa kätkettyä tai alempaa luontoamme. Varjomme on toinen puolemme - osa jota usein pidetään "alter egona". Varjoitse sisältää negatiivisen ohjelmointimme, alemman luontomme tukahdutetut tunteet eli vihan, mustasukkaisuuden, ahneuden jne.

Useiden kuukausien ajan olemme muuntaneet kätketyn itsemme monia kerroksia ja paljastaneet vanhaa. Suurimmasta osasta tiesimme, mutta olimme unohtaneet, minne olimme pakanneet tuskamme.


Heinäkuun pimennykset olivat voimakas valon lasersäde syvimmälle piilotettuihin osiimme. Täysikuu/kuunpimennys 7.7. avasi energian ja valon valaisemaan MENNEISYYTEMME. Mitä sellaista pidimme menneisyydestä, mikä valaisi tulevaisuuttamme? Uusikuu/auringonpimennys 22.7. keräsi kummankin valon valaisemaan NYT-hetkeämme. Tämä pimennys kesti noin kuusi minuuttia - pisin aika moneen sukupolveen eikä sen pituus toistu ennen vuotta 2132. Mikä osamme oli piilossa nykyisyydeltä? Mikä vanha energiamme voisi tehdä tilaa hetkelle? Molemmat näistä energiasiirroista yhdistivät jumalaisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden eläväksi mahdollisuusmatriisiksi. Tämä elävä matriisi luo intensiivisen muutosenergian, kun siirrymme tämän kolmikon viimeiseen pimennykseen.


Täysikuu/osittainen kuunpimennys 6.8. Tämän pimennyksen energia yhdistyy heinäkuun pimennysten elävään matriisiin ja valaisee TULEVAISUUTEMME. Se aktivoi kristallivalokoodit sydämeemme, mikä avaa tietoisemman, läpinäkyvän kommunikointi- ja kanssaluomistason. Ajatukset, sanat ja teot tänä aikana luovat sillan tai linkin niihin potentiaaleihin, jotka haluamme ilmentää NYT. Tämä on voimallista aikaa hiljaiseen mietiskelyyn - katsoen syvään sisälle varjomme ja KAIKEN sen näkemiseksi, mikä haluaa yhdistyä sydänvalossamme. Tilanteista jotka ahdistavat tai tukahtuvat, voi tulla sietämättömiä.


Varjoitsemme kaipaa yhdistymistä sydämemme rakastavassa luomisvalossa. Kaikki luomukset, kaikki ilmennykset, kaikki mahdolliset unelmat syntyvät sydämen kautta. Kuluneella viikolla tunsin tarvetta olla hiljaa ja mietiskellä samalla, kun pidin yllä energiaa mahdollisuuksien ilmentymiselle nyt. Halusin katsoa syvälle jokaiseen alemman/varjoitseni nurkkaan. Mikä osani karttaisi sitä valoa, mitä olen uutterasti pyrkinyt säteilemään? Iltameditoinnin aikana kuulin jatkuvasti Drunvalo Melchizedekin nimen, näin läpinäkyvän sydämen sykkivän näkyviin ja näkyvistä ja kuulin lempeää muinaista laulua. Sydän oli portti ja se toivotti minut tervetulleeksi syvälle rakkaustyynyyn.


Viime vuosien aikana olen pitänyt kaksi taianomaista kurssia Drunvalon kanssa ja lukenut useita hänen kirjojaan. En ole ajatellut häntä vuosiin ja ihmettelin, miksi nyt. Olin kadottanut kaiken informaation hänen nettisivuistaan, joten "googlasin" hänen nimensä. Esiin tuli uusi nettisivusto www.onelotus.net. Etusivu kertoi kaiken?


"Lootus - om mani padme hum. Tiibetiläiset kirjoittivat nämä esoteeriset sanat jokaiseen kiveen maassaan laulaakseen totuutta koko taivaaseen: "Sydämessäsi on lootus ja tässä lootuksessa on timantti." Tämä timantti on luomisen lähde ja kaikessa luomisessa on vain yksi lootus."


Elokuun energia jatkuu intensiivisenä ja kaikenlainen muutos ja muoto ovat energiaa, millä surffaamme. Sähkö- ja energiajohdotuksemme jokaiseen osaan vaikutettiin äskettäisten energialähetysten aikana. Tässä kuussa ratsastamme, surffaamme ja melomme muutosaalloilla.


Monet meistä ovat tunteneet intensiivistä ahdistusta päivittäisen elämämme pinnan alla. Meillä on ollut aikoja, jolloin olemme tunteneet syvää surua tai melankoliaa, kun olemme katsoneet elämäämme ja varjopuoltamme. Elokuun syvällinen muutosenergia paljastaa varjoitsemme ja elokuun tuli muuttaa alkemisesti osat, jotka paljastamme. Tämän paljastuksen koko riippuu meistä yksilöinä.


Meillä on tilaisuus tavoitella sitä kokonaisuudessaan tässä kuussa - yhdistää varjoitse sydämessämme ja antaa sen puhjeta valoksi. Tämä vaatii suurta keskittymistä, tahdonilmaisua ja vastustamattomuutta. Tämä ei ole arkajaloille, mutta se on portti, joka on avoinna meille tänä voimallisena aikana.


On monia tapoja surffata muutosaalloilla. Joillekin se on leppoisaa kävelemistä rannalla sallien aaltojen lempeästi koskettaa. Toisille se on juoksemista täyttä vauhtia aaltoon iloisen huolettomana tai kulkemista täydellisellä surffilaudalla kaikkine varusteineen. Sillä ei ole merkitystä, miten tai milloin surffaatte. Vain ymmärtäkää, että surffaatte ja jokaisesta meistä riippuu, miten toteuttaa tämän muutoksen elämässämme.


Heinäkuussa monet meistä tunsivat tarvetta kyseenalaistaa ja tarkastella elämäämme, tekemiämme valintoja ja niiden tuloksia. Pohdiskelu ja tarkastelu auttoivat meitä näkemään, mikä virtaa ja mikä vaikuttaa olevan jumissa tai tukossa. Tähän sisältyivät henkilökohtaisten ja ammatillisten suhteiden, perheen, liiketoiminnan, terveyden jne. kaikki puolet.


Elokuulla on kyky synnyttää dramaattisia muutoksia niillä alueilla, joiden olemme huomanneet olevan jumissa tai tukossa. Kuukauden alkuosassa meistä voi tuntua siltä, että olemme nollavyöhykkeellä, missä kaikki on hiljaista eikä mitään tapahdu. Tunnemme tarvetta kiirehtiä voidaksemme hidastaa. Tämä on turhauttavaa ja voi helposti ottaa meidät pois sydämestämme, jolloin mietimme, mitä teemme väärin ja miten paljon vielä kestämme.


Todellisuudessa rohkeutta on sen irtipäästäminen, mitä on jo tutkittu ja tarkasteltu useiden kuukausien ajan. Tämän vuoden tammikuusta lähtien olemme tuoneet pintaan vanhoja malleja, käyttäytymistapoja, uskomuksia, jotka rajoittavat tai pitävät yllä tunnevarausta. Elokuussa voimme kääntää vuoroveden suuntaa ja sallia muutoksen puhua selvästi sydämestämme.


Irtipäästäminen voi aiheuttaa ja aiheuttaakin epäilystä monille meistä, kun melomme urheasti tuliseen elokuuhun. Täysikuun/kuunpimennyksen aikana 7.7. ajelin kollegan kanssa Calgarystä, Albertasta takaisin rannikolle, missä asun. Taivas oli synkkä ja pahaenteinen, ja kun käännyimme valtatieltä, alkoi sataa ja ukostaa. Satoi niin kovaa, että tuskin näimme eteemme ja vesivirrat huuhtelivat valtatietä. Muistan ajatelleeni: miten hyväenteistä ajaa myrskyyn ensimmäisen pimennyksen aikana.


Tuo myrsky raivoaa edelleen monien henkilökohtaisessa ja kollektiivisessa energiassa ja se pystyy huuhtomaan pois kaiken roskan tieltämme. Valinta on meidän, mutta se voi usein merkitä syvällisen totuuden kohtaamista itsestämme, suhteidemme tilasta, terveydestämme, pankkitilistämme. Jokainen elämämme osa joka ei ole harmoniassa, muuttuu tässä energiassa.


Elokuun 8. päivä - viime vuonna elokuussa meillä oli 888. Tänä vuonna ei ole tuota heräämisen kolmoisnumeroa, mutta kyse on silti pimennyksen 6.8. voimakkaasta vahvistajasta. Pimennysenergia on Vesimiehessä ja 88 on Kaksosissa. Tämä on luultavasti elokuun voimallisin päivä, koska nämä kaksi energiaa sekoittuvat ja ilmentävät muutosta nopeasti ja tiukasti. Tämä energia on suuntanne uudelleenasettamista varten.


Uusikuu 20.8. Tämä uusikuu on Raikkaan ilman Tuulahdus, mikä tuo uutta happea niiden merkittävien päätösten tekemiseen, mitkä edistävät tässä kuussa tekeillä olevia muutoksia. Loppumisia ja alkamisia.


Pimennyskolmikko toi tasapainoisen jumalaisen maskuliini- ja feminiinienergian suuremman taajuuden. Kehomme tulkitsee näitä uusia valokoodeja ja kuten arvata saattaa, kokee tyypillisiä sopeutumisoireita. Päänsärkyä, kehosärkyä, ihottumaa, tulehduksia, alaselän kipua, väsymystä, ruoka-ainehimoja, painon vaihtelua, masennusta, melankoliaa, vihan puuskia, kärsimättömyyttä, ruuansulatusongelmia jne.


Elokuussa meillä on suuri tilaisuus yhdistyä syvemmin Sydämemme Pyhään Tilaan, mistä muutos ja luominen voivat vain ilmentyä. Synnytämme Sydämen Kautta Uuden Elämämme, uuden maapallon ja uuden tietoisuutemme.


Meidän jokaisen on tärkeää mennä Sydämen Pyhään Tilaan ja keskittää Energiamme sieltä suhteisiin, kehoon, perheeseen, työhön, yhteisöihin ja Rakkaaseen Äiti Maahan. Olemme kaikki yhteydessä ja jokainen meistä on energian tehokas vastaanottaja ja välittäjä.


Energian keskittäminen on osa mestaruuttamme. Opimme, että kyky vaikuttaa muutokseen ajatuksillamme ja energiallamme on syntymäoikeutemme ja että se on valmisteluvaihe ylösnousemusprosessissamme. Tässä kuussa solumme kuulevat uuden "soinnun", kun harmoniapuumerkkimme muuttuu. Kehomme vaatii lepoa ja ekstrahuolenpitoa, kun harmonisoidumme tähän ajankohtaiseen lähetykseen.


Monet meistä tekevät uutterasti töitä korkeamman ulottuvuuden veljiemme ja sisariemme kanssa ilmentääkseen muutoksen henkilökohtaiseen ja kollektiiviseen elämään. Elokuu on täynnä tilaisuuksia, jotka ilmestyvät esiin niin, kuin ne on luotu kuluneiden kuukausien aikana. Asiat virtaavat helpommin kuukauden loppupuolella ja energia pehmenee ja laajenee Sydämessämme.


Varjoitsemme on tervetullut lisä sydämeemme ja meitä palvellaan hyvin ystävystyäksemme ja päästääksemme irti kaikesta sen arvostelusta, mitä varjo on ollut menneisyydessä. Nauttikaa tulevista viikoista, kaikista tilaisuuksista ja kaikesta taiasta, mitä tämä aika tuo.


Jatkakaa upean Valonne Säteilemistä!

Varjoitsen kieltäminen
Rakkautta, Shala
VARJOITSEN YHDISTÄMINEN

Kirjoittanut Shala Mata (shala.lightworker.com)
Elokuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: