WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Sydämestä vatsaan



Rakas ihmislapsi,

Olen Maa, joka puhuu Sinulle. Olen äitisi ja kannan Sinua sylissäni koko elämäsi ajan. Hoivaan Sinua, vaikket olisikaan tietoinen siitä ja olisit liian kiireinen ja kiinni arkisissa askareissasi. 
Kannattelen Sinua ja kutsun Sinua yhdistymään kanssani, koska haluan "sekoittaa" muistiasi ja muistuttaa Sinua jostain. Kyse on jostain vanhasta ja arvokkaasta, mikä näyttää modernissa maailmassa unohtuneen.  
Kyse on maan päällä olemisen luonnollisesta turvallisuudesta.

Muistaaksesi olemisen luonnollisen turvallisuuden voit katsoa luontoa ympärilläsi. 
Katso vuodenaikoja, miten ne tulevat ja menevät itsestään, näe kasvien ja eläimien elävän elämäänsä, kuuntele tuulen kahinaa tai veden solinaa
Näin Sinua muistutetaan siitä, että tärkeimmät asiat elämässä tapahtuvat automaattisesti, luonnon kulkiessa kulkuaan. 
Luonto on kaikkialla ympärilläsi ja myös Sisälläsi, sillä sinulla myös on luonto ja se on osa koko luontoa.

Erityisesti lännessä olette niin kovin suuntautuneet elämään päässänne, että olette unohtaneet olevanne luonnollisia olentoja niin kuin kasvit ja eläimet. 
Katsokaa eläimiä, miten ne luonnollisesti antautuvat elämälle. Ne eivät melkeinpä osaa tehdä toisin. Ne toki tuntevat sellaisia tunteita kuin pelko ja vastustaminen, mutta ne eivät pysty hangoittelemaan niin paljon elämää vastaan kuin ihmiset. Ihmisolennot voivat liika-ajattelulla luoda häkin omalle luonnolleen ja se aiheuttaa ongelmia jonkin ajan kuluttua. 
Elämää ei voi järjestää ja kontrolloida ihmisajattelulla. Luonnon alkuvoimat ovat sitä suurempia. Ennemmin tai myöhemmin huomaatte sen. 
Tulee hetki, jolloin Teidän on antauduttava luonnolle.

Usein saavutatte sellaisen hetken kriisinä, tilanteena johon jäätte jumiin ja joka pyytää teitä päästämään irti hallinnasta, koska Teillä ei ole enää otetta asioihin sisällänne tai ympärillänne. 

Hallinnasta irtipäästäminen sattuu ja se voi olla kamppailua. Kuitenkin se tuo teidät kotiin. Ajattelette eksyvänne ja hukkuvanne kaaokseen, mutta itse asiassa tulette lähemmäs itsenään olemisen luonnollista turvaa. 
Elämä kannattelee ja Rakastaa Teitä. 
Kriisit näyttävät usein hyvin julmilta ja epäoikeudenmukaisilta, mutta todellisuudessa ne kantavat aina sisällään luonnon - Jumalan jos niin haluatte - kutsua, joka sanoo: tule kotiin, tule takaisin luokseni. 
Kriisissä on opastava käsi, joka pyrkii tukemaan Teitä ja näyttämään Teille Tietä.

Kaikki te jotka luette tätä, olette sisäisellä matkalla itsen eheyteen ja kokonaisuuteen. Pyritte tuomaan sielunne elämään lihaiseen ja veriseen ihmiskehoon. 
Tällä polulla käytte läpi eri vaiheita. 
Sielu pääsee ruumiillistumaan - tai laskeutumaan - kehoon eri vaiheissa. Kun olette vasta aloittaneet sisäisen polun, luultavasti olette tutustuneet siihen päässänne. 
Esim. olette kenties tunteneet vetoa tiettyjä kirjoja tai henkilöitä kohtaan, jotka ovat antaneet erilaista valoa niihin ajatuksiin ja arvoihin, jotka olette aina ottaneet itsestään selvyyksinä. Heidän uudet ajatuksensa ovat saattaneet ravistella teitä ja kuitenkin kummallisesti viehättää. Teitä kiehtoo lukea ja kuulla lisää asiasta. 
Päästätte irti tiukimmista ajatusrakenteistanne ja avaudutte jollekin uudelle. Lukeminen ja puhuminen toisille kiinnostuneille ihmisille voi olla hyödyllinen yllyke tässä prosessissa. Tällä tavalla matka sisäänpäin monilla alkaa. Ahmitte henkisiä kirjoja kuin pikkuleipiä. Syvällä sisällänne jokin haluaa herätä ja muuttua ja tämä tulkitaan ensin tarpeena uuteen ajattelutapaan.

Jonkin ajan kuluttua alatte kaivata lisää. 
Alatte ajatella: 
no, ymmärrän, mitä noissa kirjoissa puhutaan, mutta miten sovellan tätä kaikkea omaan elämääni? 
Miten tämä tietämys alkaa elää ja miten tulkitsen sen todella tunteiksi ja teoiksi maan päällä? 
Tämä kysymys voi kummitella ja ajaa Teidät epätoivoon, mutta ette voi pakottaa elämää. Kuitenkin tietyllä hetkellä elämässänne jotain tapahtuu, mikä auttaa Teitä Murtautumaan Päästä Sydämeen. 
Usein se on jonkinlainen kriisi. Muutoksia voi tapahtua työssä, ihmissuhteissa, terveydessä tai Rakkaan menettämisenä. 
Mitä se onkin, niin tietyllä hetkellä Sisällänne Nousee Tunteita, jotka ovat niin Voimakkaita, ettei niitä voi sivuuttaa. 
Teidän on annattava niiden tulla ja sallittava transformaation tapahtua. Silloin Sielunne inkarnoituu syvemmälle Sydämeenne.

Ensin sielunne oli laskeutunut päähän innostaen teitä omaksumaan uusia ajatuksia kirjojen, keskustelujen jne. avulla. 

Sitten Sielu koputtaa ovellenne syvemmällä tasolla, tuntemisen tasolla. 
Tutustutte tunnekerroksiin, joiden olemassaolosta ette ole koskaan ennen tienneet. Kriisit kiirehtivät niitä - ne saavat vanhoja tunteita lapsuudesta tulemaan pintaan, kenties myös muistoja ajalta ennen tätä elämää. 
Tutkitte näitä tunnekerroksia ja näin Sydänkeskuksenne Avautuu. 
Sielunne inkarnoituu vielä syvemmälle täyttäen Sydänchakranne Energiallaan.

Tässä vaiheessa tapahtuva transformaatio voi nostaa esiin useita hankaluuksia. Alatte katsoa maailmaa eri silmin ja suhteenne toisiin ihmisiin muuttuu myös.  
Syvällä sisällä herää tietoisuus ykseydestä. 
Tietoisuus ykseydestä merkitsee sitä, että käsitätte, että meitä kaikkia - ihmisiä, eläimiä, kasveja, luontoa - pitää yhdessä jumalainen voima ja että olemme kaikki sidottuja toinen toisiimme, jokainen on peili toisille. Tämä tiedostaminen voi olla ylivoimaista ja monille murtautuminen päästä sydämeen aiheuttaa suurta herkkyyttä sisällä. Tämä suuri herkkyys voi saada aikaan tasapainottomuutta. 
Rajat toisten kanssa hämärtyvät, saatatte ottaa itsellenne paljon toisten ihmisten tunteita tietämättä, miten päästetään niistä irti, ja mielialanne voivat vaihdella hyvin korkealta hyvin matalalle. Murtautuminen päästä sydämeen ei ole kuitenkaan sielun inkarnoitumisen viimeinen vaihe, vaikka se onkin voimallinen ja välttämätön. Sielu haluaa laskeutua vielä syvemmälle, vatsaan.

Kun Sielu on Laskeutunut Sydämen Tasolle, olette osittain herännyt. 
Olette tietoinen tunteistanne, uskallatte tarkastella niitä, olette valmis kääntymään sisäänpäin ja kohtaamaan sisäiset haavanne. 
Mutta kuitenkin tunnette tämän vuoksi syntyvän suuren herkkyyden ja epävakauden heikentävän Teitä. Koska Sydämenne on niin täynnä tunteita, kadotatte maadoittumisenne toisinaan, ja tämä voi olla vaikeaa. Tätä tapahtuu monille Teistä. 
Silloin kun Sydänkeskus Avautuu radikaalisti, Herkkyydestänne voi tulla liikaa Teille ja saatatte haluta vetäytyä maailmasta. Ette ilmaise itseänne enää luovasti, koska kaikki on liikaa ja liian pakahduttavaa. Tämä saa Teidät tuntemaan levottomuutta ja olette alamaissa.

Vastaus tähän on olla palaamatta päähänne. Vastus on vatsassanne. Olette valmis seuraavaan vaiheeseen Sielun inkarnoitumisprosessissa: siirtymään sydämestä vatsaan. 
Sielu haluaa virrata vieläkin syvemmälle kehoonne. Vatsanne keskellä on hiljaisuuden tila tai piste. Mene sinne tietoisuudessasi nyt, kun puhun. Tuossa tilassa ei ole kieltä, ei ajattelua, ei käsitteitä. 
Kuuntelet ehkä lehtien kahinaa tuulessa tai liplattavien laineiden ääntä. 
Nuo äänet voivat auttaa Sinua tulemaan tietoiseksi hiljaisuudesta tässä keskuksessa.

Tällä tasolla henkisestä tietämyksestänne ja tunteestanne tulee vaistonvaraista tai toinen luonto, kuten sanotaan. Ei ole mitään tarvetta ajatella tai myöskään tuntea. Syvä tietämys on läsnä, mistä voitte toimia ja Elämä Virtaa lävitsenne helposti. 
Sielustanne on silloin tullut luontonne, se on laskeutunut vaistonvaraisen tietoisuuden tasolle. Tämä antaa teille tarvitsemanne tasapainon! Voitte pysyä keskuksessanne ja tyynenä vaativassa ja myllertävässä ympäristössä. Tunnekeskuksenne (sydän) haluaa yhdistyä vatsanne kanssa, jotta se voi täysin maadoittua ja tunnette turvaa maan päällä.

Vieraillaanpa nyt tuossa paikassa vatsassasi. Luota, että se on siellä. Kerro Sielullesi, että se on tervetullut sinne. 
Salli Sielusi Virrata päästäsi, missä se innostaa ajatteluasi, Sydämeesi, missä se Säteilee Rakkautta ja Lempeyttä, ja sitten vatsaasi, missä se antaa Sinulle Luottamusta, Itsekunnioitusta, Syvällisen Sisäisen tietämyksen, että olet se, kuka olet, ja että olet ok sellaisena, kuin olet. 
Tunne vatsasi avautuvan. Aisti, miten sielusi kultainen valo virtaa alas juurichakraasi ja yhdistyy minun, Maan, kanssa. Mene syvälle sisään. 
Ole hiljaisuuden keskuksessa ja tiedä, että siellä suuri herkkyytesi tasapainottuu rauhalla ja tyyneydellä. Tässä tasapainoisessa tilassa tiedät, miten asettaa rajat tunteidesi ympärille. 
Tiedät, milloin avautua ja milloin pitää etäisyyttä, pysyen lähellä itseäsi. Päätät, milloin sanot "kyllä" ja milloin sanot "ei", milloin yhdistyt ja milloin päästät irti. Avain on vastassasi.

Auttamaan yhdistymistäsi tähän keskukseen ehdotan, että kuvittelet jonkin eläimen, mikä edustaa vastassasi asuvaa sisäistä voimaa. Ota ensimmäinen eläin, mikä tulee mieleen. 
Muista, että eläimet ovat hyvin spontaaneja olentoja, ne elävät vaistoillaan, luontaisilla reflekseillään. Tämä eläin heijastaa vaistonvaraista, sisäistä tietämystäsi. Se on jo siellä. 
Se odottaa Sinua. Sinun ei tarvitse luoda sitä, Sinun tarvitsee vain nähdä ja tunnistaa se. Kutsu tätä eläintä tulemaan lähellesi, sano "hei" ja katso sitä silmiin. Kysy nyt, onko sillä Sinulle jokin Viesti, mikä auttaa Sinua laskeutumaan syvemmälle vatsaasi.

Anna tämän eläimen puhua. Se ilmentää vaistonvaraista viisautta ja voit vastaanottaa sitä, koska sinulla on pää ja sydän.  

Voit tuntea tämän viisauden ja ilmaista sitä sanoin. Tämä on pään, sydämen ja vatsan välisen yhteistyön kauneutta. Mikään niistä ei ole parempi tai korkea-arvoisempi kuin toinen.  
Sen sijaan niiden tasapainoinen yhteistyö tekee sinut eheäksi ja kokonaiseksi.
Pää voi antaa Sinulle paljon nautintoa. 
Ajattelu voi olla hyödyllistä ja hauskaa. Se antaa Sinulle mahdollisuuden kommunikoida toisten kanssa, kun se antaa yhteisen kielen.  
Sydän antaa mahdollisuuden kokea iloa ja koko sen tunnekirjon, mistä ihmiselämä koostuu.  
Se on kaunis lahja. 
Vatsa antaa Sinulle perustan, "minä olen" -olemuksesi - jos se on oikea termi. Se sallii sinun olla todella sinä - tiukasti juurtuneena, rajasi vetäen ja erottelukykyäsi käyttäen. Tältä perustalta vuorovaikutuksesta Sydämen ja Pään kanssa tulee Iloista Leikkiä.

Jos nämä kolme kerrosta ovat harmoniassa toistensa kanssa, tunnet eheyttä ja elämä on elämisen arvoista maan päällä.  

Se voi olla täynnä Innostusta, Rakkautta ja Onnellisuutta. Voit antautua sille, mikä liikuttaa ja innostaa Sinua, etkä samaan aikaan kadota perustaasi, sisäistä hiljaisuuden pistettäsi.
 
Voit pysyä lähellä itseäsi ja samaan aikaan vapaasti antaa ja vastaanottaa sitä, mitä elämä tarjoaa.

Tervehdin Teitä Kaikkia. Rakkauteni ja Myötätuntoni ovat Lähellänne Aina. 
Pelaan tätä peliä yhdessä kanssanne ja olen osa sitä. Olette kauniita ja rikkaita ihmisolentoina. 
Luottakaa käytössänne olevien instrumenttien kauneuteen ja voimaan - ajattelun, tuntemisen ja olemisen instrumenttien.

Rakastan Teitä.

SYDÄMESTÄ VATSAAN
Maata kanavoinut Pamela Kribbe (spiritlibrary.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: