WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Osa 1: kaksinaisuus - totuus, luottamus & intohimo - neljä kehokudosta

KANAVOINNIN YHDEKSÄN TASOA

Hyvää iltaa. Tämä on ensimmäinen osa kolmiosaisesta sarjasta: miten tullaan kanavaksi. Teillä on jo kyky kanavoida - kaikilla on. Nyt voitte viedä tuon kyvyn uudelle tietoisuustasolle. On yhdeksän kanavointitasoa. Sitten kun opitte kaikki yhdeksän tasoa, kanavastanne tulee niin avoin, että teille tulee opastusmaailma ulottuvillenne tavalla, mitä ei ole ollut koskaan ennen tällä planeetalla. Näin teidän on oltava tarkkana siitä, mitä energioita päästätte valoonne. Tässä tilaisuudessa annan teille kolmen ensimmäisen tason lisäksi vihjeitä sen määrittelemiseen, ovatko energiat matalavärähteisiä, sekä pari tapaa tukkia niiden yritykset olla osa valoanne.

Tietyt matalalla värähtelevät energiat ovat olleet osa matkaanne menneisyydessä ja saattavat olla edelleen. Nämä energiat ovat aina ulottuvillanne. Ne elävät syvemmällä ulottuvuudessa, kuin voisitte mitenkään ymmärtää, ja ne yrittävät löytää jonkin energian kanavakseen - kuten teidät. Puhun energioista, jotka värähtelevät matalammalla kuin te. Saatatte ajatella, ettei se ole mahdollista, koska lopulta, nehän ovat henkiä. Pidätte niitä henkinä, koska ne eivät ole ruumiissa. Kuitenkin puhuessanne niille, ne eivät tiedä olevansa henkiä. Jos kanavoitte ja kuulette tuon energian sanovan jotain, mikä ei kuulosta tai tunnu oikealta, lopettakaa kanavointi.

Sääntönä on, että alimman tason henki jonka kanssa koskaan pääsette kosketuksiin, on korkeammalla tietoisuustasolla kuin te. Kuitenkin sitä pidetään matalan tason henkenä, koska sillä ei ole niitä energioita, joita haluatte saada. Se on valossanne ja oppaanne, jos sallitte sen. Nämä energiat sanovat asioita, joita ette voi ymmärtää, ja teitä pidetään vastuussa niiden sanoista. Ne ovat matalan tason opastusta, mikä yrittää aloittaa tässä ulottuvuudessa.

Prosessi jonka kohta kuvailen, auttaa teitä estämään matalan tason energioita tulemasta kanavointiinne. Tehkää praana-hengitystä luodaksenne turvapallon. Sulkekaa silmänne ja tuntekaa energia ympärillänne. Hengittäkää kruunuchakran kautta rintaan. Joka kerta kun hengitätte ulos, luokaa palloa ympärillenne. Ympäröikää itsenne tässä pallossa omalla rakkaudellanne ja valollanne. Jatkakaa hengittämistä tällä tavalla ja vetäkää sisään tätä energiavoimaa. Hengittäkää sisään rakkauden valoa, ennen kuin alatte kanavoida mitään. Kun hengitätte, energia täyttää ympärillenne muodostuvaa palloa. Luotte turvallisen tilan kanavoinnille. Nyt mikään energia ei voi tulla sisään, ennen kuin kutsutte sen. Näin homma toimii.

Ette tunnista tämän pallon olemassaoloa, koska ette voi nähdä sitä tietoisuustasollanne. No, jotkut teistä saattavat nähdä, mutta monet eivät. Vain tietäkää, että teillä on tämä pallo ympärillänne, että tämä pallo on rakkautta ja sitä se tulee aina olemaan. Tehkää pallosta niin suuri, kun voitte. Jatkakaa hengittämistä ja energian ottamista itseenne. Kun hengitätte ulos, hengittäkää sydämestänne palloon. Tuntekaa pallo ja olkaa omassa tilassanne.

Tämä on ensimmäinen askel tiellä kanavointiin. Saattaisitte yllättyä sitä, mitä tähän palloon tulee, kun kutsutte sisään energiaa. Se voisi olla enkeli. Se voisi olla keiju. Se voisi olla mitä tahansa. Se voisi olla korkeampi itsenne - mitä tahnansa haluatte. Kaikki eivät luo palloa ensimmäisellä kertaa. Teidän ehkä täytyy tehdä vähän työtä sen kanssa. Jos ette luo palloa ensimmäisellä kertaa, älkää tunteko oloanne huonoksi. Tietäkää, että tulette luomaan sen.

On paljon ihmisiä, jotka ottavat näitä matalamman tason energioita sisään, mutta ei kukaan sellainen, joka tekee tämän prosessin. Tämä prosessi auttaa teitä vetämään puoleenne tuon tason yläpuolisia energioita ja työskentelemään niiden kanssa.

Mitä on tämä rakkaus, mikä täyttää tämän pallon? Rakkaus on tässä sana, jota pidätte Luojan voimana, ja sen tunnette ja aistitte pallon ympäröidessä teidät. Kaikki mitä tulee tähän pallon energiaan, on rakkautta. Mikään matalan tason henki ei koskaan halua mennä siihen tilaan. Matalan tason henget tietävät, että ne eivät voi olla siellä, missä te olette, silloin kun olette tuossa pallossa. Ne tietävät, ettei ole mitään järkeä edes yrittää, joten ne vain menevät pois.

On liian monia energioita, jotka käyttävät teitä kanavointikulkuneuvoinaan - pidätte siitä tai ette. Monet teistä ovat aina tunteet tai teillä on ollut kyky tuntea henki ja olette ajatelleet: "Voi, miten upeaa tämä on." Olette tunteneet alemman tason energiaa, mutta ette ole tienneet sitä sellaiseksi ettekä ole voineet saada sitä menemään sellaiselle tietoisuustasolle, jolle halusitte päästä, koska se ei ollut riittävän voimakas. Se ei ollut riittävän kehittynyt herätäkseen tähän valoon.

No niin, kanavoinnin eri tasot ovat erittäin voimakkaita ja vastaavat lemurialaista numerologiaa. Kanavoinnin ensimmäinen taso - teidän tietoisuustermeillänne - viittaa numeroon kaksi, mikä on kaksinaisuus - se kaksinaisuusperusta, minkä tuotte tähän valoon.

Tässä prosessissa numero kaksi edustaa kahta energiaa Ykseyden tarkoituksessa. Tämä merkitsee sitä, että teillä on kyky tuoda toinen energia tähän valoon. Tässä kaksinaisuusasteikossa, tässä ulottuvuudessa, teillä on kyky mennä maaolennon ulottuvuuden ulkopuolelle, toiselle tietoisuustasolle, mistä löydätte enkeleitä, oppaita ja keijumaailman.

Sanotte: "Siinäkö kaikki?" Laupias taivas, jos voitte lähteä tältä tietoisuustasolta ja mennä toiselle tasolle, missä voitte ottaa yhteyttä enkeleihin, oppaisiin ja keijuihin, niin olette kohdanneet enemmän energioita kanavoitavaksi, kuin mikä riittäisi jokaiselle ihmisille maatasolla. Ilmaisen sen näin, ystävät. Yritätte tuoda tälle tietoisuustasolle energian, joka tietää enemmän kuin te. Tietenkin kyse on vain melkein jokaisesta kohtaamastanne energiasta. Ne eivät välttämättä ole tietävämpiä kuin te. Ne eivät vain oli verhottuja sillä tavalla kuin te.

Teillä on tämä verho, jota kutsutaan inhimillisyydeksi. Tuo verho mikä sallii teidän tulla tähän valoon, tähän ulottuvuuteen. Nämä enkeli- tai keijuvalossa - tai miksi valoksi haluattekin niitä kutsua - tulevat ilman verhoja ja näin ne voivat kertoa teille asioita, joista te ette tiedä mitään. Esim. ne voivat kertoa teille verhosta, joka on oman verhonne sisällä. Kuulette tuon verhon sisällä asioita, joita ette ole koskaan ennen kuulleet.

Taas kerran, kaksinaisuustaso koostuu ensin teistä, ihmisestä, ja sitten enkeleistä, oppaista ja keijuenergioista. Voitte saavuttaa nämä energiat tällä hetkellä. Voitte herätä niiden ymmärtämiselle. Tietäkää, että ne antavat teille informaatiota, mitä ette voi koskaan edes ymmärtää ilman, että ne puhuvat kanssanne.

Saatte uuden oppaan jossain kohtaa tämän ohjeistuksen aikana. Kohotatte energiaanne, värähtelyänne ulottuaksenne koskettamaan uutta opasta. Nämä energiat ovat kaikki kauniita ja melkein kaikki ovat olleet maatasolla jossain kohtaa, koska ne ymmärtävät kieltänne. Sillä ei ole merkitystä, mitä kieltä puhutte - nämä energiat puhuvat tuota kieltä kanssanne. Nyt ajattelette: " Tästäkö vain tässä oppitunnissa on kyse?" Muistakaa, että tämä on vasta kanavoinnin ensimmäinen taso, josta puhun. Löydätte nämä energiat tänä iltana kudoksestanne ettekä voi kuvitellakaan, mitä ne opettavat teille.

Kun olette asettuneet palloon, sanokaa: "Kuka tahansa oletkin, luotan siihen, että olet täällä ja että olet valokuplani sisällä. Tiedän, että olet tullut rakkaudessa, ja puhun sinulle myöhemmin." Jokin energia tulee tilaanne, ennen kuin menette nukkumaan. Älkää yrittäkö kiirehtiä tätä prosessia. Osana tätä kanavoinnin ensimmäistä tasoa esittelen teille jonkun opasmaailmasta, enkelimaailmasta tai keijumaailmasta. Sillä ei ole merkitystä.

Sitten kun energiat tulevat tähän ulottuvuuteen ja palloonne, sanokaa: "Olen täällä sinua varten ja haluan kanavoida sinua." Ennen kaikkea tämä antaa niille mahdollisuuden nähdä teidät, haistaa teitä, maistaa teitä, tuntea teidät tai sopeutua kehoonne. Ne tuntevat lämmön tai kylmyyden tai mitä tahansa tunnettekin. Ne tuntevat kaikki asiat, mitä tekin tunnette - asioita joita ne eivät voi tuntea, koska ne eivät ole ruumiillistuneita. Tämä on kaunein tapahtuva asia. Ne voivat tulla tähän ulottuvuuteen, yhdistyä valoonne ja tuntea teidät rakkautenne kautta. Tämä on sitä kaksinaisuutta, mistä puhun liittyen kanavointiin tällä tasolla.

Ette voi alkuunkaan käsittää, mitä tämä merkitsee. Jos nämä energiat ovat jo ottaneet yhteyttä tai koskettaneet teitä, olette antaneet tämän enkelin, joka on aina halunnut tuntea sen, mitä tunnette, ja nähdä sen, mitä näette, tulla valoonne. Voitte majoittaa tämän energian silmät suljettuina tai avoimina. Sillä ei ole merkitystä. Tämä on kanavoinnin kaksinaisuustaso.

No niin, kanavoinnin toinen taso on totuuden, luottamuksen ja intohimon kolminaisuus - kolme lemurialaisessa numerologiassa. Tällä tasolla tehtävänne on antaa tämän energian, jota kanavoitte, tietää, että olette turvassa. Tuo energia haluaa myös teidän tietävän, että se on turvassa. Nämä energiat tietävät, että olette turvassa, koska olette päästäneet ne sisään. Nyt ne haluavat osoittaa teille, että ne ovat turvassa, jotta ne voivat puhua teille. Jos kanavanne ovat auki tällä hetkellä, niin kuulette niiden puhuvan. Kuulette ne aivan samalla tavalla, kuin kuulette minun sanani tämän välittäjän äänen kautta. Nämä energiat kompuroivat vähän ensi alkuun. Ne eivät ehkä ole niin sujuvia, kuin haluaisitte niiden olevan, mutta niistä tulee sitä aivan hetkessä. Niiden ääni on selkeä ja pehmeä.

Vain kuvitelkaa. Tämä henki avautuu valoonne, pallonne sisälle, missä kaikki on turvallista sille - tämän valon totuus, luottamus ja intohimo. Vaaditaan vain teidät tämän tekemiseen. Kukaan muu ei voi mennä tähän tilaan ja antaa tämän totuuden, luottamuksen ja intohimon avautua opastusmaailmaan. Kertokaa tälle oppaalle, että haluatte antaa sen puhua käyttäen ääntänne ja että haluatte kuulla, mitä sillä on sanottavana teille, mitä se haluaa kertoa teille. Se saattaa kertoa, että se lentää ilman siipiä. Se saattaa kysyä, haluatteko te lentää. Jos sanotte: "Kyllä", se lentää pois ja palatessaan ehkä sanoo: "Tätä minä teen. Voin tehdä sen, koska minulla ei ole kehoa kuten sinulla."

Tutustukaa tähän olentoon ja antakaa sen ymmärtää teitä. Tuntekaa, mitä se tuntee, sitten olkaa tiukasti totuudessanne, luottamuksessanne ja intohimossanne. Esiin tuleva intohimo on teitä varten. Sen intohimo läikkyy teihin ja olette kananlihalla koko keholtanne. Tämä edustaa sen intohimoa, joka virtaa teihin.

Olette saaneet tämän uuden ystävän ja ajattelette: "En tee tätä oikein", koska halusitte jonkun sellaisen kuin mestari Kirael tai mestari Jeesus, tai mestari tuo tai mestari tämä. Sillä ei ole merkitystä, saatteko minut tai jonkun toisen tunnetun mestarin. Se enkeli, opas tai keiju johon olette saaneet yhteyden, on kehittyneempi kuin te. Tuo energia yrittää saada teidät ymmärtämään sen. Annatte sille tuon tilaisuuden.

Näillä energioilla on nimi, mutta niiden nimissä ei ole teille mitään tolkkua. Minkään enkelin nimi ei ole Paul, Peter, Janice tai vastaavaa. Nämä ovat maasidonnaisia nimiä. Muutamat näistä enkelienergioista ovat maatasolla ja ne voivat kertoa teille nimensä. Niiden on sanottava nimensä ja sen tekemiseksi teidän on kuultava, mitä niiden nimet ovat. Älkää yrittäkö oikopäätä saada opastanne, enkeliä tai keijua kertomaan, mikä sen nimi on. Energia tulee kertomaan teille nimensä. Jos energia sanoo nimekseen Elswin ja kuulette "Elsia", niin kutsutte sitä Elsiaksi - mitä tahansa kuulettekin. Nämä energiat ottavat sen nimen, jonka ymmärrätte, eivätkä ne koskaan kyseenalaista sitä. Sillä on se nimi maamatkalla.

Niiden matka täällä on niin pitkä, kuin sallitte sen olla. Jos kerrotte näille energioille, etteivät ne voi olla maamatkallanne tällä hetkellä, että teidän on päästettävä ne menemään, niin ne menevät pois eivätkä palaa saamaan toista mahdollisuutta. Näin se vain on. Ne ovat teidän, koska olette antaneet niille rakkauttanne ja ne voivat tuntea sen. Tämä on kaunis asia.

On vielä yksi asia. Tämä on tämän tärkein osa. Silloin kun olette saaneet tämän oppaan ja päästäneet sen energiakenttänne, palloonne, teidän on käsitettävä, että sillä on neljän kehon järjestelmä aivan kuin teilläkin, mutta ilman lihallista osuutta. Vastaanotatte tämän oppaan neljä kehokudosta, mitkä punoutuvat teidän neljään kehoonne. Te teette punomisen.

Sanotte: "No, en osaa tehdä sitä, mestari Kirael." Teette sen näin. Silloin kun saatte tämän ensimmäisen kudoksen oppaalta, menkää suoraan kolmanteen silmäänne ja vetäkää ulos tuo kudos. Pitäkää oppaan kudosta siinä ja vahvistakaa se omiin energioihinne. Taas kerran, vetäkää säie ulos kolmannesta silmästänne ja sitten kutokaa se oppaan neljään kehokudokseen. Tästä se alkaa. Saatte tämän kudoksen ensimmäiseen kehoonne, mikä on tunnekehonne. Tunnekehonne kudotaan tähän uuteen olentoon.

Jos olette valmistuneet "puumerkkisoluparantajaksi" tai ainakin tämä välittäjä on kouluttanut teitä, tiedätte, että voitte rakentaa hiukkasen hiukkaselle kolmannen silmänne ulkopuolelle, kunnes teillä on hiukkasketju, säie, kudoksen säie. Saatte tämän valohiukkasen, tämän oppaan, ja annatte sen mennä olemukseenne.

Seuraavaksi annatte oppaalle fyysisen kehon minkä kanssa työskennellä. Tämän tekemiseksi vetäkää sydämestänne ja antakaa tuon sydänenergian mennä suoraan oppaan energiaan ja riippuen omasta voimastanne, opas saa kehon välittömästi, kehon! Olette nyt kutoneet fyysisen kehonne ja tunnekehonne tuon energian kanssa.

Nyt teidän on tuotava sisään mentaalikudos. Tehkää tämä vetämällä mentaalikudos ulos kurkustanne. Se menee oppaan "kurkkuun" tai puhekykyyn. Oppaanne puhuu ja sen puhe paranee joka yrityksellä.

Viimeksi teillä on jäljellä tämä kaunis valokudos, minkä voitte ottaa suoraan kruunuchakrastanne. Tämä on henkikehonne. Oppaan henkikeho ja teidän henkikehonne punoutuvat toisiinsa. Nyt teillä on kaikki kudokset. Teidän ei tarvitse pitää opasta sivussa tässä kohtaa. Voitte päästää sen menemään ja opas menee olemukseenne. Tämä kuulostaa pelottavalta matkalta, mutta se teidän on tehtävä, jos todella haluatte tehdä tämän asian oikein.

Takaan, että jos haluatte uuden oppaan, enkelin, keijun tai mitä tahansa, se voi olla teidän tämän uuden kanavointijärjestelmän myötä.

Nämä ovat kanavoinnin kolme ensimmäistä tasoa - kaksinaisuus, totuuden, luottamuksen ja intohimon kolminaisuus sekä neljä kehokudosta. Jossain kohtaa teidän on tehtävä itsestänne numero yksi tarkoituksen osalta. Tämä merkitsee sitä, että noudatatte tätä prosessia 100%:sti, vaikka mikä olisi. Tämä prosessi on niille, jotka haluavat todella kanavoida korkeimmalla tasolla.

Kysymys: Lemurialaisessa puumerkissäni näyttäisi olevan "E". Merkitseekö se evoluutiota ja liittyykö se minun evoluutiooni rakkauden välittämiskanavana?

Kirael: Sinun tapauksessasi sanoisin "kyllä, liittyy". Tämä on sinun E-puumerkkisi ja se sinun on erittäin tärkeä ymmärtää. Tämä on sinun evoluutio-E:si. Olet kanava - tiedät tämän ja olet jo kanava. Tee tätä kuvaamaani prosessia ja saat ulottuvillesi toisen kanavointitason. Tämän halusin sinun saavan alusta saakka. Siksi olen iloinen, että tulit tänne. Tämä on vasta ensimmäinen taso - kaksinaisuus, kolminaisuus ja neljä kehokudosta. Nämä ovat alkuvaiheita etkä pysty täysin ymmärtämään, mitä ne avaavat sinulle, vaikka seuraisitkin niitä kuvaamallani tavalla.

Tässä tulee mukaan E:si, evoluutio. Jos teet sitä, mitä olen kuvannut, käyttäen kaikkia kolmea askelta - luoden ykseyden ihmisen ja hengen kaksinaisuudesta, käyttäen totuuttasi, luottamustasi ja intohimoasi ja kutoen hengen neljä kehoa omiisi ja sitten tuoden tämän säikeen sisään antaen sille fyysisen kehon - pystyt näkemään, miltä energia näyttää. Et todellisuudessa anna sille fyysistä kehoa. Se antaa energiansa tulla tietoiseksi sinusta ja sinä pystyt näkemään sen evoluutiomatkan, mikä on tuon energian kutistaminen itsellesi. Jos et tiedä, mitä teet ja vain annat tälle energialle kehon, ja energia on suurempi kuin voit kuvitella - sanotaan että koko huone täyttyy siitä - sinulla on vaikeaa. Voit kutistaa sen ja sovittaa kätesi kokoiseksi, jos haluat. Energia ei väliltä. Sinun on vain tiedettävä, että kyse on sinun matkastasi.

Sinun on opittava tekemään tämä päästäksesi sinne, mihin haluat mennä kanavoinnin osalta. Kun siis avaat valon ja pääset tällä matkalle, sinulla on tämä kaunis enkeli ja tuot esille fyysisen säikeen tai kudoksen, niin enkeli saattaa ilmestyä eteesi sumuna. Sanot: "Voi, hyvä Jumala. Katso tätä." Vain saata sen kokoon, minkä voit käsitellä. Se on avain. Se kertoo sinulle, mitä se haluaa tehdä, ja sinä annat sille sen, mitä haluat saada. Sinun on oltava tämän koko matkan hallinnassa.

Jos otat yhteyden sinivalaan energiaan ja laitat tuon säikeen siihen, saat kuvan valaasta. Saatat saada täysikokoisen valaan. On sinun tehtäväsi kutistaa sitä vähän. Se on avain. Kyse on kyvystäsi tuoda sen elämä tai energia sinuun mukavasti.

Jos teet tämän prosessin rakkaudesta, pystyt muuttamaan energian kokoa ja henki on yhteistyössä kanssasi 100%:sti. Se haluaa olla täydellinen kannaltasi, koska se on jo täydellinen omalta kannaltaan. Tässä on siis vastauksesi, ystäväni. Tämä on jokaisen evoluutiomatka. Jokaisen evoluutiomatkana on laittaa kanavoitava energia tilaan, mikä tuntuu mukavalta.

Kysymys: Tulemmeko tähän elämään mukanamme sopimus kanavoida tai kanavoida tiettyä energiaa?

Kirael: Voitte aina tehdä sellaisen sopimuksen, jos haluatte, muttei teidän ole pakko. Teillä on jo monia olentoja, jotka ovat harmoniassa kanssanne ja jotka haluavat olla kanssanne tekemisissä. Voitte praana-hengittää ja luoda tämän rakkauskotelon tai -pallon ympärillenne, jotta tiedätte, miltä kaikki tuntuu. Vain rakkautta täynnä olevat energiat voivat tulla tälle matkalle kanssanne. Kaikilla teillä tällä planeetalla - kuusi miljardia ihmistä, joista jotkut eivät ole koskaan kuulleetkaan sanaa "kanavointi" - on monia henkiä nimitettynä. Useimmat ihmiset eivät saa noita energioita tähän ulottuvuuteen, koska energiat eivät kuule, mitä sanotte.

Sinä, ystäväni, olet jo harmoniassa tämän energian kanssa. Mahdollista siis on, että ensimmäinen kanavointiyrityksesi onnistuu. Energia on maisemissa ja se haluaa olla osa matkaasi. Tämän luot, kun sallit tämän prosessin olla osa matkaasi. Mikään matalan tason henki ei pääse tälle matkalle. Nämä sopimukset allekirjoitettiin kauan ennen, kuin edes tulit tänne maatasolle. Olit äitisi kohdussa ja sinulle oli jo kerrottu, että enkelisi päästäisivät irti, tulisit alas äitisi kautta ja unohtaisit kaiken tämän. "Yritä muistaa", ne sanoivat. Viimeinen asia minkä kuulit ennen syntymääsi, oli muistaa kaikki, mitä vain voit: "Hengitä kanssani. Anna minun hengittää puolestasi. Salli minun antaa sinulle rakkauteni" ja pum, tulit ulos synnytyskanavasta. Sanoit: "Minä muistan, minä muistan, minä, minä? mitä minä muistan? En pysty muistamaan." Se oli niin yksinkertaista. Verho kietoi sinut sisäänsä.

Sanasta "mene" saakka energiasi on ollut siellä, ystäväni. Rukoilen, että ennen tämän päivän loppumista jokainen teistä saa enkelinne, koska ne antavat teille etsimänne vastaukset.

Nämä enkelit, oppaat ja keijut tulevat tänne tietäen, mitä tarvitsette. Ne tietävät, mitä saatte, ja ne tietävät, koska annatte asioiden tapahtua niin, miten pystytte käsittelemään ne. Otatte kaiken, mitä ne voivat antaa teille ja mitä olette valmiita käsittelemään. Ne eivät anna teille kaikkea, koska ette pystyisi käsittelemään sitä hyvin. Ne antavat teille kaiken, mitä haluatte, ja ne täyttävät jokaisen mahdollisen tarpeenne.

Jos haluatte uuden auton, uuden kodin, mitä tahansa, ne voivat antaa sen teille, mutta eivät anna, ennen kuin olette valmiita pelaamaan peliä, tekemään matkan. Teidän on ymmärrettävä peliä. Kaikki tapahtuu siinä, koska ne rakastavat teitä enemmän, kuin teitä on koskaan rakastettu. Ette voi alkuunkaan ymmärtää, mihin nämä energiat pystyvät.

Kysymys: Minulla oli vuosi sitten sessio kanssasi, missä kysyin, sijoitettaisiinko poikani Irakiin, ja kerroit, ettet nähnyt hänen menevän. Kuitenkin hän meni. Haluaisin tietää, mitä tapahtui, koska luotin siihen, mitä kerroit minulle tuolloin. Se on tärkeää minulle, koska jos kanavoin, haluan auttaa toisia ihmisiä. Miten selitän sen, miksi jotain minkä sanoin tapahtuvan, ei tapahtunut?

Kirael: Tämän tason jokaisella olennolla on vapaa tahto. Uskon, että se mitä sanoin sinulle, oli, ettei hänen ollut tarkoitus mennä tuona ajankohtana. Ei ollut mitään syytä, miksi hänen olisi pitänyt olla mukana Irakin matkassa. Se mitä hän valitsi tekevänsä tuolloin ja mikä johti nykyisiin olosuhteisiin, oli hänen valintansa. Kyse on vapaasta tahdosta eikä ole mitään, mitä voin tehdä muuttaakseni sen.

Sinulla on voimia, joihin et ole astunut, koska pelkäät. Jos pääsisit ohi hermostuneisuudestasi ja avautuisit, löytäisit sisäistä voimaa käydäksesi Irakissa - tai missä poikasi onkin - ilman tarvetta lentää sinne. Voit mennä sinne. Voit tehdä sen. Sellaisen matkan voit tehdä tällä hetkellä.

Tämä on vapaan tahdon maailma ja jokaisella on oikeus muuttaa sitä ohjelmaa, jonka kanssa tulitte tälle tietoisuustasolle. Sinulla, minulla, jokaisella on oikeus muuttaa tuota ohjelmaa. Mitään ei tapahdu ilman jokaisen mukana olevan vapaata tahtoa.

Kysymys: Kun istuin tässä, kudoin sisään jonkinlaista energiaa ja tunsin torkkuvani. Kun olemme tuossa tilassa, miten pääsemme siitä ulos?

Kirael: Astuit siitä ulos juuri nyt. Tiedät, että sinulla oli juuri kuvaamasi kokemus, mutta tiedät myös, ettei sitä tapahdu tällä hetkellä. Vapaan tahtonne vuoksi ette päästä näitä oppaita, joiden kanssa olette tekemisissä, omaan energiaanne. Tuo opas jonka kanssa torkuit, on todella kaunotar. Haluan sinun työskentelevän hänen kanssaan, tuntevan hänen läsnäolonsa.

Kysymys: Sanoit, että toisessa kanavointitasossa luottamustekijä on olemassa, kun kunnioitetaan tuota verhoa verhon sisällä. Tarkentaisitko tätä lisää? Puhummeko tästä opastuksen vastaanottamisessa?

Kirael: Totuus on ensimmäisenä ja luottamus ja intohimo ovat toisena. Oletetaan, että olet kävelemässä ja haluat kääntyä oikealle, mutta et käänny. Menet suoraan ohi ja sanot: "Voi, voi, tuolla on toinen käännös oikealle. Menen sinne ja sitten palaan takaisin." Vapaan tahtosi myötä olet muuttanut kaiken hetkessä. Sinun piti kääntyä oikealle, mutta sitten menit ohi ja tulit takaisin juuri sinne, missä halusit olla. Pointti on, että et mennyt sinne, minne piti mennä hetkessä, joten kaikki mitä olisi ollut seurauksena siitä, muuttui.

Oppaasi, enkelisi, keijusi kuuntelevat sitä, mitä haluat tehdä, ja ne yrittävät hemmetisti saada sinut kääntymään oikealle. Ne voivat vain yrittää. Ne eivät voi tehdä sitä puolestasi.

Ne rakastavat sinua. Ne eivät rakasta yhtään vähempää, jos et käänny oikealle, mutta ne rakastavat vähän enemmän, jos käännyt oikealle suunnitelman mukaan. Ymmärrätkö, tyttö? Tuo valinta olla kääntymättä oikealle, on verho toimimassa vapaan tahtosi mukaan. Muista, että myös toinen verho on käytettävissä ja sinun on käytettävä sitä.

Jos teillä on ihmisverhojen historia ja työskentelette niiden läpi, teillä on kaikkein vaikein tehtävä. Oppaanne ja enkelinne rakastavat teitä. Ne rakastavat kaikkea, mitä teette. Ne tietävät kaikesta, mitä suunnittelette tekevänne, ja sitten ne näkevät teidän menevän historiaanne, menneisyyteenne katsomaan, miltä se näytti, miten kaikki toimi siellä. "Voi, näen sen. Hyvä Jumala, mikä sotku." Ymmärtäkää, ettei kyse ole sotkusta, koska se oli valintanne. Joka kerta kun menette menneisyyteen nähdäksenne, mitä tapahtui, voitte lyödä vaikka vetoa, ette se tapahtuu taas. Näin homma toimii.

Kaikki mitä teette, on tehtävä täysillä kierroksilla. Herran tähden, pysykää nykyisyydessä. Pysykää nykyisyydessä ja tiedätte, miten asiat paljastuvat. Tämä on yksi henkisistä laeista. Oppaanne ja enkelinne ovat auttamassa teitä.

Kysymys: Olisiko se uusi opas, jonka saamme tämän "kurssin" aikana, energia jota jo kanavoimme, vai olisiko se täysin uusi energia?

Kireal: Jos kuuntelette enkeliä, joka todella haluaa olla täällä, se antaa teille uuden aromin itsestään. Se on sama enkeli, mutta uuden aromin kera. Ymmärtäkää siis, ettei se muuta nimeään tai mitään sellaista. Tämän enkelin aromi vain on laajempi, tarkempi. Se tietää siitä, mitä teette. Se myös tietää, että tunnette minut, eikä se satuta teitä. Luottakaa minuun siinä.

Jos jo kanavoitte, saatte enkeleitä, jotka vahvistavat energioitaan. Useimmat teistä jotka eivät ole kanavoineet tai jotka eivät ole menneet niin pitkälle sen osalta, kuin ehkä haluaisitte, löydätte toisen enkelin, joka on odottanut pääsemistänne siihen kohtaan, missä voitte kuulla sen. Jos enkelinne on sellainen, joka haluaa olla täällä, ja haluatte työskennellä sen kanssa, niin saatte tuon enkelin. Se on käytettävissänne.

Kun puhutte teille annettua informaatiota, älkää koskaan kertoko ihmisille, että se on ainoa mahdollisuus. Kertokaa heille, että tämä on totuus nyt, tällä hetkellä. Kehottakaa heitä tekemään, mitä haluavat. Sanokaa heille ehdotuksenne siitö, mitä he voisivat tehdä ja mitä tapahtuu, jos he tekevät niin. Sanokaa: "Minä (ei oppaat) ehdotan."

Kysymys: Sanoit, että kolmas silmä on tunnekeho, sydän on fyysinen keho, kurkku mentaalikeho ja kruunu henkikeho. Mitkä värivärähtelyt vastaavat näitä kehoja?

Kirael: Vastaavat värit ovat käytettävissä alusta alkaen. Oletetaan, että teillä on tämä uusi enkeli, joka tulee suoraan eteenne. Voitte aistia sen, mutta ette voi nähdä sitä, koska ette ole kutoneet sitä sisään. Teidän on mentävä kultahiukkasiinne.

Kun teette sen, niin voitte laittaa ne mukaan sekoitukseen, jos tiedätte mitä värinne ovat. Jos ette tiedä, menkää kultaan. Kun enkeli koskettaa kultahiukkasia, niin pum, siinä on etsimänne väri. Silloin näette sen. Kun menette mentaali- tai henki- tai tunnekehoon - mihin haluattekin mennä - vain antakaa kultanne virrata ulos. Niin näette punaista tai sinistä tai purppuraa tai vihreää tai mitä tahansa. Se tapahtuu teille. Vain virrattakaa ulos tämä kultasäie ja heti kun yhdistytte tähän olentoon, se tulee suoraan luoksenne. Se tietää, mitä aiotte tehdä. Luottakaa minuun, se tietää. Se tuntee Jumalan, Jumala tuntee kaikki.

Kysymys: Kun opetan muita ihmisiä kanavoimaan, mikä on paras tapa heille käsitellä kanavoitavan energian läpituomisen vaikutuksia? Miten opetamme ihmisiä pysymään maadoittuneena ja omassa harmoniassaan?

Kirael: Aloitan kanssasi kanavoinnin perusteista. Tarkoitan, että tämä on perusta valon avaamiselle kenellä tahansa, joka haluaa kanavoida - on kyse sitten valaan, delfiinin tai minkä tahansa kanavoimisesta. Tässä projektissa ei ole sijaa virheille. Hengitä ja täytä tämä pallo ympärilläsi. Kun teet sen, olet puhdas ja oman rakkautesi kotelossa. Jos aloitat perustasolta, takaat, että saat sitä, mitä haluat, ja tiedät, mitä tehdä, kun saat sitä.

Sinä erityisesti osaat tietyt asiat, joista jo tiedät. Tulet opettamaan. Se on upea juttu. Tee sitä, mitä olen opettanut teille tänään. En tunne ketään, kuka osaisi tehdä sen paremmin, kuin olemme oppineet tänään. Se on vasta alkua, ystäväni.

Kysymys: Voimmeko käyttää kanavointia jokapäiväisessä elämässä?

Kirael: Ne teistä jotka jo kanavoivat, tietävät, että teette sitä jokapäiväisessä elämässänne. Jotkut teistä eivät ehkä ole siitä tietoisia. Jos ette ole varma, tehkää näin. Seuraavan kerran kun teitä pyydetään pitämään puhe tai vastaavaa ja tiedätte, että teidän on puntaroitava tätä uutta energiaa, sanokaa oppaalle tai enkelille: "Haluaisin sinun olevan vähän selkeämpi ja vain sitä pyytäisin sinulta." Sitten vain kuunnelkaa. Voitte erottaa sen, mitä normaalisti sanoisitte, siitä, mitä sanotaan. 99.9% kerroista se mitä sanotaan, tulee oppaalta, joka on ollut mukana matkallanne ja haluaa tietää, miten enemmän palvella teitä.

Jokaisella on sisäistä opastusta. Se mitä olen antanut teille tänään, kitkee pois kaikki matalalla värähtelevät energiat. Tämä prosessi kitkee pois kaikki ylimääräiset oppaat, jotka eivät vain ole löytäneet kotia ja jotka haluaisivat olla osa teitä.

Jos puhutte minun kanssani, yhdeksällä kerralla kymmenestä puhun oppaillenne teidän sijastanne - ei siksi, etten luota teihin. Tiedän, mitä oppaanne antavat teille ja mitä ette pysty ottamaan sisään. Niinpä annan kaiken informaation oppaillenne ja ne antavat teille ne osat, jotka voitte käsitellä tällä hetkellä. Teidän on luotettava. Tämä on vaikea osa. Teillä on vapaa tahto. Teidän on siis luotettava, että saatte niin paljon, kuin teille on mahdollisesta ja vähän enemmän, ja että oppaanne pitää loput siihen saakka, kunnes voitte vetää syvään henkeä ja ottaa sisään vähän lisää informaatiota.

Oppaanne eivät unohda, mitä olen sanonut teille. Jos kerron heille jotain, mitä tulee tapahtumaan, ja he voivat antaa teille vain murto-osan siitä - sen minkä pystytte käsittelemään - se on täydellistä. Sanotte: "No, miten ne tietävät enemmän kuin minä?" Ne tietävät enemmän, koska ne eivät ole ruumiissa eikä niillä ole niitä verhoja kuin teillä tällä hetkellä. Ne tietävät, mitä olette asettaneet koettavaksi, ja ne voivat yrittää ohjata teitä pois tapahtumasta, jos se on korkeimman valonne mukaista. Jos kuitenkin haluatte todella tehdä jotain, niin teette sen huolimatta niiden ponnisteluista. Se on vapaata tahtoa.

On eräs henkilö, jonka kaikki tunnette ja jota rakastatte. Hän kulki tätä parantumismatkaa - matkaa joka ylittää hurjimmat unelmanne - 15 vuotta saavuttaen parantumisen toisensa perään ja aivan äskettäin hän tuli takaisin minun puolelleni. Tiesimme, milloin hän aikoi tehdä sen. Tiedämme aina. Emme voineet estää häntä. Emme halunneet yrittää estää häntä. Hän halusi lähteä tälle matkalle. Emme voi estää teitäkään - emmekä halua.

Kysymys: Voimmeko käyttää tätä neljän kehokudoksen kietoutumisstrategiaa Gaian valtakuntaan, luodaksemme vielä vahvemman ja selkeämmän kanavointiyhteyden?

Kirael: Kudoksella mistä puhut, on ääretön valo ja äärettömästi mahdollisuuksia. Gaialla on toisia oppaita ja se työskentelee kenties tuhannen, kenties kahden tuhannen kanssa. Sillä ei ole merkitystä sille, koska se voi käsitellä ne kaikki täysin, koska sillä on voima tehdä se.

Jos vedetään sisään mineraalikudos, on oltava jokin olento, jonka kudoksen kanssa työskennellä. Vedä sisään yksi kristalli kristallikudoksesta. Siellä senioriviestintuojat ovat. Sinun on katsottava tähän kristalliin samalla tavalla kuin oppaaseen tai enkeliin. Sinun on käytettävä näitä samoja neljää tekijää vetääksesi energian sinuun. Sinun on saatava kaikki neljä kehoa kudottua ja järjestettyä.

Jos sinulla ei ole käytettävissäsi kuvaa, käytä kudoksia. Laita tunnekudos harmoniaan niin, että laittaessasi fyysisen kudoksen sekoitukseen mukaan ja työskennellessäsi kristallikunnan kanssa, näet tuon kristallin tulevan eteesi. Siellä ei ole merkitystä, minkä kudoksen kanssa työskentelet - teet saman prosessin saadaksesi kuvan.

Suojapallon luominen on erittäin lumoavaa, erittäin täydellistä kaikkeen, mitä haluatte tehdä. Jos olette kietoutuneena rakkaus- ja valopalloon, niin riippumatta siitä mitä luoksenne tulee, olette turvassa - niin turvassa, että jos ryöstäjä ampuisi pistoolilla suoraan lävitsenne, ette tuntisi sitä. Tämä on tämän energian voima. No niin, en halua nyt kaikkien seisovan aseistettujen ihmisten edessä nähdäkseen, toimiiko se. Korostin vain asiaa.

Muistakaa, että se mitä olen antanut teille tänään, auttaa sitä energiaa mihin olette yhteydessä, ilmentymään eteenne. Se on aina tasan samassa muodossa. Ette ole harjoittaneet silmiänne näkemään sitä. Olette tekemisissä monien ulottuvuuksien kanssa. Olette kaikki tällä pikkupallolla, mitä kutsumme maaksi. Se on kaunis paikka ja teillä on täällä myös muita energioita. Olen antanut Teille prosessin auttamaan Teitä yhdistymään lähteeseenne, Jumalenergiaan sisällänne. Voitte tuoda tuon pienen kultavalosäikeen ulos ja kiinnittää sen tuohon uuteen energiaan. Kun saatte kaikki neljä kehoa yhdistettyä, pystytte näkemään muut energiat, mitä täällä on.

Kysymys: Jos kanavoimme tiettyä energiaa, onko tuo energia kaikkien muiden ulottuvilla?

Kirael: On Enkeleitä, jotka tulevat luoksenne korkeimmassa Valossa, vaikka he yrittävätkin käsitellä 15 tai 20 muuta ihmistä. Koska ne eivät ole kuitenkaan keksineet, miten se tehdään, saatte sekavia viestejä. Älkää olko vihaisia niille. Teidän on vain päästettävä ne pois järjestelmästänne, kunnes ne ovat valmiita tulemaan takaisin luoksenne. Jokaisen kudoksen jonka kanssa työskentelette, on oltava harmoniassa energianne kanssa. Praana-hengittäminen, pallon luominen ja sitten neljän kehojärjestelmänne kutominen on taattu matka kanavointiin.

Kysymys: Mikä on tärkein kanavointiin liittyvä pelko?

Kirael: No, luulen, että se on ennen kaikkea itsen pelko. Erittelen sitä lisää. Kyse on pelosta, että päästää sisään oppaan, jonka kanssa ei ole tekemistä, ja sitten antaa sen tehdä ja sanoa asioita, joita ette ymmärrä. Opas ei tee koskaan mitään väärää teille. Se tekee kyllä asioita, joita ette ymmärrä. Vedätte puoleenne enemmän näitä oppaita, jos ette tiedä, miten suljette heidät pois energiastanne.

Jos ette saa otetta tähän prosessiin niin, että voitte valita vain ne, jotka todella haluatte, kaikkia matalampia energioita tulee sisään. Tämä on luultavasti pelko, joka useimmilla kanavilla on.

Esim. oletetaan, että ajatte vain elämän tietä pitkin ajatellen: "Voi, mitähän tänään syön päivälliseksi?" Kuvittelette yhtäkkiä kalan tai pihvin ja haukkaatte sitä, maistelette sitä ja nielette sen. Mistä kanavoitte sen? Onko se haluamanne kanavointitaso?

On nimittäin kanavointitaso kaiken alapuolella, mistä puhumme. Jos teillä ei ole ollut vielä tätä kokemusta, saatte sen lopulta ja yllätytte, kun tosiaankin maistatte kalan tai pihvin, vaikkei sitä ole suussanne. Peptidit sanovat: "Voi, herranen aika, ruokaa." Ne lähettävät kaiken tuon energian saadakseen tuota ruokaa. Ette halua tehdä sitä. Sitä teidän kannattaa pelätä, koska voitte lihoa!

Lopputoteamus

Nämä kanavoinnin kolme ensimmäistä tasoa ovat pieniä. Seuraavassa osassa avaudumme rakkaudella. Tässä osassa olen yrittänyt antaa teille kanavoinnin perusteet. Olette vasta alkaneet ymmärtää kanavoinnin maailmaa. En välitä siitä, miten kauan olette kanavoineet - olette vasta alkaneet ymmärtää sitä. Ja ennen kuin pääsemme tämän läpi, tiedätte enemmän, kuin ajattelitte koskaan mahdolliseksi.

Hyvää illan jatkoa.

KANAVOINNIN YHDEKSÄN TASOA
Osa 1: kaksinaisuus - totuus, luottamus & intohimo - neljä kehokudosta

Mestari Kiraelia kanavoinut Kahu Fred Sterling (www.kirael.com)
Vuodelta 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: