WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 16. huhtikuuta 2011

Miesten ja Naisten nykyiset Eroavuudet

"Ylösnousseet mestarit puhuvat" on viestisarja, jonka ylösnousseet mestarit - nais- ja miespuoliset - antavat ajan ja paikan tuolla puolen kertoakseen oman näkökulmansa itse valitsemistaan aiheista. Liity heidän seuraansa koska tahansa suoremman kokemuksen saadaksesi lukemalla seuraava esitys.
 
***********
 
Olen Äiti Jumala.
 

Tänään puhun Teille miesten ja naisten välisistä eroista planeetalla, joka tunnetaan Äiti Maana, Lady Gaiana tai Urantiana ja siitä, miksi monien asioiden on muututtava välillänne.
 
Olen motivoitunut tänään puhumaan keskinäisen hyväksikäyttönne vuoksi  - sitä tapahtuu melkein Teidän Kaikkien Keskuudessa, Yhtälailla miesten kuin naistenkin.
 
Ette ehkä käsitä sitä, että olette yhdessä tarkoituksesta, ja tuo tarkoitus on oppia kulkemaan toistenne kengissä riittävän pitkään oppiaksenne Rakastamaan ja Antamaan Anteeksi toisillenne joka tilanteessa - kaikki eroavuutenne kaikissa haasteissa.
 
Tiedän sanotun, että miehen ja naisen fyysinen keho on niin lähellä toisiaan, että Sielu voin lähes viime hetkellä päättää, ilmaiseeko se itseään miehenä vai naisena. Tämä on totta. 
En kuitenkaan puhu tästä tänään.
 
Puhun ajattelu- ja tunne-eroavuuksista melkein jokaisen miehen ja naisen välillä. Ja nämä eroavuudet liittyvät laajasti siihen, miten yhteiskuntaanne on ohjelmoitu vähintään viimeisten 20.000 vuoden aikana… kunnioittamaan raakaa voimaa ja oveluutta ja halukkuutta vahingoittaa tai tappaa saadakseen haluamansa.
 
Kyllä, voima ja oveluus ovat auttaneet ihmisiä selviytymään heiveröisessä kehossa, mikä vahingoittuu hyvin helposti. 
Se on miehinen tapa - tapa, jota naistietoisuus viisaudessaan - miesten aionien sorron ja tukahduttamisen jälkeen - rohkaisi ja myös auttoi kehittymään. 
Se ei siis ole kummankaan ryhmän vika. Se oli yhteispäätös.
 
Sanon tässä sitä, että Ryhmätietoisuutena - Sielujen ilmaistessa Korkeammin Värähtelevää Tietoisuuttaan - Te kaikki päätitte, että oli aika antaa miesten kokeilla vallassa olemista, kun olitte kokeneet sen, että naiset olivat olleet vastuussa ja väärinkäytöksiä oli tapahtunut.
 
No, tapahtui niin, että miehet tekivät vieläkin huonompaa työtä kuin naiset! 
Miehet tuhosivat enemmän kuin vain vastakkaisen sukupuolen aionit ja saivat nämä tuntemaan voimattomuutta, kunnes naiset oppivat seisomaan omassa voimassaan. 
Tämän planeetan miehet ovat tehneet parhaansa tuhotakseen KAIKEN elämän - myös omansa - vaikkakaan he eivät ryhmänä ajatelleet riittävän pitkälle eteenpäin käsittääkseen, mitä he olivat tekemässä - paitsi aivan viime aikoina.
 
SaLuSa sanoi äskettäin: 
"Opettelette sitä, että Voima Ilman Henkistä Soveltamista ja kaikkien Elämänmuotojen Huomioonottamista, uhkaa sen rakenteenne perustaa, joka pitää kaiken tasapainossa."
 
Jotkut miehet ovat lähettäneet poikansa ja tyttärensä sotaan vain voidakseen tuntea oman olonsa paremmaksi… aivan kuin olisivat tehneet jotain auttaakseen kanssaihmisiään tai maailmaansa. 
Useimpien heidän päähänsä ei ole koskaan juolahtanutkaan, että se sielu joka asui tuon pojan kehossa, olisi ehkä valinnut toisin, ellei heidän isänsä olisi aivopessyt häntä taistelemaan sotaa, joka ei ollut edes häntä varten!
 
Lähes kukaan äiti ei koskaan halukkaasti lähetä poikaansa, tytärtään, miestään, veljeään, sisartaan, isäänsä, äitiään tai myöskään ystäväänsä sotaan.  
Naiset ymmärtävät sodan aiheuttavan tuhoa monilla tasoilla ja monin tavoin. Sota ei ainoastaan riko perheitä, vaan myös kansoja ja maailmoja.
 
Kyllä, tiedän tämän kuulostavan kovalta, mutta kuka rakastaa teitä riittävästi kertoakseen teille sen, kun olette hakoteillä? Äitinne. Kuka on taipuvaisin antamaan teille anteeksi epäviisaat valintanne? Äitinne. Kuka eniten haluaa nähdä teidän onnistuvan jokaisessa "rakastavassa" asiassa, mitä teette? Äitinne. MINÄ OLEN ÄITINNE!
 
Jotkut teistä nyt ehkä sanovat: 
"No, olen varma, että Isä Jumala Rakastaa yhtä paljon kuin sinäkin." 
Ja vastaukseni on: tietenkin!!! 
Mutta Isä Jumalan Rakkautta ilmaistaan eri tavalla kuin minun Rakkauttani. 
Isä Jumalan odotukset ovat erilaisia kuin minun odotukseni. Ja Isä Jumala ilmaisisi omat ajatuksensa eri tavalla kuin minä ilmaisen tänään. 
Tämä kuitenkin tarkoittaa vain sitä, että esitämme YHTENÄ erilaisia rooleja, koska olemme sopineet niin. Tuemme kuitenkin toisiamme kaikin tavoin.
 
Mainitsin aiemmin, että yksi päätarkoitus olemiseenne täällä miehen tai naisen kehossa, on kokea tuohon sukupuoleen ja siihen elämäntyyliin liittyvät haasteet, joita yhteiskunta antaa kummallekin sukupuolelle tällä planeetalla.
 
Tarkoitus joka on nyt kuitenkin ottanut päämerkityksen ohjelmassanne maapallolla, on oppia tulemaan toimeen toisenne kanssa, erityisesti kaikissa mies-naissuhteissa. Uskokaa tai älkää, mutta tämä rauhoittaa ne sodat, jotka aloittavat sotia.
 
Tällä tarkoitan sitä, että kun mies tai nainen löytää Rauhaa, Harmoniaa ja Suurta Onnellisuutta Kotonaan, hänellä on äärimmäisen epämiellyttävää missä tahansa ympäristössä, joka ei ole rauhallinen, harmoninen ja täynnä onnellisuutta. 
Tällainen ihminen ei aloita sotaa eikä häntä myös voi manipuloida siihen. 
Tämä on Rauhallinen, Rauhaa Rakastava ihminen!
 
Viittaan tänään siis siihen, että miesten täytyy luopua tavastaan… kyllä, sanoin tavastaan… että heidän on aina oltava machomies toisten miesten ja naisten ruumiista tehdyn kukkulan laella. Naisten on luovuttava tavastaan… kyllä, sanoin tavastaan… tuntea aina olonsa voimattomaksi uhriksi ja tukahduttaa rakkautensa ja viisautensa ilmaisemisen.
 
Miehet manipuloivat toisia logiikallaan, mielellään. Te jotka luette tätä, olette olleet henkisten opetusten lähettyvillä riittävästi tietääksenne, että mieli on vain alemmissa maailmoissa käytettävä työkalu. 
Korkeammissa maailmoissa toimitaan suoralla TIETÄMISELLÄ, HALULLA ja RAKKAUDELLA.
 
Miehet, te osaatte ajatella, järkeillä, joten käyttäkää mieltänne tehdäksenne listan KAIKISTA SYISTÄ KUNNIOITTAA, ARVOSTAA JA RAKASTAA NAISIA (ja toisia) elämässänne. 
Tehkää sitten toinen lista KAIKISTA SYISTÄ OLLA KUNNIOITTAMATTA, ARVOSTAMATTA JA RAKASTAMATTA NAISIA (ja toisia) elämässänne. 
Luulen, että pian ette oivalla ainoastaan sitä, että elämänne on onnellisempaa ja kulkee tasaisemmin, jos Kunnioitatte, Arvostatte ja Rakastatte Toisia, vaan myös sen että Teitä tuetaan "melkein" kaikessa, mitä haluatte tehdä elämässänne.
 
Naiset manipuloivat, valittavat, säälivät itseään ja aiheuttavat voimattomuuden tunteita itsessään… kyllä, teette kaikki sitä itsellenne… saadakseen miehensä kunnioittamaan ja arvostamaan häntä samalla tavalla, kuin he vaikuttavat kunnioittavan ja arvostavan miehiä, jotka he tuntevat tai myös kohtaamiaan vieraita miehiä. 
Kenties kyse on edelleen isän hyväksynnän saamisesta tai yrityksestä löytää isin ehdoton Rakkaus uudessa miehessään. 
Mikä tahansa syy onkin, on aika LOPETTAA SE! Naiset, osaatte Rakastaa - Rakastakaa Itseänne Enemmän!
 
Käsittäkää, että Olette Omassa Voimassanne eri tavalla kuin mies, ja opettakaa miehellenne, että vain se että siedätte paljon roskaa lähellänne olevilta, ei merkitse teidän heikkouttanne. 
Se merkitsee sitä, että näette suuremman kuvan: 
haluatte pitää perheenne yhdessä ja enemmän harmoniaa elämässänne. 
Tämä EI tee teistä heikkoja! 
Se tekee Teistä Viisaan ja Rakastavan Naisen, joka on lempeästi Omassa Voimassaan. 
Jos miehenne kuitenkin haluaa Teidän Olevan Omassa Voimassanne kuin mies, tehkää se. Antakaa sitä, mitä saatte.
 
Nyt vaikuttaa siltä, että kannustan sukupuolien väliseen sotaan. En kannusta. Kannustan kommunikoimaan sillä ainoalla tavalla, minkä jotkut ihmiset osaavat, ja tämä on toimimista vähän samalla tavalla kuin oma kumppani toimii, sen tavan sijasta mitä tämä odottaa.
 
Ihmisten ei tarvitse kilpailla toistensa Rakkaudesta ja kiintymyksestä. Sitä joko on tai ei ole. Jos sitä on, teette töitä pysyäksenne yhdessä. Jos ei ole, molemmat siirtyvät uuteen suhteeseen.
 
Ennen tulemistanne tähän elämään istuitte Sieluna monien kanssa niistä 144 kaksoiskumppanistanne, jotka ovat samanmielisiä Hengen palvelijoita - ja luultavasti useimpien seitsemän kaksoisliekkinne kanssa - ja suostuitte auttamaan toisianne ottamaan Ylösnousemusaskelia. 
Toisin sanoen, jokainen elämässänne tärkeä ihminen on suostunut olemaan täällä auttamassa oppimistanne ja toisinpäin - enimmäkseen oppimaan RAKASTAMISTA.
 
Yhteiskuntienne tällä aikajaksolla, planeettanne naiset ovat parempia rakkaudessa ja anteeksiannossa kuin miehet. 
Tiedän, ettei tämä lause ole totta joka tilanteessa - kuitenkin pitäydyn toteamuksessani. 
Ainoat poikkeukset tähän ovat ne miehet, jotka muistavat selvästi, millaista oli olla nainen.
 
Useimmat naiset rakastavat kaikkia… aviomiehiä, lapsia, vanhempia, isovanhempia, sisaruksia, ystäviä, vieraita, työkavereita. 
Myös huonosti kohdeltuna tai itsestään selvänä pidettynä nainen jatkaa toimimista Rakastavimmalla tavalla, mihin hän pystyy, pitääkseen perheen kasassa ja onnellisena. 
Vasta vuosien henkilökohtaisen hyväksikäytön jälkeen naisesta tulee katkera ja kostonhaluinen.
 
ENKÄ nyt sano sitä, etteivät naiset voi olla pikkumaisia, mustasukkaisia ja selkään puukottajia, koska tiedämme kaikki tämän joskus olevan totta. 
Se on totta varsinkin silloin, kun nainen tuntee, ettei häntä Rakasteta, Kunnioiteta ja Arvosteta.
 
Mutta pysyn toteamuksessani: 
naiset Rakastavat Enemmän ja Terveemmällä ja Parantavammalla Tavalla kuin miehet.
 
Miehiä on yhteiskunnassanne koulutettu olemaan macho ja olemaan koskaan näyttämättä todellisia tunteitaan tai joku - tavallisesti liiketoiminnan kilpailija - käyttää hänen vilpitöntä tunteidensa näyttämistä häntä vastaan. 
Miehet ovat hyvin ohjelmoituja olemaan vähemmän tunteellisia, vähemmän kosketuksissa tunteisiinsa ja ilmaisemaan vähemmän tunteitaan.
 
Käsitän, että tämä on vähän muuttunut planeetallanne viimeisten 50 vuoden aikana. Teillä ei kuitenkaan ole toista 50 vuotta saadaksenne homman toimimaan puolestanne. 
Teidän on otettava kvanttiloikkaus ja hypättävä tulevaisuuteenne nyt ja se on YKSEYS! 
 Olette koetelleet toisianne erilaisilla miehen ja naisen toimintatavoilla ja olette vain ajautuneet vieläkin enemmän erillenne.
 
Naiset, puolustakaa itseänne, lakatkaa tuntemasta itsenne uhriksi ja olkaa valmiita lähtemään tiehenne miehen hyväksikäytöstä, JÄTTÄKÄÄ hänet tarvittaessa. 
Lakatkaa myös nalkuttamasta, miksi hän ei koskaan kuuntele Teitä. Nalkutuksenne vuoksi hän ei koskaan kuuntele Teitä. 
Etsikää tapa kommunikoida hänen kanssaan positiivisemmin, kenties kirjoittamalla rakastavia lappuja, somasti muistuttaen häntä tarpeistanne. Järjestäkää tilanteita, missä olette kummatkin rentoja, jolloin voitte lähestyä myös ristiriitaa aiheuttavia kysymyksiä neutraalimmin.
 
Miehet, lopettakaa naistenne väheksyminen, vaikka se tapahtuisi vain ajatuksissanne. 
Kunnioittakaa hänen tunteitaan, nalkutustaan ja itsesääliään ja ALKAKAA PUHUA HÄNEN KANSSAAN, ALKAKAA RAKASTAA HÄNTÄ, yrittäkää selvittää, miksi hän On Onneton. 
Lakatkaa tekemästä hänestä epävarma Rakkaudestanne ja arvoton sille tai tehkää hänelle palvelus JÄTTÄMÄLLÄ HÄNET.
 
Te kaikki näytätte ajattelevan, että nykyinen kumppaninne on ainoa, jota olette koskaan Rakastaneet tai tulette koskaan Rakastamaan, ja jonkin sellaisen korjaaminen, jonka korjaamisaika on jo ohi, on vain masokismin oppitunti. 
Se ei ole totta tai välttämätöntä. Monet Teistä eroavat pian, jotta voitte molemmat yhdistyä kaksoisliekkinne tai kaksoissäteenne kanssa. 
Eikö olisi parempi Erota Ystävinä ja väistää yhteinen tulevaisuuden karma kuin jatkaa henkilökohtaista sotaanne ja viedä nuo huonot asenteet uuteen suhteeseen?
 
Niille Teistä jotka Todella Rakastavat toisiaan ja haluavat saada suhteen toimimaan, ehdotan, että vaihdatte rooleja suhteessanne. 
Jos toinen aina päättää ravintolasta, elokuvasta, televisio-ohjelmasta jne., niin antakaa toisen kumppanin tehdä nuo päätökset vähintään seuraavan puolen vuoden aikana.
 
Miehet, jos naisenne alkaa nyyhkyttää sitä, ettei hän tunne olevansa teidän arvostamanne tai kunnioittamanne, osallistukaa hänen tunnesuruunsa ja olkaa empaattisia! 
Älkää pitäkö hauskaa hänen kustannuksellaan, yrittäkää todella olla empaattisia. 
Uskokaa minua, hän palaa takaisin Voimaansa, kun hän tietää, että välitätte riittävästi todella KUUNNELLAKSENNE häntä ja KUULLAKSENNE, mitä hän sanoo.
 
Olen varma, että ymmärsitte viestini tänään, mutta siltä varalta ettei näin käynyt: 
OLETTE TÄÄLLÄ LÖYTÄMÄSSÄ SAMANKALTAISUUTENNE - ETTE EROAVUUKSIANNE - JOTTA VOITTE MYÖHEMMIN OPPIA KUNNIOITTAMAAN JA RAKASTAMAAN KESKINÄISIÄ EROJANNE, JOTKA TEKEVÄT TEISTÄ KUSTAKIN AINUTLAATUISEN.
 
ANTAKAA TOISTENNE OLLA… HERRANEN AIKA SENTÄÄN!
 
Rakastamme jokaista Teitä syvemmin, kuin voitte koskaan kuvitella, ja olemme äärimmäisen kiitollisia kunkin ainutlaatuisuudesta. 
Teidät jokainen tehtiin Rakkaudessa, nyt OLKAA sitä. 
Olkaa kilttejä toisillenne ja "kulkekaa kilometri jokaisen kengissä", jotta alatte ymmärtää häntä riittävästi Rakastaaksenne häntä ja Antaaksenne Hänelle Anteeksi sen, ettei hän ole Te.
 
Olen Äiti Jumala. Kiitos, että jaoitte nämä hetket kanssani. 

 
Ylösnousseet mestarit puhuvat
MIESTEN JA NAISTEN NYKYISET EROAVUUDET

 
Äiti Jumalaa kanavoinut Dhyana Markely (
www.ascendedmastersspeak.com)
30.5.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Ei kommentteja: