WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Oinaan Täysikuu


OINAAN TÄYSIKUU
Aslak Larjo

Tarkka aika 17.4.2011 klo 04:45.

OINAAN TÄYDENKUUN ENERGIAT.
Täysikuu on Pitkäperjantaina 6.04.2012 ja tarkka aika on 21:20.

Oinaan mantra: ” Minä tulen esiin ja mielen tasolta hallitsen.”

Henkisen vuoden kolme juhlaa ovat Oinaan (buddhalaisten Asura), Härän ja Kaksosten täydenkuun ajankohdat. Oinas on kosmisen Kristuksen ylösnousemuksen juhla. Härän merkeissä vietämme Wesak-juhlaa, joka on Buddhan valaistumisen juhla. Kaksosten täysikuu on pyhitetty ihmiskunnalle ja uusille Maailmanpalvelijoiden Ryhmille. Nämä kolme juhlaa aloittavat joka vuosi uuden astrologisen vuoden nostaen ja virittäen ihmiskuntaa. Osallistumalla näihin tapahtumiin ja energioihin - vaikka vain mentaalisesti, ei fyysisesti – voimme vaikuttaa itseemme kehitykseen.

Oinaan energia on tulinen. Se lataa ja stimuloi hengen kipinää kaikissa luomakunnissa, aikaansaaden ja edistäen kehitystä. Ponnistelun ja pyrkimyksen tavoitteena on hengen voitto aineesta. Olemme voittamassa persoonamme fyysis-eetterisen ja astraalisen kehon halut ja himot sekä mentaalikehon illuusiot eli väärät mieli- ja ajatuskuvat.

Ylösnousemuksessa on kyse siltojen rakentamisesta luomakuntien välille. Meille ihmisille kaikken tärkein silta on persoonallisuuden ja sielun välinen yhteys. Henkisen tien kulkijat, jotka ponnistelevat tietoisina halujsen, harhojen ja illuusioiden voittamiseksi, onnistuvat rakentamaan tämän yhteyden. Tätä siltaa (jonka nimi esoteriassa/ teosofiassa on Antahkarana) rakentaessamme oivallamme, kuinka uhraamme eli pyhitämme elämämme. Se luo synteesiä ja vie ykseyteen. Se ilmentää rakkautta ja viisautta kaikkia luomakuntia ja niiden yksilöitä kohtaan. Kun tuo yhteys on rakennettu (jota eettinen eläämä ja päivittäinen meditaatio suuresti auttavat), pelko on voitettu ja rakkaus saavutetaan. Olemme vapautuneet halujen ja himojen vankilasta ja kehittäneet itsessämme sisäisen tiedon (gnoosiksen) ja varmuuden omasta syvimmästä olemuksestamme – siitä, että olemme kuolemattomia, jälleensyntyviä henkiä tai sieluja.

Oinaan täysikuun juhlaa kutsutaan Kristuksen juhlaksi, koska Hän oli yksi niistä harvoista inkarnoituneista hengen kipinöistä, jotka onnistuivat voittamaan kuoleman ja ylösnousemaan ”Isän kotiin”.

Oinaan mantra viittaa siihen, että sielun eli meidän todellisen Itsemme tulee tarkkailla ajatustasoamme. Ensimmäinen velvollisuutemme Oinaassa on hallita ajatuksemme eli mielemme. Tähän Oinaan motto meitä ohjaa.

Oinaan tähtimerkin kautta virtaa jumalaista Voiman ja Tahdon (ensimmäisen säteen punaista) sekä seremoniallisen magian/ rituaalin ja lain ja järjestyksen (seitsemättä violetin väristä) energiaa. Nämä yhtyvät Auringon Rakkaus-Viisaus (toinen säde, joka on indigo) energioihin ja virtaavat sen jälkeen Marsin, Merkuriksen ja Uranuksen kautta maahan ja meihin. Mars hallitsee idealismia ja sen ominaisuus on omistautuminen (kuudes säde, jonka väri on roosa), Merkurius luo konfliktin kautta harmoniaa (neljäs säde, keltainen) ja Uranusta hallitsee puolestaan seitsemäs, seremoniallisuuden ja lain ja järjestyksen, säde.

Kehittyviä hyveitä Oinaan energioissa ovat:

- Rohkeus, peräänantamattomuus ja totuudellisuus. Tähän kaikkeen vaikuttaa 1. säde.
- Sisukkuus, pitkäjänteisyys, huomaavaisuus, itseluottamus ja tarkkuus. Tähän vaikuttaa 7. säde.
- Empaitia, anteliaisuus, myötätunto, älykkyys. Tätä tukee 4. säde.
- Kiintymys, hellyys, intuitio, uskollisuus ja kunnioitus. 6. säde.

Nämä hyveet voivaat ilmentyä elämässämme sitten, kun persoonallisuutemme on puhdistunut ja sulautunut sieluun eli korkeampaan minäämme. Jos näin ei vielä ole, tulee meidän tietoisina kehittää ja puhdistaa itseämme kolmella tasolla (fyysis-eetteriselle, astraalisella ja mentaalisella).
Esoteerinen Astrologia 


Tulinen kaste ja matkani alkaa.

Kiinnityn lujasti spiraalin sankaan,

sillä mä yhdistyn hopealankaan.

Elämännälkä eteenpäin ajaa,

siihen heittäydyn, sytyn, annan palaa...

Liekkini hohtaa ja ken sen kohtaa,

lämpööni sulaa ja sointuja elämälle

kuulla voi.

- Anneli Leivo

Ei kommentteja: