WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Pyhä Universaali Valoenergia

Tuo ihana Valo, Pyhä Universaali Valoenergia asuu jokaisessa Sielussa, se on varastoituna jokaiseen dna:han, jokaiseen soluun, molekyyliin ja pienimpäänkin hiukkaseen. Se Värähtelee jokaisen ihmisen fyysisessä, sekä Energiakehoissa.  

Jokainen ihminen on ihana Valo-Olento.

Tuon Valovoiman Lähde on siis kaikessa olevaisessa ja pääsy siihen on jokaisen luonnollinen etuoikeus. Sen herättely ei vaadi virityksiä, eikä riittejä. Riittää kun kääntyy sisäänpäin ja tiedostaa tuon Valon. 

Toki tässä yhteydessä haluan todeta, että jos ihmisen usko tuota Elämänenergiaa kohtaan on syttynyt ja voimistunut erilaisten toimenpiteiden kuten kurssien tai vihkimysten seurauksena, ei se toki ole väärin. 

Haluan kuitenkin muistuttaa, että omien sisäisten henkisten kykyjen tai parantajan lahjojen käyttöönotto ei kuitenkaan vaadi mitään erityistä, sillä jokainen ihminen on jo sinällään Pyhän jumalallisen Valoenergian Lähde.

Uusien Korkeampien värähtelyjen ansiosta ja maapallon kohotessa Korkeampiin Ulottuvuuksiin tuon lähteen voima on voimallisemmin ihmisten ulottuvilla. 

Valo on jo olemassa ja se on kaikissa. 

Ainoa, mitä pitää tehdä, on vain Tiedostaa tuon Valon Olemassaolo.

Opettele tuntemaan tuo Pyhä Valoenergia Itsessäsi, tunnistaminen helpottaa pitämään tuon voiman tietoisuudessasi arkisten askareiden keskellä. Erilaiset harjoitukset auttavat tunnistamaan tuon pyhän energian läsnäolon.

Harjoitus: 

Ota hyvä asento. Hengitä rauhallisesti ja ajattele jokaisella hengitykselläsi vetäväsi Sisällesi Valoa ja Pyhää elämänenergiaa. Ajattele samalla täyttyväsi Valolla. Ei ole väliä pystytkö visualisoimaan tuon Valon Sisällesi vai et, jatka vain hengitystä ja ole tietoinen kuitenkin tuosta valtavasta Elämänvoimasta, joka juuri nyt virtaa sisällesi. 

Sitä ei tarvitse pakottaa mitenkään, sillä se Virtaa Sisällesi Automaattisesti. Valo tavoittaa varpaasi, jalkapohjasi, päkiäsi ja nilkkasi. Ihana Rakkauden Valo kietoutuu pohkeisiisi ja sääriisi. Lämmin Rakkauden Voima nousee ylös reisiisi ja lantionseutuun. 

Rakkauden Valo täyttää vatsasi ja alaselkäsi. Se nousee ylöspäin Rakastaen ja valaisten rintakehäsi ja koko selkäsi. Valo täyttää hartiasi, olkapääsi ja kätesi aina sormenpäihin saakka. Hengitä Rakkauden Valoa niskaasi, kaulaasi ja leukaasi. 

Rakkauden Eheyttävä ja Parantava Valo täyttää koko pääsi kasvojen lihaksia ja päänahkaa myöten. Rakkaus täyttää Sinut sisäisesti, keuhkosi, sydämesi ja aivosi, sekä kaikki sisäelimesi täyttyvät tuosta Rakkauden Valosta. Se valelee Rakkaudella kaikki lihaksesi, kudoksesi, luusi ja hermosi. Verisuonissasi Virtaa Kirkas Valo Huuhtoen Kaiken Rakkaudella. 

Jokainen solusi resonoi suurta, Puhdasta Rakkautta. Tuo Rakkaus täyttää Sinut äärimmilleen. Maljasi on ylitsevuotava ja tuo Puhdas Rakkauden Voima Virtaa Sinusta kaikkialle ympäristöön eheyttävänä, puhdistavana, parantavana ja syvästi valaisevana.

Tunnustele tuota Rakkauden Voimaa miltä se tuntuu. Miltä se tuntuu varpaissasi, reisissäsi, rintakehässäsi, kämmenissäsi? 

Tunnetko lämpöä tai kylmiä väristyksiä, tunnetko kihelmöintiä, väreilyä, näetkö värejä tai erilaisia näkymiä, tai tunnetko tuoksuja? 

Tuntemukset voivat olla hyvin erilaisia. Tunnustele, miltä Valo ja Rakkaus tuntuvat juuri Sinusta. 

Tämä on Elämänenergiaa, sitä valtavaa lähdevoimaa, jonka avulla saavutat täydellisen Rakkauden, tasapainon, onnen ja ilon elämääsi. 

Tätä Rakkauden Voimaa voit virrattaa ympärillesi kaiken aikaa erilaisissa tilanteissa. Voit virrattaa sitä parantaaksesi, eheyttääksesi, siunataksesi, luodaksesi ja täyttääksesi ympäristösi Rakkauden jumalallisella Valovoimalla.
Enkelin viesti -kanavoinnit
Valolla parantaminen

Ei kommentteja: