WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Ilmestyminen Uuteen Maailmaan


PALJASTUMINEN UUTEEN MAAILMAAN

Kun saamme Ensikokemuksen Uudesta Maailmasta, se on lempeä ja toivottaa tervetulleeksi. 

Tämä tapahtui meille lokakuun yhdeksännen portin aktivoinnissa Balilla, kun avaisimme oven uuteen maailmaan. 

Sitten kuin astumme syvemmälle uuteen maailmaan, koemme massiivista vanhan poisriisumista, mikä vastaa kulkemista mustan aukon läpi. Tämä uppoutuminen uuteen maailmaan ei ole lempeä. Se on enemmänkin kuin sinkoutumista aika-avaruusraja-aidan läpi. Meidät heitetään ulos tunnetun alueen kartalta.

Kun saavumme uuden maailman rannalle, olemme shokissa. Se ei johdu siitä, että uusi maailma ei ole mukava paikka tai se on paikka, missä emme halua olla. Olemme järkyttyneet siitä, että olemme täysin erilaisessa ympäristössä ja ettemme ole tutulla vanhalla kartalla, missä osaamme käyttää hyvin kehitettyjä taitojamme ja tietojamme ja missä tiedämme kaiken sijaintipaikan.


Ensin uudessa maailmassamme ei ole kovin montaa ankkuroitumispistettä. Joskus auttaa, kun luo pikkuruisia tuttuja saaria, erityisesti ollessaan hyvin vieraalla alueella. Saatamme löytää lohtua päivittäisen elämänne pikkutehtävistä, kuten aamiaisen tekeminen tai vaatteiden peseminen. Voimme luoda pikkuruisen tilan kera tavaroiden, jotka ovat henkilökohtaisesti pyhiä meille. Sitten kuin uusi elämämme kehittyy, alamme tutustua uusiin ystäviin, löytää suosikkiravintolan ja harmonisoitua uuden ympäristömme ravitsevaan luonteeseen.


Uudessa maailmassa käytöstapamme muuttuvat ja alamme tehdä asioita, joita koskaan ennen emme ole tehneet. Henkilökohtaisena esimerkkinä: en ole koko elämässäni käyttänyt jatkuvasti kelloa. Käytin sitä vain matkustaessani lentokoneella. Nyt asun Perussa, missä luulisi kellon olevan tarpeeton. Kuitenkin käytän yhtäkkiä sitä koko ajan! Ja pidän sitä erittäin hyödyllisenä ?


Heti kun saavumme uuteen maailmaamme, meidän on oltava äärimmäisen valppaana, ettemme lankea vanhoihin automaattireaktioihimme ja -vastauksiimme. Sillä jos teemme sen, se estää meitä asumasta täysillä uudessa maailmassa. Meidän on lakattava katsomasta asioita vanhoin oletuksin ja vanhalla tavalla tuomiten, koska ne eivät yksinkertaisesti päde enää.


Jotkut meistä muuttavat täysin uuteen fyysiseen ympäristöön, missä mikään ei ole samanlaista kuin ennen. Älkää yllättykö, jos asiat eivät välittömästi loksahda paikoilleen, kun pääsette sinne. Voi olla epämiellyttävää ja outoa ensin, koska uusi maailmamme vaatii täysin uuden säätö- ja taitotason. Meidät työnnetään hyvin jyrkälle oppimiskäyrälle. 

Mutta se auttaa myös äärimmäisen paljon, kun uusi maailmamme on niin erilainen, ettemme pysty tekemään melkein mitään samalla tavalla kuin ennen. Uusi maailmamme voi vaatia, että puhumme eri kieltä, olemme tekemisissä täysin erilaisen kulttuurin kanssa ja ettemme löydä ruokia, joita olemme tottuneet syömään. Tämä tekee paljon helpommaksi astua pois vanhoista malleistamme, koska vanhoja mallejamme on mahdotonta ylläpitää niin erilaisessa ympäristössä.

Toiset eivät muuta ympäristöä muuttamalla uuteen paikkaan, vaan muuttamalla tapaansa elää nykypaikassaan. Meille kaikille annetaan tilaisuuksia muuttaa elintapaamme. Jotkut näistä voivat syntyä sellaisesta, minkä olemme aiemmin tuominneet valitettavaksi tilanteeksi - kuten työpaikan menettäminen, luonnonkatastrofi tai suhteen loppuminen. Kaikki nämä tapahtumat sulkevat vain oven vanhaan ja antavat meille tilaisuuden avata täysin uuden oven tyydyttävämpään elämään.


Toisinaan tämä voi tuoda esiin pelkoja, että menetämme vanhan mestaruutemme - ja se on totta, niin tapahtuu. Kuitenkin saamme myös tilaisuuden kehittyä mestariksi täysin uusilla alueilla. 

Tuntuu kuin jatkuvalta aarteenmetsästykseltä, kun kuljemme labyrintissä, poimimme tarpeellista informaatiota, muodostamme hyödyllisiä kontakteja ja opimme, mitä tarvitsemme tuossa hetkessä. Jos kulkisimme suoraan ja lineaarisesti, jäisimme ilman näitä tarvittavia kokemuksia.

Tiedämme, että meidän täytyy pysyä täysin auki, mutta joskus tästä tulee vain tyhjä käsite emmekä toteuta sitä. Omaa avoimuuttani uusille ja odottamattomille asioille, jotka venyttävät minut pitkälle mukavuusalueeni yli, testataan päivittäin. 

Pidän itseäni hyvin avoimena, kuitenkin löydän jatkuvasti tapoja, joissa en ole sitä. Tämä on erittäin hyvä oppitunti. Esimerkiksi, olen etsinyt oikeaa taloa siitä lähtien, kun muutin Peruun marraskuun alkupuolella. Asuin ensimmäiset viikot hotellissa, sitten löysin tilapäisen vuokratalon. Tämän talon omistaja palaa viikon päästä, joten minun on löydettävä uusi asuinpaikka hyvin pian.

Minun on helppoa nähdä tämä labyrinttimatka uuteen kotiini vastoinkäymisenä tai olla hämmentynyt, miksi minua ei johdatettu suoraan sen luo. 

Toisinaan olen tuominnut tekeväni jotain väärin. Kuitenkin käsitän nyt, että matkani jokainen askel on ollut äärimmäisen arvokas. Minun on pitänyt puhua hyvin monien ihmisten kanssa etsiessäni kotia. 

Matkan varrella olen saanut hyviä ystäviä ja oppinut paljon kokemuksistani heidän kanssaan. Jos olisin muuttanut suoraan oikeaan kotiini, kun saavuin Peruun, olisin viettänyt suurimman osan ajastani siellä ja jäänyt paitsi näitä arvokkaita kokemuksia, tarvittua informaatiota ja uusia yhteyksiä.

Siksi meidän on pysyttävä täysin avoinna koko ajan ja meidän on muistettava, että Aitona Sieluna Olemme Todella oikean ajan ja oikean paikan keskipisteessä koko ajan, vaikkei siltä tuntuisikaan.


ENSIMMÄINEN, TOINEN JA KOLMAS AALTO SEKÄ SILLAT UUDESSA MAISEMASSA VUONNA 2011


Ensimmäinen aalto


Ensimmäinen aalto on niitä vanhempia sieluja, jotka ovat olleet tällä planeetalla hyvin pitkään. He tulivat tänne mestariluvun 11 alaisuudessa ankkuroimaan uutta. Heillä on paljon maakokemusta ja he ovat keränneet paljon viisautta ja tietoa.


Kun ensimmäinen aalto saapuu uuteen maailmaan, se voi olla hyvin haastavaa. Yhtäkkiä heidän pitkälle kehitetty mestaruutensa ei ole enää tehokasta. Heillä ei ole kontrollissa olemisen tuntua ja sen sijaan heidän täytyy oppia kuuntelemaan ja olemaan avoin uusille menetelmille. Vaikka he ovatkin tottuneet elämään ja työskentelemään yksin, yksinoleminen ei tunnu enää oikealta. Heillä on aika olla ympärillään paljon ihmisiä. 

Vaikka he siirtyvät kauas mukavuusalueeltaan, he nauttivat uuden maiseman tutkimisesta. Nyt kuin he ovat saaneet valmiiksi vanhan tarkoituksena ankkuroida uutta, he ovat valmiita keksimään täysin itsensä uudestaan ja syleilemään uutta tarkoitustaan. 

He eivät palaisi vanhaan maailmaansa, vaikka heille annettaisiin ilmaiseksi ensimmäisen luokan lippu!

Sillat


Sillat sisältävät ensimmäisen ja toisen aallon yhdistelmän. 
Jotkut sillat ovat syvemmin linjassa ensimmäisen aallon, kun taas toiset toisen aallon kanssa. He kuuluvat mestarilukuun 33.

Sillat ovat tehneet kovasti työtä taustalla luoden suuremman tehokkuuden uusia käsitteitä, mikä helpottaa kommunikointia ja luo taidetta. Näiden tuloksia nähdään vuonna 2011. 

Sillat ovat ryhmä, jolla on eniten ongelmia ulkoisen maiseman muutosten kanssa, koska he ovat levottomia tilanteissa, jotka ovat täysin auki, määrittelemättömiä, taloudellisesti epävarmoja tai ilman sääntöjä. 

Tietysti ilmestyminen uuteen maailmaan on tilanne, mikä on avoin ja määrittelemätön. Tämä saa heidät usein tuntemaan epävarmuutta, pelkoa ja ylivoimaisuutta. Jotkut heistä saattavat jopa harkita jäämistä vanhaan rajoittuneeseen ja ikävystyttävään todellisuuteensa.

Uudessa maisemassa Siltojen on hyödyllistä tutustua pieniin ja hyvin määriteltyihin alueisiin. Tämä saa heidän olonsa tuntumaan mukavammalta. Nämä voisivat olla fyysisiä aktiviteetteja, missä he voivat nopeasti kehittyä ekspertiksi. Tämä antaa heille vähän tarvittavaa lohtua ja luottamusta, mikä mahdollistaa uuden maiseman useampien ja useampien alueiden hallitsemisen.


Toinen aalto


Toinen aalto on Uudempia Sieluja, joilla on ollut paljon vähemmän elämiä maan päällä. 

He tulivat tänne mestariluku 22:n alaisuudessa rakentamaan uutta. Heillä on runsaasti uutta energiaa ja uusia ideoita ja he haluaisivat kärsimättömänä luoda uutta maailmaa.

Toinen aalto on jo hypännyt toimintaan. He lopettelevat kiireisenä vanhoja juttuja, kehittävät taitojaan ja valmistautuvat suurempiin toimiin. 

Mutta on tärkeää, etteivät he innostu niin kovasti hyppäämään toimintaan mukaan, että he laiminlyövät niiden vanhojen käytöstapojen ja sen levottomuuden muuttamista, joita täytyy jalostaa tai transformoida, ennen kuin he voivat täysin asua uudessa maisemassa. Heti kun tämä on tehty, he voivat astua täysin uuteen maisemaan ja jakaa valtavat lahjansa.

Kolmas aalto


Kolmas aalto tulee uudesta ja raikkaasta maailmasta. He saapuvat täysin tietoisina ja kera monien hyödyllisten uusien menetelmien ja taitojen.


Uusi kolmas aalto on täynnä itseluottamusta ja innostusta. Tällä hetkellä he ovat kuin moottoreita, jotka lämmittelevät valmistautuen toimintaan. He uhkuvat voimaa. 

Kolmas aalto valmistautuu luovalla tasolla, vaikka tämä voi joskus tuntua enemmän leikiltä. Heidän leikkinsä on kuitenkin hyvin vaikuttavaa. Heidän todellinen tarkoituksensa paljastuu myöhemmin tänä vuonna.

Heti kun kolmas aalto näkee uuden maiseman, he hyppäävät sisään. He todella Rakastavat Uutta Maailmaa, mikä syntyy, eikä heillä ole mitään ongelmia sopeutua siihen. 

Heidän ongelmansa olivat vanhaan maailmaan sopeutumisessa - uutta maisemaa he ovat odottaneet. 

Kun he liittyvät toistensa kanssa yhteen, heidän tekonsa luovat uutta pyhää geometriaa.

UUSI TARKOITUKSEMME


Vuosi 2011 tuo täysin uuden tarkoituksen, mistä emme tienneet. Uuden tarkoituksemme paljastuminen on mahdollista, koska kehitymme nyt Aitoina Sieluina. 

Uusi tarkoituksemme ei ilmesty ideoina tai käsitteinä - se on enemmänkin kuin raikas tuulahdus.  

Mutta kun se tunnetaan, tiedämme sen olevan aito ja todellinen. Silloin kun yritämme nähdä uuden tarkoituksemme selvemmin, jotta voimme määritellä sen, niin se väistää ja luiskahtaa pois, mutta tuntemukset jäävät. 

Jos yritämme soveltaa vanhoja menetelmiä tai käsitteitä kuvaamaan sitä, näemme nopeasti, ettei mikään niistä sovellu. Uusi tarkoituksemme on jotain täysin uutta. Se tulee kaukaa nykyhavaintojemme tuolta puolen. Joka kerta kun uuden tarkoituksemme raikas tuulahdus palaa, tunnistamme sen tunteista, jotka heräävät sisällämme, ja siitä, että se laukaisee tietämyksen tulevasta, vaikkemme osaisikaan ilmaista sitä sanoin.

Kun saamme välähdyksen uudesta tarkoituksestamme, se on niin laaja-alainen ja kauaskantoinen, että se melkein salpaa henkemme. Mutta emme tunne ylivoimaisuutta. Tämä johtuu siitä, että se on hyvin luonnollinen laajentumamme.


Uusi tarkoituksemme voi hyödyntää taitoja, joita emme ole käsittäneet omaavamme. Tai taitoja joiden tiesimme olevan sisällämme, muttemme ole ottaneet niitä vakavasti tai käyttäneet paljon. 

Ne voivat olla taitoja, joita olemme käyttäneet jossain harrastuksessa. Tai saatamme käyttää jo kehittyneitä taitojamme täysin uudella tavalla, mikä on paljon luovempi ja hauskempi. Tai saatamme tuntea olevamme valmis vanhojen taitojemme osalta ja päättää kehittää täysin uusia. Se on meidän valintamme. 

Uusi tarkoituksemme on täysin uusi ja odottamaton. Se voi johtaa meidät suuntaan, mitä emme ole koskaan harkinneet. Voimme tehdä jotain, mitä emme olisi koskaan ajatelleet tekevämme. Kuitenkin kun löydämme uuden tarkoituksemme, se on innostava, raikas ja tuntuu upean oikealta.

Löytääksemme uuden tarkoituksemme meidän on ensinnäkin tultava Aidoksi Sieluksi. 

Meidän on myös hankkiuduttava eroon ajatuksista, ettemme voi tehdä jotain uutta tai jotain, missä olemme epäonnistuneet aiemmin. 

Nämä rajoittavat ajatukset estävät meitä näkemästä uutta tarkoitustamme, koska sitä ei voi havaita "en voi" -suodattimen läpi. Ilman tätä suodatinta pystymme näkemään myriadeja mahdollisuuksia, jotka olivat aiemmin piilossa meiltä.

Uusi tarkoituksemme saattaa vaatia, että astumme ulos vanhasta tarkoituksestamme, ennen kuin voimme nähdä sen. Emme ehdottomasti löydä sitä ajattelemalla. 

Uusi tarkoituksemme voi ilmestyä hurjana ideana, joka tulee "tyhjästä". Se tulee meille, kun olemme läpikotaisin harmoniassa oikean ajan ja oikean paikan kanssa.


RAKKAUSPOLUN KULKEMINEN


Uuteen Maisemaan kulkemamme tie on Rakkauspolku. Rakkauspolulla meidän ei tarvitse antaa tai saada Rakkautta - me vain olemme Rakkautta. 

Se on luontainen olotilamme. Rakkauspolun kulkeminen merkitsee, että tuomme Rakkautemme kaikkeen, mitä teemme. 

Säteilemme Puhtaan Sydämen Aitoa Rakkautta siellä, missä olemme. 

Tämä ei merkitse, että pidämme kaikista ja kaikesta, eikä se merkitse, että meidän on siedettävä kaikkia ja kaikkea. 

Voimme säteillä puhtaan sydämen aitoa rakkautta henkilölle edessämme, samalla kun kerromme hänelle, ettemme halua olla hänen lähellään. Tämä ei vähennä rakkauttamme.

Vain Aidot Sielut voivat kulkea Rakkauspolkua. Mutta on myös totta, että Rakkauspolku on ainoa, mitä Aidot Sielut voivat kulkea. Mikä muu voisi olla polkuna?


Aidot Sielut kehittävät Mestaruuden Rakkauspolulla. Heidän syvin halunsa on olla vuorovaikutuksessa toisten olentojen kanssa Puhtaan Sydämen Aidon Rakkauden Tasolla - aito Sielu toiselle aidolle Sielulle. 

Rakkauspolulla kommunikoimme Rakastavasti ja Rehellisesti. 

Meidän ei tarvitse puhua erityisen pehmeällä äänellä tai käyttää tiettyjä korusanoja - avoin ja suora sydämemme kertoo meille, miten vuorovaikutamme totuudellisesti joka tilanteessa. 

Voimme olla samaa tai eri mieltä, hyväksyä tai kieltäytyä, tukea tai estää - mikä tahansa teko tai reaktio joka tulee Puhtaan Sydämen Aidosta Rakkaudesta, on sopiva. 

Ja silloinkin kun toinen ihminen järkyttyy rehellisyydestämme, syvemmällä tasolla hän tulee lopulta ymmärtämään.

Aina silloin tällöin saatamme kompuroida rakkauspolulla. Saatamme kohdata ihmisen, jota emme uskoisi koskaan kykenevämme rakastamaan. Nämä henkilöt auttavat meitä syventämään ja vahvistamaan rakkauttamme tavalla, mikä ei olisi ollut mahdollista ilman heitä. 

Toisinaan saatamme tuntea, ettemme ole enää Rakkauspolulla. Silloin tunnemme olevamme suljettuja, että maailma on liikaa meille ja meillä on ongelmia avata Sydäntämme toisille ihmisille. Silloin vain lopetamme sen, mitä olemme tekemässä, ja alamme hymyillä. 

Jos ette pysty vain Hymyilemään tyhjästä, niin muistelkaa jotain miellyttävää tilannetta, Rakastettavaa ihmistä tai aiempaa Rakkaustunnettanne. 

Täyttäkää Hymynne Rakkaudella ja sitten lähettäkää se Sydämeenne. Tehkää tämä niin usein kuin tarpeellista. Tavallisesti voitte tuntea vaikutuksen vain lyhyen hymyilemisen jälkeen.

Voimme kohdata epäharmoniaa ja erimielisyyksiä Rakkauspolulla. Rakkautemme ei ole suoja huolia ja kamppailuja vastaan sisällämme tai toisten ihmisten kanssa. 

On Rakkauspolun väärinkäsittämistä, kun ajattelemme, että kaikki sisällämme ja ympärillämme on harmonista ja kivaa, koska olemme Rakkauspolulla. Ei ehkä ole lainkaan sellaista. Se ei ole new agen "rakkautta ja valoa", vaan se on aitoa ja todellista.

Aidot Sielut kulkevat Rakkauspolkua odottamatta palkkioita. Kuljemme Rakkauspolkua vain, koska sen tunnemme mukavaksi ja tyydyttäväksi.


Kun lisääntyvä määrä meitä paljastuu Aidoksi Sieluksi, Puhtaan Sydämen Aidon Rakkauden Värähtelystä tulee aina vain Voimakkaampaa. Tämä Rakkaus Yhdistää ihmisiä toisiinsa enemmän kuin koskaan ennen. 

Monet erityyppiset ihmiset jotka eivät ole olleet vuorovaikutuksessa toistensa kanssa aiemmin, punoutuvat nyt yhteen ykseydessä ja aitoudessa. 

Tämä Syvempi Rakkaus on myös perusta uusille luoville hankkeille, jotka palvelevat ykseyttä. Tämä on aito yksi olento toiminnassa.

Veden Salainen Elämä 
Puhtaan sydämen aidolla rakkaudella
Solara

ILMESTYMINEN UUTEEN MAAILMAAN
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com )
Tammikuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

2 kommenttia:

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kaunis, puhutteleva ja aikaan sopiva teksti. Kuvat ovat kauniita ja lempeitä. Tästä sai taas paljon vahvistusta. Kiitos :)

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kaunis kiitos Sinulle Runotalon Sari:)

Itsekin pidän tästä tekstistä :)