WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Alkulähteen Sydämen Kieli

Mer- Ka - Ba Jumalallinen Valo. Mer - Ka - Ba on alus. Mer - Ka - Ba Mer tarkoittaa Valoa, (Light ) Ka tarkoittaa Henkeä (Spirit) Bah tarkoittaa Kehoa (Body).

Merkaba on energiaväli, joka on olemassa todellisuudessa. Koko Maailmankaikkeudessa. Jos Mer - Ka - Ba on käytössä ihmiskehon ympärillä, niin ihminen on täysin suojattu, jonka luo Maailmankaikkeuden Jumalallinen Rakkaus-energia. Tämä kenttä on erittäin monikutkainen ja perustuu rakenteeltaan Pyhään Geometriaan, koostuen viidestä Platonin kehosta.

Mer - Ka - Ban erityinen viesti on, että henkinen kasvu on aina kaksisuuntainen. "Mitä ylhäällä sitä alhaalla."

Valon alastuominen onkin syynä siihen, mihin minä vapaaehtoisesti olen sitoutunut tullessani tänne fyysiseen olotilaan. Se on Rakkauden ja Valon tuomista solun tasolle, minun aineelliseen ruumiiseeni ja Maa-Äidin fyysiseen kehoon.

Kun valitsen Valon alastuomisen ylösnousemuksen kautta, se tarkoittaa muistinmenetyksen ja eristymeisyyden päättymistä, se tarkoittaa yhdistymistä Alkulähteeseen ja koko luomukseen; se tarkoittaa Valoa ja Rakkautta ja Ikuista Elämää. Se ei ole matkani loppu vaan vasta alku!!!!

Sulatumisen ja Yksin-olon aikaa. Mer - Ka - Ba aktivointi vie minut takaisin syvään Alkulähteen yhdessäolemisen kokemukseen.

Fyysinen keho on Temppeli Alkulähteelle (Jumalalle). Kun tämän tiedostan, alan kokemaan Alkulähteen itseni sisällä.

Mitä paremmin olen hankkinut kyvyn Rakastaa Ilman Ehtoja, niin itseäni kuin muita, sitä tehokkaampi tulee olemaan myös minun Mer - Ka - Ba kokemus. Mer - Ka - Ba kokemus antaa minulle mahdollisuuden ylittää muisti ja liittyä jälleen itseeni.


Lähde:
MER - KA - BA alus www.earhchambers.com

Aluksen rakenne perustuu pyhään geometriaan ja Elämän Kukan rakenteeseen. Käynnistyessään se muodostaa ympärilleen Elämän Kukan muotoisen geometrisen energiakentän, johon sen oma rakenne sopii täydellisesti. Se on elävä Mer-Ka-Ba-alus.



Keskellä alusta on suuri, pallonmuotoinen moottoriosa tai keskiö, joka voi pyöriä 360°
astetta mihin suuntaan tahansa, sekä vaihtaa suuntaa halutessaan. Molemmin puolin keskuspalloa ovat pyöreät vastakappaleet, jotka olleessaan toiminnassa pyörivät vastakkaisiin suuntiin. Näiden vastakappaleiden väliin jää ”tyhjätila”, joka kammioiden aktivoimisessa yhdistyy kammioista muodostuneeseen energiakenttään noin 220 kilometrin (132 mailia) korkeudessa. Näin toimiva alus on yhteydessä Maanpiirin verkostoon.


Mer-Ka-Ba -alus



Mer-Ka-Ba -alus,energiakehä

Hiljaisuuden kieli tai Valon kieli, sisältäen kaikki tedot koodattuina luomisprosessista.
Elämänkukka....

Käynnistyessään alus muodostaa ympärilleen Elämän Kukan muotoisen geometrisen energiakentän, johon sen oma rakenne sopii täydellisesti. Se on elävä Mer-Ka-Ba-alus.
Lähde: Mer -Ka - Ba alus


Sydämen kieli
Ote kirjasta: "Sydämen pyhä tila", josta myös joskus käytetään nimitystä "sydämen salainen kammio" on ajaton tietoisuuden ulottuvuus, jossa kaikki on mahdollista - tässä ja nyt. Vanhoissa kirjoituksissa ja suullisessa perimätiedossa on viittauksia tuohon salaiseen ja tärkeään paikkaan sydämessä. Kautta aikojen on ollut olemassa tämä näennäinen ristiriita: kun lapsi on hedelmöitetty kohtuun, sen ihmissydän alkaa lyödä ennen kuin aivot ovat muodostuneet. Tämä on johtanut lääkärit ihmettelemään, mikä laittaa alulle sydämenlyönnit ja säätelee niitä. Lääketieteen hämmästykseksi Kaliforniassa sijaitsevan "HeartMath" -instituutin tiedemiehet ovat saaneet selville, että sydämellä on omat aivot - aivan niin - todelliset aivot, joissa on aivosoluja. Nuo aivot koostuvat vain noin neljästäkymmenestätuhannesta solusta, mutta kysymyksessä ovat aivot ja aivan ilmiselvästi sellaiset, jotka riittävät sydämen toiminnan ylläpitämiseen. Saman instituutin tiedemiehet ovat tehneet myös jopa suuremman löydön - he ovat todistaneet, että ihmissydän kehittää ympärilleen suuremman ja vahvemman energiakentän kuin mikään muu kehon elin mukaanlukien pääkallon sisällä olevat aivot. Kysymyksessä on sähkömagneettinen kenttä, joka on halkaisijaltaan n. 3 metriä ja sen keskiviiva on sydämessä. Se on maailmankaikkeuden ainutlaatuisin ja tärkein luomisen muoto.
Palaamalla sydämesi pyhään tilaan yksinkertaisten harjoitusten avulla muistat, kuka todella olet ja miksi olet täällä. Olet Jumalan uskomattoman kaunis taidonnäyte, joka näkee unta siitä, että hän on ihmisolento pienellä planeetalla, joka sijaitsee jossain "maailmankaikkeuden selän takana". Mitä tapahtuu, kun muistat kuka todellisuudessa olet? Se on jotain, minkä vain sinä voit tietää. Nyt olet matkalla Kotiin. Sydämen pyhästä paikasta kaikki maailmat, kaikki ulottuvuudet, koko maailmankaikkeus ja kaikki luodut löytävät alkulähteensä. Sydämesi kautta olet yhteydessä kaikkiin "elämän sydämiin" kaikkialla."

Ei kommentteja: