WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Varjoitse


"Kun seison Valossa, heitän Varjon, joka edustaa alempaa luontoani. Varjoni on toinen puoleni. Varjoitse sisältää negatiivisen ohjelmointini, tukahdetut tunteeni eli vihan, mustasukkaisuuden , ahneuden jne.

Varjoitseni kaipaa yhdistymistä sydämeni rakastavassa luomisvalossa. Kaikki luomukset, kaikki ilmennykset, kaikki mahdolliset unelmat syntyvät sydämen kautta.

"Sydämessäni on Lootus ja tässä Lootuksessa on timantti. Tämä Timantti on Luomisen Lähde ja kaikessa Luomisessa on vain yksi Lootus."

Haluan yhdistää Varjoitseni sydämessäni ja antaa sen puheta Valoksi. Yhdistyn syvemmin sydämeni PyhäänTilaan, mistä muutos ja luominen voivat vain ilmentyä. Synnytän sydämen kautta uuden elämäni, uuden maapallon ja uuden tietoisuuteni.

Opin, että kyky vaikuttaa muutokseen ajatuksillani ja energiallani on syntymäoikeuteni. Varjoitseni on tervetullut lisä sydämeeni ja minua palvellaan hyvin ystävystyäkseni ja päästääkseni irti kaikesta sen arvostelusta, mitä varjo on ollut menneisyydessä.

Omassa sydämessäni oleva Valo valaisee tietäni ja ohjaa vaellustani. Varjo seuraa Valoa todistaakseen sen olemassaolon. Jos varjoa ei olisi, kuinka saattaisin tietää Valon olemassaolosta.

Taivaalla on valonsa ja maalla varjonsa. Molemmilla on oma tehtävänsä.

Minun on itse herätettävä PYHÄ LIEKKI sielussani eloon. En voi katsella toisen silmillä enkä ymmärtää toisen järjellä".


pohdintaani

Ei kommentteja: