WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Tanssitaan!


Rakkaat ystävät,

Tanssitaan! Hypätään kadulla kaikessa ilossamme ja huudetaan universumille: "Olemme valmiita! Emme tarvitse oppitunteja, guruja tai muita kulkeaksemme tätä tai tuota tietä. Olemme valmiita!"

Monien teidän mielestä, jotka luette näitä aineistoja, tämä on huvittavaa, koska luette näitä kerätäksenne lisäinformaatiota siitä, mitä teille ja maailmallenne tapahtuu. Aa, siinä on se ongelma! Teidän ei tarvitse lukea mitään aineistoa, sillä kaikki informaatio mitä tarvitsette siirtyäksenne uuteen aikaan, on upotettuna syvälle DNA:hanne, solurakenteeseenne.

Meidän roolimme on Auttaa Teitä Muistamaan se, minkä jo Tiedätte. Tavallaan autamme Teitä tarkastelemaan materiaalia, mitä olette oppineet kaikissa elämissänne ja siirtymissänne. Jotkut Teistä tuntevat, etteivät voi muistaa, mitä Teidän tarvitsee muistaa, siirtyäkseen henkilökohtaisesti uuteen aikaan. Saanemme olla eri mieltä.

Uusi aika on tullut. Te kaikki jotka luette näitä aineistoja, autoitte synnyttämään tuon siirtymän. Ette olisi voineet tehdä niin, jos ette olisi tienneet vaadittavia askelia ja vaatimuksia.

Mutta nyt kun siirrytte henkilökohtaiseen transformaatioonne, pelkäätte, että te ette pysty ylittämään uuden ajan siltaa tai kenties edes lähestymään sitä - vaikka olitte täysin kykeneviä muuttamaan universumeita luomalla uuden ajan, te ette yksilönä pysty siirtämään itseänne uuteen aikaan.

Pyydämme ehdottomasti saada olla eri mieltä. Uuden ajan luominen oli paljon suurempi hanke kuin henkilökohtainen siirtymä. Teidän ei tarvinnut käynnistää vain DNA:tanne, vaan teidän täytyi yhdistää kykynne riittävän monien samanmielisten ihmisten kanssa esitelläksenne uuden ajan.

Olette jo luoneet suurimman tekijän - teidän on aika muuttaa olemuksenne sopimaan tuon tekijän kanssa yhteen.

Uusi aika on täällä. Autoitte luomaan sen. Nyt teidän täytyy sallia itsenne elää uudessa ajassa. Voitte tehdä sen korjaamalla uskomusmallejanne - merkittävimmin siirtyä tuskasta ja pelosta iloon. Mutta pelko- ja tuskamallinne ovat niin syvään juurtuneita, että olette päättäneet käyttää suuntaviivoja matkan varrella toisten kirjoitusten ja kanavointien muodossa - mukaan luettuna Brenda.

Ovatko hänen viestinsä välttämättömiä? Eivät. Voitte siirtyä ilon ja rauhan uudelle ajalle ilman apua. Teidän täytyy vain ylläpitää uskoa luomistaitoihinne ja uuden ajan todellisuuteen.

Mutta koska useimmat teistä, mukaan luettuna Brenda, tarvitsevat muistutuksia uusista taidoistanne ja uudesta suunnastanne jonkin aikaa, kunnes ne ovat osa jokapäiväisiä uskomusmallejanne ja näin tekojanne, me ja muut olennot jatkamme uusien läksyjenne vahvistamista.

Ymmärrä, että et ole hidasoppinen. Tämä uusi aika on rankka kurssi useimmille teistä niiden monien kerrosten vuoksi, joita olette luoneet piilottamaan sen, kuka todellisuudessa olette.

Haluatte siirtyä iloon. Olette todella valmis rauhaan. Ja luomistaitojanne kutkuttaa uuden elämän luominen teille, mutta te ette vielä usko, että teillä on kykyä tehdä se. Tämä on meidän ja kaikkien niiden rooli, joiden viestit kuulostavat todelta olemuksessanne. Olemme täällä muistuttamassa teille, että olitte riittävän rohkeita luodaksenne uuden ajan ja nyt olette jo täysin kyvykkäitä elämään siinä ilossa ja rauhassa.

Maailmassa on tietysti kaaosta - kenties myös omassa elämässänne. Muutos luo aina kaaosta. Muistatteko, miten pelottava ja kaoottinen ensimmäinen päivänne koulussa tai yliopistossa oli? Muutos merkitsee siirtymistä eri suuntaan uusien tekojen kera - mikä näyttää ensin kaoottiselta.

Sellaista tapahtuu nyt maan päällä ja kautta universumeiden. Mutta aivan kuin oli totta muutaman ensimmäisen koulupäivänne jälkeen, pian rentoudutte uuteen maailmaanne. Vaikka olisikin päiviä, jolloin haluatte jäädä kotiin äitinne tai ystävänne kanssa - kuten ehkä ensimmäisinä koulupäivinä - tuo tarve palata vanhaan tuskan ja trauman maailmaan vähenee ajan kuluessa, kuten myös vastaava kaaos.

Tietäkää, että olette uudessa koulussa, joka opettaa teille, miten eletään ilossa. Eikö se ole syy tanssia, nauraa ja leikkiä? Tuska ja trauma haalistuvat nopeasti - ja ilo ottaa niiden paikan. Vähän kuin noiden pakollisten kurssien käyminen collegessa, mikä lopulta antoi uppoutua teitä kiinnostavalle alueelle - kursseille jotka tuntuivat kuin hattaralta ja aurinkoiselta kesäpäivältä.

Tanssitaan. Jos ei tänään, niin sitten huomenna ? tai sitten kun sallitte uskomustenne siirtyä tuskasta ja pelosta iloon. Elämä maan päällä on hyvää ja se paranee. Niin olkoon. Aamen.

TANSSITAAN! OLETTE VALMIITA!
Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
10.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

On Aika Lakata Piiloutumasta
Sytyttäkää Valonne

Sen Valon Säteileminen, mitä olette, ei voi viedä tilaa tai mitään muuta pois toiselta ihmiseltä tällä planeetalla. Aivan päinvastoin. Säteillessänne kaikkea sitä Valoa, mitä olette, eläessänne suuresti, Sytytätte Toisten Valon ympärillänne ja annatte mallin, mitä he ovat odottaneet syöksyäkseen esiin sieltä, missä he ovat piilotelleet.

Se aika on nyt. Myös Katy Perry tajuaa sen. Laulussaan Firework (= ilotulite) hän laulaa:

"Tiedät, että sinulle on vielä tilaisuus,
koska sisälläsi on kipinä.

Sinun on vain sytytettävä tuo valo
ja annettava sen loistaa.
Ota omaksesi yö
kuin itsenäisyyspäivä.

Koska beibi, olet ilotulite,
tule näyttämään heille, minkä arvoinen olet.
Pane ne sanomaan "Oi, oi, oi!",
kun ampaiset taivaalle.

Beibi, olet ilotulite.
Ihan oikeasti, anna väriesi räjähtää.
Pane ne sanomaan "Oi, oi, oi!"
Annat niiden pudota.

Sinun ei tarvitse tuntea itseäsi hukkatilaksi.
Olet ainutlaatuinen, sinua ei voi korvata.
Jos vain tietäisit, mitä tulevaisuus pitää sisällään,
myrskyn jälkeen tulee sateenkaari.

Kenties sinä olet syy, miksi kaikki ovet ovat kiinni,
jotta voisit avata oven, joka johtaa sinut täydelliselle tielle.
Sydämesi räjähtää kuin salamanvälähdys
ja tiedät, milloin on aika."

Katselkaa hänen videonsa täältä ja tuntekaa oman Kipinänne alkavan syttyä
www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw

Ei kommentteja: