WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 30. huhtikuuta 2011

ELÄMÄNVOIMA-ASTE MÄÄRÄÄ YLTÄKYLLÄISYYDEN / Vetovoiman laki


Värähtelytasonne määrittelee kaiken elämässänne. 

Tähän sisältyy se, mitä vedätte puoleenne ihmissuhteina, tilaisuuksina, kokemuksina ja yltäkylläisyytenä. Jos Teillä on jonkinlaista puutetta, on Hyvä Aika Tutkia ja Kohottaa Värähtelyänne.

Värähtelynne kohottaminen merkitsee periaatteessa sitä, että valatte tietoisuuteenne suuremman määrän
Elämänvoimaenergiaa. 

Energiajärjestelmässänne Virtaavaa Elämänvoimaa edustaa Elämänvoima-aste. 

Se on heijastusta siitä, missä määrin olette harmoniassa korkeamman itsenne kanssa. Suuri harmonia-aste vahvistaa Elämävoiman Virtaamista Energiakenttäänne.

Energiakenttä muodostuu Hienovaraisesti järjestyvistä Kehoista, jotka luovat mallin Sielun fyysiselle keholle ja mahdollisuuskentälle. 

Mitä enemmän Elämänvoimaenergiaa Virtaa Energiakenttäänne, sitä enemmän Valoa Virtaa Elämäänne. 

Koette tämän Virtauksen Synkronismina, suurempina mahdollisuuksina Kokea ja Palvella, lisääntyneenä Terveytenä ja Elinvoimana, Rakkautena, Voimavaroina, Sisäisenä Rauhana ja Ilona.

Vetääksenne enemmän Elämänvoimaa Energiakenttänne, voitte päättää Harmonisoitua tähän suurempaan Virtaukseen Vetovoimanlain Avulla. Tiedostaminen yhdessä hyvän erottelukyvyn kanssa ovat Avaimia tämän Harmonian Luomiseen.

Tiedostaminen ja erottelukyky

Kun kuljette Elämänne läpi, kohtaatte monia olentoja, ideoita ja tilaisuuksia. Silloin kun toimitte Elämässänne Tiedostamisen Korkealla Tasolla, Olette Hereillä jokaiselle idealle, ihmiselle ja tilaisuudelle, joka tulee todellisuuteenne.  
Jokaista kohtaamaanne asiaa voidaan tutkia Erottelukyvyn Kirkkaalla Valolla. 

Tässä yhteydessä määrittelemme erottelukyvyn kykynä pitää hetkessä jokaista kohtaamaanne asiaa Korkeamman Tietoisuutenne Valossa ja Tarkastella, miten se on tai ei ole Harmoniassa Elämäntarkoituksenne kanssa. Se mikä on harmoniassa tarkoituksenne kanssa, lisää Elämänvoiman Virtausta Energiakenttäänne ja Vahvistaa Yleistä terveyttänne, Hyvinvointianne ja Kykyänne Auttaa Toisia.

Valotyöntekijöiden elämäntarkoitus

Jos ette ole vielä määritelleet Elämäntarkoituksenne erityisaluetta, älkää vaipuko epätoivoon. Se tosiasia että luette tätä, kertoo, että olette Valotyöntekijä - Sielu joka on vapaaehtoisena inkarnoitunut Auttamaan muita Parantumisessa ja Korkeamman Tietoisuuden Kehittämisessä. 

Se tosiasia, että olette täällä tässä aikajanassa, kertoo, että tulitte tänne esittämään oleellista roolia maapallon tulevan historian luomisessa. 

Toisin sanoen, Teillä on yleistarkoituksena parantaa itsenne ja Kohottaa Värähtelyänne, jotta voitte tulla Suuremmaksi Valoksi planeetalla. Monet muut "alatarkoitukset" voivat olla linjassa tämän yleistarkoituksen kanssa.

Jokaisella Teistä on laaja kirjo vaihtoehtoja tämän yleistarkoituksen kokemiseen riippuen siitä, mikä innostaa teitä ja tuo Teille iloa. Monet Teistä ovat päättäneet yhdistyä kykyihinne menneisyydestä ja jatkaa niiden hiomista mestaruuteen saakka, kun taas toiset ovat päättäneet tutkia uusia alueita. 

Kummassakin tapauksessa nämä vaihtoehdot ovat linjassa yleistarkoituksenne kanssa - auttaa parantumisessa ja transformoitumisessa planeetalla. Tämän yleistarkoituksen henkilökohtainen kokeminen juontuu Korkeimmasta intohimostanne ja innostuksestanne.

Silloin kun Harmonisoidutte intohimonne ja innostuksenne kanssa, se Vahvistaa Värähtelyänne, mikä Sallii Ilon ja Yltäkylläisyyden Virrata Elämäänne.

ELÄMÄNVOIMA-ASTE MÄÄRÄÄ YLTÄKYLLÄISYYDEN

Kanavoinut DL Zeta (lightworkers.org)
12.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Rakas ystäväni,

Tulevaisuus on aina Tietoisten Valintojen Tulosta, Ystäväni. On monia, jotka sanovat muuta, mutta vain valinnoilla mitä teet tällä hetkellä juuri NYT, on todella merkitystä. 

Jos uskot astuneesi harhaan menneisyydessä, älä kanna huolta, sillä tulevaisuus ei nojaa menneisyyteen - se nojaa NYT-hetkeen. 

Tee joka hetki tietoisia valintoja sitä kohti, missä haluat olla, ja pian näet, että maailmankaikkeus harmonisoituu täyttämään toiveesi.

Ole Rauhassa tämän tiedon kera, koska tämä antaa Sinulle valtavan määrän vapautta luomiseen liittyen. Voit luoda, mitä tahansa haluat, ja mukavaa on se, että niistä luomuksista joita et halua tutkia pidemmälle, voidaan päästää irti koska tahansa, jos niin valitset. 

Karma on tavallaan vetovoimanlain aliohjelma, koska vedät sitä puoleesi, mitä pidät tietoisuudessasi. 

Jos teet epäviisaan valinnan, sen energia palaa luoksesi - se on karmaa. Jos olet valmis päästämään irti vihasta, turhautumisesta ja katumuksesta aiempiin valintoihisi liittyen, tietoisuutesi muuttuu kohtaamaan tuon uuden tilan. Karmaa ei enää vedetä puoleesi, koska olet puhdistanut tietoisuutesi. Se on näin yksinkertaista.


Voit päästää irti siitä, mitä et halua jatkaa. Pyydä meiltä, Enkeleiltäsi, apua, jos haluat, mutta tiedä, että Sinä olet se, jolla on voima tehdä valinta. 

Emme voi tehdä mitään valintaa puolestasi, mutta voimme tosiaankin tukea Sinua tekemiesi valintojen ilmentämisessä. 

Pyydä meiltä selkeyttä, kun olet epävarma siitä, minne mennä. Vastaamme tietämisesi kautta. 

Vastaus on ulottuvillasi - sen lupaamme Sinulle. Et ole yksin tällä polulla, Ystäväni, sillä Sinua Tuettaan Enemmän, kuin pystyt tajuaman tällä hetkellä.

Pidä Hauskaa, Naura ja Leiki, Ystäväni, sillä Tekemällä Valinnan, että teet noita asioita, Elämästä tulee Leikkisämpää, Hauskempaa ja Nautittavampaa.

Rakkautta,
Enkelisi
VETOVOIMANLAKI

Enkeleitä kanavoinut Espen (www.be8.com)
20.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ei kommentteja: