WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 14. huhtikuuta 2011

Energiatietoisuus 2.


Energiatietoisuus 1
Kuolleille puhuminen - eri asia kuin luulette

"Entä sitten kuolleille puhuminen? Miten se toimisi, Kryon? 


Miten voisi puhua kuuluisille ihmisille, silloin kun he Sielun inkarnaatiosuunnitelmassa ovat jo tulleet takaisin toisina ihmisinä?

Jos he ovat jo lähteneet ja heidän Sielunsa on takaisin toisena, miten heille voi puhua?"

Vastaus on tämä: 

he eivät ole lähteneet! 

Voi, se osa jota pidätte ihmissieluna, on lähtenyt, mutta jälki heidän elämänsä informaatiosta ja kaikesta, mitä he tiesivät - heidän tietoisuutensa, heidän viisautensa, heidän tietämyksensä - menee suoraan kristalliverkkoon ja pysyy siellä. 

Olemme puhuneet tästä aiemmin. 

Voitteko yhdistyä kuuluisiin ihmisiin ja saada informaatiota? 

Kyllä. Onko se täsmällistä? Tietysti. Koska puhutte informaatiolähteelle, mikä on täsmällinen ja edustaa heidän elämäänsä. Jälki jää. 

"Tarkoitat, ettei itse asiassa puhuta heille, vaan puhutaan tuolle jäljelle?"

Minäpä annan Teille jotain ajateltavaa. Aion esittää nyt kysymyksen. Se on retorinen kysymys. 


Kuka olet? 

Minulla on vanhoja sieluja edessäni ja lukemassa tätä. Huoneessa on eräs nainen, joka ei käytä punaista, ja tiedät, kuka olet. 

Kerron Sinulle miksi. Koska se tapatti Sinut! 

Koska se oli kypäräsi töyhdön väri, soturi. Koska olit kapteeni ja vihollinen edessäsi taistelussa tiesi, että jos he ottaisivat Sinut pois pelistä, koko rykmentti olisi sekasorrossa - ja niin tapahtui. 

Punaisen käyttäminen ei ainoastaan tappanut Sinua, vaan se tappoi kaikki ympärilläsi! 

Et koskaan käytä punaista. Et vain pidä tuosta väristä. Se ei vain ole sinua varten. Kaihdat sitä, eikö vain, vanha sielu? Kuka siis olet, kun istut täällä? Oletko soturi, joka tapettiin, vai nainen vuonna 2010, joka ei käytä punaista?

Tosiaankin, kysymys on retorinen, koska minun todellisuudessani olet Jumalan osa. 


Näen Sinut Kaikissa Inkarnaatioissasi. Ymmärrätkö? 

Ei voi piehtaroida ihmisen ennakkoasenteen yksisilmäisyydessä, kun puhutaan näistä asioista. 

Olette enemmän, kuin ajattelette, ja metafyysisesti tämä on tapa, jolla Jumala näkee Teidät ja jolla Te olette juuri alkamassa nähdä ympärillänne olevat.

Takaisin kysymykseen. Silloin kun haluatte loihtia jonkun, joka on elänyt aiemmin, ja esittää hänelle kysymyksiä, kenelle puhutte? 


Puhutteko sielun akaasialle? 

Puhutteko sille, joka on elävä vai kuollut? 

Minä kerron: 

mikään näistä ei ole täsmällistä, koska se on paljon upeampaa! Olemme kertoneet teille aiemmin. 

Voitteko kysyä Martha-tädiltä, minne aarre kätkettiin? Kyllä. Ja hän tietää! Miksi? 

Koska puhutte Martha-tädin informaatiojäljelle ja informaatio on informaatiota, säilytettynä muodossa, jonka tunnette ehdottomasti olevan Martha-täti!

Voitteko kuitenkaan kysyä Martha-tädiltä: "Miten asiat ovat toisella puolella?" Kysykää vaan, mutta jäljellä ei ole aavistustakaan siitä! 


Se vain antaa Teille latteuksia, joita sille kerrottiin hänen edustamansa ihmiselämän aikana.

Se sanoo: "Kaunista."

"Millaista siellä on?"
"Ihanaa."
"Ei, anna minulle yksityiskohtia."
"Rakastan Sinua."

Hän ei tiedä! Martha-tädin jälki tietää sen, mitä Martha-täti tietää, koska ette itse asiassa puhu millekään verhon toisella puolella. 


Ajattelette sitä yksittäisenä, muttei se ole. Se on voimakas ja se on todellinen ja siihen voi päästä käsiksi ja keskustella sen kanssa. Se on moniulotteinen ja ne joilla on lahja, voivat päästä muinaisten ihmisten viisauteen. 

Menkää kysymään, mitä he tiesivät. 

Menkää kysymään, miltä heistä tuntui. 

Menkää kysymään, minne aarre on haudattuna.

Näette tätä pian, mutta olkaa tietoisia - ne jotka ovat valta-asemassa tällä planeetalla, jotka käyttävät henkisyyden vaatteita ja ovat valtioiden uskonnollisia johtajia, kutsuvat sitä pahuudeksi ja kultiksi. 


He eivät ymmärrä, että olette siirtymässä moniulotteiseen tilaan - tarkoituksenmukaiseen, täsmälliseen, totuudenmukaiseen, käyttökelpoiseen, oikeaan, hyödylliseen ja se nähdään kovasti sellaisena, mitä Teidän pitäisi tehdä. 

Kysyminen muinaisihmisiltä, mitä he tiesivät, tuo Teidät täyden ympyrän siihen, mitä opiskelette nyt.

Aika on monimutkaista

Minäpä annan teille erään käsitteen ja tämä on viimeinen. Olen säästänyt monimutkaisen viimeiseksi, mutta tämä on suosikkini. 


Emme ole tehneet tätä aiemmin, kumppanini, joten ymmärrä se oikein. [Kehotus Leelle hidastaa ja olla huolehtimatta, että kanavoinnista tulee liian pitkä]

Haluan näyttää Teille, miten aika toimii, mutten pysty. Tämä johtuu siitä, että moniulotteisuuden mutkikkuus estää ihmistä ymmärtämästä sitä. 


Sitä ei yksinkertaisesti voi opettaa 3D-havaintotavallanne. Niinpä teen siitä vertauskuvan ja annan sen teille yksinkertaisimmassa muodossaan, mikä on vain murto-osa todellisuudesta.

Aika. 


Mainitsimme tänään, että se on yksittäistä Teille. 

Ihmisellä 3D:ssä on vain yksi aikajana. 

Ei ole monia aikoja, vaan ainoastaan yksi ja siinä Te olette todellisuudessanne. 

Näette sen yksittäisenä, suorana junaraiteena tulevaisuuteen. Se kulkee vain yhdellä nopeudella ja yhteen suuntaan Teidän ja maapallon elämässä. Se ei muutu. 

Totuus on, että se muuttuu koko ajan. 

Toinen totuus mitä ette ymmärrä, on, että jokainen Teistä voi astua pois raiteelta ja luoda nopeamman tai hitaamman raiteen. Ette tiedä sitäkään.

Miten selitämme tätä? Tehdään ajasta yksittäinen ja teeskennellään hetken, että olette kaikki samalla raiteella. Niin kuitenkin ajattelette, joten se on helppoa. 



Haluan Teidän rakentavan raiteen mielessänne, junaraiteen mikä on aika. Haluan teidän laittavan sille veturin, joka kulkee yhteen suuntaan hyvin hitaasti, yhtä vauhtia ja se olette Te ja elämänne. Ajatte junavaunussa, jonka luotte.

Haluan Teidän nyt luovan kuvan, että tämä junaraide kulkee ympäri maailman. Teidän havaintonne mukaan junaraide kulkee suoraan, koska voitte nähdä vain horisonttiin. Tosiasia on, että tämä raide jonka loitte, menee koko maailman ympäri, joten (ahaa!) se on ympyrä. 


Tämä merkitsee, että katsotte samaa raidetta myös takananne. Tämä siis laittaa ajan ympyrään ja tähän saakka voitte visualisoida tämän, vaikka se mitä tulee seuraavaksi, on hämmentävää.

Teille on ongelma, että aika on ympyrässä, koska kolmessa ulottuvuudessa se on suora jana, jolla on alku ja loppu. 


Muuten, teillä ei ole aavistustakaan, miten kumpikaan niistä luodaan. Alku ja loppu ovat mystisiä, mutta haluatte silti nähdä asian niin, sillä se sopii teille. 

Mutta yhtäkkiä tässä mallissa se onkin ympyrä maanpallon ympäri. Katsokaa siis joitain ajan ominaisuuksia ympyrässä, mitkä hämmentävät teitä. Sanotaanpa, että elämänne vie noin 30 metriä tällä raiteella. 

Ei kovin kauas, mutta se kestää eliniän. Juna kulkee hyvin hitaasi, kun se kulkee maanpallon ympäri. Teidän ei siis koskaan tarvitse oikeastaan huolehtia menneisyytenne kohtaamisesta, eihän? 

Kolmellakymmenellä metrillä per elämä ette koskaan kohtaa menneisyyttä. Mutta teeskennelläänpä hetken, että voisitte kohdata. Mitä tapahtuisi, jos ajaisitte veturin ympäri maapallon? 

Lopulta kulkisitte saman Energian yli, mikä oli ennen, eikö vain?

Samalla ajattelutavalla, jos menisitte maapallon ympäri useita kertoja, lopulta voisitte kulkea myös sen yli, mitä voisi tulla! 


Ahaa! Yhtäkkiä teillä on ajan ominaisuus, mitä ette ole ajatelleet. 

Jos se on ympyrässä, se merkitsee, että tulevaisuus vaikuttaa nykyisyyteen! Mutta 3D:ssä ajattelette, ettei tulevaisuutta ole vielä tapahtunut. 

Mutta se on tapahtunut kvanttimielessä. Muistakaa, että todellinen kvanttitila ei käsittele yksittäisiä empiirisiä käsitteitä. Sen sijaan se käsittelee jatkuvasti muuttuvia mahdollisuuksia.

Annan Teille nyt informaatiota ja annan sen teille tällä tavalla, koska on tiedemiehiä, jotka tarkastelevat sitä samalla tavalla. 


Onko mahdollista, että jokin potentiaali voisi antaa Teille energiaa ja informaatiota nyt? 

Ajatelkaa tätä junaraidetta hetken ja ollaan vähän monimutkaisempia. Siinä on nyt kerroksia. Joka kerta junan mennessä maapallon ympäri, se luo menneisyyden ja tulevaisuuden. 

Mitä jos ihmiskunta olisi tuossa veturissa? 

Nyt Teillä on ympyrässä junaraiteella kaiken menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus, mitä on koskaan tapahtunut.

Luodaanpa tilapäinen tilanne, missä voisitte pysäyttää junan, kaivaa raiteita ja ottaa jotain, mikä joko ei ole tapahtunut vielä tai on tapahtunut aiemmin. 


En odottanut Sinun Ymmärtävän tätä, Rakas Ystävä, vain kuuntele, koska sitä tapahtuu maapallolla juuri nyt.

Tehdäänpä palapeliin lisäys. 


Sanotaanpa, että tämän raiteen on mentävä ylös mäkiä ja alas laaksoihin. Mäet ja laaksot ovat aina samoja tällä aikaradalla. 

Kun siis kuljette ympäri ja ympäri, niin jos olisitte riittävän fiksu ja teillä olisi järjestelmä, joka ymmärtää tätä aikarataa, voisitte jopa tehdä kartan mäistä ja laaksoista, joita aikaveturinne kulkee. Voisitte kutsua niitä aikafraktaaleiksi ja voisitte olla oikeassa, [Kryon hymyilee] 

Joka kerta kun osutte tuohon paikkaan ajassa, on se sitten tulevaisuudessa tai menneisyydessä, Teillä on sama mäki tai laakso.

Haluan kertoa Teille nyt siitä, mitä tapahtuu tällä hetkellä, ihmisolento. Annoin Teille Yksinkertaisimman Tavan, minkä voin antaa aikaan liittyvistä moniulotteisuuden piirteistä. 


Vierailette mahdollisuuksissa, jotka eivät ole tapahtuneet mielessänne, mutta kvanttimielessä ovat. Saatte värähtelylisäyksen tälle planeetalle, jotta voitte tarkastella aikaraidetta ja valita, minne haluatte mennä. Tarkastelette värähtelymuutoksen kvanttimahdollisuuksia ja luotte kulttuurin, mikä ylittää sen, mitä ajattelette. 

Koska tämä informaatio lentää kaikkien profetioiden kasvoille. Koska profetia perustuu yhteen raiteeseen, mikä tekee yhtä asiaa uudestaan ja uudestaan 3D:ssä. 

Mutta heti kun Teistä alkaa tulla moniulotteisia, informaatiosta tulee Energiaa ja tuolla aikaraiteella on informaatiota maapallon mahdollisuuksista.

Oliko mahdollista, että muinaisihmiset tiesivät tämän? 


Kyllä, he tiesivät. Onko mahdollista, että mahdollisessa tulevaisuudessa olevat tietävät tämän? 

Kyllä, he tietävät. Kaikkien 3D-havaintojenne vastaisesti he tietävät.

Näyttäisi siltä, että käänsin juuri sivua, koska täällä on joku, joka haluaa tietää, mikä viljaympyrä on, joten kerron Teille. 


Se on hyvä asia kysyttäväksi, koska se on hyvin intuitiivinen kysymys. Monet viljaympyrät ovat energialeimoja tulevaisuudesta. 

Mitä siitä sanotte? 

Nyt ette tiedä asiasta yhtään sen enemmän kuin aiemmin, ettehän? Siinä ei ole järkeä, eihän? 

Mutta kenties junarataesimerkin myötä voitte ainakin nähdä, miten se voisi toimia, jos kaikki olisi eri tavalla, kuin uskotte olevan.

Olette parhaillaan kietoutuneena todellisuuteen, mikä on ulottuvuushavaintonne ulkopuolella. Tätä on vaikeaa opettaa, kun todellisuutenne pitää teitä suoralla janalla. Se on vielä vaikeampaa teidän ymmärtää. Mutta se on helppo tuntea. 


Kuvitelkaa, että ratkaisu on Teillä. Kuvitelkaa, että ne asiat joita suunnittelette, ovat jo valmiita. Kuvitelkaa katsovanne taaksepäin sanoen: "Ei se ollut kovin vaikeaa, eihän?" 

Kuvitelkaa, että hämmentävimmät asiat jotka toitte tapaamiseen tänään, ovat valmiita. Miltä se tuntuu teistä?

Ihmisolento, vedä kvanttivapautushengenveto ja tarkastele asiaa, niin kuin minä voin. Silloin Sinusta tulee todella kvanttinen. 


Ja hienoimmassa mielessä olet juuri luonut sen. Onnittelut. 

Mene nyt tästä paikasta kolmannen ulottuvuuden matkoihisi ja kulje ne askeleet, jotka olet jo ottanut.

Tämä on viestini. Informaatio on Energiaa Moniulotteisessa Tilassa. 


Kaikki asiat ovat mahdollisia, koska kaikki asiat on muutettavissa. 

Jos olet tullut tähän paikkaan tai tälle sivulle, olet luultavasti Vanha Sielu. 

Sillä he ovat niitä, jotka ovat heräämässä nyt. Niin vanha sielu, et olisi jättänyt tätä väliin, ethän? 

En puhu tästä tapaamisesta. Puhun tästä elämästä.  

Miten monta elämää olet elänyt odottaen tätä muutosta? Minkä viisaustekijän luulet olevan akaasisessa tiedostossasi? 

Jos olet elänyt ja elänyt, miten monta kiertomatkaa olet tehnyt tuolla aikaraiteella?

Ymmärrättekö, että te olette esi-isät? 


Ymmärrättekö, että kaikki mitä koskaan on ollut ja on, on akaasiassanne? Se on käytettävissä DNA:ssanne. On aika alkaa nähdä asia niin. Kumppanini sanoo: "Lähtekää erilaisena kuin tulitte." Hän sai sen minulta. Tehkää se.

Ja niin se on.


Kryon.


*Leeltä: Kryon puhuu Venäjällä tehdystä tutkimuksesta, mikä on juuri vahvistanut kyvyn kirjoittaa uudelleen informaatiota ihmissydämen kantasolutasolla. Tämä sallii sen uudistua täydellisemmin, mikä vähentää kovasti mahdollisuutta kuolemaan tai sydänkohtaukseen laajentuneen sydämen ja yleisten sydänsairauksien vuoksi. 


Se vahvistaa ajatuksen, että kantasoluja on kaikkialla, ja sallii meidän kirjoittaa uudelleen sitä DNA:ssa "koodia", mikä nyt nähdään informaationa, joka sisältyy 95%:iin ei-proteiinikoodattua DNA-molekyyliä. 

Tämä teknologia on pian julkisessa käytössä, mutta vain Venäjällä. Lisää informaatiota on tulossa. Ollessani Venäjällä olen nähnyt tätä tutkimusta venäläisissä valtavirtalaboratorioissa ja tuon tietoa saataville Kryonin nettisivuilla, sitten kun se on tarkoituksenmukaista, ja annan tutkimuslinkkejä osoittamaan sen todeksi. Linkki tulee tähän kanavointiosastoon.
ENERGIATIETOISUUS 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll ( www.kryon.com)
17.7.2010 Berkeley Springs, West Virginia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

..."muutos ruususta päivänkakkaraksi tehdään vain kohdussa". 

Hedelmöityminen

Munasolun irrotessa sitä ympäröi 2-3 mm kokoinen solupilvi, johon munanjohtimen suun ulokkeiden on helppo tarttua. Itse munasolu on kuoren ympäröimä ja sen läpimitta on 0,1 mm.
Emättimeen joutuu yhdynnässä miljoonia siittiöitä, mutta ainoastaan pieni osa niistä pääsee kohtuonteloon ja vieläkin pienempi osa munanjohtimia pitkin munasolun luo. Tämän pitkän vaelluksen lisäksi siittiöiden on läpäistävä sekä munasolua ympäröivä suoja- ja ravintotaulukko että munsolun kuori ennen kuin hedelmöitys voi tapahtua.

Munasolu voi hedelmöityä irtoamisen jälkeen vain rajoitettuna, noin vuorokauden pituisena aikana. Siittiöt säilyvät kuitenkin hedelmöittämiskykyisinä kohdussa ja munanjohtimissa useampia vuorokausia.

Hedelmöityneen munasolun kehittyminen ja kiinnittyminen kohtuun

Perimäaines on soluissa varastoitu kromosomeihin, joita ihmisellä on 46. Sukusoluissa on puolet tästä määrästä, jotta niiden yhdistyessä alkioon tulee normaali määrä kromosomeja. Yksi näistä kromosomeista on sukukromosomi. Munasolu sisältää aina x-kromosomin, kun taas siittiösolu sisältää joko X- tai Y-kromosomin. Hedelmöityksen suorittava siittiö siis määrää syntyvän lapsen sukupuolen. Mikäli siittiö sisältää X-kromosomin, syntyvä lapsi on tyttö (XX) ja poika (XY), mikäli siittiösolu sisältää Y-kromosomin.

Munasolu hedelmöityy suunnilleen yhtä usein x- tai y-kromosomia kantavalla siittiöllä. Hedelmöitymisen jälkeen munasolun kuori muuttuu siittiöitä läpäisemättömäksi. Näin varmistetaan, että vain yksi siittiö voi hedelmöittää munasolun. Hedelmöitynyt munasolu jakautuu ensimmäisen kerran noin vuorokauden kuluttua hedelmöitymisestä. Tämän jälkeen solunjakautuminen kiihtyy ja solujen määrä lisääntyy nopeasti.

Munanjohdin kuljettaa munasolun kohtuun 3-4 päivän kuluessa sen irtoamisesta. Munasolun kuori peittää vielä jakautuneet solut. Alkio, joka on nuppineulan pään kokoinen, voi kiinnittyä kohtuun ja kasvaa kokoa vasta kun tämä kuori on repeytynyt.

Samanmunaiset (identtiset) kaksoset syntyvät, mikäli solumassa jakautuu kahteen osaan siinä vaiheessa kun solut vapautuvat munasolun kuoresta. Samanmunaisilla kaksosilla on sama perimä ja siten myös sama sukupuoli. Erimunaiset kaksoset syntyvät siten, että kaksi munasolua irtoaa samanaikaisesti ja joutuu kahden eri siittiön hedelmöittämäksi. Syntyvät lapset eivät muistuta toisiaan enempää kuin sisarukset yleensäkään ja he voivat olla joko samaa tai eri sukupuolta.

Alkiorakkula kiinnittyy kohtuun siten, että osa sen soluista kasvaa kohdun paksuun limakalvoon kiinni ja muodostaa istukan. Muut alkion solut muodostavat sikiön ja sikiökalvon. Alkio kiinnittyy kohtuun noin viikon kuluttua munasolun irtoamisesta (noin kolme viikkoa edellisten kuukautisten alkamisesta, oli sitten kyseessä luonnollinen tai koeputkihedelmöitys). Tässä vaiheessa nainen ei vielä havaitse olevansa raskaana.

Verikokeella raskaus voidaan tosin havaita jo ennen laskettujen kuukautisten alkamista. Solut, jotka muodostavat istukan, tuottavat hCG-hormonia (ihmisen koriongonadotropiini), joka aiheuttaa sen, ettei keltarauhanen surkastu ja että raskaus jatkuu. Kohdun limakalvoon kiinnittynyt alkio erittää mitattavia määriä hCG:tä jo 10 päivää hedelmöitymisen jälkeen, eli pari päivää ennen kuukautisten poisjäämistä.


Ei kommentteja: